ÄNTLIGEN FREDAG!

Woho! Sköna fredag är äntligen här! Idag jobbar jag ett soft pass mellan 16-22, efter det blir det fredagsmys med min kära sambo! En hel helg ensam ska vi få:D fan va nice, va ett jävla bra tag sen det hände!

Idag har jag börjat dagen med att betala räkningar och tagit en runda med dammsugaren här hemma! Frågan är när någon annan kan tänka sig att dammsuga?! ORKAR INTE att jag alltid skall behöva städa, diska osv när jag inte är på jobb! När ska jag kunna sitta en hel dag eller kväll och inte göra ett skit?

Det roliga är att jag bor med två personer, som båda två säger sig vara väldigt pedantiska...kan ju säga såhär...jag märker inte det...Jag är slarvig och jag kan erkänna det i allafall.



iphone död

Just nu vill jag bara gå under! Min mobil vill inte starta! Hur ska jag klara mig utan min kära iphone! 3 månader tills jag kan förlänga mitt abbonemang, hur fan ska jag lyckas med detta? Andreas får lösa det ikväll!

Lååång dag

Usch! Sitter i skolan och väntar på att få komma in till studievägledaren. Många som är före. Jag har en lång dag framför mig och jag är Redan trött! Jag är i skolan för att fixa en del grejer som ligger o gror och gör att jag har ont i magen. Förhoppningsvis kommer allt at lösa sig idag! Efter detta ska jag träna, sen blir det jobb till 01. Igår jobbade jag också til 01, fick gå en halvtimme tidigare och fick vänta huuuur länge som helst på bussen, pga skottlosssning i backa så vägen var avstängd. Kul!

smärta

Idag mår jag inte alls bra kan jag ju säga. Mina ögon är röda och kroppen säger ifrån om att någonting inte står rätt till.

Jag är så sur och så förbannad och funderar på hur mycket mer jag skall behöva ta!

Hela våren var så jävla bra på alla sätt och vis, hela sommaren har varit förjävlig! Den sämsta sommaren någonsin!

Jag hoppas att det mesta skall falla på plats ju längre in på hösten vi kommer, att vi kommer komma till en vardag som är lugn och harmonisk!

Jag varken kan eller vill skriva i detalj om vad det är som händer i mitt liv, eller varför denna sommaren har varit så hemsk, för respekt för vissa människor.

Det enda jag vill skriva och det enda ni behöver veta är att sommaren har varit hemsk, Minns typ 2 dagar då jag har känt mig riktigt lycklig och harmonisk. Det antalet är ett alldelles för litet antal!

Därför ser jag fram emot hösten, en ny start liksom! Med höga mål och förväntningar!

Jag väntar bara på resultatet från tentan innan jag bestämmer mitt nästa drag i mitt liv.

Idag skall jag jobba 16-01, kör det passet nu ett par dagar så kommer inte träffa Andreas förrän på fredag kväll. Lite störigt kanske men det är bara till att ta det!



Tappar fokus

Igår va en jätte mysig dag! Hanna kom hit på morgonen och vi åt massa chips och dipp. Sen åkte vi in till stan och Andreas systerdotter kom in till stan  och vi fikade.

Vi åkte sedan hem till oss och chillade och kollade justin bieber filmen! Bara fjärde gången jag ser den nu:P

Efter det gick allt utför! Jag kan bara säga att jag pallar inte mer för tillfälligt!

Tenta gjord!

USCH vilken dag! Tentan gick förmodligen inte alls bra, var helt nya frågor som jag aldrig stött på tidigare...hmmmm..aja skit samma! Jag får väl ta tag i konsekevenserna när jag får resultatet, onödigt att oroa sig över det nu.

Jag har iallafall varit flitig idag. Jag mötte Hanna kvart i 8 tog en kaffe och hon förhörde mig på alla tentafrågorna jag hade sammanställt, jag kunde ALLA!
Skrev tenta kl 9. Klockan 10 mötte jag Hanna igen och vi gick till biblioteket och fixa med lite böcker, sen snackade vi med studievägledaren. Efter det gick vi till systemet, sen gick vi och tränade. Efter träningen åkte jag och handlade det sista inför ikväll. Kom hem och började baka, städa osv. Nu är jag färdig och tänkte ta en powernap!

Nervös...

Nervositeten för morgondagens tenta börjar infina sig i min kropp...Jag vet ju att jag kan detta, men trots det vill inte tanken på att jag faktiskt kan misslyckas (en gång till) försvinna! Detta är ( pinsamt nog) FJÄRDE!!! gången jag skriver samma tenta och varje gång har jag gått ifrån tentasalen med känslan av att det nog har gått vägen! VARJE gång har jag varit 1!!poäng från godkänt!!

USCH FY OCH BLÄÄÄ!!

Jag gick precis igenom exempelfrågorna och mina gamla tentor en sista gång, jag kan alla svaren! men jag är ändå rädd:(

Imorgon är det jag som går upp tidigt, klockan 6 ska jag gå upp, göra mig iordning i lugn och ro och kolla igenom frågorna en sista gång.  Klockan 9 skriver jag tentan...Kl 10 ska jag träffa Hanna och ta ett låååångt träningspass och släppa allt!

Efter det har jag en hel del att göra. Måste besöka systemet, handla lite, hem och städa, baka och ordna inför middagen på kvällen!


Onsdag!

Jag är mega mega trött och glad! Har ju spenderat hela långa dagen med att plugga och städa! Har köket kvar av städningen och pluggningen kan man väl aldrig riktigt bli klar med!

Lagade god middag till mig och Andreas och nu stinker jag vitlök! hihi

Jag har gjort en lista med saker som Andreas skall fixa till mig idag. Bl.a. ska han sätta upp två tavellistor i vardagsrummet, hänga upp tre små tavlor och fixa gardinerna som håller på att falla ner från stången!

Medans han gör det skall jag sitta och plugga och lyssna på Justin Bieber! Tur jag har en sån snäll pojkvän som låter mig lyssna på högsta volym, på sådan musik andra tycker är skit! Han tillochmed sjunger med sådär fint som bara han kan och kollar mig i ögonen och jag SMÄLTER! om endå jag hade varit lite musikalisk!

Tänkte kanske bjuda er på lite bilder sen på våran lägenhet, har ju ändrats en hel del den senaste tiden! och nu är här ju dessutom städat, vilket här inte är speciellt ofta! Det är svårt att hålla det rent när man är två, 10 gånger svårare när man är 3 + en hund!:P

Plugg dagar!

Jag har inte uppdaterat något denna veckan för jag har inte haft så mycket att skriva, men kan väl berätta lite kort om vad jag har gjort.

Söndag:slutade jobba kl 6 på morgonen så åkte hem och sov, sen åkte jag och Andreas ner till Åsa där vi käkade god mat och pratade massa skit. Jag drack två glas vin och blev helt borta! usch vafan får skärpa till mig, måste dricka vin oftare!

Måndag: Mötte upp Hanna vid 9, tog en frukost och sedan pluggade vi som aldrig förr. Vid två kände vi oss klara och begav oss ut för lite shopping på stan. Jag köpte ett par nya skor och en kjol! Mötte sedan upp Madde och tog en fika till på condecco. Jag åkte hem och pluggade lite till innan Andreas kom hem, då åkte vi och tränade. GÖTT VA DET!

Tisdag: Mötter upp Hanna vid 9, tog en frukost och sedan pluggade vi. Vid 12 kände vi oss färdiga så då kollade vi runt i staden lite innan vi skildes åt. Jag kom hem och pluggade ännu mer. Tog sedan en powernap innan jag städade sovrumet, som nu skiner. Vid 5 kändes det som att min värld stannade upp då jag fick ett mail av min lärare där det i princip stod att jag inte får skriva tentan på torsdag. Jag ville dööööö, jag har tagit ledigt denna veckan från jobb för att kunna plugga och skriva tentan, jag får inte börja läsa till hösten om jag inte gjort denna tenta! Men skit i det nu för efter ett ganska uppgivande snyft mail från min sida till läraren i fråga så får jag nu skriva tentan på fredag istället. Iallafall efter jag hade fått det där mailet så var jag så himla arg och frustrerad så jag tvingade med mig Andreas till gymmet, stackars kille som hade jobbat över många timmar, hinner inte ens komma inom dörren innan jag tvingar honom till ett träningspass! Efter det åkte vi och handlade till på torsdag då min kära bror och Jill kommer hit på besök!

Onsdag: Tog en sovmorgon ända till kl 9! Kollade mailen var 5 minut för att se om jag fått något svar på mitt snyftmail, vilket jag tillslut fick! Jag började plugga och har gjort det nu ett tag. Tar en paus och skriver detta blogginlägg bara. På dagens planer står det att jag skall plugga en jävla massa, sen måste jag storstäda Badrumet och köket. Ska även hinna med ett träningspass hade jag tänkt. Kanske borde se till att äta frukost också snart!


Tiden går fort!

Tar en paus i pluggandet och kollar på gamla bilder på inget mindre än bilddagboken...Jag kan inte bli annat än sentimental när jag kollar runt, FAN vad tiden har gått fort!

TÄNK så mycket som har hänt under de senaste åren och TÄNK hur mycket man har ändrats som person (bättre, sämre?)

Bjuder på lite gamla bilder!








Jag kan bara konstatera att jag har haft ett väldigt lyckligt liv och har haft turen att ha så underbara människor runt omkring mig! Vissa har jag tyvärr inte någon kontakt med längre medans andra står mig nära hjärtat! Dock minns jag alla med kärlek och glädje!

I was born to be somebody

There's a dream in my soul
A fire that's deep inside me
There's a me no one knows
Waiting to be set free
I'm gonna see that day
I can feel it
I can taste it
Change is coming my way

I was born to be somebody
Ain't nothing that's ever gonna stop me
I light up the sky like lighting
I gonna rise above
Show em what I'm made of
I was born to be somebody
I was born to be
And this world will belong to me

This life can kick you around
This world can make you feel small
They will not keep me down
I was born to stand tall
I'm going all the way
I can feel it
I believe it
I'm here
I'm here to stay



träning!

Dagen har typ varit en deja vu upplevelse från igår. Jobb 06-15, träning 15.30-17 och sen hem. Nu är jag död och tänkte ta en powernap innan Andreas kommer hem.

Imorgon jobbar jag natt så imorgon blir det plugg plugg plugg med Hanna!

jag har inget liv!

Klockan är snart åtta och mina ögon orkar knappt vara öppna längre. Jag började jobba lite innan 6 imorse och jobbade till lite efter 3, efter det åkte jag direkt till stan och mötte upp Hanna. Vi gick till gymmet och tränade lite GÖTT!


Just nu sitter jag och kollar på lite tv och jag njuter av att få vara tyst! Ingen annan är hemma! GÖÖÖÖTTT!

Missförstå mig inte, jag älskar mina sambosar men jag behöver ensamtid ibland!

Ikväll kommer inte hända så mycket, ska snart hoppa in i duschen, sen skall jag krypa ner i sängen och käka lite glass!

Imorgon väntar ännu en dag med jobb samma tid som idag och sen blir det träning igen, först med Hanna och sen med Andreas förhoppningsvis:D

Har tre dagar kvar av jobb innan några dagars ledighet (som kommer bestå av plugg plugg plugg)!

Mitt liv är så tråkigt just nu! jag är 22 men känner mig som 30+ BAAAHHH VAFAN jag behöver en drink!

En dag vid havet!

Jag fick min dag med sol och bad och oj vad jag mådde bra av det!

Jag och Carina möttes upp vid Hagakyrkan och tog spårvagnen ut till saltholmen. Där hoppade vi på första bästa båt och ut bland öarna kom vi! Vi chillade som bara den och det var så jädrans härligt!

Resan hem var ju mindre rolig! Lååååång båttur och fulla spårvagnar gjorde att resan hem tog ÖVER 2 timmar! Jag som skulle stortvätta!

Dock hade jag tur eftersom Mia var hemma och kunde slänga i en tvätt till mig så jag fick rena sängkläder iallafall!

Hanna kom hit strax efter jag kom hem så då gick vi till pizzerian! Jag bjöd henne på försenad födelsedags pizza eftersom jag (aja baja) inte hunnit köpa någon riktig present än! Hjärnskakningar och jobb har varit ivägen (försöka skylla på det går ju)

Vi brudar satt på balkongen och snackade massa gojs, drack gott vin och njöt av livet och av varandras sällskap!

Jag har så fina vänner här i Göteborg och jag skulle aldrig vilja byta ut dem mot någonting i hela världen!...
...Men jag saknar mina Malmö vänner så det gör ont endå!



sol



Jag hoppas solen fortsätter skina imorgon så jag kan få en dag vid havet!

tankar mitt i natten...

Jag kan inte sova, jag vill inte sova.

Jag mår inte bra psykiskt just nu, har inte gjort det den senaste månaden och allt blir bara värre och värre.

Finns så många saker i mitt liv som inte fungerar som jag vill att det skall göra just nu.

Ett jobb som jag älskar men som jag för tillfälligt inte orkar med, en skola som jag tappat suget för, en stad som förlorat sin glans, vänskaper som faller isär, förhållanden som går upp och ner och saknaden av dem jag håller närmast hjärtat gör att jag går runt med en ständig klump i magen.

1. Jobb
Jag älskar mitt jobb men mitt jobb innebär att jag jobbar på väldigt olika tider, natt, dag, helg och vardag. Jag känner att jag missar för mycket pågrund av det. Jag får alltid tacka nej till saker och att försöka planera in något med en människa som jobbar vardagar 8-5 är i princip omöjligt.

2. Skola
Jag har jobbat så mycket det senaste året att skolan har blivit extremt lidande. Jag känner inte att jag har energi för att läsa och plugga, men samtidigt vet jag att jag måste kämpa på, det är mindre än halva tiden kvar.

3. Göteborg
Jag gillar inte staden och jag är ganska trött på alla goa och glada göteborgare!

4. Vänner
Jag har en del vänner i mitt liv som det känns som att jag börjar tappa greppet om, vilket gör ont. Jag har redan förlorat många vänner de senaste åren, för de mest korkade idiotiska småsakerna som finns! Jag vill inte förlora fler, oavsett anledning.

SAMTIDIGT har jag fått en del nya vänner som jag skulle gått över eld och vatten för.

Jag frågar mig själv varje dag om det är livets gång på något sätt...man förlorar några vänner, hittar några nya som förmodligen passar bättre in i den vardagen man lever just nu.


Jag antar att den stora klumpen i magen beror på att jag inte vet vad jag har vissa människor längre. Livet rullar liksom på och man träffas inte längre varje dag, man lever helt olika liv och tappar liksom saker att prata om, man är inte 14-15 längre ( fast usch vad jag önskar att jag var det)

5.Förhållande
Ett förhållande (iallafall mitt) är som den största berg och dalbana jag någonsin åkt. Det går upp och ner hela tiden, vilket har sin charm...men ibland blir jag bara matt och undrar när jag får kliva av. Inte av som att göra slut utan mer av som att gå på plan mark ett tag.

6. Saknaden av dem jag tycker om
Mitt älskade Malmö, staden som har allt jag behöver! Min familj och många av mina fina vänner och dessutom världens underbaraste, sötaste och finaste gudson Malte. Jag tycker inte jag behöver säga mer än så...Jag längtar hem helt enkelt.

RSS 2.0