Jobb

På väg till jobb. Det är mörkt och kallt ute. Jag inviger min gosiga halsduk idag, höst?


Livet deluxe

Trött, utmattad, ensam, stressad, glad, lycklig osv.

Jobbat 10,5h, börjar jobba igen 06.00 imorgon på min lediga dag. Varför ska man vara ledig? Ledighet är till för mesar:P

Godnatt!


Tisdag

Jobb avklarat, träning avklarat, räkningar betalda och maten i magen.

Ganska roligt det där med hur jag under hela dagen har äcklats över maten på jobb och verkligen inte ville äta hamburgare där idag trots det väljer att göra hemmagjorda hamburgare till middag idag. Sjukt konstigt!

Ska alldeles strax hoppa i säng så godnatt!


Måndag

Välkommen härliga vardag!

Jobbat 11-20 idag så innan det körde jag en härlig sovmorgon. Efter jag kom hem från jobb har jag inte gjort mycket. Kollat film och käkat popcorn.

Imorgon har jag däremot en del att fixa. Jobb 9-18, träning, tvätt, betala räkningar, osv. Härliga vardag, ganska gött att ha dig här!


En fest värd att minnas...

Igår gick då äntligen festen av stapeln.

I dagarna två hade vi fixat och slitit med olika dekorationer osv. Allting blev så bra och så perfekt!


Bjuder på lite bilder från innan alla gäster kommit!

Och som ni ser lyckades jag trycka ner mig i klänningen, kunde knappt andas dock så ett klädbyte skedde efter huvudrätten!




Inte så roligt

I Början av sommaren köpte jag en klänning. En klänning som jag skulle ha på min pappas och brors stora fest som äger rum imorgon. Sedan dess har den hängt här hemma hos mamma och pappa.

Igår provade jag den igen och den måste ha krympt för jag kunde inte knäppa den! Efter mycket om och flera svordomar fick mamma hjälpa mig att knäppa och då gick det men jag kunde knappt andas.

Frågan är nu hur jag smidigast löser detta problemet?

Står ut med att jag knappt kan andas, Ler och ser glad ut eller shoppar en ny klänning?


Torsdag

Sitter på en buss ner till Malmö i skrivande stund. Bussen är proppfull med människor. Jag kom precis innan bussen skulle gå så fick ta en ytterplats, vilket jag hatar. Jag som tillochmed hade tagit med mig en kudde som jag skulle luta mot fönstret och sova gott på. Istället somnade jag helt sittande rakt och vaknade med världens nackspärr:(

Är i alla fall i Helsingborg just nu så vi är på rätt sida Hallandsåsen:) känns gött!

Har lite ångest över en sak som smarta jag kläckte ur mig på jobb igår.

Hade en liten diskussion med lillchefen om jobb och barn osv. Han satt inne på kontoret och jag stod i bopen. O jag typ skrek till honom "man kan inte ha barn och jobba på Mcd"

Aldina kollade på mig med förskräckelse i ögonen. Jag fattade inte vad hon syftade på förrän jag faktiskt tänkte efter och insåg att det förmodligen var ganska många som hört vad jag sagt och därmed hade jag typ rådissat halva personalen på mitt jobb:S

Jävla klantigt måste jag säga. Jag menar självklart inte att man inte kan. Mcd är ett bra jobb som ger bättre betalt än vad många tror samt ger stora möjligheter i att utvecklas som människa och på sin arbetsplats.

Det jag menade va ju självklart att JAG vill inte jobba på Mcd när jag har barn. Och anledningen till det är inte själva arbetsplatsen utan jag hade inte velat arbeta inom något område där jag kan behöva jobba kvällar/nätter/helger. Jag vill arbeta som lärare och jobba måndag-fredag.

Pjuh nu har jag fått det sagt så då kan jag lugna mitt svaga hjärta lite. Inte för att någon från mitt jobb läser min blogg men endå! Jag fick ventilera mig lite.


På tal om något heeeelt annat så fyller min pappa år idag! Hela 50 år fyller den gamla gubben så det ska firas! Jag är ansvarig för fördrinken och något tilltugg och det känns precis lagom för mig.Det går även rykten om att pappa har beställt tårta. Stackarn som inte ens gillar tårta men är det födelsedag så är det!


Onsdag

Hejsan svejsan!

Det blev inget träningspass jag sov istället.

Jag är så dålig på det där med träningen just nu. Inte riktigt fått rutiner i vardagen. Längtar till skolan börjar och jag då får lite mer fasta rutiner.

Imorgon åker jag hem. Pappa fyller 50 så det skall firas!

Så blir en tidig morgon!


Tisdag

Hejsan svejsan!

Natten var hemsk! Somnade halv 5 vaknade endast ett par timmar efter. Chillade sedan fram till 10 innan jag åkte in till stan och fikade med Sara och Hanna.

Efter det gick jag och Hanna loss inne på Ö&B. Lyckades shoppa för 400kr, inte illa. Åkte sedan till jobb där jag spenderade 6 timmar i dtn.

Väl hemma har jag kollat på svenska Hollywood fruar och relaxat lite.

Nu hade jag tänkt sova faktiskt för att orka med ett träningspass imorgon innan jobb:)


Träning

Härliga härliga lediga dag!

Fyfan vilken bra dag jag haft. Varit ledig idag och sov fram till 12.30. Efter det har jag hunnit städa, laga mat, tvätta och tränat.

Träningspasset var en riktig pina precis som igår. Svetten bara rann och jag tog ut mig totalt!

Väl hemma igen har jag mest chillat. Min dag låter kanske inte så jätte bra i era öron, kanske till och med tråkig men jag är just nu i en sådan lyckobubbla så allt känns så himla kul. Livet är härligt och jag älskar vardagen.

Nu ska jag alldeles strax göra en smoothie och njuta av mitt liv.

Såhär svettig var jag efter dagens pass!


Mat

Har hunnit träna, tvätta en maskin samt lagat massor av mat.

Blev inga köttbullar dock eftersom tiden inte fanns till. Jag körde på en köttfärsröra med chili, köttfärs lök, svamp, morötter, paprika och majs. Svingott!

Till Andreas blev det tacoköttfärs och makaroner. Haha jaja smaken är som baken.

Bjuder på lite bilder!


Hemma

Hemma efter jobb och kollar på skavlan. Kvällen på jobb var totala skillnaden mot igår. Riktigt lugnt och härligt var det!

Jag är inte alls trött. Så chillar lite...
Funderar på att sova i soffan inatt. Är nämligen ensam hemma i natt och jag tycker det är ganska mysigt att sova i soffan.

Imorgon är planen träning på förmiddagen innan jag skall göra massa köttbullar. Därefter blir det jobb hela kvällen.

På måndag är jag ledig och det ska bli sååå gött att sova ut, träna, städa och bara vara lycklig.

Det där med lycka har jag ganska bra med just nu. Jag njuter och sparar dessa dagar i mitt hjärta.



Hemsk natt

Godmorgon alla!

Jag har sovit i 4 timmar. Kom hem halv 8. Jobbade 21-07 inatt. Folk ut till dörrarna, ny personal och 3 förvirrade gamla rävar som hade noll koll på läget. Typ så kan man beskriva min natt.

Efter denna natten har jag fått en sjuk respekt för det jobb som den fasta nattpersonalen och nattstädarna utför. Fy fan vilket slit och vilken stress!

Trots detta är jag faktiskt nöjd med det jobb vi utförde. Visst vi blev inte färdiga i tid men som vi kämpade och vi gjorde vårt bästa!

Idag börjar jag jobba 18.00. Fram tills dess ska jag sova lite till, eller kanske se en film? Chilla i alla fall.

Hoppas ni alla har det bra?

Puss och kram!

Förresten, för er som inte vet. Jag har klippt mig!! Trivs som fan!


Snabb uppdatering

Sitter utanför Andreas nya jobb och väntar. Jajamen så är det för er som inte visste. Anledningen till att jag har mått dåligt och att utlandssemestern blev inställd var pga att min kära sambo sa upp sig från sitt jobb. Lite oväntat och min värld rasade. Men guuud så bra allting har blivit. Allting händer verkligen av en orsak och att Andreas sa upp sig var detta årets bästa händelse såhär i efterhand. För silken kille han har blivit. Det är som en stor tyngd har lyfts från hans axlar. Härligt!


Iallafall så börjar Andreas på ett nytt ställe på måndag så han är inne nu och hämtar kläder osv.

Planen annars för idag är att åka till Borås och shoppa kläder innan jag går på nattjobb denna helgen.

Vi hörs senare!


Lycka!

Ibland måste man tillåta sig själv att vara lycklig! Idag är en sådan dag!


Torsdag

Dagen idag har varit såååå mysig. Började med att jag tränade en halvtimme på cykeln. Inte mycket men bättre än inget. Åt mega god frukost efter det och chilla lite. Vid 2 hämtade vi min solstråle till gudson på dagis. Oh Gud va lycklig jag blev när han sprang mot mig med världens leende och gav mig en stor kram när vi kom. Vi gick hem till My och åt mellanmål innan vi gick ut och lekte. Vi gungade och lekte i sandlådan. Efter ett tag började det tyvärr regna och vi fick gå in. Väl inne röjde vi på maltes rum. Verkligen alla leksaker drog vi ur lådorna och lekte med, precis så som det ska va! Lagade tacos till middag och sen lekte vi lite till innan My kom hem:) vid halv 8 åkte vi hemåt och här hemma har vi bara spelat yatzi med mamma och pappa. Imorgon är det fredag och jag ska till frisören. Läskigt, jävligt läskigt då jag funderar på en drastisk förändring:s


Bio

Igår kväll gick jag och Andreas alltså på bio. Vi såg filmen cockpit och det var länge sen jag skrattade så mycket! Det var verkligen en komedi i min smak! Just i skrivande stund sitter jag på en motionscykel i tv rummet för att förbränna lite sommarfett! 2kg har jag gått upp på 3 veckor. Usch!


Onsdag

Idag är det onsdag och fram tills nu har vi inte gjort något vettigt. Började med sovmorgon och sen frukost. Sen gick vi ut på långpromenad. Nu har jag precis tagit en dusch och ska ta på mig något för ett parti yatzi väntar i trädgården. Ikväll blir det bio!


Tisdag

Kanske dags att berätta om gårdagen nu då:) jag och andreas åkte till swedala outlet men hittade inget fint alls! Sen åkte vi till Burlöv där vi kolla lite affärer och handlade lite presenter till nära och kära. Efter det släppte Andreas av mig hos My där jag blev bjuden på mat. Lekte med min buse Malte och när han sedan somnat hade jag och My kvalitetstid med ostbågar och vin! MUMS!


Måndag

Idag är det onsdag men jag ligger lite efter med uppdateringen så jag tänkte berätta lite om måndagen som gick. Jag och Andreas bestämde oss nämligen då för att åka till Köpenhamn. Köpenhamn är verkligen min favoritstad alla kategorier! Väl i Köpenhamn gick vi på ströget, åt god mat, shoppade och bara hade det mysigt. Vädret var varmt men bjöd även på en del regn, men då var vi snabba på att springa mellan affärerna. Vid 7 var vi tillbaka i Malmö och då träffa vi Mallan sprallan över en fika. En riktig mysig dag var det!


RSS 2.0