Ekorren

Ekorrslektionen gick super och jag har tydligen en riktigt talang när det kommer till att rita små ekorrar, i allafall enligt barnen:)


Godmorgon onsdag!

Hej hej!

Idag kommer det nog bli en bra dag! Jag har den magkänslan. På praktiken idag skall jag ha en lektion om ekorren, därför har jag ritat en supersnygg ekorre som barnen skall få klistra in i sina böcker och färglägga, stackars dem att behöva ha min fula ekorre i sin bok:P

Efter praktiken blir det träning:)


Måndags kväll:)

Hej hej hallå i stugan!

Kvällen är kommen och jag sitter och njuter i min ensamhet. Andreas är i stan och träffar en kompis så jag är ensam hemma.

Idag var jag som sagt på praktiken och det gick bra och var väldigt roligt. Ska börja hålla i lite saker imorgon så det är jag pepp på:)

Efter praktiken så åkte jag och Hanna in till stan och shoppade och fikade lite. Köpte den ultimata nyårsklänningen så nu var det fixat:) Får bara se vart vi skall vara på nyår:P Funderar på att ta en weekend över nyårshelgen till Köpenhamn men vi får se hur Andreas skall jobba över jul och nyår...själv har jag ju semester:D

Nu till en annan sak så vill jag hälsa till min gudson Malte som har namnsdag idag:D Eftersom det är hans dag så bjuder jag på två bilder på honom, den finaste lilla pojk som finns:)


Liten mini Malte bara några dagar gammal:)


Stora killen vid 10 månader gammal:)

Måndag

Oj oj oj vd jag mår dåligt idag! Förkyld har jag blivit, huvudvärk har jag, ont i hela kroppen och minimalt med sömn har jag fått inatt.

Nu är jag iallafall påväg till praktiken, hoppas jag får sluta hyfsat tidigt idag för då ska jag skippa träningen idag och åka hem och sova och bli frisk!


Söndag

Låt mig bara säga såhär. Ont i hela kroppen, huvudvärk och en 10 timmars arbetsdag som väntar.

Vi hörs imorgon!


Jag hann!

Jag hann ta en snabb dusch och packa och komma iväg i tid! Just nu sitter jag på hönö i Andreas systers affär och chillar. Det är här jag ska hjälpa till några timmar imorgon, kommer bli jätte kul! Älskar verkligen denna affären, alla saker är så fina här!


Påväg

Påväg hem nu och känner mig måttligt stressad! Har typ sagt jag ska vara ute på hönö vid 5, det känns omöjligt! Är hemma om 10min typ, då måste ja duscha, göra mig i ordning och sen packa, och det tar mer än 1 timme dit ut med buss!

Iallafall så har jag varit på praktiken idag och efter det tog jag mig en svettig timme på gymmet. Eller 45 minuter var det nog mer:P var på sportlife vid Ullevi och det var verkligen dåååligt! Aldrig mer!


Fredag

Hej hej!

Påväg mot praktiken nu:) kommer nog bli kul! Första advent på söndag så tror de ska tända ljus idag och sånt:)mys mys!

Förhoppningsvis slutar ja tidigare än igår, det är ju fredag:P

Ska hinna med att träna efter det och sen är det helg:D jobbhelg med 14 timmars jobb på lördag och 10 timmars jobb på söndag, men trots det, HELG!


Ska förresten jobba 3 helger i rad nu insåg jag igår när jag kollade mitt schema. Aja vad gör man inte för att få vara ledig tre helger i rad sen:)


Stackars kille

Vet inte om jag ska vara arg eller tycka synd om min kära sambo. För två timmar sen alltså 19.00 så pratade jag med Andreas, då skulle han precis sluta. Då hade han alltså jobbat 12 timmar. För 20 minuter sen ringde han igen, då hade jag börjat bli orolig för det tar inte så lång tid hem, iallafall DÅ hade han precis slutat och stod i kön till färjan som skulle gå om 25 min. Han kommer alltså inte vara hemma förrän efter 22.00. Stackars kille:(

O jag som hade lagat mat o fixat:(


:)

Okej föregående inlägg skulle kommit in för typ 3 timmar sen så nu är jag alltså hemma och har precis fått i mig mat i magen:)

Tacos tacos tacos!

Ska vänta en stund sen plir det en piggelin för det är så himla gott!

Ska sätta igång en maskin tvätt aldelles strax så jag har något att ha på mig imorgon:)

Ha en trevlig kväll mina vänner:)


Torsdag

Halloj halloj!

Just i skrivande stund så sitter jag på motionscykeln på gymmet! Flitigt flitigt jajamen!

Dagen började somsagt tidigt imorse men jag har haft en väldigt bra dag på praktiken. Ja slutade därifrån typ halv 4 sen va jag och Hanna på Ikea en snabbis och drack kaffe och jag köpte en ny julstjärna till köksfönstret då den ena är sönder:(

Som sagt så åkte jag till gymmet direkt efter och här sitter jag nu och trampar. Det har idag gått upp för mig att det kommer förmodligen bli ganska långa dagar på praktiken, fast det är bara kul, segt bara att träningen blir senare på kvällen och därmed blir middagen senarelagt och allt fix man måste göra hemma med innan man kan ta kvällen. Jag har dock bestämt mig för att jag verkligen ska hålla i träningen nu, inget slappande här inte och därför måste jag åka direkt efter praktiken annars blir det nämligen inte gjort:p


Vfu

Sitter på bussen påväg till min vfu skola. Är trött:( är ju inte direkt van vid att gå upp såhär tidigt:P

Dessa kommande veckorna kommer bli riktigt spännande! Jag har ju aldrig på riktigt undervisat i ett "vanligt" klassrum tidigare, idrottshallen är ju mitt hem.

Efter vfu:n är det träning som gäller sen ska jag hem och bara ta det lugnt tror jag, har en känsla av att jag kommer vara helt slut de här första dagarna. Kul då att veta att jag jobbar hela helgen, hela dagarna.
Skam den som ger sig;)


Onsdag

Efter tenta och andra lektioner spenderar jag nu eftermiddagen på gymmet!

Påvägen hem ska jag handla mat och sen blir det till att baka kanske:S ska iallafall fortsätta mitt julstädande.


desperate housewifes

Woho! jag har missat de senaste avsnitten på grund av olika saker men inte idag nej:) idag sitter jag som klistrad!

Jag ska alldelles strax hälla upp ett iskallt glas cola och bara luta mig tillbaka och njuta av lugnet!

I pausen skall jag även packa för en lång dag imorgon, blir upp tidigt och köra ett träningspass innan skolan och därefter ett sista plugg i biblioteket innan tentan.

woop woop

Snart advent

Eftersom det är första advent på söndag så har jag idag tagit fram lite julsaker, typ julstjärnor till fönstren och så. Jag vet att det är tidigt men jag jobbar hela helgen så kommer inte ha tid för att fixa och dona då. Iallafall så insåg jag att den ena julstjärnan gått i sönder så den var bara till att slänga:( Men det som är roligt med att den pajat är ju att jag kan få handla en ny utan att ha dåligt samvete med att jag slösar pengar, så det ska jag minsann göra nu någon gång i veckan.

Var ju som sagt och köpte en ny jullöpare till borde också innan idag så den ligger nu där den ska. Ska även ta mig iväg till typ blomsterlandet eller något annat liknande ställe på torsdag tror jag och köpa julblommor osv. Granen och alla tomtar osv kommer jag ta fram den 13:e december, precis som min pappa alltid har gjort hemma. Det är liksom lite av en tradition. Den 13:e december är det Lucia, man åker och köper gran, lyssnar på julmusik, dricker glögg och äter lussebullar och pepparkakor samtidigt som man klär granen och tar fram alla tomtar och lägger de första klapparna under julgranen. OJ VAD JAG LÄNGTAR!


Plugg

Har spenderat dagen med att plugga en massa. Gjorde till och med ett eget memory med alla begreppen som jag nu försöker lära mig mohahaha går åt helvete kan jag ju säga!


Träning

Dagens träning är avklarad och jag sitter nu på bussen påväg hem. Var inom hemtex också och köpte en jul löpare till bordet. Är så sugen på att börja julpynta men är ju en del dagar kvar till första advent. Dock jobbar jag hela helgen så hade varit skönt att ha det gjort.

Iallafall handlade jag även med mig lunch hem, världens godaste sallad med extra fetaost! Så när jag kommer hem ska jag slänga i mig den och sen plugga plugga plugga!

Ska även ringa till min My som fyller år idag! Grattis grattis grattis!!!!


Godmorgon tisdag!

Godmorgon!

Ligger fortfarande i sängen och segar, fast har faktiskt varit uppe och gjort mig i ordning. Nu väntar jag bara på att tiden skall gå så jag kan ta bussen till träningen. Var mer än en vecka sen jag träna så jag är taggad!

I eftermiddag är det plugg plugg plugg inför tentan imorgon. Ska hinna Städa lite också:)


Påväg hem

Slutat skolan nu lite tidigare än vad jag trodde, skönt när det blir så. Är nu Påväg hem och skall ta något att äta och kanske till och med ta en tupplur innan jag ska åka till jobb.

Idag jobbar jag bara 16.30-21 men det känns alldeles lagom en dag som denna då jag är helt slutkörd i huvudet.


Hemlängtan

Usch vad mitt huvud värker. Kommer nog bli en lång och värdelös dag detta.

Jag har en sådan hemsk hemlängtan och vill verkligen inte vara i Göteborg just nu!


Fortfarande påväg

Dagen har bara sprungit förbi och det är snart kväll, trots detta har vi inte nått Göteborg än. Spenderade som sagt ett antal timmar på Ullared, fullsmockat! En rolig sak som hände var att det blev ström avbrott och hela varuhuset blev svart i ett par sekunder:)

Efter ullared åkte vi till Åsa för att hämta lite post till Andreas, dock fastnade vi där ett tag och kollade på massa bilder:)

Sitter nu i bilen den sista vägen hem till Göteborg. Innan vi ska hem ska vi dock svänga inom Coop och köpa biobränsle till en ljusstake jag köpte idag:)


Påväg...

Påväg från Malmö uppåt igen, jag vill inte!

För att underlätta denna dagen och få mig att tänka på något annat ska vi stanna och handla julklappar i Ullared!

Kvällen igår spenderades på följande sätt med mamma och pappa:)


Lördag i Malmö

Hitta gamla bilder:) minnen!


Lycka

Att en sån liten prick kan skänka så himla mycket glädje!


Malmö

Ojojoj snart framme! Om 20 minuter rullar tåget in på centralen i Malmö. Mamma hämtar mig där så åker jag med henne till hennes jobb, där ska jag bjuda på fika som jag köpt med mig från Göteborg!

Typ halv 4 kommer Sandra och hämtar mig och vi ska väl snacka skit och gotta oss som vanligt.

Vid halv 7 har mamma bjudit hem Mallow och lenniboy på middag hemma hos oss haha utan att fråga mig om det var okej? Hahaha

Men det ser jag iallafall fram emot väldigt mycket! Tänk vad kul liksom tre av mina äldsta och bästa vänner samlade på ett och samma ställe:) händer inte varje dag liksom:P

Något som inte heller händer varje dag är att jag ska få se min gudson gå imorgon! Jajamen det har jag aldrig tidigare sätt hihi tänk att lillgrabben redan är 10 månader! Imorgon är set alltså jag som har en heldag med
Mysan och Malte!


Tåget

Nu sitter jag här på tåget och åkte för bara några minuter sen förbi mitt älskade lingvallen! Vilken lycka jag känner för det stället! Alla sjuka saker man har gjort där både som gymnast och sedan som tränare och kursdeltagare. Hade jag fått välja helt fritt så hade Lingvallen varit det ställe där jag hade velat bosätta mig och skaffa familj.

Malmö

Efter tre intensiva dagar med massor av jobb och GUL skit så sitter jag nu ÄNTLIGEN på tåget ner mot Malmö!


Tisdag

Klockan är tidig morgon och jag är påväg till jobb. Jag hade tur igår och kunde sluta tidigare vilket gjorde att jag inte ligger helt efter på GUL. Idag blir det jobb9-18 men har med mig datorn så jag kan plugga på rasten. Blir bog bra detta! Två dagar tills jag åker till Malmö i jag längtar!


Måndag


Söndag

Söndagen är slut och det alldeles för snabbt. Kommer bli en hektisk vecka då jag bokade in mig på två jobbpass på 19 timmar totalt samtidigt som jag har fullt upp i skolan. Jag får skylla mig själv!

Nu ska jag sova! Natti!


Lördags natt

Fyllehikan har så sakta börjat krypa fram och det är bog dags att hå och lägga sig.

Men innan dess skall jag lyckas ta min sambo från spelet FIFA 12, få se hur det går


Morgonrunda

Eftersom det är så fint väder idag bestämde jag mig för att ta på mig löparskorna och springa en runda. Det var så himla skönt så nu har jag extra mycket energi för dagen:)

Bjuder på en bild från gårdagens pokerspelande:)


Ljusen tända

Kulorna i fönstret tända för första gången denna höst och ja, vi har inte tagit ner dem sen i vintras;)


Fredag

Städningen avklarad och likaså träning och annat små fix. Middagen är lagad och har varit färdig snart 30min. Jag har tillochmed målat naglarna för att dra ut på tiden lite men ingen Àndreas har dykt upp. Han som skulle sluta i tid idag fick jobba över igen stackarn.

Lite tråkigt bara eftersom han skulle kört inom systemet innan han kom hem och handla lite godsaker, jag kunde nämligen inte göra det eftersom mitt körkort ligger i hans plånbok:S

Såååå nu blir det till att äta middag själv och sen hoppa ur mina mjukisbyxor och fixa håret!

Ha en trevlig fredag alla!


Zumba

Kör träning nu då! 45 min zumba såhär på en fredag...GÖTT!


Seg morgon

Segt att stiga upp idag. Jag är trött!


En underbar dag

Bra föreläsning, givande litteraturseminarium, inhandlande av en tassimo, hård träning med finaste vän och mys med mitt hjärta!

Imorgon väntar en ny dag, fredag:). På schemat står städning, träning, skola och sen en rejäl poker kväll. I'm in it to win it;) dvs så satsar jag på att sopa mattan med alla:)

Bjuder på en bild, måste jag säga hur mycket jag älskar min nya mobil????:):):)


Tränar:)


Godmorgon

Sitter i sängen och pluggar. Om 20 minuter går bussen till skolan då blir det först föreläsning och sedan litteraturseminarium.

Efter skolan ska vi fixa det sista på uppsatsen och sedan blir det träning:)


Litteratur

Efter att ha läst Fanny ambjörnssons roliga bok och den ena artikeln inför morgondagens litteraturseminarium säger jag nu godnatt.

Imorgon har jag ställt klockan tidigt så jag hinner läsa den sista artikeln på ENGELSKA samt skriva några diskussionsfrågor. Skall även försöka se början av filmen tusen gånger starkare igen:)

Tänkte ta en ranson bild ut på vårt sovrumsgolv för att visa vilket kaos vi lever i just nu.

Observera att den tomma ostbåge påsen legat där minst 1 vecka, jag äter inte ostbågar så ni kan ju gissa vems påsen är?:P jag har iallafall startat ett krig mot denna påse och vägrar ta upp den i ren protest.



Taco night:)


iPhone 4s

Leker med min nya iPhone:)


Telia

Mitt hjärta slår dubbla slag just nu I'm in love!


En resa ner till Malmö

Igår hände det äntligen! Jag tog tummen ur och bokade biljetter hem! Jag har velat fram och tillbaka i flera veckor angående om jag skulle åka hem några dagar tidigare än vad vi bestämt. Att vi skulle åka ner till Malmö nästa helg har däremot varit bestämt sedan länge, dock hade jag bestämt mig för att inte berätta det för någon mer än mina föräldrar då jag kände att jag BARA ville spendera tid med dem denna gången. Annars är det alltid så när jag är hemma att jag aldrig ser mina föräldrar mer än ett väldigt få antal timmar per gång jag är nere eftersom jag brukar prioritera att träffa mina vänner.

Men iallafall, jag har velat åka några dagar tidigare länge eftersom jag då skulle haft tid att träffa mina kära vänner och ha kvalitetstid med min familj men då jag inte har haft något schema för denna nya kurs som började igår så har jag inte riktigt kunnat boka tågresan. Igår fick jag nya schemat och det passade helt perfekt att jag åkte ner redan på torsdag nästa vecka istället för fredag kväll!. Har ett litteraturseminarium som löper över måndag-onsdag över internet så egentligen hade jag kunnat åka hem redan på måndag men jag känner att det är bättre jag är hemma i göteborg under den perioden, dels eftersom jag då har möjlighet att jobba några timmar/dag men endå kan koncentrera mig på mitt skolarbete. När jag åker hem till Malmö vill jag ha semester och inte behöva ha några skolböcker eller dator med mig!

Så halv 12 på torsdag förmiddag sätter jag mig på tåget! Himlans gött!

Har dock lovat mig själv att packa ner löpskorna och träningskläderna. Jag längtar efter att springa min gamla runda, inte se något annat mer än åker och platta ängar. Att sätta mig på "mitt" speciella ställe och bara andas, bara vara jag, känna lycka! För att avsluta rundan med ett "stopp" vid järnvägen och se tåget köra förbi.


image description

Skola +jobb

Står i skrivande stund och väntar på bussen. Missade den förra med 1 minut, så typiskt. Ska iallafall till skolan och gå på en föreläsning som handlar om konflikthantering, kommer nog bli bra!

Klockan12 börjar jag jobba så kommer bli lite stressigt. Jobbar bara fyra timmar så det är skönt. Lite extra cash liksom.

Annars idag så ska jag hinna med att träna, köpa kurslitteratur och fixa ny mobil:D


En del bilder

Jag har ju länge lovat visa er få men goa läsare en del av det nya jag och Andreas har köpt till lägenheten. Vi var som sagt väldigt trötta på den lila inredningen så vi sålde mattan och köpte en ny. Köpte även nya kudar, filtar osv och helt plötsligt sitter vi här med ett nytt och snyggt vardagsrum.

Nya kuddar "USA" köpta på chili 149kr/st

Den vita kudden som syns bakom är köpt på ullared och kostade typ 80kr:)

Ny pläd med amerikanska flaggan köpt på Ullared för 179kr! JAG ÄLSKAR DEN! världens mysigaste att krypa ner under:)

Måste bara visa den fina blomman andreas fick av sina föräldrar när han fyllde år. I love it för den är fin även om man glömmer vattna den:)

Här skymtas den nya mattan 1599kr på IKEA. Jag är verkligen helnöjd med den:)

Nya ljushållare som jag köpt på en nyöppnad butik på frölunda torg som jag glömt namnet på 29kr/st

Bjuder även på en bild på vår Tv vi köpte i somras..den är så himla fin:)


Go måndag:)

Vilken hääärlig dag!:)

Började dagen med kursintroduktion på den nya kursen. Känns bra och kommer nog bli riktigt kul!

Efter det gick jag och Hanna och tränade och vi körde på riktigt bra idag. När jag kom hem så lagade jag mat och har precis plockat undan den rena tvätten och städat köket.

Kvällen skall jag spendera med att fixa lite måsten och sen även läsa lite kurslitteratur.

Söndag

Vilken bra söndag jag har haft...Bussen kom i tid imorse, fick sluta tidigare, träning med finaste vännen och nu ska vi snart gå på bio!UNDERBAR söndag!


nu är jag färdigfixad för ikväll och det känns som jag har nailat mitt hår idag:)

SCHNYGGT!


jobb lördag

Denna lördag har varit lång. Jag gick upp lite innan 5 imorse och gjorde mig iordning innan jag åkte till jobb. Som vanligt när jag jobbar helg och frukost så dyker inte första bussen upp vilket resulterar i att min spårvagn rullar in vid jobb 2 min innan jag skall börja och jag får springa, kul:)...vaknar iallafall!

Efter jobb åkte jag och Andreas till bäckebol. Vi var inom EM-möbler och jag lyckades raffa åt mig två STORA vinglas till (trodde jag tog de sista förra gången). Efter det åkte vi till IKEA och köpte ny matta så nu ser rummet helt ut igen! JAG LOVAR ATT JAG SKALL FOTA NÅGON GÅNG SNARAST! jag vet jag säger det jämt men min kamera på mobilen suger verkligen så det blir inte roligt att visa. Jag har köpt så himla mycket nytt och fint den senaste månaden som jag faktiskt vill visa.

Nu på kvällen har det inte hänt mycket i detta hus. Jag har tvättat och ätit chips, även kollat på tv.
Ser fram emot imorgon då jag och Andreas skall gå på bio tillsammans med en av Andreas vänner som jag inte tidigare träffat och hans tjej. Ska bli kul och göra något tillsammans och dessutom på en söndag!

Men innan bion skall jag först jobba,samma pass som idag samt köra ett träningspass med Hanna och träna bort alla chips jag ätit denna helgen.


Idol

Andreas är fortfarande inte hemma, men jag har fått tag på honom i allafall. Började bli orolig att han blivit stoppad av polisen eller något med hans hemska bilkörning. Så var inte fallet och han är nu påväg hem.

Jag tänkte spendera kvällen med att kolla på idol men den här jävla tv-boxen är SKIT rent ut sagt...önska vi hade den gamla kvar som gick över bredbandet och inte dena värdelösa parabol boxen!

BAAAAHH

Dock har vi ju den gamla tv:n kvar som går på husets kanalen eller hur man skall utrycka sig, den funkar ju men inte samma känsla..dessutom vill jag inte sitta i sängen och kränga massa chips...nej chirren håller vi till vardagsrummet...och idol håller vi till den stora tv:n!


Irritation på hög nivå!

Min "perfevt friday" börjar sakta men säkert förvandlas till en "fy fan vad jag är förbannad" fredag!

Klockan är snart 7 och jag har inte sett skymten av Andreas. Killen slutar jobba klockan 4!!! Jag pratade med honom lite innan fyra och då sa han att han skulle behöva jobba över en liten stund...med betoning på LITEN.
Att han jobbar över är inget märkvärdigt, det gör han i princip varje dag och det gör mig ingenting. Han älskar sitt jobb så det är ju bara bra.

Däremot blir jag förbannad när maten står på spisen och han vet om att jag väntar på honom och han inte ens har vett till att ringa mig och säga " Louise, jag blir sen du kan äta själv" Jag menar hur svårt är det...Eller kanske bara svara i telefonen när jag ringer för att fråga var han tar vägen. Men nej det är tydligen för mycket begärt för svara i telefonen har han inte gjort på hela kvällen.

Maten står i allafall på spisen, halvt sönderstekt, säkert äkligt nu!

BAAAAAHHHH jag blir så frustrerad!!!



perfect friday!

OHH vilken underbar dag!

Har varit i skolan hela dagen och vi har fått väldigt mycket gjort måste jag säga:)

Väl hemma storstädade jag hela lägenheten..eller storstäda och storstäda...jag snabbstäda:) Men jag gjorde sådana tråkiga saker som att ta bort fläckar på mattan osv...Detta gjorde jag faktiskt bara för att det skulle komma ett par och kolla på mattan idag..De kollade på mattan och älskade den...så nu är jag utan matta men 800 kr rikare:D:D
Väldigt lite pengar när jag köpte den för nästan 3000 kr, fast den är ju mer än 2 år gammal och jag har varit så trött på den att jag i princip hade kunnat tänka mig ge bort den gratis!


Så nu ser jag fram emot en perfekt fredag ala louise. God mat och gott sällskap! Jag jobbar nämligen hela helgen så det blir en väldigt lugn helg!


Torsdag

Känns som tidig morgon i min kropp och jag har svårt att tänka klart. Men nej klockan är ju 12!

Jag är påväg till skolan och sen blir det träning. Får fan se till att tagga till nu!


Jobb onsdag!

Äntligen är jag hemma i min sköna soffa! Dagen har varit lång och det känns i mina ben. En nio timmars arbetsdag har jag haft, fast jag ska erkäna och säga att jag har tyckt det har varit ganska så kul! Jobbar ju så sällan nu. Kul att få höra det av chefen också " Ja innan hade du inget liv men massa cash, Jag har sett din lönespec i november, nu har du inga cash men massa fritid" Jo med tack, I KNOW!

Restn av kvällen skall jag chilla i soffan bara. Det är greys ikväll och det får jag bara inte missa!


Otrohet

Kollar på Svenska pojkväns akademin på TV och håller på att gå i taket!

Killarna beter sig som svin rent ut sagt och tjejerna bara sitter och tar emot!

Jag hatar otrohet HATAR HATAR HATAR!


Sen visst fine alla har olika sett att definiera otrohet och den definiationen måste ju alla enskilda par vara överens om och något som ingen annan skall lägga sig i.


Det finns inte i min vilda värld att jag nåååågonsin skulle kunna vara otrogen mot någon, inte heller godkäna och kunna fortsätta vara tillsammans med någon som är otrogen mot mig. Vilket svek, nej fyyyyy!!!



Tisdag

OJ OJ OJ vilken KAOS dag!

Allting idag har bara blivit fel! 8,30 imorse ringde Hanna och väckte mig. Hon berättade att vi tydligen har opponerat på fel arbete, vilket skulle redovisas i eftermiddags. Shit panik utbröts i mitt huvud. Upp och hoppa och iväg!

Vi får i alla fall till en jädrans bra opponering när vi sitter i skolan stressade som bara den. Vid tolv var vi klara och går för att ta lunch. Jessica cyklar hem och jag och Hanna tar oss en macka på pressbyrån med tanken om att vi har gott om tid på oss. Vi går till stället där vi skall vara och är där en kvart innan utsatt tid. TOMT, inte en jävel var där. SJÄLVKLART var vi på fel ställe!

När vi kommit fram till vart det är vi skall vara egentligen var klockan fem i ett. Vi sprang igenom stan (med en tung väska innehållande dator och träningskläder) och hittade tillslut rätt plats och rätt sal, 5 minuter försenade. Vi staplar in i klassrummet, tre svettiga små grisar. Hej hej här är vi, tre förvirrade små damer. De som opponerade på oss sågade oss vid fotknölarna, väntat och ganska roligt anser jag:) Mohahaha. Vår eximinator pratar med oss enskilt, komplettering. YES skönt, inte underkänt i alla fall.

Vi opponerar på ett arbete, gör en lysande opponering anser jag, ingen sågning här inte utan vi lyfte fram positiva saker! DET VAR JU ETT BRA ARBETE OCH DET SKALL DE HA KRED FÖR!

Efter skolan gick jag och Hanna och tränade. Så jävla härligt efter en helt värdelös dag. Tränade lite mer än en timme sedan åkte jag hem. Nu är jag hemma och har firat denna värdelösa dag med korv och mos!

En annan sak som också är värdelös är att jag precis har insett att jag skulle haft VFU-träff imorgon men jag har sagt JA till att jobba. Riktigt bra går det för mig just nu!

Men jag känner faktiskt att det inte gör något om dagen har varit kaos, för jag har haft riktigt roligt. Skratt och goda vänner är verkligen den bästa medicinen mot värdelösa dagar:)




RSS 2.0