friday friday

Nu är det fredags mys som gäller!
Jag har försökt på mig att laga taco paj...den är väl klar om sisådär 10 min...tveksamt om den blev bra...men det är väl inte utseendet som räknas utan smaken?
Denna veckan har varit ett rent helvete i skolan...massa tentaplugg och tentan gick åt helvete....allt pluggande gick åt skogen!
Nu är det iallafall helg! eller jag ska jobba hela helgen men skönt att vara ledig från skolan ett par dagar!

plugg plugg plugg

har pluggat till anatomi provet sedan kl 7.30 imorse. Har precis svarat på de flesta frågorna, men jag fattar ingenting för det!
Vd hände med det dära att jag hade så lätt att lära...detta är alldelles försvårt för mig. finns ingen chans att jag kommer klara tentan på torsdag!
Nu ska jag ta o göra mig iordning för idag står det friidrott på schemat! ska bli kul!
sen blir det bara hem och plugga igen!

schema!

fick sommarens schema idag...
Fuck säger jag bara...inte alls bra!
men bara till att leva med det!

det som var, det som är och det som komma skall...

Jag läste igenom min blogg precis hittade detta som jag skrev någon gång i slutet av mars föra året.
Jag blir galen av mig själv. Människan jag hela mitt liv har lutat mitt söta lilla huvud mot kan jag inte få fram ett vettigt ord till nu. 

De senaste 6 åren är det till honom jag alltid ringt då jag har haft problem, mått dåligt eller bara kännt för att snacka. Han har aldrig dömt mig, bara lyssnat och gett bra råd. Jag har gjort samma för honom. Det är sånt vänner gör! Allting va ju så okomplicerat vi levde så långt ifrån varandra hade ingen anning om vad den andra egentligen gjorde eller hur den andra egentligen var i sitt liv. Vi visste bara det som våra ord till varandra sa. Jag är oerhört tacksam för alla de nätter då han har tröstat mig och skrattat både med mig och mot mig.

Allting är inte så okomplicerat längre. Känslor som jag inte vet vad jag ska tänka eller tycka om har uppstått för den dära killen som jag enbart träffat ett fåtal gånger i hela mitt liv. 

Tyvärr har det gjort att jag känner att jag inte längra kan säga vad jag har i mitt huvud. Jag kan inte vara djup på samma sätt längre, rädslan för att bli sårad är för stor. 

jag är rädd för att om jag tar upp ämnet få svaret tillbaka att han inte känner samma sak. Jag vill bara veta. Jag önskar att han vore ärlig mot mig. 

Jag har redan fallit djupt...jag vill inte falla ännu mer om jag inte har någon där som tar emot mig. 

Det finns hundratals små tecken som jag försöker tolka, men han gör det inte enkelt för mig...

Jag visste redan från första början vad jag gav mig in på..frågan är om det är värt de?
  • tänk att den text är tillägnad dig Andreas... vem hade kunnat gissa att vi två idag är sambos? Jag älskar dig så fruktansvärt mycket och det tvivel jag kände då känner jag definitivt inte längre. Att bli tillsammans med dig var det bästa beslutet jag har tagit.  Du är inte bara min pojkvän utan ävern en av mina bästa vänner som jag i flera år har delat mina innersta tankar med. Visst kan det finnas dagar då jag är arg på dig, irriterad för att du inte gör vad jag vill att du ska göra men i det stora hela vet jag att du äger mitt hjärta och att min kärlek till dig är så stark som den bara kan bli.

en fredag...

började skoldagen med ett kartprov...ingen anning om hur det gick men det kändes inte alls bra efteråt... efter det pratade vi om padlingen som snart skall ske.
Nu är jag hemma och funderar på en powernap så att jag orkar med kvällens planer:)

hej

håller just nu i detta ögonblick på att göra mig iordning för ännu en dag i skolan... idag står det först boll på schemat sedan humanbiologi. en tråkig dag helt enkelt! men vädret är hyffsat fint så det är jag glad för.
igår var vi ute i naturen en hel dag. det var så himla roligt. lekte blandannat catch the flag i skogen sjukt roligt!
Imorgon har jag tenta i karttecken...har inte pluggat på dem så mkt som jag borde men det löser sig! ska plugga mkt idag!
nu till något annat... Ibland förstår jag mig inte på killar...eller oftast inte...just nu gör jag definitivt inte det!
jag saknar det som en gång var...
o jag SAKNAR min Mysan!

Söndag!

Denna söndag börjar lida mot sitt slut. Har precis varit och handlat lite smått och gott och unna mig även en glass!
Vaknade lagom tidigt idag och åt en god frukost med goda vänner närvarande. Vi gjorde oss alla i ordning och tog oss in till stan. Efter en timme vandrandes i nordstan var det så dags att säga hejdå till My och Dennis då de skulle bege sig hemåt mot Malmö.
Det har verkligen varit en perfekt helg på alla sätt och vis. Jag har både haft mannen i mitt liv nära mig och min livs bästa vän nära mig. Jag har mått så himla bra och haft så himla trevligt!
Nu ser jag fram emot midsommar då jag hoppas att jag är ledig så vi kan åka hem till Malmö och fira den dagen hemma hos My och Dennis!
Förövrigt ser jag jätte mycket fram emot sommaren, jag känner på mig att den kommer att vara bra, riktigt bra!

Lördag!

Denna lördag är nu över och det har verkligen varit en underbar lördag!
Började dagen med en runda i stan...eller en väldigt lång runda men riktigt skön runda.
Käkade sen lunch på jensens vilket smakade riktigt bra i magen!
När vi kom hem gjorde My en cheescake som vi precis har avnjutit:D
Kvällen har varit lugn och skön med massa prat och spelande:D
Imorgon åker My och Dennis hem igen vilket känns riktigt tråkigt!
Om vi har tur träffas vi alla igen om ca 1 månad på midsommar:D
Har verkligen bestämt mig nu för att åka hem till Malmö mycket mer än vad jag har gjort det senaste året, tycker inte om att inte träffa den person som verkligen betyder mest så ofta som jag hade önskat.

Helg helg helg!

Nu är det helg och lördag. Lördagen den 15 maj för att vara exakt!

Detta är en bra helg, en rikigt bra helg:D

Min bästaste vän Mysan är här vilket gör allt ännu bättre!

Det är My som fixat min blogg så fin fint helt sanslöst bra!

Så nu har jag inget annat val än att börja blogga igen! ska bli kul!


RSS 2.0