Tur du finns💞




När det ända man längtar efter är att känna sig älskad




En dag att spara i hjärtat💞







Busfabriken

Vinden viner och det är kallt och kyligt ute. Inte hindrar det mig och min pingla för att ta en dagsutflykt och inviga busfabriken. Den här dagen har jag längtat efter! Att göra något kul och busigt med min tjej som hon nu är gammal nog att förhoppningsvis uppskatta. 

Vi är ute i god tid så min lilla tjej får en power Nap i vagnen innan vi är redo för lek o stoj, det vill säga om ungen gör vad jag har planerat! 

Sov unge sov!


Du och jag min prinsessa💕






Med dig vid min sida är jag stark.
Med dig vid min sida är jag beslutsam.
Med dig vid min sova klarar jag allt.

Prinsessan Nova

Hej hej alla.

Just nu vilar Nova i vår säng. Jag ligger bredvid, fast och får inte röra på mig. Ni förstår vår lilla flicka VÄGRAR sova om hon inte får sova i vår säng, dessutom måste man ligga bredvid. Hon vaknar inom 2 minuter om man går därifrån. Väldigt irriterande måste jag säga, men min dotters ord är lag. Antar att detts har något med seperationsfasen att göra så det lär väl gå över, precis som alla andra faser. 




Mysigaste som finns

Det är inte ofta längre man får möjlighet att gosa med sin dotter på detta viset. Att vara still är inte hennes starka sida. 

Efter att ha sovit i sin säng i drygt 30min vaknade hon och gallskrek. Jag tog upp henne och satte mig i soffan. Två minuter senare sov hon igen. Nu njuter jag!




En dag i Novas liv

Klockan 9 serveras det frukost i det här hushållet. Frukosten består av gröt och macka.
Vid lunch tog vi bilen och gjorde dagens goda gärning, gick ut med morbrors hund. Både Nova och gibbs blev lika glada av att se varandra. Pussar delades ut till höger och vänster.
17.30 var det middag. Idag serverades kyckling, ris och majs. Supergott tyckte Nova. En del hamnade i magen, en del på golvet....
Men det gör ingenting för det äter man upp efter man blivit nersläppt på golvet👍

Efter den superba måltiden behövdes ett bad! Super kul tycker Nova!

19.40 åkte en slagen hjälte i säng och mamma Louise hoppas på en hel natts sömn precis som igår nu när pappa andreas är i Norge.



Bra söndag!




RSS 2.0