En bra dag!

Snart är denna fredag slut!
det har varit en bra dag
sitter här med ett glas saft och pringles, kan ju inte bli bättre!
Snart är det dags för sängen, ska jobba imorgon....tredje helgen irad...inte alls kul:(

Aldrig utan er

första gången på många många år känner jag mig helt värdelös. Jag har aldrig känt såhär, jag har aldrig tvivlat på vem jag är eller vad jag vill. Jag har alltid haft ett stort självförtroende och haft ett mål med varenda liten sak jag har gjort här i livet och dessutom fått allt jag vill.
När jag flyttade till Göteborg följde jag mitt hjärta. Jag lyssnade faktiskt på mitt hjärta för första gången någonsin. Tog hjärtats parti framför min hjärna. Det är något jag aldrig har ångrat. Detta är ett äventyr som man bara får chansen till en gång i livet. Och tro det eller ej men jag trivs verkligen här i denna staden.
Någonting jag dock inte trivs med är att mina vänner inte är här. Jag vet att jag inte är ensam här, jag har ju Andreas, min andra halva, min bästa vän, den jag vill dela allt med. Men trots det är det något som saknas här. Mina tjejkompisar My, Anna, Malin, Sandra och Lennie såklart. jag saknar dom så oerhört mycket. och helt ärligt är det dem jag har att tacka till att mitt självförtroende alltid har varit på topp och att jag alltid har känt mig stark, för det är de som har lyft upp mig, de som har hållt mig flyttande när allt annat har rasat.
Visst finns sms, telefonsamtal, msn facebook osv och det utnyttjar jag så mkt jag bara kan, men det kan inte jämföras med att sitta öga mot öga med dem. dra torra skämt eller berätta de hemligaste av hemligheter för varandra.
Idag känner jag mig svag,riktigt svag

palla

helt ärligt... jag orkar inte mer! Jag känner mig helt slut... inatt sov jag 13 timmar...vaknar, mår illa som bara den och är fortfarande trött.
Sätter i allafall på datorn kollar mailen och ser att vi inte fick kontraktet på den lägenheten som vi så gärna ville ha! sån himla besvikelse!
Jag vill verkligen inte bo där vi bor längre!!! För det första så är det så himla trångt...det går inte att bo två personer där. För mycket saker på för liten plats helt enkelt. Dessutom så är området inte särskilt bra. Jag riktigt vantrivs där!
Därför så bestämdes det att vi stannar hemma hos andreas föräldrar en dag till!

önskar jag var liten

Jag mår inte bra! Jag är helt i obalans. I kroppen känner jag mig som att jag är 100 år gammal. Jag är seg.
I huvudet känner jag mig som jag gjorde när jag var fjorton. Humörsvängningar till tusen.
Ena sekunden skrattar jag, andra sekunden gråter jag. sen blir jag arg på mig själv för jag har verkligen inget att gråta över!
Idag önskar jag att jag vore hemma i malmö, liggandes i min mammas knä och känna hur hon stryker handen lätt över mitt huvud och säger att jag alltid kommer vara hennes lilla flicka

livet suger

jag orkar inte mer

Andreas, du och jag i med- och motgång

Mitt hjärta tillhör dig, det vet du.
Jag är såld i dig!
Du har så fina sidor, och andra mindre bra sidor som jag aldrig trodde jag skulle få se i dig, men vi är alla människor med bra och dåliga sidor right?
Vi har båda två sårat varandra fler gånger än vi kan räkna på våra fingrar, vissa saker har varit lätta att förlåta andra svårare men saken är den att hur mkt skit vi än kastar på varandra så vill jag aldrig vara utan dig.
Du har alltid varit en del av mitt liv och jag vill förevigt ha det så!
Jag kommer finnas vid din sida i med- och motgång ALLTID!



of to school!

Nu drar jag iväg till skolan!
Seminarie idag i 3 timmar! SPÄNNANDE!
sen ska jag o Andreas träna!

Tråkig bok!

Jag har sån sjuk huvudvärk idag! kvällen igår slutade ju inte direkt som jag tänkt mig så nu har jag ett stort hål i väggen! Men man kan fixa allt med spakel va? eller jag ska inte fixa...det lämnar jag över till min "händiga" sambo:)
Idag har jag bara läst och läst och läst men jag fattar verkligen ingenting! jag läser om och läser om men det fastnar endå inte..och jag har ett helt kapitel kvar och massor av frågor att svara på!
Håller dessutom på att tvätta just nu så springer upp och ner hela tiden...riktigt tråkigt speciellt när man är själv och inte har någon som hjälper en!
När Andreas kommer hem ska vi dra och träna hoppas jag! Jag behöver verkligen komma ut idag och röra på mig! Fast egentligen är det skönare här inne och kolla ut på all snö som kommer ner från himlen:)
Längtar förresten som bara den efter My:(

Ännu en tråkig föreläsning!

Är hemma nu efter en dag i skolan.
Började med seminarie och diskussion på morgonen. Väldigt kul tycker jag det alltid är. Efter lunch var det dags för föreläsning och jag måste då säga det att det var sjuuuukt segt!
Efter halva så drog jag, mia och erika där ifrån...vi besökte for gott innan vi tog bussen hem så nu har jag handlat godis chips och cola så jag klarar mig ikväll!:D

Du gör mig hel!


Lycklig är jag!

den senaste veckan har jag gått på moln. Längesen jag mått såhär bra!
Skolan flytter på bra och jag trivs där!
Jag och Andreas var och kollade på en större lägenhet i förra veckan...vi fick den inte men nu är vi i allafall igång, vilket känns oerhört skönt!
Idag befinner jag mig nere i Åsa. Här trivs jag som fisken i vattnet. Andreas är och jobbar och jag pluggar.
Här stannar jag tills imorgon sen är det dags att jobba ett pass!

lördag

nu är jag hemma i åsa igen....vid 6 åkte jag för att hämta Andreas efter hans träning. Ofixad (hade inte ens tagit en dusch). Skulle ju bara hämta andreas och sen åka hem igen och käka god mat o ta det lungt...trodde iallafall jag. Jag kom precis hem....Andreas hade alltså andra planer än vad jag visste! Så ofixad, med fettigt hår och tåsvett umgicks jag med Andreas hemma hos Andreas kompis som faktiskt också heter Andreas:S Kolla först på hellboy och sedan såg jag sex and the city filmen medans grabbarna spelade NHL....Fick förresten ingen god hemlagad mat idag utan det blev thai mat från någon thai krog i Lindome:S jag ville ju ha riktig mat...hoppas på det imorgon i allafall innan vi åker hem till göteborg igen:)
Jag och Andreas sitter här på Andreas rum nu i allafall totalt osociala mot varandra vid vars en mac dator, Ni vet Andreas klarade inte av tanken att jag hade en bättre dator än honom så han var tvungen att köpa en mac...såklart så är den lite större och lite bättre än min...vad hade ni väntat er liksom!

RSS 2.0