Vecka 19

Vi är nu inne i vecka 19. Tiden går så fort. Jag känner bebis sparka varje dag mer eller mindre. Riktiga sparkar, inte som med Nova där det mer var ett obehag fram till vecka 30 och sen ännu värre för hon röjde runt med allt inne i magen. Antar att det har att göra med hur livmodern ligger? 

Hur som helst ser jag fram emot jullov nu och en chans att vila upp sig. Hela familjen är helt slutkörd. Jag av jobb, graviditet, gymnastik och ensam mkt med Nova. Nova av förskolan och alla sjukdomar som har härjat hela hösten och andreas av alldeles för mycket jobb.



Från tre till fyra

Vår lilla familj kommer att utökas, Nova ska bli storasyster❤️

Till skillnad från när vi väntade Nova var beskedet om den här graviditeten en stor fett lycka. 

Att ge Nova syskon och det ganska tätt är ett väl genomtänkt beslut. Vi är överlyckliga över att snart få välkomna ytterligare en liten individ till världen.

Den 14 maj är det bf och tiden bara rusar iväg så vi är väl snart där.

Tiden från att vi plussade i mitten av september fram till nu har varit oerhört tuff! Jag har mått så fysiskt dåligt och nu äntligen har jag börjat känna mig som en människa igen. 




Jag tror jag är redo...

Du lilla barn där inne, du som växer i både kropp och sinne. Jag har älskat dig från första stund och längtar efter att få pussa på din lilla mun.





RSS 2.0