Torsdag...redan!

Hej hej

Veckorna går så himla snabbt! Jag hinner inte med!

Idag började jag dagen med ett kort men intensivt träningspass...käkade frukost och sen börjades den eviga kampen!

AHHH JAG BLIR SÅ TRÖTT!

Iallafall efter det så gick jag och hämtade min bok på posten som jag måste läsa och skriva om. Har börjat läsa nu men det är så segt! Jag har sån huvudvärk och är så irriterad idag, precis som igår!

Alldelles strax skall jag dra mig till jobb och påbörja min andra jobbdag denna veckan... jag räknar ner för ska nämligen jobba 7 dagar i rad så måste se slutet i tunneln!

Slutar jobb 23 idag, då blir det hem och snabbt i säng för jag är så trött!

Ska ta med mig min bok och läsa på rasten hade jag tänkt så jag kommer någonstans med den!

Annars händer väl inget speciellt här i Göteborg just nu, tråkigt väder och allt suger!

Det är dagar som denna som jag bara vill flytta hem! Jag saknar mina vänner, jag saknar min familj, jag saknar staden!

Vad finns här som jag inte kan få i Malmö liksom?Svaret är INGET!



Det här saknar jag mest av allt! Att kunna umgås med sin bästa vän utan att behöva planera allt in i minsta detalj flera veckor i förväg!

irriterad

genomgående hela denna dagen har det känts som att jag pratat med en vägg. Jag blir så frustrerad av att bara få massa dumma glidningar tillbaka och mun mimande!

Jag är en vuxen människa, du är en vuxen människa börja bete dig som det med!

Man löser problem genom att prata om dem, inte genom att attackera andra och bete sig som att man var fem!

Jag har själv betett mig som du, jag har i princip varit som du! Jag vet hur det är! Du tror att jag inte har någon som helst erfarenhet av detta! Du tror helt fel! Jag vet allt. Jag förstår varför, jag förstår hur ocH när...JAG FÖRSTÅR ALLT!

Jag önskar så himla mycket att du inser vad du gör innan det är försent, att du är smartare än mig.

För jag insåg inte förrän det var försent, TVÅ av mina bästa vänner och många andra i min omgivning vände mig ryggen pågrund av mitt beteende. Jag förtjänade inget annat, det har jag insett nu! Jag har förstått att jag inte kan bete mig hur som helst oavsett vad det är som sker i min omgivning, hur jag mår innerst inne eller hur andra behandlar mig!

Jag önskar att du också fattar detta innan du står ensam kvar...för INGEN förtjänar att bli behandlad på det sättet som du väljer att behandla människor i din omgivning så fort något inte går eller är som du vill.

Snälla lilla vän, jag finns här för dig, jag vill dig bara väl, inte sätta dig i skiten. Jag förstår dig!

Det finns ett jävligt enkelt citat som alla borde leva efter: Behandla andra som du själv vill bli behandlad!

Tyvärr verkar vissa ha missuppfattat detta och tror att det lyder som följer "behandla andra så som du själv blir behandlad"

Hämnd är inte rätta sättet att ta tag i orättvissor eller problem!


Träning och jobb

hello bloggen!

Gårdagen var väldigt stressig men bra på många sätt! Skola 9-12 där vi hade opponering på våra arbeten. Det gick väldigt bra måste jag säga! så nu är jag färdig med ännu en kurs! GÖTT!

12,30 började jag jobba och slutade lite över 20.00. Väldigt mycket att göra igår så det var kul men gav mig en fruktansvärd huvudvärk:(

Hem och kolla DH som vslutade väldigt spännande måste jag säga:D

Idag började jag dagen med ett träningspass tillsammans med Erika. Vi var båda två väldigt sega men en timme ungefär tränade vi. Gick sedan hem och började städa och är nu färdig!

Ska käka lite lunch nu innan jag åker till jobb och jobbar ett kort men intensivt pass idag 16-20! Sen blir det hem och packa inför helgen!

Har en otrolig energi idag känner jag vilket är väldigt skönt!

Jag längtar som bara den efter helgen! Saknar ju min My:) dessutom är det alltid kul med lite extra festligheter:)


Måndag

Jobbade idag 10.30-19.30....Hemskt jobbigt om jag får säga det själv!

Nu sitter jag här och klurar på en opponering som jag skall göra och som skall vara klar tills imorgon.
Jag är inte bra på sånt här!

Imorgon blir det träning kl 7 sen skola 9-12 hem och städa och käka lunch för att avsluta dagen med ett jobbpass! Ja varför inte?

Denna veckan kommer det vara mcket mycket jobb! men gott med cash sen!


Söndag var det här..igen!

Godmorgon! eller nått!




Idag är det somsagt söndag. Jag och Andreas började morgonen med ett pass på gymmet. Segt idag men skönt nu efteråt!

Klockan var 12 när vi kom hem o vi var så hungriga för vi hade inte ätit frukost. Så vi sket i frukosten och lagade till oss en god lunch istället. Pytt i panna meg bacon och ägg! MUMS!

Nu har jag precis gjort mig iordning för jobb och väntar på att Andreas ska bli klar. Han ska köra mig till jobb och sen ska han hem till sina föräldrar o lämna bilen:(

Jobb väntar somsagt idag 15-01...10 TIMMAR! USCH! känns segt redan nu men kommer vara gött inatt när man är påväg hem...eller nej förresten det kommer det inte...Kommer att känna mig stressad då för att jag itne sover än för jag ska jobba imorgon med då de ringde innan och frågade om jag kunde...så imorgon ska jag jobba 10.30-19.30
Kanske ska köra ett träningspass först på morgonen, får se lite hur sliten jag känner mig i kroppen:S



Jobbhelg

Hejsan bloggen!

Min man är ute på äventyr och jag kom hem från jobb för en timme sen. Det var hemskt mycket att göra på jobb idag så tiden gick fort! SKÖNT!

Men efter 9 timmar i en miljö där det aldrig är tyst så är det skönt att inte behöva öppna munnen eller anstränga öronen.

Jag tror jag snart ska gå och lägga mig faktiskt. Jag är måttligt sliten i kroppen känner jag. Dessutom vill jag vakna tidigt imorgon så jag hinner träna och städa lite här hemma innan jag drar till jobb klockan 15.

BTW: en rolig sak...iallafall för mig! Igår vägde jag mig....jag gillar egentligen inte det här med vikt utan är mer för att mäta för det ger en mer rättvis bild men anyway....JAG HAR GÅTT NER 4KG på en månad! GÖTT TYCKER JAG!

Dock syns det inte på mig alls än men det är bara att kämpa på...jag känner mig mycket PIGGARE och GLADARE sen jag började träna igen vilket är VIKTIGAST!


woho FREDAG!

JAG ÄR LEDIG OCH DET ÄR FREDAG!

Denna vecka trodde jag verkligen skulle bli lugn, jag trodde jag hade koll på examinationsuppgiften och jag skulle ju inte jobba alls. Allt blev precis tvärt om, men vem är jag till att klaga?! jAG HAR HAFT EN BRA VECKA!

Examinationsuppgiften blev inlämnad igår en timme innan sluttid, trots att jag jobbade både tisdag, onsdag och torsdag!

Jag mår SÅ bra i kroppen, har tränat 4 gånger denna veckan och ska snart dra iväg till gymmet igen!

Köpte nya träningsdojor igår! Så UNDERBART SKÖNA!

Idag ska jag inte göra mycket alls ska ni veta! Träna, åka till biblioteket och lämna böcker och fredagsstäda!

Längtar till middagen ikväll som ska bestå av RIKTIG MAT! dvs. Kyckling, potatisklyftor och vitlökssås! Ingen donken idag inte!

Imorgon och söndag blir det jobb igen! Räknat ut att jag, när denna månad är över kommer ha jobbat ca 75 timmar. Ganska bra tycker jag med tanke på att jag studerar heltid också!

Jag älskar att jobba ( för jag älskar pengar och jag älskar att kunna spara). Jag älskar att kunna handla det jag vill när jag vill, och att det endå finns pengar kvar på kontot ( tyvärr har det inte varit så det senaste året men nu när inte skolan är så ansträngande längre ska det fan bli ändring på det)

Kommer förhoppningsviss jobba heltid i sommar också så då behöver jag inte oroa mig över pengar så mycket och kommer då förhoppningsviss ha råd med en resa i slutet av sommaren också!


godmorgon!

träningen är avklarad och tvätten är i maskinerna. Nu sitter jag här och ska försöka ge mig på examinationsuppgiften en sista gång:(...Min magkänsla säger mig att detta kommer gå åt helvete!

Plugg plugg plugg!

AHHH min hjärna funkar inte mer! Jag har suttit framför denna dator sen jag kom hem från jobb kl 20.00! Jag försöker bli klar med mitt arbete som skall lämnas in innan kl 14.00 imorgon. Jag måste nog inse att det kommer inte hända ikväll, jag måste se mig själv besegrad! Jobb både igår och idag har gjort att mitt schema för hur och när jag skulle ha skrivit har förskjutit sig lite, jag som verkligen tyckte att jag var ute i god tid!

Aja nu ska jag bege mig i säng! Imorgon börjar dagen tidigt med tvätttid. Därimellan skall jag hinna med ett gympass för att sedan skriva klart mitt arbete. När det är inlämnat skall jag åka in till stan och kolla nya träningsskor och umgås med Andreas. Klockan 17.00 börjar jag jobba och jobbar sedan till 22. På fredag hoppas jag verkligen att jag får vara ledig så jag kan vila upp mig innan min jobbhelg börjar.

Roligt att jag idag sitter här och klagar på att jag har så mycket att göra när jag igår förmiddag innan jag blev inringd från jobb klagade på att det var så tråkigt att bara gå hemma. Jag gick från att ha 2 jobbpass denna veckan till helt plötsligt ha 5! Jaja goa pengar blir det!

Bjuder på en bild föreställande väldigt goda kanelbullar som jag och Mia bakade förra veckan! OBS: DE ÄR NU ALLA UPPÄTNA!


NY underbar dag!

Godmorgon godmorgon!

Idag är vädret så underbart!

Tänkte berätta lite om igår bara...Jobbade i några timmar som sagt och sen åkte jag hem. Mia och Fredarik kom hit och vi åt kanelbullar och kollade DH! Det var mysigt!

Idag har jag redan varit på gymmet med Erika, kommer nog ha träningsvärk imorgon! men det gillar jag:D

Har ätit lite frukost nu och ska sätta mig och plugga en timme sen blir det dusch och göra sig iordning inför jobb. Jobbar till halv åtta idag sen blir det nog lite mer plugg, inlämning imorgon!


Hemma igen!

Efter en runda på biblioteket är jag nu hemma igen! De ringde från jobb och frågade om jag kunde komma in och jobba några timmar idag så var tvungen att åka hem o hämta kläder osv. Nu har jag käkat lunch och ska plugga lite till innan jag beger mig iväg till jobb. Slutar 20.00 idag så hinner se DH!


Ny dag!

Hallo Hallo!

Idag sov jag ända till halv 9! Har precis gjort mig iordning nu och ska strax äta lite frukost. Idag på schemat står det massor av plugg. Jag ska försöka bli klar med min examination idag hade jag tänkt.

Jag ska vara ärlig och säga att jag är totalt uttråkad just nu! Jag får panik av tanken att jag inte har någonting planerat förrän på lördag då jag ska jobba. Jag vill jobba idag, imorgon, på torsdag och fredag! Jag gillar inte att vara ledig. Jag vill tjäna pengar!

Aja....Senare idag blir det ett träningspass hade jag tänkt! Dock insåg jag igår att det är dags för mig att köpa nya träningsskor. Dessa har blivit så utslitna nu att de ger mig skoskav:(

Om de inte ringer från jobb idag så blir det favorittisdag med Mia ikväll (dock utan vun) eftersom desperate housewifes börjar igen!


Gym x2

Hallo hallo bloggen!

Jag är på G idag känner jag

Två gympass har jag hunnit med, jajamensan! Grymt stolt  över mig själv är jag!

Dessutom är lägenheten städa!

Jag är grymt glad och lycklig idag!

städsjukan

Tre dagar innan inlämning av examinationsuppgift drabbas jag av städsjukan, så nu är här rent! Allt för att slippa plugga!

Tänkte nu berätta lite kort om dagen änsålänge. Imorse var jag på gymmet kl 7.00, var helt tomt där och så jävla härligt att träna då!

Efter det åkte jag till skolan och var där till 1 sen åkte jag hem och har sedan dess städat. Nu borde jag plugga men till och med blogga är roligare:(

Aja..NU SKA JAG sätta igång. Blir plugg fram tills Andreas kommer hem sen middag sen träning! Avslutar kvällen med Ullared:D

dags att börja om på nytt...

För er som inte vet så har jag haft en riktigt jobbig månad hela februari (början på mars) men förra veckan börja jag känna att jag orkar med livet igen!

Sååå.... därför slutade jag även att dricka läsk igen,,,så nu har jag varit läskfri i 9dagar! Imorgon ska jag även börja träna igen, Känns jävligt skönt måste jag säga!

Så imorgon kl 06,50 är det jag som går upp och drar mig till gymmet! 50 min powerwalk står på schemat! På eftermiddagen efter skolan så kör jag ett styrkepass!

Denna veckan kommer förövrigt bestå av skola imorgon och sen är jag i princip ledig..har en eximinationsuppgift at skriva som skalll in på fredag men den är jag snart klar med så känns skönt...så hoppas på att de ringer från jobb så jag får jobba lite!

Nu ska jag avsluta denna kväll med lite bigbrother sen är det sängen!

irriterad!

Är fruktansvärt irriterad just nu! förstår inte poängen med att vi ska lämna in önskemål om hur vi kan jobba om de sedan skiter i det. Andra månaden i rad nu som jag blir schemalagd precis den helgen då jag specifikt sagt att jag inte kan jobba!

Skit störigt! Självklart förstår jag att man inte kan tillfredställa alla 90 pers som jobbar på mitt jobb men störigt för mig:P

Dock så brukar det vara ganska lätt att byta bort tider. Så det kommer nog lösa sig hoppas jag!

Till något annat nu då...Det är söndag idag...dagen efter årets melodifestival final. Jag är kanske inte helt nöjd med resultatet men jag tycker endå inte att det var helt för dåligt det som skedde. Detta kommer nog bli bra!

Idag händer typ ingenting. Vi är fortfarande nere i åsa och kommer vara så i några timmar till. Kommer nog inte göra något speciellt utan bara sitta o glo! Det är väl det söndagar är till för...

Helg i Åsa

Igår åkte jag och Andreas ner till hans föräldrar och här hade vi tänkt stanna hela helgen. Det är så fint här och man känner sig verkligen  avkopplad när man är här.

Igår bjöds det på grillad rygbiff, potatisgratäng, god sallad och sås, till det serverades ett väldigt gott rödvin...Var inte alls fel det där! MUMS!


Idag hade jag egentligen velat gå på en promenad men tyvärr så snöar det så det blir ingen promenad ner till havet:(

Istället för det så tänkte vi åka på en liten runda o kolla på lite olika saker. Jag behöver nya träningskläder och Andreas skulle kolla på någon ekskiva av något slag, han vill nämligen bygga ett barbord till oss....får väl se vart det slutar någonstans.

Ikväll blir det melodifestivalen med massa gott! Så är det bara! måste ha chips och dipp till finalen!


Torsdags mys!

Igår var det alldelles förlänge sedan jag träffade Mia så hon kom hit igår efter jag slutat skolan. Vi bakade kanelbullar som blev riktigt goda, kollade film och drack te.

När klockan passerade 18 blev det dags för lite vin och lite senare lagade vi även god middag! vi var ju tvungna att fira att det var helg nu trots att det bara var torsdag!

Riktigt mysigt var det'


Malmö

Förutom begravningen så hann jag med att göra en hel del roliga saker i Malmö. Jag tänkte nu dela med mig av mina dagar i Malmö med er.

I fredags när jag kom till Malmö åkte jag till Mammas jobb där jag jobbade ca 4 timmar. dammsög och tvättade golven!

Sen åkte vi och hämtade andreas vid stationen och åkte hem till Oxie och åt en god måltid tillsammans med mina föräldrar.

Efter det åkte jag och Andreas in till stan där vi mötte upp Malin och Lennie och gick till Ice. Där var vi sen hela natten och hade det riktigt trevligt. Tog taxi hem vid tre och mådde precis som jag förtjänade dagen efter.




På lördagen åkte jag och Andreas först till Swedala outlet där Andreas fyndade en riktigt snygg outfit till Maltes dop om några veckor!

Efter det var det 60 års kalas för min gudfar som gällde där vi även träffade min bror och Jill, mycket trevligt måste jag säga!

På söndagen var jag så trött och sliten, lämnade andreas vid tåget runt 11 sen åkte jag hem och var trött, sur och grinig hela dagen!

På måndagsförmiddag begav jag mig till skurup för att umgås med min älskade Sandra, vi åkte till Ystad där vi åt mat och snackade en massa! Älskar dig så gumman, och du är såååå stark som orkar hantera allt just nu!

På kvällen åkte jag in till Malmö och träffade Malin och Lennie igen för en middag! Verkligen trevligt måste jag säga!

På många sätt var min vistelse i Malmö helt perfekt. Dock saknade den det där pricket över i:et som man brukar säga...detta eftersom jag tyvärr inte hade möjlighet att träffa min fina Mysan och Malte. Det viktigaste är dock att Malte mår bättre nu! Det är ju trots allt bara två veckor kvar innan dopet och då får mysa massor med Malte och träffa min bästa vän igen!

En erfarenhet rikare

Det som skedde i Tisdags var det mest känslosamma jag någonsin varit med om. Det gjorde ont i mig, det gjorde ont i alla som var där, det var extremt jobbigt men det var så vackert.

Platsen min gammelfarmor nu har fått sin sista vila på är ett av de vackraste ställena jag varit på och det glädjer mig!
Att se solen reflektera i havet som sedan lyser över kyrkogården var så fint, stillsamt och rofyllt.

Jag kommer se tillbaka på dagen med ett leende på läpparna och en sorg i hjärtat. Ett leende på läpparna för att jag minns hennes livsglädje och fina ögon och med sorg i hjärtat för att begravningen gör döden verklig. Hon finns verkligen inte längre, men jag tror hon har det bra där hon är.

Den här händelsen gjorde verkligen mig en erfarenhet rikare!




Dag 3 och jag har redan tröttnat!

Jag är som sagt hemma i Malmö nu. Jag har varit hemma sen i fredags och redan igår började jag så småt känna en liten irritation på mina föräldrar.

Idag växte sig denna irritation väldigt mycket! Och just nu är den enormt stor!

Jag älskar mina föräldrar över allt annat, misstolka mig inte men de är så fruktansvärt irriterande ibland!

Det jag stör mig på är hur de fortfarande tror att jag är 12, de tjatar och tjatar och tjatar! VAFAN LÄGG NER!

AHHHH undra hur detta kommer sluta...jag kommer få ett utbrott snart! Louise ala 15-ÅRING! blir nog kul!

SKIT DAG blir till BRA kväll!

Jag vaknade som sagt ganska tidigt idag och blev genast måttligt irriterad på min kära sambo som fortfarande låg kvar i sängen. Han hade valt att ta sovmorgon imorse ( vilket han allt för ofta gör de dagar han skall vara i skolan) och det gör mig väldigt väldigt arg eftersom allt han gör påverkar indirekt mig! Klarar han inte skolan så får han inget jobb, vilket i sin tur innebär att jag måste jobba ännu mer än vad jag gör nu för att vi ska klara av att bo här, för pengar växer inte på träd, vilket vissa verkar tro!!!! (vilket gör mig ännu mer FÖRBANNAD!)

Efter att han tillslut hade åkt ( lagom till lunch:P) Så gjorde jag mig också iordning för att dra till skolan för jag började klockan 13. Åker in och stannar vid en affär för att köpa en baguette till lunch...betalar med kort och köpet blir NEKAT!

VAFAN! okej jag har inte mycket pengar men jag har ändå alltid pengar på mitt kort! Har aldrig haft minus i hela mitt liv!
Efter denna pinsamma situation går jag till automaten för att ta ut pengar istället...Inte ens det funkar! Får panik och tror att någon har snott pengar av mig. Ringer pappa ( som jobbar på bank). Han svarar inte! skickar ett panikartat sms till honom...Efter 20 min får jag ett svar...Centrala fel! JAHAPP... fick gå hungrig fram till rasten...sprang då ner till kiosken och handla en macka och då funkade minsann äntligen!

Föreläsningen idag var helt VÄRDELÖS! precis som allt annat i denna kursen! Hade kunnat göra allt vi har gjort dessa två månaderna på två veckor! slippa slösa värdefull tid! vill ju bli klar och komma ut och jobba!

Efter skolan så har dagen bara blivit bättre och bättre...Åkte till fiskhuset och köpte massa varmrökt lax som vi ska äta imorgon i Malmö, då kanske ni undrar varför jag köper den här och inte i Malmö? Jo då ska jag berätta för er att precis just denna lax finns bara här! och den är så JÄVLA god! Den skall intas med pressad potatis och ört och vitlöks sås made by me!

Just nu sitter jag och Andreas här och lyssnar på massa gammal musik och sjunger med! lite små mysigt sådär!
Har precis även packat klart och plockat undan lite. Nu ska jag bara njuta av kvällen...kolla lite BB och sitta vid datorn! Jag är redo för en ROLIG,GALEN, ledsam OCH HELT UNDERBAR långhelg i Malmö!


Ägnar även ikväll en extra tanke åt min bästa vän My, Dennis och Malte och hoppas att godingen snart mår bättre



Torsdag!

Mars börjar inte bra alls och jag är på ett rasande humör! Är fruktansvärt trött på att det finns folk i min närhet som inte håller det dem säger, som skiter i allt. Som är extremt LATA och bara tänker på sig själv! och det där med att bara tänka på sig själv gör mig EXTREMT arg!

Fick även ett sms imorse som gjorde mig riktigt orolig. Jag hoppas att det hela snart blir bra igen!!!


Just nu sitter jag och försöker lugna ner mig och ska ta tag i denna dagen på riktigt!

Idag har jag skola 13-16 blir nog kul! Innan det ska jag hinna inom biblioteket och lämna lite böcker!

Sen blir det packa osv....

Mars månad= En bra månad!

Februari är ÄNTLIGEN över! Februari månad var riktig tuff för mig helt psykiskt och fysiskt. Jag tror de sakerna hör ihop väldigt mycket!

Jag kan sammanfatta februari månad med ett ord: ledsam!

Jag har mått så dåligt rent psykiskt..haft hemlängtan, inte känt mig nöjd med någonting, urusel! och sen gräddet på moset...ett dödsfall!

jag har varit så låg!

Men nu är det en ny månad och jag hoppas verkligen att denna månaden blir bättre! kanske tillochmed bra?!!!

Februari var också den månad då jag efter en månads uppehåll började dricka läsk igen...jag var svag och jag ångrade mig såååå hårt! Därför har jag nu slutat igen.

SÅÅÅÅ de närmsta dagarna kommer nog bli tuffa...tur nog så åker jag ner till Malmö nu på fredag så jag får boosta på mig med lite ny go malmö energi!


Annars så ser jag väldigt mycket fram till Maltes dop i slutet av denna månaden! Kommer bli så bra så!


RSS 2.0