spargrisen

På tal om det här med vikt...vilket jag egentligen inte gillar...för vikt är bara en siffra. Trots detta kan jag inte unkomma det faktum att jag gått upp 4 kg sedan den 1 september GALET!

Jag måste hitta inspiration och motivation till att låta allt gott vara!

Människor som känner mig vet att jag är helt galen när det kommer till pengar. Jag är ett kontroll freak när det kommer till pengar och jag ÄLSKAR att spara och har därför väldigt svårt för att unna mig saker (förutom god mat i alla dess former).

Min tanke är därför att jag, för varje kg jag går ner skall ta ut 100 kr från mitt konto och lägga i en speciell spargris. Den 1 januari skall jag unna mig själv någpt för de pengarna som finns i spargrisen. Har jag tur så är där en del, förhoppningsvis en början på några PT-timmar:). På detta sätt blir jag förhoppningsvis motiverad och kan även känna att jag är värd att lägga de där hundra- lapparna på mig själv!

Låter som en bra idé va?:)


Personlig tränare

Har tänkt på en sak i flera veckor, flera månader, flera år. Jag vill skaffa mig en personlig tränare. Jag vill ha en tränare som får mig att ge allt, som håller mig motiverad och ger mig tips och idéer.

Synd bara att det är så dyrt med personlig tränare. På det gym där jag tränar kostar en timme 750 kr!

Man kan köpa olika paketpriser men trots det så är det alldelles för dyrt för att passa min plånbok. Dock kan jag tänka mig att det verkligen är värt varenda krona!

Jag hoppas att det kommer något specialpris lagom till jul så jag kan köpa mig en egen bra julklapp! Förhoppningsvis kanske de då har något par-pris:P Så kan jag ge det till Andreas i julklapp och utnyttja det hela själv:P
Det kanske låter egoistiskt men jag tror att det är det som krävs om jag och Andreas ska komma iform, att vi gör det tillsammans! Peppar varandra och med hjälp av en personlig tränare!

Get me in shape now please!




veckomatsedel

Detta blev veckans matsedel. Jag bestämde aldrig vad vi ska äta i helgen...vet ju inte än vad som händer då:)

måndag: Pasta med kasslersås

tisdag: Pytt i panna med ägg och rödbetor

onsdag: Jobb

torsdag: Lax m.kokt potatis och kall sås

fredag:  Kött m. Potatisklyftor och kall sås

 

Så nu har jag gjort en inköpslista på vad jag behöver handla för att kunna laga allt denna veckan.

Handellista:

cremefraiche

potatis

lax

ägg

 

Får väl hoppas att jag kan följa detta nu då.


Dagens todo

Tänkte skriva ett litet inlägg på saker jag skall göra idag så att jag inte glömmer bort dem...TRÅKIGT JAG VET

Att göra:
Plocka undan tvätt
Veckomatsedel
Dammsuga och plocka undan
Handla mat
Träna
Ringa viktiga samtal

Mat!

Hallo i natten!

Jag ligger här i sängen och funderar på mat, vilket jag iförsig ständigt gör:P

Men i allafall...Det är såhär att jag har ett problem...Jag och Andreas spenderar alldelles för mycket pengar varje månad på mat (ca 3000kr), och då är inte alla fikor, luncher osv inräknat . Vi både två äter ute ganska ofta i jobb och skola och på kvällarna har vi sällan planerat vad vi ska äta utan småhandlar konstant.

Funderar starkt på att testa en ny sak här hemma nu. Tänkte ta mig i kragen imorgon och göra en veckomatsedel och sen hålla den. Tanken är att den skall innehålla en soppa i veckan och en fiskrätt. Resten av dagarna blir väl förmodligen korv och annat skit:) Anledningen till varför jag vill testa detta är för att jag vill få ner matkostnaderna men samtidigt även få lite koll på vad det är jag stoppar i mig.

Imorgon är jag som sagt ledig så då tänkte jag sätta mig ner och fundera lite. Även gå till affären och handla. Skall även orka fota mina senaste inköp och visa er dem då. Jag är så dålig på sånt:(


Helgen

Söndag kväll är det nu och jag har haft en riktigt trevlig helg!

I fredags spenderade jag dagen med att först vara i skolan och göra en opponering på ett arbete. Efter det åkte jag, Millan och Hanna hem hit för att Millan skulle köpa Andreas gamla TV. TV:n blev såld och jag blev glad eftersom den bara stått och samlat damm sedan i somras:)

Efter det åkte jag till Mcdonalds och jobbade ett 10 timmars pass, sådär lagom en fredagskväll:P

Lördags morgon åkte jag och tränade och resterande tid av lördagen bestod i princip av att tjaffsa med Andreas..Mohahaha...Jag var måttligt irriterad över att Andreas skulle ut med några vänner på krogen, 3:e helgen i rad!

Tillslut tog jag mig i kragen och bestämde mig för att inte hänga läpp för det, kan han så kan jag:)

Fixade håret och slängde på mig lite clothes och åkte sedan hem till Madde där alla brudarna var! Hade himlans trevligt!

Runt halv 12 var det dags att dra ut på stan...Trädgårn var det som gällde. Inte min grej egentligen. Jag gillar inte trädgårn men men...När vi kom dit så var det sån jäääävla kö..och jag blev mer och mer opepp på det hela. JAG HATAR KÖÖÖ.

När vi väl kom in så vände jag faktiskt i dörren och gick ut vilket jag är jävligt glad för nu. Jag gillar inte att dansa, närmare bestämt så hatar jag det så vad skulle jag göra där?

Jag tog mig bort till grönsakstorget och handlade chips och dipp, vilket jag avnjöt innan jag somnade gött i min säng.
Någon gång inatt när jag sov som bäst kom Andreas inklivande med mat från burger king. VARFÖR envisas han med att äta den maten i vår säng?? När jag sover??

Tillslut somnade vi båda två tätt omslingande om varandra. Idag söndag så har det inte hänt så mycket här hemma. Vi sov länge och har mest chillat i soffan resterande dagen.

Imorgon är det måndag och jag är ledig. Ska bli himlans skönt faktiskt. Ska hinna träna och sedan fixa och trixa lite här hemma. På kvällen ska jag träffa Hanna en sväng också, ta en kaffe kanske:)

image description





Redan torsdag!

Hej hej bloggen!

Nu är det torsdag, till och med snart fredag!

Dagen har varit bra och jag har fått en massa gjort!

I morse tränade jag ett kort pass, skönt att starta dagen så. Efter det vart det lite plugg, väldigt lite. Dessutom massa häng med Hanna där vi kollade på värsta pojkväns akademin:)

Fixade även med en massa viktiga mail som jag har dragit ut väldigt länge på att skicka, dammsugade och lite annat grejs.

På kvällen åkte jag och Andreas till Frölunda torg och shoppade lite. Blivit väldigt mycket shoppande (för att vara mig) de senaste dagarna. Kan visa någon annan dag allt jag har köpt, orkar inte just nu.


Dagen efter

Vilken mysig kväll det blev igår och vilken god mat jag lyckades laga till!

Desvärre ser det ut som ett bombnedslag här hemma nu och vår diskmaskin vägrar samarbeta!:(

Disken som står i maskinen för tillfället har jag nog diskat 3 gånger minst...ingenting blir rent!

Aja jag ger upp nu i allafall och åker in till stan för en fika.

Ikväll blir det träning så städningen får vänta till inatt någon gång!

Ny dag, bra dag!

WOW efter en god natts sömn mår jag nu prima ballerina!

Började dagen med massa samtal till nära och kära. Blev både My, mamma och pappa. Sen tog jag bussen in till stan och tränade tillsammans med Hanna. På vägen hem stannade jag och handlade massa gott till ikväll!

Idag är det den 25:e oktober. Jag och Andreas har varit tillsammans i 2,5 år idag! Tiden går så himla fort!
Så det firar jag med att kasta ut honom ikväll och anordnar en brud kväll deluxe med massor av mat och gott vin!

Fram tills att brudarna kommer har jag dock en hel del att göra. Några mail att skriva, en lägenhet att städa och tvätt som skall tvättas. Dessutom skall lyx middagen lagas och vinet läggas i kylen:)

Borde förmodligen orka ta mig en dusch också:)


Down

Idag är en riktigt dålig dag då många tårar har runnit nerför min kind. Jag kan inte riktigt förklara varför jag är nere, men det är nog en blandning av allt som har med livet att göra.

Så är det ibland, men jag antar att det bara är att ta nya tag imorgon och komma igen starkare och gladare än någonsin.

Efter en lååång diskussion om framtiden tillsammans med Andreas (GUD VAD JAG ÄLSKAR DIG) deckade han totalt och jag har sedan dess funderat lite till och lite till. (DOCK KOMMER JAG FRAM TILL NADA)

Det diskussionen handlade om är Göteborg VS Malmö. Vi älskar varandra och vill vara tillsammans, men ju äldre jag blir desto mer längtar jag hem. Min farmor, mormor, morfar blir äldre. Även så mina föräldrar och jag känner att jag träffar dem för sällan. Dessutom händer det saker i mina vänners liv som jag vill ta del av mer nära, finnas där och stötta.

Andreas däremot har aldrig velat och kommer aldrig vilja flytta ifrån Göteborg.
DET HÄR ÄR SVÅRT!



Malmö

Hemlängtan....


IKEA

Hej hej!

Istället för att gräva ner mig i mina tankar efter dagens korta dag i skolan kom Hanna hit och vi kollade på film. Linas kvällsbok blev det idag:)

Efter det åkte vi till IKEA, Hanna handlade lite grejer och vi käkade korv:)

Nu är jag hemma och har inga mer planer för idag. Kanske åker in och tränar lite senare om jag blir alldelles för uttråkad.

Tog en bild på mig själv innan idag och tänkte tillbaka på när jag tog hundratals bilder på mig själv varje dag. Jag kollade tillbaka och insåg att jag har fan inte förändrats ett skit...ser fortfarande lika ung ut...jag måste ha bra gener:P


Stockholm 2008                                                      Göteborg 2011

...


jobb lördag!

OJ OJ OJ va dagen har sprungit förbi snabbt!

Natten till idag var hemsk och jag sov inte många timmar med rädsla för att försova mig. Detta är nämligen min jobb helg och jag jobbar 06-15 lördag och söndag. Jag kom aldrig riktigt till ro och vaknade flera gånger i timmen.
Som toppen på moset så kom inte min buss imorse heller så två minuter innan 6 rullade min spårvagn in vid jobb, jag fick springa! uhh kunde startat dagen på ett bättre sätt kände jag.

Slutade 3 och har sedan dess inte gjort många knopp...eller jo jag diskade alla kastruller och plockade tvätt o sånt där roligt. Fast till vilken nytta? ser lika illa ut nu igen efter matlagning och att Andreas gjort sig iordning. Ja för så är det även denna helg då jag jobbar ( but I love it). Andreas skall ut med några vänner och roa sig.

Anledningen till varför jag älskar det beror på att det blir lugn och ro i lägenheten. Ingen musik och ingen som pratar med en... Precis vad jag behöver på mina jobbhelger!

Imorgon är det söndag och jobb väntar även då, efter jobb skall vi åka ner till Åsa tror jag och sen hoppas jag hinna med ett träningspass med:)

I väntan på bussen

Oj oj oj vilket pass! Shit vad roligt! Har nu verkligen hittat ett pass som passar mig perfekt!

MRL är en blandning mellan styrka och konditionsdelar som koncentrerar sig på mage rumpa och lår.

Guuud vad jag svettades och skrattade och skrek och grät av smärta. Så himla roligt!

Eftersom att jag nu genomfört dagens träning så har jag inte så mycket mer på schemat idag.

Eller jag ska träffa Andreas, ja ni hörde rätt, idag ska vi faktiskt umgås! Helt sjukt att man måste bestäms träff med sin egen sambo för att få tid att träffa varandra!

Jag hade tänkt laga ihop något mumsigt av de få saker vi har hemma och sen ikväll ska vi åka och kolla på sängbord som Andreas envisas om att vi ska ha, trotts att jag tycker det blir för trångt! Aja, någon gång ska väl han också få sin vilja igenom när det kommer till att möblera vår lägenhet.


Frukost

Sitter just nu och äter frukost.
Ska alldelles strax bege mig och träna MRL. Hur ska jag orka?!!


Onsdag

Oj oj oj vilken effektiv onsdag jag haft!

Började dagen med vårt sista handledarmöte, vilket gick riktigt bra!

Fortsatte dagen med att konjekturläsa vår b-uppsats och rätta stavfel och andra småsaker. Vid 12 var vi färdiga för dagen.

Väl hemma har jag nu städat hela lägenheten inkluderat torkat golv, dammat,diskat osv.

Har även ätit en lättare lunch och håller faktiskt på att laga ännu mer mat as we speak.

Ikväll skall jag nämligen hem till Hanna på middag och ost och kex, vin och greys anatomy!
Till Hanna skall jag ta med mig lite plock som jag fixar med just nu:)

På tal om något helt annat så har jag en så sjuklig träningsvärk i mina ben efter gårdagens body pump! Jag älskar verkligen träningsvärk men det jag känner idag i mina ben kallas ren och skär smärta!


Body pump

Hej hopp!

GUUD vad jag är uttråkad!

Mit liv känns just nu så tråkigt att jag nästan ångrar att jag gick ner i tid på jobb! Jag gör ju förfan inget vettigt med min lediga tid!

Visst är det skönt att hinna slappa med men I´m not that type of girl!

Jag vet att denna känslan av slapphet inte kommer finnas länge till utan enbart kommer finnas nu när vi skriver B-uppsats ( vilket vi har gjort i snart 4 veckor) och jag börjar tröttna!

Vet att jag borde utnyttja tiden åt att njuta av att bara kunna ligga hemma i soffan men jag KAN INTE! Jag är så uttråkad! Uttråkhet leder till att jag tänker för mycket och det är inget bra!

Jag kan typ ifrågasätta allt i hela mitt liv, vrida och vända på minsta lilla sak, vilket jag också gör! USCH!


Nu till något annat! Idag tränade jag som sagt bodypump, vilket var jävligt kul faktiskt! Lätt det bästa body pump passet jag har varit på här i Göteborg! Kan ha med att göra att instruktören var från Skåne och hade sånt jävla go i sig så det inte var sant! Världens minsta tjej var det men hon puschade en som bara den och när musklerna kändes som de skulle gå av vågade man inte lägga ner vikten med tanken om att hon då kanske såg en och skulle ge en dödens öga! SÅNT GILLAS!


Tisdag

Hej hej!

Efter en morgon i skolan kom jag hem lagom till lunch. Har sedan dess tagit det lugnt och ätit lite mat. Idag blev det carbonara som legat i frysen sen My var här.

Jag skall alldelles strax bege mig ut i det regnrusk som råder över Göteborg idag. Jag skall nämligen åka och träna bodypump!

Annars händer väl inte så mycket idag, livet är faktiskt ganska så tråkigt just nu! Jag blir helt opepp när det råder sådant oväder som det gör just nu.

Ångest

Usch och fy!

Jag skulle aldrig ställt mig på den förbannade vågen idag på gymmet, fan asså! Ja jag vet att jag inte ska bry mig om vikten. Jag hatar människor som tycker att god hälsa och låg vikt går hand i hand.

Trots detta fastnade jag idag vid de där siffrorna som vågen visade och frågade mig själv varför det är så att den visar nästan 3 kg mer än vad den gjorde i somras. Samtidigt som jag blir ledsen över siffrorna kan jag dock inte sluta le för jag vet precis varför och hur de har kommit dit. Jag är glad för de där kilona på något konstigt sätt samtidigt som jag avskyr dem.

Jag vet att jag är helt knäpp och jag vet att ingenting jag skriver är sammanhängande eller förståeligt.

Jag ser det som att mina 3 kg upp är et bevis på 2 underbara månader jag haft denna hösten, där jag bara tänkt på mig själv!


En vanlig måndag

Hej hej igen.

Efter en kaffe på stan åkte vi hem till mig och HAnna envisades med att äta nudlar och carbonara på påse istället för min goda hemmalagade mat med kassler, ris och crème fraîche sås. Konstig brud det där! Haha

Nu sitter vi och kollar på film och ska snart åka in till stan igen för träning:)

Ska köra hårt idag! Dags att komma
iform igen:)


Måndag

Hallo hallo härliga lediga måndag!

Vilken fin helg det har varit! Efter en väldigt trevlig lördag med fina tjejer hade jag en underbar slapp söndag med Andreas. Vi käkade frukost på subway och hyrde sedan 2 filmer som vi kollade på:)

Idag var planen att ja och HAnna skulle åkt ut till styrsö, druckit kaffe och ätit kanelbullar. Så jag har dubbla strumpor och dubbla tröjor, vantar och mössa på mig. Allt för att klara av dagens väder.

Dock började så smått regna när jag gick till bussen så vi ställde in dagens planer och bestämde oss för att ta en kaffe i stan istället, i mulle outfit! Nice!

Annars idag så händer inte så mycket. Ska försöka ta mig till gymmet ikväll bara för nu är jag frisk!


Ingenting är bra!

Usch vilken dag!

Eller dagen började bra med mys tillsammans med Andreas men efter att han åkte ner till Åsa gick allt bara utför!

Jag hade bestämt mig för att sortera oc slänga en massa skräp idag då hyresvärden har ställt en container ute på gården. I början gick det med en jädrans fart och shit vad jag kasta ber saker i svarta soppsäckar. När jag var klar med allt så tog jag en powernap innan jag skulle påbörja nerbärningen av alla påsar samt storstädning av lägenheten. Den där powernapen skulle jag ha låtit bli, vaknade upp på världens dåligaste humör och allting gick bara fel!

Så istället för att lägenheten ser snygg och städat ut, ser den tio gånger stökigare ut eftersom jag för det första inte orkade bära ner alla påsar, jag är klen tydligen. Efter det så hittade jag inget att ha på mig ikväll så jag rev i princip ut alla kläder ur garderoben.
Och dessutom missade jag bussen in till stan där jag ska träffa Hanna.

Nu har jag dock tagit mitt förnuft till fånga och sitter på bussen, med ofixat hår, söndriga strumpbyxor och ett dåligt humör! Men det är väl inget som ett par glas vin kan ändra på!


Fyfan för denna fredagen

Hej hopp!
Jag har precis avverkat min första arbetsdag som vikarie genom mitt nya jobb, frågan jag ställer mig nu är... Vad fan är det för yrke jag har valt? Mitt huvud värker som bara den efter allt gapande! Haha nej men det var kuuuul

En Alvedon är nu intagen och jag ska försöka powernapa en halvtimme innan jag åker till nästa jobb!

Trevlig fredag alla!


Huvudvärk

Gjorde misstaget att somna när jag kom hem från skolan. Vaknade upp med en rejäl huvudvärk när Andreas kom hem från jobb.

Därför var Andreas snäll och erbjöd sig laga mat idag, makaroner och köttbullar! FANCY FANCY! Hihi

EFter maten drar Andreas Och tränar, han är så duktig nu:) så då blir jag ensam igen:) mohahahaha jag njuter av min ensamtid!

Idag skall ensamtiden spenderas med att fixa lite med våran uppsats och sen är det ju greys anatomi:)

Imorgon hoppas jag verkligen att jag är frisk nog till att träna igen! Som jag saknar att röra på kroppen! Som jag saknar träningsvärk!


Skoldag

Är i skolan just nu och Skriver på b-uppsats tillsammans med två brudar.

Det går segt idag, riktigt segt!
Har ingen ork alls och halsen värker. Usch! Jag var ju sjuk hela helgen, jag tycker detta ska ta slut nu! Vill ju träna!


Början på en ny start version 1000000001

Jag känner att nu är det dags! Nu är jag redo, mentalt och fysiskt. Nu är det jag som skall påbörja mitt hälsosamma liv deluxe.

Jag vet att jag har snackat och sagt det hundramiljontals gånger innan men det är faktiskt annorlunda denna gången. Denna gången har jag TID! Tid att laga god och hälsosam mat, tid att träna massor men även tid att njuta av ett gott vin med fina vänner (för unna sig måste man göra ibland).

Viktigt att veta är att jag gör inte detta för att jag mår dåligt eller för att jag inte trivs med min kropp ( visst, det finns delr av den som jag hade velat ändra på) men i det stora hela är jag nöjd, jag är nöjd men mina kurvor:) Jag gör detta för att jag vill ha mer ork förbättra min hälsa.

Med ett hälsosamt liv menar jag inte bara salladsblad och keso nej nej...ett hälsosamt liv för mig handlar om balans. En balans mellan träning och god mat.

Balans handlar om att jag måste ta kontroll över mitt sockersug och känna mig pigg och glad. Jag känner mig taggad för detta på ett helt annat sätt än vad jag gjort tidigare.

Mitt mål är att jag fram till jul skall hålla mig borta från läsk. Läsk ÄR för mig största boven i mitt sockerberoende och något helt onödigt egentligen.

Ett annat mål är även att jag skall hinna med att träna 3 pass i veckan ( bodypump, box och zumba) utöver det skall jag hinna med 1 pass i veckan på cykeln.

Ett tredje mål jag har är att jag skall lära mig laga ny och mer varierande mat, detta för att mat är gott och jag anser att man måste äta god mat för att orka hålla sig borta från allt annat skit!

Jag vill komma i balans med mig själv...Jag vill att min kropp skall se ut som den engång gjort, samtidigt som jag vill kunna unna mig ibland. Jag är en matmänniska och jag tror på stenhård träning och en balanserad kost för att JAG skall må bra

Jag vill både se ut och må i kroppen som jag gör på bilderna nedan!


Framme vid idag!

Jahapp då var vi på många sätt framme vid idag:)

Har varit i skolan hela förmiddagen sen tog vi en god lunch på franks där jag käkade en megagod bakadpotatis med kycklingröra! Där satt vi i flera timmar och bara snackade massa goja.

Kom hem och har sedan dess kollat på svenska hollywoodfruar, bloggat och tvättat:)

Igår började jag läsa boken 3096 dagar skriven av Natascha Kampusch. Kvinnan som blev kidnappad i väldigt ung ålder och sedan lyckades fly vid vuxen ålder, då hon flydde valde hennes fångtagare att ta självmord. Jag älskar denna typ av verklighetstroende berättelser och känner att jag håller så smått på att fastna i boken. Denna bok tänkte jag nu därför spendera resterande delen av kvällen med att läsa.

Egentligen vill jag träna men jag har inte varit så kry de senaste dagarna så jag antar att det är bättre att vänta en dag till.:(

My och Malte:)

I tisdags rullade My och Malte in med tåget från Malmö. Jag var så glad över att se dem och veta att de skulle stanna i flera flera dagar!

Vi spenderade dagarna med att vandra i stan, bada, fika och kvällarna med att äta massa gott, snacka en mass och kolla film.

Det var på många sätt en helt perfekt vecka och jag njöt verkligen av all kvalitetstid vi fick! Jag älskar min gudson och är verkligen tacksam för att jag fick äran att bli hans gudmor.

Det är så himla häftigt att se ett barn växa, hur han för bara några månader sen inte ens existerade och nu är så stor och kan kryppa helt själv och så smått börjat prata. Hur hans leende kan få en att smälta och hur hans tårar kan göra att det kniper i magen för man själv blir så ledsen av rädsla att han mår dåligt.

Tänk att jag kan känna så för en liten kille, vilken känslor svallar då inte över för föräldrarna?!

BARN ÄR SÅ HIMLA HÄFTIGT!

Jag längtar som bara den efter att få egna barn, dock är både jag och Andreas överens om att det kommer dröja några år till! Just därför är jag ännu mer tacksam att jag får vara delaktig i Maltes liv och på så sätt kan stilla min bebisbehov just nu!


Arbetsintervju

Precis som ruriken beskriver var jag för ett par veckor sen på en arbetsintervju på ett ställe som heter pedagogpoolen.
Intervjun gick hur bra som helst så nu jobbar jag där med förutom då Mcdonalds och skolan.

Pedagogpoolen är ett fretag som hyr ut lärare och blivande lärare när ordinarie lärare är sjuka eller borta av andra orsaker.

Jag vet att det låter helt knäppt och sjukt att jag nu jobbar där med i samma veva som jag precis gått ner i tid från mcdonalds för att ha mer tid till skolan. Grejen är den att jag valde att söka detta jobbet enbart för att vara smart. Jag älskar mitt jobb på Mcd verkligen och jag vill jobba där så länge det bara är möjligt MEN jag är färdig lärare om ett år och behöver mer erfarenhet för att ens ha en chans att få ett fast jobb efter skolan.

Jag ser detta mer som en möjlighet att få utvecklas som lärare och få en chans till mer erfarenhet och därmed göra mig själv mer konkurrans kraftig på arbetsmarknaden inom det yrke som jag faktiskt brinner för.

Det som gör pedagogpoolen så bra är ju att jag faktiskt inte har något fast schema utan de ringer när de behöver någon och att de har förståelse för att jag inte alltid kan säga JA, att skolan kommer först. Det som är bäst är att jobbet enbart gäller vardagar och där man senast slutar kl.4.

Men som sagt jag kommer fortsätta jobba på Mcdonalds, varannan helg och någon vardag i månaden och det känns himla bra faktiskt!


Ystads saltsjöbad:)

Andreas fyllde år för ett tag sen och jag hade ordnat en överaskningshelg på ett spa för bara honom och mig!

Vi åkte på fredagskvällen ner till mina föräldrar i Malmö där Andreas trodde vi skulle spendera helgen. Vi sov över där och dagen efter packade vi in oss i bilen och åkte iväg, Andreas fattade ingenting, han visste ju inte vart vi skulle eller att vi skulle sova över där!

När jag svängde in med bilen på Ystads saltsjöbads parkering fattade han fortfarande inte var vi var och vad vi skulle göra där. Först inne i receptionen så började polleten falla ner. Alla människor gick runt i badrockar och inneskor.

Vi började vår weekend med vars en behandling vilket var helt underbart! Resterande tid av dagen spenderade vi med att varandra mellan de olika poolerna och den varma källan utomhus. En trip inom bastun för att sedan doppa sig i den iskalla vaken utanför! På kvällen tog vi bilen in till Ystad och käkade god mat innan vi begav oss tillbaka till spat.

Dagen efter började vi med en underbar hotellfrukost med gudomig utsikt. Efter det hade jag bokat in oss på ännu en behandling som var helt underbar! Vi fortsatte sedan dagen i samma tecken som dagen innan.

Vid tre tiden checkade vi ut och åkte hem till min mamma och pappa för att äta söndagsmiddag innan vi körde hem till Göteborg igen! Det var verkligen en helt perfekt helg och sååå behövlig för både mig och Andreas efter en sommar som har varit helt upp och ner med mycket jobb och minimalt med semester!

Andreas födelsedagspresent fick alltså högsta betyg av både mig och Andreas hihi:)





Tiden som gått!

Längesen jag skrev nu så jag har en del saker att skriva om:)

Bl.a så har jag varit på spa, varit på arbetsintervju, haft My och Malte på besök osv så jag har haft fullt upp:)

Tänkte skriva ett inlägg åt varje händelse så det blir lite enklare att läsa.

Godnatt

Sådärja! Efter dammsugning och undanplockning följt av mys med tända ljus och kladdkaka för mig själv framför svenska Hollywood fruar kastar jag nu in handduken och kryper ner under täcket.

Verkar som jag kommer få somna själv inatt då Andreas inte kommit hem än utan fastnat hos en kompis efter träningen, kul att jag vet att när han kommer hem ska han packa och dona för han åker iväg imorgon till torsdag vilket innebär att han kommer väcka mig:) nice!

Men vad gör det när jag vet att världens bästa vän My kommer hit imorgon med sin son aka min gudson:D hon ska va här i många dagar och imorgon ska vi ha en riktig tjejkväll:D


:D

Ville bara uppdatera o säga att Andreas nu åkte o träna för att slippa mitt tjöt och han tog soppåsen med sig:) dubbel vinst för mig alltså:) jag får städa här ikväll själv med Beyonce på högsta volym och jag slapp gå ut med soporna:D


Irriterad

Sitter i soffan och är måttligt irriterad över att hyresvärden har stängt sopnedkastet i trapphuset, soppåsen är full och varken jag eller andreas orkar gå ut med den.

O jag måste städa och fixa så jag tycker det är rättvist om Andreas går ut men det tycker inte han, otippat.


Måndag deluxe

Hej hej och godmorgon!

Nu sitter jag på bussen och är påväg till skolan. Blev lite stressigt så hann inte göra frukost så ska köpa mig något gott när jag är framme.

Igår var jag så seg så det inte är sant. Låg på soffan i princip hela dagen med några få undantag då jag plockade i och ur diskmaskinen.

Idag är det ju måndag och på dagens schema står det plugg, handledarmöte, bodypump och städning:)
Blir nog en superdag:)


Bakis

Usch fy ochbläää vad jag mår dåligt! Andreas och Sandra är och handlar mat till oss, behövs något äkligt fett nu så att jag vaknar till.


En dag i stan

Håller på o få panik! Har letat överallt känns det som för att hitta något att ha på mig imorgon:( blir till att dra hem snart och dra ut hela garderoben för att hitta något! Nice fredag!


RSS 2.0