Hej då!

Hejdå Sverige, hej Italien!


Onsdag

Igår va det onsdag och jag fick mitt livs överraskning när jag fick chans att åka med en klass och kolla på Eurovision, genrepet men ändå!

Det var superkul men måste ändå säga att det faktiskt är roligare hemma. Blir så mycket dötid när man ser det på plats. Nu var det här ett genrep också vilket ju gjorde att allt kanske inte var perfekt. Sen att jag åkte dit med små ettor gjorde väl också sitt. Blev en lång dag för dem och många av dem blev riktigt trötta. Vi blev alla dock väldigt glada när Robin kom in på scen och sjöng samt att Darin och agnes var mellanakt. Då dansade vi som bara den.

När jag kom hem möttes jag av ett brev från min skola där jag pluggar engelska. Betyg på senaste uppsatsen. VG och 17/20 poäng. Dagen kunde alltså inte slutat sämre! Jag blev så glad och lycklig!

https://cdn2.cdnme.se/755174/6-3/pic_51946c08ddf2b33016123b80.jpg" class="image">


Tisdag

Godmorgon du ganska gråa tisdag


Söndag

Klockan är 9 på morgonen men en fruktansvärd söndagsångest har redan börjat smyga sig på hos mig. Hatar söndagar!!!


Lördag

Verkligen underbart med långledigt. Har haft en riktigt slapp men mysig dag. I natt hade jag och Andreas sötaste Oscar mellan oss. 6 år gammal så inte så stor men han tog för sig kan jag ju säga. Inte låg han still, haha. Men sov trots det hyfsat bra, värre va det för Andreas, hihi.

Gick ut på långpromenad med Frasse på morgonen, härligt att börja dagen så. Sedan har dagen bestått av bebis mys, drakflygning och häng på altanen med en go bok samt härlig drink. Jag har alltså haft det riktigt bra och avkopplande. Imorgon åker vi hem så nu är det dags att njuta ordentligt av lugnet. Just nu väntar jag på grillat. Jag är ensam brud i huset och det är härligt att se grabbarna vara i full gång med olika aktiviteter samtidigt som jag njuter av min bok!


Fredag

Härlig fredag men ändå väldigt jobbig. Har varit barnvakt och hundvakt. Och ärligt talat så var och är hunden 10gånger jobbigare än barnen. Först drog Frasse iväg med kopplet när jag inte var beredd så jag tappade min telefon i marken, trasig. Sen när jag var och duschade så hade han smitit in i vårt rum och rotat i min väska. Hittat en liten låda som jag hade snuddar och min tandställning i. Den tar han sen och biter sönder, först lådan och sedan innehållet! Hej snea tänder:(:( följt av det så regnade det när jag gick på en lång runda med honom. Jag ska ALDRIG skaffa hund.

Grabbarna där emot har varit väldigt enkla att handskas med. En tripp ner till stranden här i Åsa följt av lunch och sedan lite golf i trädgården, ja Andreas skulle självklart lära dem allt de kan. Sedan kom regnet och då åkte vi till glassstugan och åt god glass.
Efter det har grabbarna mestadels spelat på ipads osv. Nu kör vi lite popcorn och Lets Dance! Om jag har tur kanske jag får ett glas vin snart!

Bjuder på lite bilder från dagen!


<3

En stor anledning till att jag orkar när allt känns trist och grått!


Onsdag

Det är onsdag idag! Fast ändå fredag! Jag är lycklig men nervös idag. Mycket som händer idag och hela min planering har gått i kras för det regnar och åskar ute. Jaha vad ska vi hitta på då?!

Jag är sååå redo för ett par dagars ledigt. Så himla härligt! Ska inte ta med mig någon dator hem, tänker inte jobba! Ska bara njuta!

Nu är det dags att packa ihop och dra!

Hörs!


Tisdag

Dagen igår var helt underbar! Dagen idag har börjat lika bra! Orientering i två timmar utomhus är ju liksom inte fel när det är nästan 20 grader ute. Just nu väntar jag på att några tjejer skall bli färdig duschade så att jag kan lämna hallen. Planering står på schemat denna onsdag då en lektion är inställd. I eftermiddag väntar simning för mina elever så dagen lär ju bli super. Efter det ska jag göra färdigt min engelska innan jag skall åka hemåt.

Finns mycket på min todo list idag! Mycket som skall fixas och ordnas innan jag får säga godnatt. Imorgon är det ju onsdag men ändå fredag, härlig känsla!


Måndag

Efter en helt underbar helg taggar jag nu inför tre dagars hårt arbete innan jag tar långhelg. Kör sista veckan med orientering innan vi kör på med friidrott.

Nu är det i alla fall dags att packa ihop mig och köra.

Hörs senare!


Länge leve helgen

Jag är lycklig över alla fina människor som finns i mitt liv!


I'm a strong person


Livsglädje...

Jag försöker hela tiden bli bättre och bättre på att leva i nuet och verkligen vara här! Inte vara i en annan värld genom datorn eller telefonen och inte bara leva för framtiden utan vara här och leva här, men det är svårt.
 
Jag har sådana höga förväntningar på mig själv och att inte, aldrig misslyckas. Jag kommer aldrig tillåta mig själv att vara en förlorare, aldrig tillåta mig själv vara sämre än vad jag vet att jag kan vara. Med den pressen på mig själv är det dock svårt att njuta och koppla av. Jag förväntar mig av mig själv att jag alltid skall klara av allt jag försätter mig för, vilket alltid är mer än vad det egentligen finns tid för.
 
Jag förväntar mig att jag skall klara av ett heltidsjobb, att jag ska klara av heltidsstudier, att jag skall klara av att vara världens bästa vän, att jag skall vara världens bästa flickvän, att jag skall ha ett välpolerat hem och alltid vara på strålande humör. Det är det jag vill förmedla och det tror jag att jag är väldigt bra på. Men den inre stress jag känner har börjat påverka min hälsa. Jag vet inte riktigt hur länge jag klarar detta mer. Jag är utmattad och har ständigt ont under bröstet. Jag sover dåligt, vilket jag aldrig gjort tidigare och snittar på 4-5 timmar sömn per natt. Jag som aldrig har trott på mediciner, aldrig tyckt att alvedon är något att hänga i grannen, ett jädrans hittepå. Dock är det jag som idag går runt med ett paket alvedon i väskan. Mina migrän anfall jag hade när jag var yngre har kommit tillbaka. Fyfan...
 
Varje dag går jag upp och går till jobb, jobbar sena kvällar, pluggar, tränar, hänger med vänner, städar, tvättar och lagar mat. Jag gör det med ett leende på läpparna men med en sten över mitt bröst. Jag undrar ständigt när det är dags för mig att känna att mitt hårda slit ger resultat. Jag är livrädd att jag om ett par år inser att livet har passerat förbi utan att jag har hunnit leva det. Utan att jag har hunnit njuta av de saker som jag faktiskt anser vara det viktigaste i livet.
 
Just nu ligger all min motivation till att orka i att det faktiskt bara är sex veckor kvar innan jag förhoppningsvisskan släppa all press i två månader. En hel sommar där fokus kan ligga på att få mig själv att må bra igen. Jag vet inte riktigt vad jag vill förmedla med detta inlägg, jag ville bara få det ur mig.
 

1 maj

Tack gode Gud för min härliga sovmorgon!

Har lite bråttom nu men det är det värt! Att få sova ostört en hel natt hör nämligen inte till vanligheterna.

Gårdagen var hur mysig som helst. Vi grillade och pratade i många timmar. Han även med lite bebismys.

Idag är planen träning, plugg och sen till My. Nog dags att sätta fart nu känns det som.

Vi hörs!


Valborg

Hej alla glada!

Var ett tag sen jag skrev och man kan väl säga att jag förra veckan var ganska mycket nere i skiten. Eller nere och nere...jag var väldigt stressad och blev halvt sjuk vilken inte var en bra kombination. Dock var helgen helt underbar så det vägde upp en hel del.

Denna veckan har börjat helt ok men jag är förkyld och huttrar mig igenom dagarna. Livet som idrottslärare?

Valborg idag i alla fall vilket innebär räd dag imorgon, GÖTT!!!

Ikväll skall vi därför hem till Linda och Pontus för grillning och mys med kära vänner! Imorgon skall jag försöka ta tag i sådant som jag inte har hunnit med än...typ lite plugg och städ osv. Förhoppningen är att kunna göra det ute på balkongen i strålande solsken. Sedan skall vi förbi My också efter att Andreas spelat golf.


Annars så rullar livet bara på och jag räknar ner både till Italien, skolavslutning och Turkiet!


Bjuder på lite bilder från helgen

https://cdn3.cdnme.se/755174/6-3/pic_517f54fce087c319767dd2a7.jpg" class="image">


RSS 2.0