I Malmö

Jag är här nu! Jag är hemma!

Jag tar det så lungt som man bara kan och bara njuter av att vara här!

mmm

Jag fattar inte själv att tiden med idrott är över om två dagar. Jag har längtat så efter denna tiden stundtals. Dels för att jag inte alls trivdes i början och dels för att jag bara vill bli klar. Jag vill jobba o tjäna pengar! Men nu när avslutet snart är här så känns det så sorgligt. Jag har verkligen börjat hitta min plats i klassen och har tyckt att denna terminen har varit riktigt rolig!

Aja till något annat nu!

Idag hade jag en lektion imorse. En volleybollmatch mellan tjejerna i de båda klasserna. Vi lede stort och vann både första och andra set. Men sen gick det sämre. Det slutade med att vi förlorade de sista tre seten tyvärr!
Sen hade vi rdiskussion om vad vi tyckte om nätspel och hur vi vill använda oss av det i skolan.

Jag kom hem runt 12 och har sedan dess käkat lite go mat och sitter nu och försöker lära mig något om Brasilien. Andreas är ju från Brasilien så tycker det är lite kul att kunna det mest basic liksom. Brasilien är faktiskt ett jävligt intressant land, ett land med helt sjuka kontraster. Intressant intressant!

Hade väl tänkt dra och träna om en timmes tid. Få ut lite aggresioner ur kroppen efter dagens förlust. Sen skall jag laga god middag som idag består av kyckling, schnitzel och pommes. Låter gott va? Haha nej men det blir lite konstiga blandningar nu eftersom det är lite tight om pengar precis såhär innan jul så får helt enkelt tömma frysen på det där finns.

Ikväll kommer även Mia hit:) Blir sista favorittisdagen detta året då vi båda åker hem över julen...Hon till värmland och jag till Skåneland...Kommer sakna henne:(

Men sen när vi är tillbaka igen då går vi mot ljusare tider och då är det inte långt kvar tills vi kan sitta på balkongen igen med ett glas vin och bara njuta av solen!


det är visst söndag nu

Jag har precis kommit hem från Mia. Fick order om att sätta över lite pengar till min man så att han kommer hem inatt! bäst att göra det antar jag;P Jag bill ju ha sällskap i sängen:P Jag har iallafall haft jötte kul ikväll hos fört Mia sen Erika sen Mia igen:P

Jag skall faktiskt gå o lögga mig nu innan jag säger någor jag kommer ångra imorgon

Kra m louise


Lördagen den 11 december 2010

Woho! Jag är på väldigt bra humör just nu!
Hade en riktigt trevlig kväll igår med mitt hjärta. Först lite julklappsshopping sedan ett restaurang besök följt av bio!
Vi såg svinalängorna. Det var väl egentligen inte min typ av film men den var väldigt gripande.
Jag vaknade upp på strålande humör imorse lite innan nio och började städa så smått! Vid halv 11 väckte jag Andreas och vi åt frukost. Jag begav mig sedan iväg till gymmet o tränade lite. Så jävla härligt måste jag säga!
Kom hem och tog mig en dusch och försöker nu få fart i Andreas så vi kan åka iväg på lite äventyr!
Ikväll blir det lite födelsedagsfirande hemma hos Erika!
Detta kommer bli en grym dag känner jag!

dagens första träningspass avklarat

Gick upp 10 i 7 imorse och begav mig till gymmet och tränade med Erika, DETTA trots att jag inte börjar skolan förrän 13 idag! STOLT är jag över mig själv:P

Sen att träningen kanske inte var den bästa är ju en annan femma:P

Nu har jag precis ätit en god frukost och tagit en dusch! skall alldelles strax sätta mig och plugga lite inför dagens eximination.

Igår var jag och Andreas ute på en lång promenad på kvällen. Det var så skönt att bara gå o gå o gå och prata om egentligen ingenting...bara massa löst som förr i tiden:)

Idag är det som sagt eximination i nät och efter det skall vi sätta oss och göra vår PP till avhandlingen vi läst. Efter det blir det hem och fixa lite käk för att sen dra till gymmet igen, men denna gång med Andreas. Då ska jag försöka springa lite mer!

Förövrig så mår jag riktigt bra idag! Jag är glad och harmonisk och går runt med ett leende på läpparna!

Vill avsluta detta lilla inlägg med att säga GRATTIS till Malin som fyller år idag, love you gumman:)


Min vän, mitt bollplank, min syster jag aldrig fick

Jag sitter just nu och försöker plugga, dricker ett kallt glas vatten och lyssnar på hög musik.

Helt plötsligt börjar jag gråta jag gråter gråter gråter gråter. Jag är inte ledsen, jag är inte arg men jag gråter, jag ler och gråter!

Jag har alldelles för  mycket känslor inom mig som alltid kommer fram så fort jag lyssnar på musik. Känslorna kan vara alltifrån glädje, ilska, kärlek och vänskap!

Alla dessa känslor är jag expert på att hålla inom mig, ja iallafall tills allt exploderar ut! Och i 90% av alla gånger är det just musiken som får känslorna att explodera!

Idag handlar mina känslor om min närmsta vän, den syster jag aldrig fick, mitt bollplank!

Jag tänker på hur vi alltid stöttat varandra. Vi kanske inte alltid gillat varandras beslut eller haft samma åsikt men vi har alltid hållt en hand på den andres axel och sagt att vi finns där , i vått och torrt!

Det finns vänner man med åren växer ifrån men jag vet att du inte är en sådan vän, Jag vet att du hade gått över eld och vatten för mig och du vet att jag hade gjort det samma för dig oavsett vad!

Det är nu 25 mil mellan oss men det gör ingenting för inget kommer förändra våran vänskap någonsin!

My jag vill att du ska veta att du aldrig behöver vara rädd för vad livet har att ge dig, du behöver aldrig känna dig ensam, jag kommer stå bredvid dig . Du betyder allt för mig









hemma igen!

Plugget på biblioteket gick över förväntan och jag känner mig nöjd med dagens insats änsålänge!

Jag är nu hemma och håller på o tvätta och städar...precis som varje gång jag är ledig. Jag skall snart ta mig något att äta...något mellanmålsaktigt. Efter det skall jag sätta mig ner och fortsätta mitt pluggande.

Jag vill bli klar med allt idag! Men ärligt talat så känner jag ingen brådska eller ångest inför det som komma skall denna veckan.

Jag känner mig lugn! Tar jag mig igenom morgondagens näteximination bara så löser sig allt. Den har jag iförsig inte ens börjat plugga till men tänkte ta det imorgon förmiddag faktiskt.

Det som jag har kvar att göra idag för att jag ska känna mig nöjd

-Kolla igenom och renskriva nät inlämningsuppgift ( inlämning fredag)
-Gymnastik lektionsplanering renskrivning och komma på bra uppvärmning (inlämning och redovisning måndag nästa vecka)

Känns inte som så värst jobbigt att hinna färdigt med det o helst innan halv 6 då Andreas kommer hem så jag hinner kramas extra mycket med honom idag bara för jag är en sådan bra flickvän!

6 december 2010

godmorgon!

Sitter här hemma i soffan och äter frukost och konstaterar att det fortfarande är mörkt ute...tragiskt! eller det blir kanske inte ljusare än såhär idag:S

Skulle egentligen ha varit och tränat klockan 7 men det gick bara inte har sovit så dåligt inatt! Tänkte träna ikväll istället.

Nu ska jag snart bege mig ut i detta kalla vädret och åka till biblioteket. Jag ska plugga som aldrig för med målet att göra klart förberedelserna för de flesta eximinationerna denna veckan och dessutom läsa våran avhandling som skall redovisas på torsdag.

Förövrigt mår jag hyffsat bra idag. Lite huvudvärk och lite otaggad inför dagen... men samtidigt så är jag ganska glad för jag jobbade sista dagen igår på riktigt länge. Det tycker jag är värt att vara glad över:D

Dessutom är jag glad för att jag har alla mina fina vänner, min familj och dessutom min favorit sambo Andreas...

btw... jag gillar inte ordet sambo...när jag jag använder det känner jag mig så gammal.



woho

söndag kväll börjar lida mot sitt slut och så även denna helg. Helgen har gått fort. Den senaste månaden har gått väldigt fort, men det har varit en väldigt bra månad:D

Mina vackra vänner var här förra helgen och vi hade det riktigt trevligt tillsammans:)

Skolan har gått väldigt bra den senaste tiden och det har jag ingen annan än mig själv att tacka för:P
Jag har gjort så himla bra ifrån mig på de senaste eximinationerna så att jag vill hoppa jämfota hopp mest hela tiden:P

Veckan som kommer känns som den jobbigaste veckan på väldigt länge när det kommer till skolan men veckan har 5 skoldagar och för varje dag som går kan jag pricka av en sak på listan av saker som skall göras. Så när fredagskvällen är här kan jag klappa mig själv på axeln och säga, Louise fyfan vad du är grym! jag är så stolt över dig! Typ sådär i tredje person!

Den 16 december slutar denna terminen och då tänker jag gå med ett stort leende hela dagen. För då har jag genomfört mitt tuffaste år i skolan någonsin!

de sista två timmarna innan det är dags för mig att sova denna kväll tänker jag spendera med att skriva en del av eximinationsuppgiften i nät, så där halvskriva...ni vet skriva ett par rader och sen surfa lite för att sen skriva lite till, känns lagom ansträngande för att vara söndag.


RSS 2.0