Mitt hjärta💕

 
Efter en fartfylld fredag med lek på öppna förskolan följt av middag med vänner och lek med kompis Linnea stupade mitt hjärta i säng strax efter halv 10. Jag vet att jag kommer få ångra det här djupt imorgon för man ska inte shouta när det hår bra men Nova har flera nätter i rad sovit extremt bra. I princip hela nätter! Så det hoppas jag sker i natt med så vi kan få lite sovmorgon. Det är vi båda värda! 

Hoppas alla får en trevlig helg!

15 januari Olivia Elisabet

Min bästa vän har äntligen fått bli mamma!

Jag som var hundra på att det låg en liten pojk i hennes mage blev lagom chockad när förlossningen var över och det visade sig vara en tjej. En Olivia! 

Känslan är mäktig. Så mycket kärlek jag känner till den här tjejen som jag aldrig har träffat är helt sjukt! 

Nu längtar vi i familjen Marcusson/johansson fruktansvärt mycket efter att få träffa familjen Lindström/Gunnarsson. 

Jag vill bebisgosa med Olivia, snacka förlossning och bajsblöjor med Hanna och berömma John för att han helt enkelt är världens bästa pappa till Olivia och världens bästa fästman till Hanna. 

Att bli förälder är överväldigande, man känner allt och lite till. Och jag ser såååå mycket fram emot att få känna allt och lite till under hela Novas och Olivias uppväxt tillsammans med Hanna och John och självklart andreas med.

Jag ser fram emot semestrar, jag ser fram emot grått, jag ser fram emot skratt. Jag ser fram emot att dela livets med och motgångar med den bästa vännen jag vet (och våra män). 

Jag vet att vi ser och kommer att se på föräldraskapet, barn och uppfostran på många olika sätt. Vi kommer definitivt inte alltid vara överens. Men det gör liksom inget. I vår vänskap är det okej och det är det jag älskar. 

Tänk att du Hanna har blivit mamma!

Jag kan inte med ord förklara hur stolt jag är över dig! I mina ögon är DU en supermamma, den bästa mamman till Olivia.

Jag längtar efter er💕 



Ligisten

Den här ligisten blev satt på avbytarbänken så mamma kunde vila benen i två minuter. Jag har sådan sjuk träningspass efter styrkan igår med mina gymnaster. Nova verkar gilla sin nya bilbarnstol. Hoppas det är så när den sitter i bilen också🙈



Morgonpromenad


Någon som vill komma och städa upp i vår trädgård? Jag kan bjuda på fika som tack för hjälpen:)

Den bittra sanningen




Är inne på dag 2 i mitt försök att ändra om i min kost och få till lite mer vardaglig motion. Nu ska den där degklumpen till mage bort. Jag älskar ju att träna så egentligen borde det inte vara några problem. Men jag har blivit så himla lat!



Vardag

Jaha julledigheterna är över och det är dags för mig o ploppfia att vara ensamma igen. Det firade Nova med att vakna 3 gånger inatt. Den sista vid lite innan 6 o då var det tydligen morgon tyckte hon🙈🙈🙈. 

Jag är såååå trött! 

I alla fall...efter hennes förmiddagslur så ska vi ut o gå en runda hade jag tänkt.

Annars idag ska vi ha en städdag och röja upp efter den senaste veckans händelser. VI har satt in nya fönster i vårt slott! 

Ja det händer en del här hemma även om det känns som att allt står still. 




RSS 2.0