Sep. 29, 2012

39 graders feber
Halsont deluxe
Ont i öronen
Huvudvärk


Kroppen har sagt ifrån på riktigt nu, dags att lyssna! Today I'm going to stay in bed!


Kväll

Föregående inlägg skrev jag imorse men det publicerades aldrig tyvärr.

Nu är iallafall första dagen på sista praktiken över. Det gick himla bra och det var riktigt roligt att vara tillbaka.

Efter praktiken åkte jag till stan med Hanna och Millan och fikade innan hanna började jobba.

Gick sedan till stadium där jag köpte nya Träningskläder. Jag har sagt hundra gånger att jag inte ska shoppa mer men jag kunde bara inte låta bli! Behövde lite ny motivation så jag ger järnet på träningen!

Gick sedan och tränade vilket var extra skönt idag. Väl hemma nu har jag lagat mat, blev kyckling gryta med curry, lök, paprika och broccoli:) riktigt smaskens!

Nu ska jag bara plocka undan i köket och sätta på en maskin tvätt sedan blir det bara lugn i soffan.

Vi hörs!


Onsdag

Godmorgon mina vänner!

Idag är det VFU dag 1. Jag är pigg, redo och nervös!

Har en fruktansvärd träningsvärk så det ska bli kul och se hur jag handskas med trapporna idag.

Jag omatchar jacka och byxor idag. På praktiken handlar allt om att hålla sig varm så snyggheten får ligga lite i skymundan. Brun/gröna byxor tillsammans med min jacka är inget snyggt men hellre det än att jag ska frysa när jag är ute!

I kväll blir det konditionspass på gymmet och sen ska jag bara sova!

Var ensam hemma igår och är så även ikväll! Igår jobbade Andreas sent och idag är det match som gäller för honom.

Jag ska alltså utnyttja min ensamhet till att breda ut mig i sängen och sova. Senast kl 20.00 ska jag vara i säng, är nämligen så himla trött i kroppen. Pigg i huvudet, trött i kroppen!

Hörs senare!


Tisdag

Ooohh tisdagar är verkligen min favorit dag mitt i veckan! Världens bästa träningsdag och världens bästa tv-kväll!


Idag har jag haft en heldag i skolan 9-16, väldigt givande faktiskt. Sedan tränade jag body pump och det var så himla härligt!

Åkte sedan och handlade mat och tillagade en väldigt god fläskfilé gryta. Lagade extra mycket så jag har matlåda ett tag framöver.

Måste nämligen börja med det nu då praktiken börjar imorgon. Åååhhh älskade praktik! Älskade barn!! Älskade yrke!!

Jag är sååå taggad! Har mycket att fixa med men det ska bli sååå kul!

Skulle behövt införskaffa mig ett par gummistövlar och en ordentlig regnjacka men det har här inte funnits tid till.

Nu återstår den bästa tiden av tisdagarna, tv-kvällen. Danspalatset playa del sol följt av svenska Hollywood fruar. En halvtimme innan det är dags att bänka sig framför tv:n så jag ska hinna med att packa väskan, städa köket, vattna blommorna och betala räkningar!

Sååå dags att sätta igång!


Energi?

Är det inte meningen att man skall ha ny och mer energi i början av en ny vecka?

Jag har ingen sådan energi just nu i alla fall. Jag är trött, sliten och ganska så förbannad!

Jag orkar inte gå in på detaljer men jag kan bli så himla sur när folk tar beslut enbart utefter sig själv och inte tar hänsyn till människor i sin omgivning.

Aja! Nu ska jag åka till skolan. Ska plugga ett tag och sen har jag träning 11.30. Efter det blir det tillbaka till skolan för mer plugg följt av några timmar på jobb ikväll.



Lördags tankar

Fan fan fan.... Alla mina tankar går bananas ikväll, i min ensamhet.

Jag är lycklig! . Lycklig över allt jag har, alla vänner, min familj, mitt hem, mitt jobb och lycklig över att jag får vara jag. Att jag har fått möjligheten att växa upp i ett land där jag är fri att få tycka vad jag vill. Ett land som ger mig tusen möjligheter till att bli den bästa jag kan bli. Jag värdesätter det högt och är jävligt tacksam för att Sverige är ett tryggt och säkert land att leva i.

Trots denna lycka gör kvällens ensamhet att tårarna bara rinner. Ikväll har jag gett mig själv möjligheten att gråta, gråta hysteriskt (ganska komiskt när jag tänker efter), hulka lite, låtit tårarna i tystnad rinna. Ja you name it!

Jag har också ett förflutet. Inget speciellt med det. Jag har haft en trygg uppväxt och ingen har väl egentligen någonsin gjort mig illa, men trots det finns det saker som gör ont och som påverkar mig än idag.

En sak som är typiskt för mig är att jag under hela min uppväxt har flytt från mina problem. Jag har aldrig velat böja huvudet och prata, pratar man inte så finns det ju ingen möjlighet att inse att man har fel, och jag har aldrig fel. Jag är en envis tjej med skin på näsan.

Ju äldre jag har blivit så har även verkligheten kommit ifatt mig. Jag är inte felfri (även om jag ofta påstår det).

Jag har mina brister som jag måste arbeta med för att utvecklas som människa.


Kolla just detta jag menar med att mina tankar går bananas! Det här är ju bara babbel! Babbel utan något sammanhang! Skärpning på mig!

Godnatt alla!


Sweet saturday

Goddagens du härliga lördag!

Har jobbat 06-15, styrketränat, promenerat hem från gymet, duschat och nu hamnat här i soffan.

Har en skön feeling i kroppen, ett lugn liksom.

Nu kommer jag inte resa mig från soffan på hela kvällen. Ska njuta av lugnet!


Happy girl:)

Sitter hos tandläkaren och väntar på Andreas. Jag har redan varit inne och fått min dom. Mina tänder var felfria så jag fick utökat förtroende och behöver inte komma tillbaka förrän 2014! Jag är fan grym som är 23 år gammal och aldrig haft en tendens till ett hål ens! Gött!!!!

Nu tänkte jag berätta lite om gårdagen. Redovisningen i skolan gick så himla bra! Fick väldigt mycket beröm och nya tankar om hur jag kan utveckla utvecklingsarbetet inför VFU:n.

Efter skolan åkte jag och Hanna hem till mig och åt så himla god mat! Vi åt och åt och åt! Sen fick vi skynda oss då vi skulle till hönö på kundkväll hos AnnaMarin.

Jag shoppade en ny tröja och en höstjacka! Beställde även ett par sjukt snygga höstskor som jag längtar efter!!!


Jag mår så bra när jag är ute på hönö. Där är ett sånt lugn! Synd bara att priserna där ute på hus är helt makalösa, vilket gör det i princip omöjligt att bo där.

Nä jag har ju alltid sagt det, ska ja bo i Göteborg så ska jag bo på Hönö annars skiter jag i det!

Vad händer annars idag? Jo jag och Andreas ska ha en riktig fixar dag. Nu är vi alltså hos tandläkaren sen blir det Kungälv och lämna lite saker på Andreas jobb följt av stan där Andreas skall lämna in sin dator på reperation och jag skall boka in en tid hos optikern, ja tro det eller ej men jag börjar bli gammal på riktigt och min syn börjar bli riktigt dålig:(

Ikväll blir det nog en riktig myskväll om jag känner oss rätt, jag jobbar nämligen imorgon!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_505c4c97ddf2b3563e002533.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_505c4ca1e087c33ebe15b0db.jpg" class="image">


Effektiv!

Mötet gick snabbt och var väldigt givande. Eller egentligen va det ett riktigt bakslag men jag känner mig trots det riktigt positiv inför framtiden, och jag kommer fixa allt hur bra som helst, men det får ta den tid det tar!

På vägen hem handlade jag till dagens middag och förberedde sedan den så mycket det gick.

Skulle åkt och tränat nu men kroppen säger ifrån. Ska ta en powernap istället och samla energi inför dagens presentation.

Hörs senare!


Härliga torsdag

Idag ska jag verkligen försöka vara positiv!
Dock ska jag på ett ganska viktigt möte nu så beroende på hur det går kanske jag faller ner i grytan igen.


Hörs senare!


Mys!

I typ 2 timmar efter jobb låg jag och Andreas i sängen och bara pratade. Inga telefoner, ingen tv och ingen iPad. Bara jag och Andreas. Det va precis vad jag behövde ikväll!

Nu är det dags att ta på sig nattmössan, en ny dag väntar runt hörnet!

Ska på möte tidigt imorgon sen träna. Börjar skolan vid 12 och sen hönö på kvällen! Kanske unnar mig en ny höstjacka i bästa affären då!


Positiva tankar

I ett försök till att lägga allt negativt i ett litet hörn långt bak i mitt huvud ditt jag inte går är jag nu på väg till jobb. Börjar jobba 16.00 men måste få någon mat i magen då kylskåpet hemma ekar tomt.

Idag har jag självklart på mig mina nya byxor som jag tänkte visa er!


Livet...

Jag är inte alls på bra humör idag. Har en klump i magen och ett sjukt illamående. Jag försöker fokusera på det jag måste göra innan jag ska till jobb men det går inte så bra.


Livet vänder så jävla fort vilket jag fått uppleva extra mycket det här året. Tyvärr är jag en människa som har känslorna utanför kroppen så jag påverkas extra mycket av varje liten förändring. Just nu är jag matt och vill liksom inte ha fler förändringar. Det är enkelt att säga att allt löser sig, jag säger så och försöker spela opåverkad för att hålla humöret uppe för dem som står mig nära. Det kommer säkert också lösa sig men jag känner bara panik!!!

Jag längtar såååå till januari, till en ny start i min gamla hemstad. Till min familj!


Träning

Efter en riktigt produktiv förmiddag med frukost och plugg hos Hanna ( är så jävla impad av våra prestationer då vi faktiskt tro det eller ej gjorde det vi skulle)

Åkte sedan in till stan där jag shoppade nya byxor, spräckte nämligen mina favorit jeans igår. Så behövde helt enkelt ett par nya bekväma men snygga byxor. Ska visa dom senare när jag kommer hem.

Nu är jag på gymmet i alla fall. Om 15 min börjar mitt pass så då ska jag ge allt jag har! Vill lida av samma träningsvärk imorgon som jag gjorde föra veckan!

Hemma ikväll skall jag inte göra ett skit! Det är tisdag och min favorit tv kväll!

Hörs senare!


Vikt och mått

Veckans mättning kommer här. Har ju gått hyfsat bra! Hade faktiskt inte förväntat mig någon förändring alls då jag har jobbat natt i helgen och då blir alltid allting upp och ner!

Veckan som gick lärde jag mig att:
1. Träning SKA göra ont och kännas som att du ska dö

2. Att träna 3 tuffa pass i rad leder till en extrem träningsvärk som håller i sig läääänge!

3. Att jag hatar sallad och måste komma på andra alternativ till bra mat.


Ville bara säga...


Ingen bra dag

Jag har ingen bra dag idag. Kom hem halv 6 imorse och Andreas va vaken?!!! Han envisades om att jag skulle lägga mig i soffan hos honom ett litet tag där vi båda givetvis somnade. Så efter en helt värdelös natt/morgon med dålig sömn blev jag sen övergiven!!! ( hör dramatiken i min röst) av Andreas som är och jobbar. Måste man så måste man. Jag är helt enkelt jävligt grinig, trött, ensam och övergiven idag.

Skulle egentligen bara vilja dra täcket över huvudet men jag har en hel del saker att ta tag i. Så först på tur så blir det till att laga mat. Köttbullar och potatismos till middag och sen lite annat till matlådor osv.

Senare har jag lite skolarbete som skall fixas osv kul!


Han gör det igen...

Ibland lyckas min man skriva såna där små söta saker som ger mig ett sånt himla skönt lyckorus i hela kroppen!

Han är bra han!


Fredag

Efter en enorm sovmorgon är jag nu redo att möta dagen.

Jag skulle egentligen börja jobba 20.00 idag men verkar som att jag måste hoppa in redan 16.00. Så 10 timmars jobb står på schemat. Ska bli skoj faktiskt då jag inte varit där på 1 vecka nu.


Fram tills jobb ska jag fixa med ett par små saker som har med skolan och praktiken att göra.

Ha en trevlig dag alla!


Älskade Andreas<3

Jag är så fylld av kärlek till min man. Mannen som gör mig lycklig bara genom att finnas.

Senaste månaderna har han växt något enormt i mina ögon. Som att han har blivit vuxen och insett vad som är viktigt i livet för honom och vad han behöver göra för att komma dit.

En arbetskamrat till mig ( manlig sådan) sa till mig under ett samtal om födelsedagspresenter till sin respektive att jag inte skulle förvänta mig någonting av NÅGON
kille innan den fylld
25. Killar har andra prioriteringar i livet innan dess. Självklart kan det skilja några år hit eller dit men jag förstod verkligen hans poäng i samtalet.

Men i allafall, jag tror att Andreas har börjat närma sig den där "25" års gränsen. Andreas har börjat göra så himla mycket saker för mig eller mer för oss än han någonsin gjort tidigare.


Ni kan väl bara föreställa er chocken jag fick i söndags när jag kom ur duschen och Andreas står och dammsugar BAKOM sängen!!! Jag blev helt till mig!!!


Eller som idag när han jobbade sent och klockan var efter 22 när han kom hem men körde omvägen om macken för att köpa Polly till mig för att jag var sugen.

Jag ville typ pussa sönder honom!





Härliga dag

Godkväll!

Jag mår så jävla bra! Har haft en riktigt lugn dag, nästan tråkig men jag behövde denna dagen till att slappna av lite!

Jag trodde aldrig att jag skulle klara av träningen idag då träningsvärken från igår var brutal! Men det gick förvånansvärt bra och jag är väldigt stolt över mig själv!

Nu ska jag njuta av lite kvällsmat bestående av äggmackor och frysta hallon och björnbär. Så himla gott! Dessutom är det bästa tv dagen idag!

Hörs imorgon!


Tisdag

Goddagens mina vänner!


Jag har så ont i kroppen idag! Kunde inte gå upp förrän kl var 12. Varje rörelse är en pina!

Nu håller jag på att läsa en bok om bedömning, kul ju!


I alla fall så är planen idag att läsa ut denna boken innan jag skall träna kl 18.00. En jävligt lugn och soft dag alltså! Känns bra!

Ikväll är det veckans bästa tv kväll så det ser jag fram emot.

Hörs senare!


Dagens köp

Här kommer bättre bilder på det jag shoppat idag!


Mått&vikt

Hejsan i stugan!

Är nu hemkommen från ett träningspass. Blev bodypump och mina ben skakar av utmattning. Har tappat sååååå mycket styrka under detta sommaruppehållet så det knappt är sant!

Imorse vägde jag mig och nu har jag även mätt mig så resultaten är helt färska.

Senast jag vägde och mätte mig var någon gång i maj om jag inte minns fel och om jag jämför det med nu kan jag ju bara säga att det är pinsamt! Kan väl bara konstatera att det där med att muskler väger mer än fett stämmer! Jag har nämligen gått ner mer i vikt men har lagt på mig cm på kroppen så det dallrar ju en del mer!

Men nu ska vi inte fokusera på hur jag avslutade vårsäsongen utan fokusera på hösten och den nya början!

Vill bara poängtera att mitt fokus ligger inte på att gå ner i vikt (även om det är lätt att fastna i vad vågen säger) utan mitt mål och där fokus ligger är att få en stark kropp och ett starkt psyke som klarar av alla de påfrestningarna som kommer i vardagen. Jag vill dessutom bli piggare och mer hälsosammare!

Lägger upp en bild på mina mått och min vikt samt en del bilder på hur min kropp ser ut nu så att jag och ni kan jämföra och se om vi ser några resultat om ett par veckors tid.


Måndag

Precis hemkommen från stan är jag efter en förmiddag i skolan följt av lunch och shopping med Hanna.


Jag måste verkligen sluta shoppa! Har gjort av med fruktansvärt mycket pengar denna månaden men samtidigt tycker jag att jag har varit värd varenda liten pryl med tanke på hur jag har slitit med 6 dagars arbetsvecka i princip från maj till sista augusti med undantag från min semester. Att jag sedan jobbar halvtid samtidigt som jag har skolan gör också att jag anser mig själv väl värd nya kläder och andra prylar. Inte för att jag behöver allt men det känns ganska bra att kunna unna sig lite. Men nu är det alltså slut med det. I alla fram till den 25:e då jag ska ta en riktig lång shopping runda för att uppdatera min höst/ vintergarderob med nya kläder.


Nu ska jag i alla fall ta en banan för att sedan åka tillbaka till stan för dagens träningspass. Blir antingen bodypump eller MRL. Är lite rädd för bodypumpen då jag VET att jag kommer få världens tråningsvärk. Vilket egentligen är väldigt skönt men fyyyy


Ikväll skall jag även uppdatera er om hur jag ligger till just nu med mätning och vikt osv. Kanske även bjuder på en "före" bild då.

Men här kommer en bild på dagens shopping lite snabbt ur påsen!

2 GANT handdukar samt 2 tavlor med budskap på. Visar allt lite mer ordentligt senare!


En helt perfekt söndag!

Jag har haft det så himla mysigt idag. Har varit en riktig avkopplande dag.

Skulle åkt och tränat men med endast 4 timmars sömn i kroppen orkade jag inte riktigt ta mig dit.

Istället spenderade jag först 3 timmar i sängen och kollade på tv för att sedan åka och storhandla. Så nu är kyl och frys full inför veckan som kommer.

Efter det gick vi och hyrde film. Va en värdelös film men det gjorde inte så mycket. Var härligt att bara få ligga och koppla av och inte behöva bry sig om något.

Efter filmen har jag pluggat lite. Har läst två artiklar som skall vara lästa tills på onsdag så jag ligger ju lite före till och med!

Är riktigt taggad inför veckan som kommer. Ska verkligen komma igång med träning och kost. Ska bli så härligt!
Har ju gått upp en del under semestern men inte det som jag bryr mig om direkt. Utan mer känslan av att alltid känna mig uppblåst och hängig i både kropp och själ för att jag inte sköter mig.


Så imorgon blir det vägning och mättning och så börjar jag om på nytt. Tidigare resultat räknas inte då längre utan nu börjar jag om på noll och givetvis låter jag er 10 trogna läsare följa mina framsteg!


Hörs imorgon!




Film

Efter storstädning och lite annat smått och gott har jag nu placerat min rumpa framför tv:n i Åsa. Vi ska kolla film innan det blir middag här.

Efter det måste jag sova lite innan jobb!


Lördag

Hejsan alla glada helg friare!


Har precis vaknat och ska alldeles strax ta tag i dagen.

Dagens planering ser ut som följer;

1) snabb städning!
2) frölunda för foto till körkort
3) Åsa och ett besök på tippen och mys med Frasse
4) jobb 23-05


En bra lördag som förhoppningsvis leder till att man kan njuta totalt imorgon söndag och inte lyfta ett finger!


Sååå första punkten är ju städning så det är den jag skall ta tag i nu!!

Med musiken på högsta volym går detta nog hur fort som helst!


Vänskap!

När jag kom hem väntade ett underbart kort på mig!

Det var från min vapendragare Sandra!

Åååhh jag blev så glad, ÄR så glad!

Älskar dig vännen!


Godmorgon!

Hej alla mina vänner!


Har precis slängt i mig frukost och ska börja göra mig färdig. Har ingen direkt skola idag utan dagen skall mer gå åt till att fixa med saker. Ska tillexempel köpa kurslitteratur, en ny stor väska till skolan för plats till Träningskläder samt skolsaker, inneskor till praktiken, storhandling av mat samt ett träningspass.

Skall även börja läsa till det seminariet vi har på torsdag.

Känns så härligt att skolan har börjat. Känns ännu härligare att min nästa jobbpass inte är förrän på fredag kväll så att jag har tid att komma igång ordentligt med studierna!

Vi hörs senare!


RSS 2.0