Nej

Snälla jag vill inte idag!!! Jag vill bara sova, sova, sova, sova! Mitt huvud gör så ont och kroppen värker!


Alldeles för lite sömn i helgen pga nattjobb, en personal fest och 6 timmars stadsvandring igår har gjort sitt mot denna kropp!


Idag väntar 6 timmars stadsvandring till och sedan jobb till 21.

Vet ni vad som händer imorgon? JAG ÄR LEDIG:D har en del plugg att fixa men förrutom det bara chilla! Enda dagen denna veckan jag har en chans att sova ut:)

Men nu taggar vi till för dagen!!


Söndag

WOW vilken natt det blev. Kom ifrån jobb vid 06.40. Då var jag inte nöjd med hur matsalen såg ut...men med tanke på hur smokat med folk där var ända fram till 05.30 så gjorde jag mitt bästa. Det är den här jävla snön fels. Hade det inte varit snö hade det inte varit saltat och blött och då hade inte alla folk dragit in s¨mycket skit och golvet hade inte typ varit svart!

Jag var hemma lite efter 7 och var vaken ett tag, var helt speedad och inte alls trött. Vid 8 somnade jag och vaknade kl 1. Så 5 timmar sömn fick jag i alla fall. Gick upp och käkade frukost och efter det har jag bara tagit det lugnt... Tog en lång dusch, fixat håret och sminkat mig.

Skulle stryka den tröjan jag ska ha på mig ikväll... tog ner strykjärnet som nog inte blivit använt på över ett år. Det bara rann massa färgat vatten ur den... Hann precis få bort tröjan från strykbrädan innan allt vatten kommit på den. Måste typ va rost eller något. KUL! Så nu är tröjan helt skrynklig men så får det va!


Ska som sagt på personalfest ikväll så det ska bli kul, fast jag inte alls är taggad... är typ så opepp man kan bli. 10 timmars sömn på två dygn är inget jag är vann vid och inget min kropp uppskattar.

Tagga

Försöker tagga till men går inget bra detta. Är såååå trött och vill inte alls börja göra mig klar för jobb.

Är dessutom så äckligt mätt men samtidigt vet jag att jag måste äta något för att orka hela natten.

Å


Halloj halloj

Efter en ROLIG jobbnatt tog jag taxi hem och la mig för att sova. Vaknade vid 11 efter 5 timmars sömn, men det fick räcka! Kan inte sova bort hela dagen.


Efter go frukost är nu jag och Andreas på väg ner till Åsa för att hänga lite.

Har inga direkta planer för vad vi ska göra där. Mest ta det lugnt och chilla järnet.

Inatt jobbar jag igen 23-06 o det kommer vara sååååå mycket att göra o jag kommer älska det:)


Jobb

Om två timmar börjar jag jobba men innan det är det ett litet möte som
Gäller. Detta kommer bli riktigt intressant tror jag;)


Morning

Gissa vem som har dagen ledig fram till 18.00 ikväll? PRECIS! JAG:D

Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag skall göra idag. Ska jag krypa ner under täcket igen eller ska jag göra något vettigt? Jag avbokade nämligen träningen:(


Just nu lutar det åt att jag går upp och slänger i en tvätt, käkar frukost och betalar räkningar:) sen blir det nog sängen igen:)

I natt är det ju jobb som gäller så måste ju sova mycket så jag orkar;)


Händelserik dag

Det var full dag på jobb idag, en konsult var och kollade in hur vi jobbade och om det var rent på restaurangen.

Kul att dagen hon var där var dagen efter löning vilket innebär att det var väldigt mycket att göra.

Det var så mycket att göra att jag inte hann ha en rast men vad gör det? fick sluta 20 minuter tidigare istället:)

Nu är jag hemma och har ätit mig en macka och druckit ett glas juice. Väntar på att Andreas kommer hem, stackarn jobbar sent idag. När han kommer hem skall jag krama honom så himla mycket!!!


woop woop

Jävlar vilken underbar morgon detta blev!

Hanna kom över lagom till frukost och vi käkade en massa gott! Färska hallon och blåbär, ägg och mackor med massa gott. Kaffe och juice till det såklart:D

Mat är verkligen livet!

I går efter jag jobbat köpte jag en jeansjacka! jag är typ kär i den! Har aldrig haft någon innan och har aldrig sett mig själv som någon jeansjacka tjej men denna var så himla fin och jag bara älskar dragkedjorna vid armarna.

Förutom frukost och massa skitsnack med Hanna har jag hunnit med att tvätta några tvättar..Tvättade bland annat min paljett klänning, ska prova den imorgon och se om jag på något sätt kan vika upp den och använda den som tröja på söndagens festligheter.

Men i alla fall, om drygt en timme skall jag åka till jobb. Jag jobbar bara 5 timmar idag men det räcker!

Imorgon står det mycket på schemat som jag är väldigt taggad för. Bland annat skall jag träna Zumba och träffa min blivande PT. Dessutom skall jag jobba natt imorgon! Är så jävla taggad inför det! Har nämligen inte jobbat natt på flera månader och så är det dessutom lönehelg vilket innebär att det kommer vara MYCKET att göra! SÅ JÄVLA ROLIGT:D

Men nu står det lunch på schemat:) hörs sen:D



Vilken underbar förmiddag

Shit alltså vilken upplevelse! Jag har bott i Göteborg i snart 3 år men aldrig riktigt upplevt staden, denna vecka har jag verkligen fått uppleva en helt underbar stadsdel, nämligen Haga.

Jag har lärt mig så mycket och verkligen insuppat miljön. En sådan vacker stadsdel med så mycket historia!

Idag tog vi oss iallafall upp till Skansen kronan och den utsikten där var alldeles magisk!

Den utsikten tillsammans med trevligt sällskap och helt underbart väder, iskallt men soligt:) gjorde min förmiddag så himla bra!!!!


Nu är jag ute på hönö och väntar på bussen ner till klåva. Börjar inte jobba förrän 13.30 men ska försöka äta någon lunch nu först:)

Bjuder på lite bilder jag tagit idag:)


Godmorgon

Hello världen!
Blev en tidig morgon idag så sitter faktiskt här och är färdig 1timme innan jag ska åka, bara till att äts frukost då med:)

rundvandring i Haga är det som gäller idag:)


Godnatt

Efter en väldigt oeffektiv kväll är det nu dags för sängen. Imorgon väntar skola och sedan jobb ute på hönö.

Har även en del andra saker som jag behöver ta tag i, plugg:(

Aja that's life:)

HOPPAs vi blir klara med vårt grupparbete imorgon, skulle så behöva ha förmiddagen ledig på torsdag. Jobbar nämligen nu onsdag,torsdag eftermiddag och sen fredag, lördag natt. Söndag är det donken fest och sedan är redovisningen på måndag.
Skulle behöva torsdagen till såna roliga saker som att städa, träna och fylla ut kyl och frys. Livet är roligt! Två veckor kvar av slit sedan lugnar det förhoppningsvis ner sig. Har dock ej fått schemat för februari än men har sagt Max 50h så hoppas inte på mer:)


Nu säger jag godnatt:)


Efter regn kommer solsken


Träning

Kul hur ens humör kan gå från att vara på topp till att sjunka långt ner under jorden.

Nu ska jag iallafall spendera eftermiddagen på gymmet och försöka få ut lite aggressioner.


Morsning korsning

Godmorgon alla!

Idag är jag hyfsat utvilad och glad!

Skolan väntar och sedan blir det träning. Ikväll skall jag även möta upp min kärlek inne i stan och shoppa lite vinterväder, någon ska tydligen åka och åka skidor om några veckor, jag får dock inte följa med:( gör mig egentligen inte så mycket, får en härlig tjejweekend här i Göteborg:)

Tror detta kommer bli en riktigt bra dag!:)


Ny vecka

Som vanligt vaknar jag när Andreas går till jobb, idag har jag dock svårt att somna om. Kan ha att göra med att jag somnade typ kl 9 igår och är utvilad nu:)

Har en del saker jag borde göra nu på morgonen men varför liksom? Hellre snooza en halvtimme till, stressa som faan för att hinna med bussen som man endå missar och komma 5 min försent till skolan:)

Skola idag alltså, sen jobb:) längtar tills januari är över och det lugnar ner sig lite på jobb fronten. Need to breath typ


Goooodmorgon

Hej mina fina läsare. Jag är på jobb nu och ska alldeles strax stämpla in, men först kaffe och macka! Mohahahaha vad jag mår bra!


Godnatt

Efter en jävligt go kväll säger jag nu godnatt! Om 6 timmar börjar jag jobba! Nice:)


Vin

Firar lördagen i min fina donken tröja och ett glas rött


Jobb

Sitter i soffan och äter frukost. Jag har inte alls sovit bra i natt så jag är ganska seg och har en go träningsvärk på det.

Om ca 30 min åker jag till jobb, kul kul!
Annars händer väl ingenting speciellt idag, slutar inte förrän sent och börjar tidigt imorgon:)

Förresten fick jag hem en ny klänning från Nelly igår. Den var himla fin men verkligen ingen klänning jag kan ha på personalfesten nästa helg, klänningen kräver bara ben och en grym bränna. Så i veckan är prio ett att hitta något att ha på sig! Jag tror jag ska satsa på ryt par svarta byxor och en snygg glittrig tröja med grymt snygg urringning i ryggen. Typ så som min nyåraklänning ser ut, fast tröja istället. Till det ett par höga skor och massa smycken;)


Party

Har på mig mina party sockar och kryper upp i soffan nu! Detta efter en candle light dinner i köket tillsammans med Andreas. Där satt vi länge länge, åt gott och lyssnade på musik.

Men nu äre som sagt dags för fredagsmys med partysockorna!


Veckan som gått

Bjuder på lite bilder från veckan som gått:)


Vilken bra dag!

Vilken bra dag detta har varit! Började dagen med en sovmorgon. Käkade sedan frukost, en sån god och stor frukost!
Efter det åkte jag till sportlife och tränade Zumba:D DET VAR SÅ HIMLA KUL!

Väl hemma käkade jag lunch och såg att nya avsnitt av unga mödrar fanns ute på nätet! TOTAL LYCKA!
så spenderade eftermiddagen med att tvätta,städa och kolla på unga mödrar:D

Skall alldelles strax hoppa in i duschen och göra mig iordning inför ikväll. Då kanske ni undrar vad det är som händer ikväll...och jag kan berätta att jag faktiskt inte har en blekaste anning. Var meningen att jag och hjärtat skulle ut och äta och sedan bio, lite kvalitets tid med tanke på att det är min jobbhelg:( men just nu vet jag inte hur det blir. Andreas var nämligen sjuk igår men är på jobb idag...fast han inte är helt återställd så får se hur han mår när han kommer hem. Men jag vill va snygg endå:D är det fredag så är det:D

På tal om det där jag skrev innan om att det har varit en tuff, jobbig vecka så är anledningen till det sSKOLAN! har varit sista veckan på denna LAU 2 med två tentor att lämna in och en rdovisning. Släng sen på några pass på donken samt ett orande mail från en lärare. Tentorna är iallafall inlämnade, redovisningen gick bra, jobbade mina pass och så visade det sig att mailet från min lärare var inte avsett för mig utan för en annan Louise..peuw!

Igår började jag även min nya kurs och det verkar som detta kommer bli en riktigt rolig och givande vår!:D



Helg

Längesen jag bloggade men idag är jag ledig och har massa tid över.

Det har varit en väldigt tuff och orolig vecka, varför tänkte jag berätta sen, men just nu ska jag sova lite till:) jag vaknade när andreas gick till jobb, men jag är ju ledig så jag kan sova lite till:)


Huvudvärk

Dagen har varit lååång och smärtsam. Usch och fyyy för detta granskningsseminariumet! Fick inte ens reda på om man var godkänd eller inte, ingen fick det! Palla gå och vänta på resultatet i två veckor nu! TVÅ smärtsamma veckor!!!!


Sitter hemma och slörpar kaffe nu i hopp om att kaffet skall bota min huvudvärk.

Va förresten inne på Zara en snabbis o kollade lite. Hittade skorna to die for! (nja kanske inte riktigt men de var snygga och prisvärda).givetvis fanns de inte i min storlek! Så kan det gå!

Har precis packat väskan också så nu väntar jag bara på att Andreas skall komma hem. Blir en snabb visit ner till Malmö! Malte fyller ju år:) min lilla prins!


Today is the day

Fick sova 4 timmar i natt! Tack! Det går framåt:)

Jag är fortfarande sjuk:( men va gör det? Jag sitter trots detta alltså på bussen till skolan. Today is the day, do or die! Granskningsseminarium för tentan here we go! Hoppas verkligen jag är godkänd!


Chips till lunch

När man är sjuk är det väl okej att äta chips med dipp till lunch?

Ja mitt nyårlöfte gick åt skogen det här året med, MEN JAG ÄR SJUK!

De där nästan 2 kg jag gått ner de senaste två veckorna har jag säkerligen idag gått upp, MEN JAG ÄR SJUK!

BAAHHH jag hatar att vara sjuk, jag vill inte mer, jag vill verkligen inte


Sjuk

Feber, noll sömn, irriterad hals och fruktansvärt förkyld! så ser mitt liv ut just nu!

Jag som har så jävla mycket att göra!

På dagens schema står trots sjukdom

  • Opponering av arbete -check!
  • Läsa igenom 4 andra arbeten
  • Tvätta
  • packa
  • börja skriva tenta nr 2
  • osv osv osv


BAHHHH jag vill inte, orkar inte! Jag tog iallafall mitt förnuft till fånga och sjukanmälde mig från jobb. Jag kan inte jobba med feber, trots att jag vill. Kan inte gå där och smita ner alla andra.

Det jag är mest förbannad över är att jag faktist inte har tid att vara sjuk! Oavsett hur jag mår måste jag vara i skolan imorgon kl 8.00 ändå till 16.00. Sen efter det åker vi till Malmö. Hell NO att jag missar födelsedagskalaset där nere. Och sen måste andra tentan in på måndag samt gestaltningen göras.



sjuker

USCH! inatt sov jag inte många timmar! och dagen har gått i ett. Fick sån tur var sluta tidigare från jobb för jag mådde så dåligt så nu ska jag bara bädda ner mig i sängen och ta det jävligt lugnt.

Hoppas att jag kan sova bra inatt och vaknar pigg och utvilad imorgon. Har en hel del att göra både när det kommer till skola och sedan jobb på eftermiddagen!

image description

Träning avklarad

Jag klarade av dagens träning, det var kul och jag gick ut därifrån med 10 gånger mer energi än vad jag hade när jag kom dit.

Nu har jag duschat och ätit lunch. Blev kassler med fullkornsris idag. Väldigt lätt och väldigt smarrigt.

Alldelles strax skall jag åka till skolan och ha en genomgång av den gestaltning vi skall ha på måndag. Efter det Blir det en runda på stan och sedan hem här. Skulle egentligen hem till Hanna och dricka massa vin, men på grund av min förkylning bestämde vi oss för att vara här hemma i stället. Jag skall bjuda på mat och vi ska DELA på en flaska istället för att dricka två var:P

Blir nog riktigt mysigt och trevligt:D


Inge bra!

Vafan hände? Jag somnade på soffan igår en stund och när jag vaknade va jag helt död! Då snackar vi alltså huvudvärk deluxe, förkylning deluxe och halsont medium. Kul verkligen! Jag har inte tid att vara sjuk!

Detta tillstånd var kvar imorse då klockan ringde, fan! Jag drog täcket över huvudtaget och sov 2 timmar till. Fan fan fan! Nu är jag iallafall vaken och försöker få i mig lite frukost! Positivt är väl att den värsta huvudvärken är borta:) negativt är väl att allt annat skit är kvar!

På dagens schema står först träning MRL 11.30 ska bli sååå kul! Kommer förmodligen ångra mig efteråt, träning är
Inget man skall hålla på med när man mår dåligt men vafan!

Efter det blir det skola till 16.

Ikväll va det meningen att jag och Hanna skulle ha vin kväll men jag får se hur jag mår, kanske borde överväga att göra vin kvällen till en lugn kaffe kväll?


Tenta

Tentan är skriven och inlämnad:)

Jag är långt ifrån nöjd men så får det va! Den är iallafall inne och det är det viktigaste.

Nu ska jag sova faktiskt! Väntar en otroligt rolig morgon imorgon med frukost tillsammans med HANNA:D ÄNTLIGEN!!!!

image description

Godmorgon söndag;)

Ligger i soffan trött som bara den. Om 20 min går bussen till jobb. Jag orkar inte är så trött! Jobbar 10 timmar idag som sagt.

Blä


Bränd!

Hat slutat nu och väntar på min skjuts hem. Två minuter innan jag slutade lyckades jag bränna mig som fan. Var länge sedan jag gjorde det så nu svider det ordentligt:)

Man kan väl säga att McDonalds har ärrat mig för livet så många brännmärken jag har på mina armar, ännu en till samlingen nu alltså:)

Ser inte så farligt ut nu, kommer se värre ut imorgon när det börjar läka


6 timmar

6 timmar kvar innan jag säger tack och adjö för idag på jobb! Man kan väl säga att jag längtar!!! Vill bara hem och sova. Har ingen ork idag alls!! Taggar redan inför morgondagen som kommer att bli lång och intensiv. Börjar med 10 timmars jobb och avslutar med x-antal tenta timmar;)

Längtar redan till nästa helg då jag är ledig och åker hem över helgen:) den helgen kommer bestå av att träffa vänner och fira att den finaste killen i världen fyller 1-år:)


time to go...

Frukosten ligger i magen och jag har precis duschat osv...ska bara orka ta på mig kläder och sedan drar jag.

9 timmars jobb står som sagt på schemat. Ikväll händer ingenting alls eftersom jag börjar jobba tidigt imorgon.

TVÅ dagar kvar bara tills jag får träffa bästa HANNA som har varit hemma alldelles förlänge!  Som jag längtat efter henne!



Trött

Godmorgon världen.

Precis vaknat men har inte orkat gå upp än. Planen idag är jobb hela dagen. Är väldigt otaggad men hoppas det ändrar sig snart.

Funderar på om jag ska ta en runda i spåret nu på morgonen eller om jag ska skita i det...borde för det är så himla härligt men samtidigt så är det faktiskt lördag:)


Kaffe

Slutade för 10 minuter sen men sitter på jobb och väntar på Andreas. Den killen är inte känd för att komma i tid...


Jag är iallafall så jävla trött nu!!! O har ont överallt i hela kroppen. Oj oj oj oj jag börjat bli gammal!


Jobb

Kör vi jobb då! Dubbelt betalt wihoo


Träning

Strålande solsken ute! Börjar dagen med en runda i spåret!


dammsuga

lägenheten är städad och nu sitter jag och pluggar. Jag har typ fastnat nu...känner inte att jag kommer någonstans. Hade önskat att här fanns någon som kunde läsa igenom min tenta och ge mig några råd hur jag ska fortsätta.

USCH! lär bli en riktigt jobbig helg om jag skall jobba och fixa klart med denna jävla tenta! Den borde vara klar för länge sen men nej det är den inte! och inte är den bra heller!

bahhh detta funkar inte

Träning

Precis hemkommen från dagens löprunda. Blev en kort runda på drygt 3km som joggades på 18min. Jag har så jävla dålig kondis, ingen uthållighet överhuvudtaget men man måste ju börja någonstans!!


Lunch

Har precis slängt i mig lite mat hemma i soffan. De två timmarna jag spenderade på skolan blev väldigt effektiva och jag lyckades skriva drygt 1 sida. 1 sida kvar nu alltså och sedan lite småfix osv.

Ska skriva i cirkus 30 min till nu innan jag drar mig ut på en löprunda. Ska nog köra min gamla runda tror jag, den är inte så lång men gud vilka backar där finns.

Idag känner jag mig riktigt positiv till framtiden. Det känns som jag lämnat förra årets miserabla år bakom mig och blickar nu framåt. Detta året är mitt år. Sista året som student, sista året innan allvaret börjar och jag ska fan ta mig njuta av varje sekund!



Tiger

Mina nya byxor kom för ett par dagar sen, idag är det dags att inviga dem:)


Träningsvärk!

Oj oj oj va skönt med träningsvärk! Jag har så ont i hela kroppen men jag älskar det!!!!


Idag ska jag åka till skolan och skriva ett par timmar och sen blir det träning och städning innan Andreas kommer hem med Carolina:)

För snart tre år sen togs nedanstående bild, helt sjukt vad tiden går snabbt! Då var man ju liten!


tentaplugg del 2

Klockan är nu 14.30...jag har suttit vid denna jävla dator i över 3 timmar och inte presterat ett jävla skit! Jag raderade allt jag skrivit innan jul då jag ansåg att det sög och har nu börjat om från början. Jag har skrivit 1 sida ungefär men vad är det i det stora hela då jag egentligen bara hade 1 sida kvar innan men nu har istället 2-4 sidor kvar. OJ oj oj...kommer bli en lång kväll och en lååång dag imorgon.

Jag skall ge detta en halvtimme till innan jag ger mig ut på en uppfriskande promenad runt området och sen ner till affären. Jag behöver handla lite mat att äta innan träningen ikväll samt fylla på med frukost saker osv.

Imorgon SKA jag åka till skolan och sitta där för att plugga...att sitta här funkar inte och imorgon måste jag bli färdig för sen jobbar fredag, lördag, söndag låååånga pass och på måndag kl 9.00 är det inlämning av skiten.

Känner mig lika groggy som på bilden nedan...jag behöver energi!


Tenta skrivning

Vart skall jag börja? Jag har inte åkt till skolan idag. Timmarna efter att Andreas har åkt till jobb och jag somnar om är de bästa på hela dagen, jag kan bara inte gå upp!

Iallafall sitter jag nu och kollar på föreläsningar på webben. Försöker bilda mig en uppfattning och hitta lite material som jag kan använda mig av i min tenta. Det går inget bra:(

Det som gör mig förbannad är att jag anser att kurslitteraturen vi har haft denna kursen är alldeles för vag för att det skall bli något bra av det hela.

jaja sånt är livet...dags att göra något åt det hela och i allafall försöka beta av en eller två sidor.

Skriver jag 1 sida idag är jag nöjd, skriver jag två sidor så blir jag överlycklig! För då kan jag ägna dagen imorgon åt att finslipa det hela!

Godnatt

Ännu en dag med jobb och annat roligt har kommit till sitt slut. Morgondagen lär bli hektisk med tentaskrivning, träning,städning osv. Planen är att sitta inne på skolan mellan 10-14 och bara skriva skriva skriva!

Vid 18.00 imorgon tränar jag årets första pass och jag hoppas det blir tufft!

Skall även försöka hinna med veckans första morgonwalk imorgon! Dock enbart om det inte regnar!

Nä nu är det dags för mig att sova, fungerar inte som människa utan minst 9 timmars sömn!


Godmorgon!

Vad jag är trött! Aja, bara till att dra sig upp och påbörja dagen.


2 januari

Dagen börjar närma sig sitt slut och jag är trött som bara den!

Dagen har bestått av jobb 11-20 och efter det har jag kastat ut granen.

Låg 20 min på spikmattan precis, första gången för mig, skit läskigt!!!

Imorgon är det jobb igen samma tid så kommer väl inte hända något annat spännande tyvärr.

Idag är det även första dagen utan läsk och chips, funkat fint fint!


Semester slut

Jahapp, då var semestern slut... Back to work är det som gäller idag. Kör ett 9timmars pass och känner mig måttligt laddad.

Januari blir en tuff månad men sen lugnar det ner sig förhoppningsvis!


Mål 2012

Så var vi där igen...Ett nytt år då man skall avge massa nyårslöften osv. Jag har alltid varit riktigt duktig på att avge nyårslöften, men aldrig bra på att hålla dem. Istället för att avge massa löften tänkte jag detta år sätta upp några mål som jag skall försöka uppnå. Det som är bra med mål är att man under resans gång kan falla ett par gånger och ändå ha chans att nå målet i slutändan.

2012 skall bli mitt år, jag skall ta beslut som gynnar mig och tar mig mot det liv som jag vill leva, mot den människa som jag vill vara. Jag skall leva och jag skall njuta, men även kämpa hårt för att uppnå de mål jag sätter upp.

Dessa mål skall jag ha...

Skola/jobb
  • Få godkänt på alla tentor
  • Gå på alla lektioner
  • Jobba MAX 50 h/mån (ett konstigt mål kan tyckas, men att snitta på 100h/mån samtidigt som man pluggar innebär att man inte har mycket till liv över). Detta gäller dock inte Januari då jag redan är schemalagd lite över 100 h denna månaden.

Träning/hälsa

För ett par dagar sen bestämde jag och My oss för att sätta upp ett gemensamt mål, vi vill båda gå ner i vikt och bli mer hälsosammare. Fram till och med 6 juni skall vi kämpa och peppa varandra. Om vi når vårt mål (vad det är är inte vesäntligt) skall vi unna oss själv något riktigt ordentligt! För att nå detta målet så ser min plan ut på följande vis.

  • Powerwalks 3 dagar i veckan (innan skola)
  • Träning minst 3 dagar i veckan varav minst 1 pass
  • Inga chips
  • Ingen cola

Familj/vänner

  • visa mer uppskattning och alltid finnas där för dem
Ekonomi
  • Spara minst 3000 kr/mån utöver de pengar jag redan sparar varje månad idag. Dessa pengar skall användas dels till en semesterresa i sommar och dels till mina framtidsdrömmar.

Palla

Palla att det saknas delar när vi ska sätta ihop vårt nya bord, samtidigt minns jag att jag var så dum i huvudet och slängde alla mina kvitton för ett par dagar sen!!!!!!

Jag är körd!


RSS 2.0