Lov

En väldigt jobbig vecka har nått sitt slut. Mitt första betalda påsklov är snart över.

Mycket har hänt den senaste tiden. Sorgen i mitt hjärta kommer aldrig försvinna, minnena kommer jag alltid ha kvar. Jag har så mycket att skriva och det kommer jag också att göra så småningom, när jag är redo och kan hantera smärtan på ett bättre sätt.

Men jag är så otroligt tacksam över vilka fina vänner jag och Andreas har och att vi i all dysterhet fick chans att känna lycka och välmående dessa sista dagar i mars.

3 dagar med våra bästa vänner där vi har skrattat i massor och njutit av nuet. Där vi har fått vara ledsna och fått en omfamnande kram att gråta i. Att uppskatta nuet är något av det viktigaste som finns anser jag!

Denna helg kommer jag bära med mig länge länge länge!


Göteborg!

Underbar helg!

Sol, bowling och fina människor!

https://cdn2.cdnme.se/755174/6-3/pic_514ed78b9606ee7b964a8edf.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/755174/6-3/pic_514ed7b09606ee7b702e2c56.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/755174/6-3/pic_514ed7ec9606ee7b7dc3461c.jpg" class="image">


Fredag

Med ett första genuint leende på väldigt länge säger jag godmorgon fredag!

Jag har en bubblande känsla i magen idag. Jag kunde bara inte låta de där arga, ledsna, förbannade känslorna vara i fokus längre.

Det förhindrar ju inte att allt fortfarande gör ont, det innebär mer att jag har valt att börja leva i nuet igen, och leva för mig själv! Jag kan inte vara ledsen för andra, vara orolig för andra, jag kan inte tänka och över analysera det som har varit eller det som komma skall. Just nu, just idag är allt i balans då måste jag njuta av det.

Idag jobbar jag sista dagen innan en 10 dagars ledighet sätter igång, det gör mig glad! Idag åker vi mot Göteborg för en helg med min sambos familj som är som min egna familj, det gör mig glad! Idag är det en stor sol på himlen, det gör mig glad!

Jag ska uppskata och leva idag för imorgon kanske inte allt längre känns lika bra!



Onsdag

En snöig morgon...en lång dag.

Ja sådär typ kommer min dag att se ut. Onsdagar är den dag då jag gärna hade velat ha en kloning av mig själv.

Möte, 3 lektioner, rastvakt, lunch, 1 lektion, planering och möte igen. Dagen går fort i alla fall.

Annars då...vad händer?

Nej det är väl inte så mycket. Sover skit dåligt, tänker för mycket och spenderat mycket mer tid än vad jag borde på jobb. Typ det är väl det som händer.

Har till och med lagt ner träningen just nu. Jag orkar inte prioritera det även om jag borde. Nästa vecka är det lov igen och då ska jag prioritera rätt igen.




Fredag

Godmorgon!

Älskade fredag är här, trotts det känner jag mig tom. Jag vet inte vad jag ska säga eller vad jag ska göra för att smärtan skall försvinna.

En 7timmars arbetsdag innan det är helg. På många sätt vill jag inte ha helg. Jag vill inte ha tid till att tänka och reflektera. Vill inte låta känslorna få styra.

Ikväll skall jag gräva ner mig i plugg för att förhindra att mina tankar och känslor tar för stor plats. Hela helgen kommer jag att göra så,gräva ner mig i plugg och jobb.

Jag har ingen lust att träffa någon, ingen lust att göra något. Bara jobba, inte tänka.


Ännu en arbetsdag

Ännu en arbetsdag har gått. Jag klarar av det, tycker det är skönt att vara där. Där ligger fokus på annat. Fokus på eleverna och mitt arbete.

Idag på mitt mentors samtal pratade vi om sorg. Hur alla sörjer olika och hur alla behöver olika stöd och hur man tar sig igenom ett dödsfall och kommer tillbaka till vardagen.

Jag är en väldigt känslosam människa. Jag gråter, gråter så fort jag är ensam eller har en trygg famn att gråta i. Men så fort jag är tillsammans med andra är det viktigt för mig att vissa mig stark och kunna stötta. Jag kan inte ligga i fokus längre, det är inte jag som behöver en stödjande kram utan det är jag som skall ge en.

Jag vet inte vart jag vill komma med detta inlägg...det är så sjukt! När jag började skriva detta inlägg kände jag mig stark men just nu (5min) senare känner jag mig ensam, arg, ledsen, orolig och uppgiven. FAN alltså jävla helvetes skit!!!!




Mar. 14, 2013

Sitter på bussen, på väg till jobb. Dimma, snö och solsken.

En smärta i bröstet, ont ont ont.

Ett leende på läpparna, de som bara visste. Visste vad som döljde sig. Visste att jag log bara för att hålla tårarna borta.

Se mig när jag är ensam och ni skulle se, tårfyllda ögon och smärta.



Ilska

Jag är arg!

Arg på det här som kallas livet!

Ingenting är rättvist, ingenting är som det ska!


Svårt...

Jag har väldigt svårt att fungera normalt just nu. Känns som att jag går i en dimma. Jag vill inget hellre än att vakna upp ur denna mardröm


<3

Tappa aldrig hoppet❤
Du är stark


Fuck cancer!

Livet är inte rättvist, livet är inte som det ska vara just nu.

Jag är arg och frustrerad, ledsen och fundersam.

Arg på orättvisan, frustrerad på informationen, ledsen på tanken och fundersam över framtiden.

Idag kommer jag spendera min tid med min mormor. Min älskade mormor.

Jag har slagits med tankarna om att strunta i det, strunta i besöket för att ha kvar bilden av min starka friska mormor men nä jag hade aldrig förlåtit mig själv om jag hade varit så egoistisk.

Livet är skört men inte över än. Hon ska kämpa, hon är stark, det är inte dags än, det får det inte vara.

Tanken av att hon satt framför mig för en vecka sen, krasslig men ändå stark och på framgång gör att jag har svårt att förstå hur illa det faktiskt är just nu. Det får mig även att reflektera över hur skört livet är och hur vi aldrig får glömma att visa och säga hur mycket vi älskar våra nära och kära, hur mycket vi uppskattar deras närvaro.


Lördag

Halloj bloggen!

Nu är det lördag och jag har precis återvänt från gymmet. Jag sitter i soffan och är väldigt stolt över mig själv och dagens träningspass.

Nu när träningen är avklarad skall jag alldeles strax påbörja veckans träning. Min kära man som skulle ha hjälpt mig hade somnat om i sovrummet när jag kom hem och jag tänker låta honom sova för han har åkt på världens förkylning så han behöver återhämta sig.

Efter städningen skall jag plugga lite. Jag har ingen motivation men jag måste!

Ikväll skall vi hem till ett par vänner för middag och mello mys. Final dag ju!!!

Hörs senaten


Fredag

Oj vilken effektiv torsdag jag hade. Jag hade för det första helt underbara lektioner, första dagen på länge jag kunde gå hem från jobb utan ont i öronen. Sen fick jag svar på massa frågor jag haft angående olika saker på skolan, jobbade dessutom väldigt effektivt och sedan på väg hem från jobb smet jag in på gymmet och körde ett tufft styrkepass. Hade sådan energi när jag gick hem efter träningen, härligt!

Men nu är det en ny dag med nya utmaningar. Fredag alltså...hmm jag är så kluven idag. På ett sätt känns det skönt med helg. På ett annat sätt känns det som om att jag vill jobba ett par dagar till, som att veckan precis har börjat! Jag har ingen planeringstid idag utan dagen går i ett med lektioner. Så på den lilla lediga tid jag har idag skall jag försöka göra en prioriteringslista så den är färdig på onsdag när jag har planeringstid nästa gång. För första gången denna termin känns det som att jag har mycket att göra och jag älskar det!

I kväll vet jag inte vad som händer. Tror det blir lugnt. Skall nämligen ägna min helg åt plugg. Ligger efter som bara den med engelskan så måste sätta fart. Svårt att hitta motivation tycker jag när det är en distanskurs. Så det blir min helg med små avbrott för andra lite mer roligare aktiviteter!

Hörs senare!


Torsdag

Godmorgon mina kära vänner!

Har sovit jätte dåligt inatt, så är sådär halv pigg. Kändes trotts det som att dagen skulle bli riktigt bra.

Men efter det fick jag ett samtal av bästis som fick ner mig på jorden. Livet är verkligen skört och vi måste ta hand om varandra och våra nära och kära. Mins tankar är därför idag hos min finaste vän och hennes familj❤


Onsdag redan?!

Godmorgon!

Idag tog jag steget...jag bytte ut min super vinterjacka mot min super början på våren jackan. Får se hur det funkar, men på vädret idag lovade dem 8 grader och strålande sol!

Jag kan inte fatta att dagarna går så fort. Hinner inte tänka jag bara kör och kör!

Igår efter jobb hämtade jag Malte på dagis i alla fall. Han blev så glad när jag kom och bara rusade mot mig, vilken känsla. Vi gick en liten promenad och stannade till vid en lekplats där vi lekte en stund. Sen lyckade vi till det och gick till donken, då blev han nöjd! Tog sedan en sväng inom BR där han tog fram dina puppyeyes som jag inte kunde motstå:P han fick en traktor som var superfin. Den fick han lova att han skulle lämna hemma hos oss sen när han skulle åka hem på kvällen så att han har något att leka med när han är hos oss. Funkade så bra så.

Efter My hade hämtat Malte kröp jag ner i sängen, 21.30 sov jag. Andra dagen i rad som jag somnar så tidigt. Antar att jag behöver det.

Idag är det i alla fall onsdag och jag hoppas få till ett träningspass efter jobb. Har avstått nu i ett par dagar eftersom jag har haft så ont i halsen. Känner ni fortfarande inte helt hundra men är så sugen på att träna.

Vi hörs senare!


Söndag

Helgen är över och det är dags att sova. Ville bara titta in och säga hej!

Berätta att min helg har varit underbar! Mys med My och Malte både igår och idag. Igår hann jag även med att träna samt en middag med efterföljande mello mys med fina vänner. Idag var det lång sovmorgon följt av plugg samtidigt som Andreas tvättade fönstren och sedan som sagt mys med Mysan och Malte. Den här helgen har gett mig massor av energi trots att jag fortfarande är halv sjuk. Denna energi hoppas jag räcker veckan ut.

God natt alla!


Inte klokt

Spenderade ett par timmar hos Mysan idag. Kollade på lite gamla bilder från när vi var yngre....

Det är inte klokt hur man så ut och inte klokt hur lycklig jag är över att jag har haft den underbara uppväxten som jag faktiskt haft!!!


TGIF

Klockan är strax över sju men solens strålar lyser redan mot mitt ansikte, jag behöver blunda för den är så stark.

Välkommen mars!

Första vår månaden!

Sitter just nu på bussen, seg och sliten. Blev en lång kväll igår... Min morgonsjukdom håller i sig, tråkigt.

Men i dag är det fredag vilket betyder kort men rolig dag. Lektion, fredagsfika made by me, en tur ner mot stan med 3:orna och sedan en lektion till. Slutar vid halv tre och ska då skynda hem. Har en lägenhet som behöver städas inför kvällens besök.

Men nu....tagga jobb


RSS 2.0