Rensning

Imorgon efter jobb är det jag som rensar ut all skit i detta hem!

+2 kilo på vågen och en dubbelhaka är vad dessa 5 praktikveckor har gett mig.

O jag som skall vara skinny bitch schlager drottning Charlotte perelli på halloween nästa helg:(


Fyfan vad jag är äcklad av mig själv. Inte äcklad av vikten eller dubbelhakan i sig utan tanken på all skit jag stoppat i mig :(


Trött

Världens bästa dag på många sätt! Fått en rejäl egoboost och verkligen insett att jag valt rätt yrke. Samtidigt är jag så ledsen över att imorgon är sista dagen med mina busfrön:(


Tisdag!

Idag har det varit en jävligt bra dag! Hoppas att kommande dagar blir lika bra!

Nu säger jag godnatt!


Måndag

Halloj i stugan!
 
 
Kom precis inom dörren från jobb. Åkte hemifrån kl 7 imorse så det är långa dagar som gäller.
 
I dag har jag verkligen haft en dag upp och ner. Jag har varit så tankspridd så det finns inte. Men allt händer väl av en orsak? Det slutade alltså inte så som jag önskat men fler turer kommer och tid finns för fler nekanden och fler positiva tillslag.
 
Veckan är så fullspäckad som det bara går. Idag va det alltså jobb och praktik. Imorgon har jag praktik igen...följt av storstädning och bullbak samt så måste jag hinna in till stan och köpa en present till min handledare för det är hon värd! Onsdag består av praktik och sedan APT. Blir alltså kvar på skolan till någon gång vid 20,00. Jag och Hanna tänkte utnyttja tiden till max och börja färdigställa våra utvecklingsarbeten som skall vara inlämnade i början av nästa vecka. Förhöppningsviss kommer min kärlek hit på onsdag kväll så vi kan mysa lite. Torsdag är det sista dagen på praktiken. Så himla tråkigt då jag verkligen har haft det hur bra som helst! På torsdag är det även stortvätt som gäller samt storshopping då både kylskåp och frys är tomt. Dessutom skall jag hämta mina nya GLASÖGON. Ja tro det eller ej men jag har erkänt mig besegrad. Fredag är det tillbaka till skolan för seminarium. Fredagkväll tänker inte jag göra ett jävla skit. Tänker slappa sönder. Hela helgen blir det jobb.
 
 
Sådär då fick ni en snabbuppdatering på vad som sker i mitt liv. Massa tråkiga saker bara.
 
Nästa vecka är det jag som tar tag i mitt liv!!!
 
 
 
 

Söndag

I skrivande stund åker jag över hallandsåsen. Det gör ont i mig. Bakom mig lämnar jag allt som betyder något, allt som någonsin har betytt något. Min kärlek, min familj.

Efter 2 helt underbara dagar med noll stress, mycket kärlek och mycket skratt ska jag nu spendera ytterligare en vardag i min ensamhet. Jag är inte van vid att vara ensam och jag hanterar det inte bra. Jag har sååå mycket att göra, så mycket som behövs betas av, men jag sitter oftast i en dvala, ledsen och fundersam. Frågar mig själv om jag gör rätt. Frågar om vi kommer klara av det här.

Jag vet att jag är stark, jag vet att vi är starka tillsammans men det gör det inte lättare. Detta är svårt och påfrestande och jag längtar efter min prins hela tiden.



Lite tankar


Stay positive!


Livet upp och ner

Hej hej alla!
 
Jag ¨mår helt konstigt, därför jag inte bloggat på år och dar. Det är så mycket som händer nu. Saker som skall fixas, saker som skall lösas.
 
Min mage gör så ont av allt som kommer hända eller inte hända den närmsta tiden. Mina murar i mitt liv faller och då ballar jag ur.
 
Att jag sedan är ensam gör ju inte saken bättre. Jag frågar mig själv dagligen om vi har tagit rätt beslut. Jag vet att vi har det men endå mår jag dåligt av tanken att jag gör andra ledsna och besvikna. Jag vet att jag måste göra det som känns rätt för mig. för oss men det har inte gjort beslutet lättare.
 
Aja...jag vet att jag pratar i gåtor och så kommer det fortsätta vara ett bra tag till. Jag vill inte avslöja något om framtiden förrän jag har ställt tillbaka alla mina murar. Däremot känner jag ett behov av att skriva av mig. Jag behöver skriva ner mina tankar.
 
 
För att gå tillbaka till något mer varadagligt och ytligt kan jag ju berätta att jag har min sista avslutande praktik nu. Haft min sista bedömning som gick så jädrans bra! Bara ett fåtal uppgifter kvar och sedan c-uppsatsen innan jag har min examen i handen.
 
Jag blev erbjuden jobb för ett par veckor sedan, jag tackade nej....låter helt galet i visas öronen....låter väldigt logiskt i mina.
 
Jag har inte tränat på 2 veckor...låter väldigt logiskt i visas öron, låter helt ologiskt i mina. Jag mår inte alls bra av detta, men jag är trött och sliten. Jobb och praktik samt en stor ovisshet gör att jag är i en dvala.
 
Dvalan är så stor att jag faktiskt ska gå till sängs redan nu. Jag måste samla lite energi. Imorgon har jag praktik igen sedan tar jag tåget hem till malmö. Jag ska äntligen få träffa min familj igen. Till er mina vänner som läser min blogg men inte vet att jag skall hem i helgen. Ta inte illa vid, det är inte så att jag inte vill träffa er eller inte saknar er, det är bara så att jag måste få en chans att vila upp mig och inta ha några direkta planer. Det här är min första lediga helg på 2 månder så jag behöver andas lite och umgås med min familj.
 
Älskar er!
 
 

RSS 2.0