Bra början på årets sista dag:)

Bilen startade inte! Och vi som var ute i god tid imorse! Batteriet var dött så det var bara till att försöka sätta igång den med såna kablar. Efter dryga timmen funkade batteriet igen och vi kunde påbörja vår resa.

Nu har vi precis kört förbi Ängelholm så det är ju en bra bit kvar. Tanken är att vi ska köra hem till Göteborg och lämna av alla saker och göra oss iordning innan vi åker neråt igen, dock bara till Andreas föräldrar så är inte så långt ner:)

Där ska vi fira in det nya året tillsammans med Andreas föräldrar, syskon och syskonbarn! Tror det kommer bli en riktigt bra nyårsafton:)

Och jag känner det på mig! Lyckas jag avsluta denna dagen på ett bra sätt, med trevligt sällskap och med lycka i hjärtat så kommer nästa år bli kanon! Och jag behöver ett bra år nu! Tycker det är min tur!!! Inte för att detta egentligen har varit något dåligt år utan mer mediokert, men detta är mitt sista år innan jag är klar med skolan oc måste bli vuxen på riktigt så det ska jag njuta av tillsammans med min familj och fina vänner!


My

Att hitta följande lapp längst ner i burken i min julklapp från min gudson gjorde min dag! Den beskriver verkligen min och My's vänskap! Hon är mer än min bästa vän, hon är min syster utan att några släktband finns!


Shopping

Det enda vettiga jag gör här nere är att slösa pengar! Men kul är det!:)

Dock har jag ingenting att ha på mig imorgon! Shit happens! Har en klänning iförsig som jag köpte för flera månader sen då jag trodde vi skulle va på ett annat ställe på nyår men planerna ändrades och nu känns den alldeles för party party för att användas på det stället där vi skall vara.


30 december

Jag vill aldrig åka härifrån mer! Tyvärr måste jag göra det imorgon. Tillbaka till verkligheten, tillbaka till allt det tråkiga:(


Stökigt

Jag har varit här drygt en vecka!

Kom till ett ny städat rum, nu ser det förjävligt ut! Skyller på Andreas!


29:e december

Idag började jag dagen med att äta frukost hos My och lekte med MAlte. Vi gick sedan ner till Burlöv center och kollade en del:)

Efter det tog jag tåget in till stan där jag möte upp Andreas och käkade på jensens, guuud vad mätt jag blev.

Efter måltiden shoppade vi en del!

När jag va inne på Tiger så hittade jag de perfekta byxorna på 40% rea men i fel storlek! Jag ville sjunka genom jorden:(... Men grym som jag är lyckades jag hitta byxorna på en sida på internet där de va i rätt storlek och med 50% rabatt! Kan ju inte bli bättre! Så om 1 vecka typ har jag mina byxor to die for i handen:)

Vet inte vad som händer ikväll, skulle träffat Malin och lenniboy (som jag saknar himla mycket!) men verkar inte bli så nu:( tråkigt!
Kanske bara stannar hemma med mamma och pappa:)


28 december

Igår, alltså den 28 december började vi dagen med att besöka jysk, Ikea och lutz efter order av min bror:) efter det åkte vi hem till honom i Lund där
Vi hjälpte till att sätta ihop lite möbler:)

Efter besöket där åkte vi till min pappas kusin och fikade, väldigt mysigt!

Avslutade kvällen med att åka hem till världens bästa vän My och Dennis. Vi åt god mat och avslutade kvällen med vin och ostbricka! Fick även gosa med min gudson:)


27:e december

Jag vet att det är två dagar sen det var den 27:e december men jag tänkte berätta endå vad jag gjorde då för det var en så mysig dag!

Dagen började med att vi åkte till Köpenhamn och myste. Vi gick på ströget, fikade och shoppade. Lovely! Jag älskar Köpenhamn!

När vi kom tillbaka till SVerige åkte vi till SJöbo och hälsade på Sandra och Tim, det var himla mysigt!!


26december

Vilken bra julhelg jag haft!!!

Julafton var som vanligt mysig och lugn med släkten ute på landet!

Juldagen spenderades tillsammans med familjen med bakande, lagade god mat, snacka massa skit, yatzi och vin!

Idag är det annandagen och en av mina bästa vänners födelsedag, GRATTIS Sandra!!! Imorgon ses vi äntligen igen:)

Dagen har jag spenderat tillsammans med min pappa i stan, shoppandes åt min bror. Mysigt att ha lite kvalitetstid med min fader. När jag hade tröttnat på att gå i stan tog jag alla påsar och åkte hem och pappa gick vidare och skulle shoppa mer åt min bror:)

Sitter nu hemma och har precis satt på tv:n. Funderar på en powernap innan mamma och pappa kommer hem. Får se vad som händer i kväll, inga planer än mer än att min man förmodligen kommer ikväll, sent dock!

Imorgon blir det först Köpenhamn och sedan SJöbo på kvällen! Ett jäkla rännande hit och dit hela tiden! KUL:)


Jul

Dagen är här! Jul mys med familjen och stora släkten står på schemat!

Sitter just nu i bilen på väg ut på landet!


Hemma

Efter en underbar dag säger jag nu godnatt och ska somna med ett leende på läpparna!

Bjuder på en bild på min fina gudson som har blivit så stor!


Bussresa

Sitter på bussen och kommer på mig själv med att känna ren och skär glädje.
.

Jag har så mycket i mitt liv att vara lycklig över det är bara jobbigt att veta att de flesta saker och människor som jag gläds åt och med bor 25 mil ifrån mig. Att flytta till Göteborg var nog det mest impulsiva beslut jag någonsin tagit. Att tro att livet är grönare på andra sidan och fly från sina problem visade sig vara riktigt korkat.

Missförstå mig inte, jag trivs i Göteborg, jag älskar mina vänner här, jag älskar min pojkvän och jag älskar den nya familj jag fått genom honom, men livet är inte grönare i Göteborg bara blåsigare, och mina problem? Ja de försvann ju men jag har varit ganska bra på att skapa mig nya. Tydligen är det så livet fungerar. Livet är en labyrint och då och då kommer man komma till återvändsgränser och då får man hitta en ny väg och vandra på tills man hittar rätt.
.

Men nu har jag semester en vecka och åker hem, jag rymmer inte från mina problem (som egentligen inte är några problem utan mest bara det vanliga livet bestående av skola, jobb, åldersnoja, tjafs osv, ja för så spännande är mitt liv) utan jag väljer att kliva ur den Louise och blir semester Louise som inte ska göra något annat än ta vara på tiden jag har med mina nära och kära. Krama min gudson extra hårt som växer alldeles för snabbt, fika med underbara vänner, hänga med släkten, äta god mat och dricka gott, gå långa promenader i området där jag växt upp (vem vet kanske tar mig en spring tur, dojorna är faktiskt nerpackade) och kanske till och med hjälpa mamma att laga mat, inte för att jag måste utan för att jag vill för tiden med henne och min pappa är viktig och värdefull för mig.
.
Vi hörs!


Natten

Vilken natt!

Usch inte sovit något alls nästan, vet inte varför, kom bara inte till ro.

Nu är jag strax färdig till att dra ut på äventyr. Jag längtar så tills om några timmar när jag är framme och kan njuta av ledigheten!



SEMESTER!

Woho äntligen semester!

Idag är tanken att jag skulle bli färdig med min tenta men gissa vem som har städat undan mina böcker och sen glömt var han lagt dem? ANDREAS!!!! blir så jävla förbannad!!!! AAHHHH!!!! inte så att han låg på min plus sida innan och ännu mindre nu!!!


Aja får väl skriva lite skit och sen hoppas att jag kan stödja det jag skriver i litteraturen:S


Även städning, tvättning och packning står på schemat idag...Blir dock ingen middag lagad till mig som jag anade för flera dagar sen...mycket snack liten verkstad brukar det väl heta.

Idag mår jag dessutom inget bra då jag vaknade med världens förkylning och ont i halsen, men det är så himla typiskt mig! Så fort jag har semester så blir jag sjuk! I somras var det hjärnskakning och nu förkylning. Det där har jag ärvt av min pappa!


Jobb

Sista dagen på jobb väntar innan semester!

På torsdag väntar en dag med träning,städning, tvätt och packning. På kvällen skall jag bli serverad middag (är det sagt iallafall) får väl se om det hålls.

Tidigt på fredag åker jag hem och då har jag en massa roliga saker planerade:) först dejt med min solstråle Malte och hans mamma, sen middag med föräldrar och gudföräldrar för att avsluta dagen med fina vänner!

Jag längtar så himla mycket!!!

Men nu är det ju bara onsdag och det väntas jobb om drygt en timme, Blä vad tråkigt, men Gud va kul endå! Jag är så tacksam för att jag faktiskt har ett jobb som jag trivs med och där människorna är helt underbara!


Jobb

Sitter på bussen på väg till jobb. Jobb 11.45-21 idag! Blir nog bra detta:)


Måndag!

1 dags Skola, två dagars jobb, 1 dags plugg sen är jag hemma! Jag längtar!


Så då tar vi en dags skola idag. Storföreläsning är det som gäller. Efter det blir det lunch på stan och julklappsshipping med fina vänner.
Ikväll blir det träning och det ska bli himla skönt!!!


På ren och skär skånska!

Har tänkt på det länge, verkligen tänkt
Hur jag skall få dig att förstå hur det känns
Hur jag skall närma mig detta, våga berätta
Släppa, få hjärtat å lätta
Rädd att jag kanske hade läst dig fel
Kan jag säga nu med säkerhet
Att min första instinkt var korrekt
Nu vill jag uttrycka det i klartext

Från den djupaste platsen mörkaste delen
Av min själ vill jag berätta det här

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer…
Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör
Jag hoppas du,
Du får leva med det resten av ditt liv
Att du lever med det i all evig tid

Du spela mina nerver ut tills dom brast
En cancer i röven vart jag än satt
Denna här belöningen blir ditt tack
Hoppas att din utförsäkring går snabbt
Att dom skriver idiot i ditt pass
Att du i ditt nästa liv blir en mask
Fan vad jag behövde få detta här sagt
Blir två ton lättare än vad jag vart
Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.
Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.
Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör
Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar för evigt alltid krascha






Blä för vin

Usch va nervös jag var igår över
Middagen som skulle serveras, men med hjälp av Andreas så blev det helt perfekt!

Idag mår ja dock inte så bra, huvudet snurrar och jag är extremt törstig. Är trots det redan duschad och håller nu på och sminka mig osv. Ska in till stan och spendera några sista timmar med mina föräldrar innan de åker hem! Tur är åker jag hem på fredag sen har jag dem nära i en hel vecka!


Ikväll blir det den nya huss filmen och typ pizza och iskall cola eller något för att återställa min hjärna.

Imorgon ska jag se till att ta tag i mitt
Liv igen efter en hel vecka av känslor som "livet suger". Har ju inte tränar på en hel vecka och det funkar inte för mig!


Lycklig

Är det okej om jag är lycklig nu?får jag lov att unna mig själv några
Minuter av lycka?? Bra! Då är vi överens! Ikväll får jag lov att somna lycklig! Hur du färdig att känna imorgon är skit samma. Dessa 10% av lycka som jag har fått lov àtt känna idag kommer jag suga år mig, och inte glömma på hela natten!


Nyklippt

Precis klippt mig och väntar nu på att Hanna skall bli färdig med slingning och klipp. Läst alla tidningar som finns här så börjar bli smått uttråkad


Idag

Dagens planer består utav klippning kl 12. Utöver det har jag en del att fixa med här hemma.
.
T.ex. En gran som skall kläs färdigt då Andreas gav upp eftersom inga av kulorna hade snöre i satt. Haha.
Skall även börja förbereda morgondagens festmåltid där efterrätten består av kladdkaka med täcke av after eight:)
.

Ikväll anländer även min mamma och pappa här i Göteborg! ÄNTLIGEN!!!




Jul

Idag mår jag som jag förtjänar! Prima ballerina;) trots några glas för mycket igår.
.
.
Är så glad över tanken att jag har hittat världens bästa vän i Hanna. En brud som inte dömer mig, hon bara finns och älskar mig för den jag är även när jag tar korkade beslut:P.


Firmafest

Firmafest hos Hanna väntar ikväll, kan inte bli något annat än fabolous!:)


Torsdag

Funderar på att stiga upp, går inte. Kroppen gör så ont. 1 vecka kvar sen slipper jag detta stället ett tag och kan spendera tiden med dem som betyder mest!



Idag blir det först plugg sen ska jag och Hanna dränka våra sorger i några flaskor vin! Guud vad det kommer kännas bra!


livet suger!

Därför skiter jag i detta jävla pluggande nu. Drar ut på stan och spenderar lite pengar istället! Vin, vin och mer vin står på schemat! VIN ÄR LÖSNINGEN PÅ ALLA PROBLEM JUST NU!





Det ända som håller mig flytande nu är det faktum att jag åker hem om en vecka. Min fristad, Malmö. Där människor behandlar mig väl och jag mår bra!


Den ständiga frågan...VARFÖR FLYTTADE JAG HIT? hur fan kunde jag vara så korkad och ge upp hela mitt liv för att jag trodde att gräset var grönare på andra sidan!

Torsdag

Funderar på att stiga upp, går inte. Kroppen gör så ont. 1 vecka kvar sen slipper jag detta stället ett tag och kan spendera tiden med dem som betyder mest!



Idag blir det först plugg sen ska jag och Hanna dränka våra sorger i några flaskor vin! Guud vad det kommer kännas bra!


Onsdag!

Hej hej!

Siken mysig dag det blev igår. Hanna var och julstädade hos mig och jag slog in julklappar!

Jag älskar att hon kan få mig att le även när det känns som att jorden har gått under:P

När hon var färdig med städningen drog vi fram vin och cider och dränkte våra sorger haha

Idag är det onsdag och livet har kommit ifatt mig. Är på busen påväg till skolan och ska jobba med ett par uppgifter. 3 dagar kvar innan skolan tar juluppehåll och då är det jobb som väntar ett par dagar innan jag äntligen åker hem i 10 dagar! ÄNTLIGEN!


Måndag

Måndagen är här och jag var dum nog igår att tacka ja till ett arbetspass idag:( så det är väl dags att starta dagen:)


Hej

Idag mår jag som jag förtjänar! Bara till att bita i det sura äpplet och åka till jobb!

Bjuder på lite bilder från igår så ni förstår vad jag sysslade med:)


Torsdag

Godmorgon världen. Sitter på bussen till praktiken och känner mig väldigt tung i huvudet. Kroppen värker och min energi börjar ta slut. 2 dagar kvar nu innan praktiken är över. Det är inte så att jag längtar, jag trivs och tycker det är skit kul, men kroppen börjar ta emot. Att jobba så som jag gör+praktik+träning+försöka ha ett liv tröttar ut kroppen.

Idag skall jag bli bedömd på praktiken. Blir nog bra. Jag har endå blivit hyfsat trygg i min roll i klassrummet (annat är det i en idrottshall där jag varit trygg från första dag).

I eftermiddag har jag bestämt mig för att skita i träningen, jag har ingen ork. Skall åka hem och gå och lägga mig så fort dagen är över!


Måndag

Blä för måndagar!


Lördags kväll

Då var denna lördagen över:( jobbade ju idag
13-21 och det gick bra och det fanns att göra precis som jag misstänkte.

När jag hade jobbat en dryg timme kollar jag på min mobil och kollar på ett mms som jag fått av Àndreas. Hans firmabil nere i ett dike! Fick panik! Ringde Andreas och allt var som tur är bra, både med han och med bilen! Dock fick assistans bilen komma och dra upp den. Det som hade hänt var att han hade fått vattenplaning.

När Andreas kom och hämtade mig på kvällen så visade han mig vart det hela hade hänt, jag tror han hade en ängel som vakade över honom. Fanns både träd och massa stolpar bara få meter ifrån där bilen hamnade. En rolig sak dock var att när vi nu på kvällen körde förbi det stället var att de hade ställt ut en sån varningsskylt där det stod ÖVERSVÄMNING på. Kanske fler då som råkat illa ut idag på samma ställe?

Nu under kvällen så har det iallafall inte hänt så mycket. Har mestadels bara tagit det lugnt och tyckt synd om stackars Andreas som fortfarande mår dåligt:(


härliga lördag

Efter en lugn fredags kväll och en härlig sovmorgon är jag nu taggad för jobb. Idag jobbar jag 13-21 så det är ett lagom pass där jag gissar att det kommer vara en hel del att göra:)

Har inga planer än för efter jobb och om jag känner mig själv rätt så kommer det inte hända ett skit eftersom jag jobbar imorgon med.

Andreas var sjuk igår och känner sig fortfarande krasslig så det är ju lite tråkigt, bara han inte smittar mig:) Jag har inte tid för sjukdomar! Har en vecka kvar på praktiken där jag ska hålla en hel del lektioner och dessutom skall jag bli bedömd!

RSS 2.0