Nu händer det...


Sandra

Sandra,min fina vän!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det din födelsedag!

Du om någon har varit min Bill när jag har varit din Bull. Du har varit en del av min familj på samma sätt som jag har varit en del av din.

Jag delar så många minnen med dig Sandra, både bra och dåliga, precis så som det ska vara när man varit vänner så länge jag kan minnas.

Vi har testat varandras gränser, gråtit och varit arga.

Vi har skrattat, delat glädje och varit varandras stöttepelare i svåra stunder.

Du är en sån vän som alla behöver. En sån vän som ställer upp och finns där, alltid!

Du är en av mina bästa vänner, du är en av de människor som jag räknar till min familj som jag inte delar blodsband med. Du är en av dem jag hade gått över eld och vatten för, som jag hade velat ta all smärta som du ibland kanske upplever.

Idag är vi båda vuxna, du på många sätt mer än mig. Du har barn, är sambo och förlovad. Det är en stort ansvar att vara mamma, ett ansvar som du hanterar på ett sjukt bra sätt. Jag är glad att jag får vara med och se din kärlek till Ida och se henne växa och bli stor.

Med denna lilla text vill jag bara förklara för dig vilken bra människa du är och hur lyckligt lottad jag är att få ha dig i mitt liv.

Jag önskar dig en underbar födelsedag med många presenter och mycket kärlek!

Kramar Louise


Annandag jul

Tjenixen du tidiga morgon. Jag mår inte alls bra efter enbart 4 timmars sömn. Men nu är det snart dags att åka till tåget.

Ska packa min väska bara och sen drar jag.

Hoppas på en trevlig dag med massa skratt med Andreas fina familj som under årens gång blivit som min familj.

Idag vill jag även rikta min stora glädje åt en av mina bästa vänner, Sandra. Hon fyller nämligen år idag. Grattis grattis grattis!


Juldagen 2012

Vill bara önska er alla en underbar jul. Hoppas ni har fått det ni önskat och får spendera dessa dagar med era nära och kära.

Själv hade jag en helt underbar julafton med min släkt. Det som fattades var närheten till min kärlek men eftersom vi har beslutat att inte fira jul tillsammans förrän det år vi har barn så blev det nu såhär.

Juldagen till ära så har vi i denna familj bara tagit det jävligt soft. Sov fram till lunch. Var vaken två timmar sen sov några timmar till!

Imorgon sätter jag mig på tåget för att åka till en annan del av min familj för kalkonmiddag!

Bjuder på ett par bilder från gårdagen!


Onsdag

Godmorgon!

Jag har precis tagit en dusch och ska göra mig redo för dagen. Har tvättstuga as we speak, så tvättar alla gardiner och sånt så det bara är till att packa ner sen.

Dagarna bara flyter på och jag har ingen tid till att reflektera över mitt liv direkt, så det skiter jag i just nu!

Dagen kommer gå i ett hektiskt tempo så det är väl bara till att sätta igång!


Ännu en hektisk dag

Hej hej alla!

Ännu en hektisk dag är snart till ända.

Idag har jag pluggat och jobbat och packat.

Efter jobb åkte jag till biltema för att köpa flyttlådor. Helt hemskt otympligt att frakta 10 sådana på bussen. Väl hemma har jag packat en hel del saker så har kommit en bit på vägen i alla fall.

Hoppas bli klar imorgon kväll eller senast torsdag.

Nu har jag bestämt mig för att ta en paus i alla fall och kolla lite tv.

Imorgon blir det plugg, tvättning och packning.

På kvällen hoppas jag även hinna med lite julklappsshoppingng för det har jag inte hunnit med än.

Ha det bra!


Hektiska dagar

Oj oj oj jag är så slutkörd som människa!

Jobbade 06-14, plugg 15-20!

Jag är trött kan man säga. Har inte ens hunnit käka middag idag och ingenting finns hemma i kyl och frys. Går och lägger mig hungrig alltså. Känns kul!

Imorgon blir det ännu en lång dag. Måste först till skolan och plugga sen jobb och sen Ikea för att köpa flyttlådor och sen packa hela kvällen. Jag pallar inte men har inget val.

Vi hörs!


Varför 2013 kommer bli MITT ÅR!

2012 har varit ett bra år på många sätt och vis. Jag har varit överlag väldigt lycklig och tillfreds med mitt liv. Jag har fått tillbaka en trygghet hos mig själv som jag tappat de senaste åren.
 
Jag fick genom min utbildning uppleva så många delar av Göteborg som jag tidigare aldrig sett under de åren jag bott här. Jag fick en ny kärlek till staden och en störe förståelse för alla de människor som säger att Göteborg är den finaste staden i Sverige.
 
Detta år har jag även kommit såå nära människor som jag vet att jag kommer ha i mitt liv för resten av mitt liv. Jag känner mig lyckligt lottad över att ha så många människor i mitt liv som jag älskar och bryr mig om.
 
Men nu till det avslöjande som jag väntat med att göra...
 
Trots att jag det senaste året känt mig mer hemma här än vad jag någonsin tidigare gjort och trotts att jag fått ett umgänge här som jag vet att jag kan lita på till hundratio procent.  så har jag mer än någonsin detta år haft en hemlängtan till Malmö. Många tror säkert att denna hemlängtan har berott på att jag känner mig skyldig som lämnat så många där hemma som jag känner behöver mig. Så är det inte. Visst kommer det vara skönt att finnas där för människor som behöver mitt stöd men jag har helt ärligt längtat hem mer eller mindre sen dag 1.
 
Jag har gett mitt liv här 3,5 år. Känner jag mig inte hemma här nu kommer jag aldrig att göra det. Dessutom är jag i ett vägskäl i mitt liv där jag är färdig med min utbildning och ska börja jobba inom ett yrke som jag brinner för. Dessutom blir jag inte yngre. Att bilda en familj är en stor dröm jag har men jag kommer aldrig att göra det förrän jag har stabilitet i mitt liv med ett fast jobb att gå tillbaka till efter mammaledighet. Att jag vill ha en familj med många barn är största anledningen till att jag vill flytta hem. Jag vill att mina barn växer upp i Malmö. Inte för att Malml är en bättre stad på något sätt alls utan för att jag känner en större trygghet i den staden med ett  stort skyddsnät.
 
Det har varit ett stort jobb med att ro detta i hamn och jag kommer vara evigt tacksam för att Andreas har varit mitt största stöd i denna processen. Han har drivit allt framåt när jag inte har orkat och velat ge upp.
 
För två veckor sedan började vi dock få utdelning av allt slit. Helt plötsligt blev jag erbjuden två jobb under samma vecka! Två jobb i närheten av Malmö. Jag har tackat JA till ett av dem. Jag ska arbeta som lärare i idrott och hälsa 80% samt 20% SO. I tisdags kom nästa goda besked. Vi har fått en lägenhet! Vår dröm lägenhet!
 
Så i januari går flytten och början på ett nytt kapitel i familjen Johansson/Marcusson.
 
Jag ser så himla mycket fram emot allt som har med flytten till Malmö att göra. Jag kommer verkligen njuta av att vara på "hemmaplan".
 
PUSSHAJ
 
 
 
 

Onsdag!

Hej hej du sena kväll!

Det har varit en lång dag idag! Jobbade 06-15 sen plugg med Hanna på skolan
15.30-19 följt av middag på stan med en vän.

Det gör så himla mycket att gå ut och lyxa till det sådär mitt i veckan, så himla mysigt! Sen att man träffar en människa som ger en så många kloka råd och mycket energi är bara extra kul!

Vi va på ett ställe som serverar tapas.så vi käkade tapas i massor och drack sangria! Underbart!!!


Nu är det dags att dra sig till sängs och sova ett par timmar innan torsdagens måsten är här!

Godnatt!


Lycka

Idag är jag så lycklig! allt bara faller på plats!
 
Finns så mycket jag vill berätta och dela med mig till alla mina  tio dagliga läsare men jag måste lugna mig lite. Papper skall skrivas på innan jag kan avslöja allt det härliga som sker i mitt liv. De som står mig nära vet redan och det är det viktigaste. Kan väl bara konstatera att  blir ett grymt bra och omväxlande år.
 
Samtidigt som jag längtar som bara den till nästa år så är jag extremt stressad över dessa två veckor som är kvar till jul. Jag har så himla mycket att göra men jag kan inte komma igång. Det är mycket med sista uppsatsen till skolan, stressande att behöva köpa julklappar och stressande med jobb. Jag är en perfektionist när det kommer till presenter och julklappar så därför har jag svårt att bara köpa vad som helst. Presenter och julklappar skall vara personliga och genomtänkta, vilket det nog inte kommer att bli detta år. Billigt och lättköpt får det bli.
 
Till något annat nu... JAG SAKNAR MIN MAN SÅ HIMLA MYCKET
 
 

Frasse

Igår va jag hundvakt till världens sötaste och godaste valp. Frasse är 6 månader gammal och världens busigaste vovve.

Jag är inte mycket själv för hundar, inte djur över huvudtaget men Frasse är jag kär i. Det är min sambos föräldrars hund Och jag var till och med med och hämtade honom i somras. Helt sjukt hur han växt och förändrats på kort tid.

Här får ni se ett foto från dagen då vi hämtade hem honom och ett från igår!

Fina älskade Frasse!


Veckan upp och ner!

Shit silken vecka och än är den inte slut!

Har hänt då mycket som jag inte riktigt vill dela med mig av här än, men roligt är det:)

Något som är mindre roligt är att jag igår på jobb var klantig nog att gå in i en kartong. Jag vet att det låter sjukt men det var precis det som hände! Någon som hade öppnat en kartong men inte flikat den, så står den på en hylla precis innanför dörren till frysen med fliken hängandes framför och där går jag och tänker på annat. Ont gjorde det och svullet blev det. Svullnaden har gått ner så nu är där bara en reva kvar, ser lagom roligt ut!


Idag är det plugg och träning som gäller! Hörs sen!


Söndag

Är påväg neråt nu. Eller egentligen är jag ganska stillastående på en bensinmack på hönö. Spolarvätskan är slut så den måste fyllas på innan det är dags att köra neråt.

Jag började dagen med att kolla julkalendern. Jag är så kär i den trots att Det enbart visats två avsnitt än.

Vi har spenderat dagen ute på hönö myst på skärgård i advent och ätit god lunch med Carolina.


Nu ska vi som sagt snart köra neråt. Så fort spolarvätskan är påfylld.

Veckan som kommer lär vara väldigt intensiv, men jag gillar det!

Kommer att behöva skriva mycket mycket samt jobba en del!

Målet är att bli klar med ramen för uppsatsen denna veckan och skicka in den för en första koll. Nästa vecka börjar Hanna jobba så då lär det inte finnas lika mycket tid längre så då hoppas vi på att vi kan små pilla lite bara.

Hörs senare!


Igår

Gårdagen var bra och hemsk på samma gång. Det var lördag och jobb dag. Det var min sista lördag då jag gick upp tidigt en helg dag då min sambo låg kvar och sov.

En sjuk känsla!

Jag kommer förhoppningsvis aldrig mer behöva jobba helg. Och psykad som jag är började jag därför min dag när jag väntade på bussen med att fälla några tårar!

Känslomässigt instabil tror jag att det kallas!


Natta

Natt i mitt hem med en underbar man bredvid mig. Snarka det gör han så antar att det är dags för mig med. Jag svävar lite på moln efter ikväll, jag har saknat min man extremt denna veckan så det var extra härligt att få krama om och pussa på honom ikväll då han kom hem!

Jobbar idag (lördag) 10.30-20.00 så antar att det är dags för mig att sova med!

Hörs imorgon!


RSS 2.0