run run run

Hello!

Började morgonen med att säga hejdå till Andreas. Han åker till London idag, orättvist! Men samtidigt så unnar jag han verkligen det och ser fram emot lite ensamtid:P

Drog sedan på mig mina dojor och var ute och sprang en runda.

Andreas köpte någon manick till mig igår som jag kan lägga i skon och sedan kan jag via iphonen se hur långt jag sprungit, hur många kalorier jag har förbrännt och var någonstans jag har sprungit osv...Lite kul och pushande!

Blev bara en väldigt kort runda idag, och väldigt mycket powerwalkande istället för löpning. Har ingen energi såhär på morgonen när jag springer på tom mage. Borde kanske köra gymmet istället på morgonen på tom mage med bara lite lätt cykling som jag gjort innan och sen springningen på kvällen?

Nu ska jag börja göra mig iordning iallafall och åka in till skolan!

I natt är det jobb som väntar...Första nattpasset på ett halvår typ så det ska bli kul! Kan tänka mig att det blir mycket att göra vilket jag älskar:)


påskafton

Eftersom jag är lite efter med uppdateringen så får jag väl berätta lite om påskafton nu då!

Dagen började med att jag tog en jogginrunda i mina gamla kvarter! Jag brukade alltid springa den rundan när jag bodde hemma så det var kul att se hur området förändrats. Jag blev fylld av ett riktigt lyckorus när jag sprang gud vad skönt det var!

När jag kom hem stod frukosten serverad i uterummet, det var så himla gött att bara sitta där, käka gott, snacka en massa med mina föräldrar och bara vara!

Senare på dagen åkte vi iväg in till stan, jag och Andreas. Det var strålande solsken och stan var full med folk!

Vi gick runt och kollade och käkade lunch på subway. Handlade bara ett linne så inget roligt där inte.

Vi kom hem efter några timmar och då var det middag med mina föräldrar som gällde. Potatisgratäng med fetaostsallad och stekt hjort. FYYY vad gott!

Vid 19.00 åkte jag och Andreas hem till My, Dennis och Lilla Malte! Vi käkade massa godis och snackade skit precis som vanligt:P Älskar den lilla familjen så himla mycket!

Ett mindre övertalningsförsök pågick mot Andreas också om att vi borde flytta till Malmö! Det var kul:P


Celcius

Har precis beställt något helt oväntat och väldigt out of karaktär för att vara mig. Jag är verkligen desperat och är redo att ta till varje fjantigt knep för att komma i form till sommaren!

500kr fattigare är jag nu och 24 flaskor celcius rikare!

Funkar det så är det ju en bra investering men nja inte kan det väl vara någon mirakelkur!




Förresten...Igår drog jag på mig löpparskorna och drog ut på en runda här i göteborg. Jag sprang med ett leende på läpparna, det var så himla gott! Sprang först längst med motorvägen men det var inte alls kul...så sprang in i ett villaområde där jag aldrig varit innan och hittade mitt drömhus! Ett likadant hus ligger mitt emot mina förädrars hus nere i Malmö, jag tycker det är sååå fint! Lite OC på det hela!





Långfredagen

I fredags åkte vi som sagt ner till Malmö för att ha lite långledigt och fira påsk osv.

Vi åkte ifrån göteborg runt 12.00. Efter ett lunchstop på vägen så var vi äntligen framme i Malmö runt halv 4. Slängde mig i trädgården och solade ett tag och Andreas gick och sov en timme (så går det när man är ute o svirar alldelles för länge om nätterna:P)

Gjorde mig sen iordning för en grillkväll hemma hos Linda och Pontus!

Där fanns mat till 15 pers trotts att vi bara var 6 st:P Två olika sorters kött, grillad haloumi, grillad majs, pommes, potatissallad, grönsallad och fem olika sorters såser!

Det var som att komma till himmelriket för en matälskare som mig! Gud vad vi alla åt!

Efter det kollade vi på talang och vi alla satt i en sorts matkoma, typ som på julafton:P

Sen spelade vi ett spel som heter picasso, typ som pictunary eller hur det nu stavas, kul var det i allafall!

När det närmade sig natt så åkte vi hem till mina föräldrar:)

En himla go kväll måste jag säga!

Tillbaks till vardagen!

Silken makalös bra helg jag har haft! Den har innehållt allt jag behöver i en helg i Malmö!

Tänkte berätta lite närmre om dagarna som gått i ett annat inlägg och bara fokusera på just idag just nu!

Vid 9 gick jag till gymmet idag och nu sitter jag redan duschad och påklädd, då kanske ni undrar varför? Jo för att de ringde från jobb så jag ska jobba några timmar idag...dagen innan min stora tenta...Dåligt av mig att säga ja kanske men som vanligt kan jag inte säga nej... Jag behöver pengar och dessutom så är det en tenta som jag känner mig hyffsat säker på redan.

Blir bara jobb i 4 timmar endå så har ju hela eftermiddagen och kvällen på mig att plugga.

Ikväll ska jag även hinna med ett till träningspass, funderar på om det blir gymmet då eller om jag ska dra ut och springa, fick gärna upp intresset för det igen då jag var nere nu i helgen och sprang min gamla hederliga runda! Tål att tänkas på!


Långfredag

Hej hur är läget?

Själv är jag skitförbannad på min kära? sambo...Jag visste redan igår när jag fick ett sms av honom att denna dagen skulle bli SKIT rent ut sagt.

Klockan är 11 nu och vi skulle åkt för två timmar sen. Själv sitter jag här helt färdig och har så varit den senaste halvtimmen. Andreas har precis gått in i duschen och kommer vara där typ 2 timmar, för varför ska han skynda sig? hur gör man det liksom?

Tillbaka till det där sms:et nu då.. Jo nu ska ni få höra. Jag och Andreas hade bestämt att han skulle hämta mig på jobb igår när jag slutade kl 22. Vi skulle sen åka hem och packa o ta en tidig kväll så vi kunde åkt tidigt imorse och slippa all jävla helgtrafik.

Men en timme innan jag slutade fick jag ett sms där det stod " Anton frågade mig om jag ville följa med ut idag. Jag sa ja så jag kommer inte och hämtar dig. Älskar dig"

Mitt svar på det va "fuck you"

HATAR när folk skiter i saker man har bestämt. Inta alls så att jag inte unnar andreas en kväll med sina vänner, verkligen inte men han vet hur gärna jag vill komma iväg i tid idag. Jag får inte så mycket tid med min familj och mina vänner nere i Malmö så då vill jag ta vara på den tiden till 100%

Andreas kom inklivande vid 4 imorse, KUL!!! o VAFAN ÄR DET MED ATT BÖRJA PRATA MED MIG MITT I NATTEN OM HELT ONÖDIGA SAKER SOM VARFÖR JAG HAR STÄLLT KLOCKAN SÅ TIDIGT OSV!!!!! VAD BRYR HAN SIG OM DET? GÅ O LÄGG DIG POJKSPOLING!

Får väl se hur lång tid det tar innan vi kommer iväg. Jag gissar på att det dröjer minst en timme till!

Vi kan väl bara säga såhär...Andreas ligger inte på min plus sida just nu...



Torsdag!

Jag hittade inte mina nycklar imorse och anklagade genast Andreas för att ha råkat ta dem med sig till jobb. För drygt 3 timmar sen hittade jag dem i mina jobbbyxor då jag städade undan här hemma, ojdå!

Dagen har iallafall bestått av ett hårt träningspass, plugg, packning och städning!

Nu njuter jag av en halvtimme på balkongen innan det är dags att göra sig iordning för jobb. Jobbar kort pass idag så himla gött!

Pratade med mamma precis och tydligen så är det värsta sommarvärmen nere i Malmö, kanske borde tänka om då för inte är det sommarkläder jag har packat ner i min väska inte...

Har packat ner träningskläderna iallafall så jag hoppas jag får med mig Andreas ut på en joggingtur. Hoppas kunna springa den rundan jag alltid sprang när jag bodde hemma, mitt ute i ingenstans! guuuud vad jag saknar det!

Ser så himla mycket fram emot denna helgen så det finns inte alltså!

Imorgon  blir det grillkväll hemma hos Pontus och Linda

På lördag hoppas jag hinna med att träffa Sandra innan hon ska jobba och sen ska vi träffa My, Dennis och Malte

På söndag blir det kalas för mig och påskmiddag hos mina föräldrar med hela släkten för att sedan på kvällen ta en fika med Malin och förhoppningsvis Lennieboy om han svarar på mitt sms snart!

På måndag är det då dags att åka hem igen, men jag vill inte ens tänka så långt, jAG VILL BARA NJUTA AV HELGEN NU!


jag har drömt...

I natt drömde jag om människor som funnits i mitt liv men som inte finns längre, i allafall inte i mitt liv. Vilket är jävligt trist. Jag vet inte varför jag drömde det, men det fick mig att tänka till, hur man verkligen inte ska ta någon för givet, för närsomhelst kan den personen vara borta.

Jag drömde om ett bråk, vilket aldrig har inträffat, men ibland så önskar jag att det hade det, att jag kunde fått möjligheten att säga en del grejer till dig ansikte mot ansikte och inte via datorn där vår vänskap avslutades. Jag tror inte att vår vänskap hade avslutats om det där bråket hade sket öga mot öga.

Jag såg dig som en av mina bästa vänner, jag såg dig som mitt bollplank. Vi stöttade varandra i allt. Du var en riktig glädjespridare.

Visst, livet går vidare men det är alltid tufft att förlora en vän.

Jag önskar så himla mycket att du inte vid det tillfället var så himla stolt av dig. Om du bara hade kunnat inse dina fel och brister och bett om ursäkt, för tro mig alla har vi våra brister och alla gör vi fel, även du.
Istället valde du att skylla över bristerna i vår vänskap på andra av mina vänner.

Att du ens hade mage att tro att jag gjort valet att "välja bort" dig för att några av mina andra vänner och min pojkvän "inte gillade" dig sårade mig djupt. Känner du inte mig eller? Jag skulle aldrig göra något sånt. Din och min vänskapsrelation var mellan dig och mig!

Visst det fanns andra orsaker också till varför allt inte var som det en gång varit, men jag tror till hundra procent att det hade kunnat lösa sig med så lite som ett simpelt förlåt.

Jag skyller inte vår avslutade vänskap på dig. Jag vet att det ligger lika mycket skuld på mig. Jag kanske var fjantig som tog så illa upp? Kanske inte hade någon förståelse för det du sa? Kanske var det bara dags?

Jag vet inte...Det enda jag vet är att när jag behövde dig som mest så fanns du inte där.

Det som har hänt, har hänt.

Kanske är jag fjantig som skriver detta nu, så lång tid efter. Eller inte kanske, jag är fjantig, det vet jag.

Jag är bara tvungen att skriva det, bara tvungen att få det ur mig.




onsdag!

Hej härliga onsdag! Denna dag sket jag i morgonträningen, var alldelles för skönt att sova vidare.

Stack till skolan vid 9 och sen hem vid halv 12. Drog mig till gymmet och körde ett gott benpass, vilar axeln extra mycket idag. Efter det hem och ta en dusch och nu sitter jag här. Om typ 10 min ska jag dra mig till jobb och jobba till 22. Ska bli gott med lite cash! Är så himla tomt på kontot nu så jag gör inget annat än att längtar efter morgondagen!


Träning

Jag vet att jag inte skulle träna, jag skulle inte gÅ utanför dörren mer idag, ville ju typ bara sova av min huvudvärk. Jag gick dock och handlade godis innan och när ja då precis hade tryckt i mig hela påsen så ville Andreas helt plötsligt gå o träna, jag kunde inte säga nej. Dock tog jag det jävligt lugnt. Cyklade o körde lite mage bara. Kom hem lagom till DH som jag nu kollar på. Imorgon är det skola som gäller KUL!

Ynklig:(

Jag känner mig ynklig just nu. Mitt huvud värker och min axel är kass. Jag har sprungit upp och ner till tvättstugan nu i eftermiddag, tvättat, vikt och burit. Min axel pallade verkligen inte det känner jag nu.

Jag försöker se positivt på situationen och inser att jag nu faktiskt har rena kläder så jag klarar mig ett tag! Tvätten tvättar inte sig själv och min sambo vet inte hur tvättmaskinen fungerar!

Fick ett sms nyss om att Andreas var påväg hem från jobb så jag ska väl försöka se till att börja med maten här nu alldelles strax. Är väldigt tomt i kyl och frys men något ska jag väl kunna hitta på.


Är meningen att jag ska träffa Mia idag och ha favorit tisdag men jag kommer nog ställa in. Jag vill bara lägga mig i min sköna säng ( med nytvättade sängkläder) och äta en skål med godis och kolla tv själv idag. Den huvudvärk jag ligger inne med är inte okej. Har tillochmed beslutat mig för att ställa in kvällens träning. Jag måste lyssna på min kropp! Kroppen säger godis, så då få jag helt enkelt gå o handla det!

Vad är det som händer?

Har en strålande värk som går från höger axel upp i högersidan av nacken. I natt vaknade jag av att hela armen hade domnat av, då smärtan från axeln gått ner i armen! Var skit läskigt!

Den här jäkla axeln har spökat med mig i ett halvår fram och tillbaka, men nu är det värre än någonsin! Jag vet inte hur jag ska göra för att lösa det?


Jobbigt när jag tränar då jag alltid tränger bort smärtan när jag kör armar och axlar, men det gör ju dubbelt så ont efteråt.

Ska fan boka in en massage snart o se om det hjälper!


:)

Detta kopierade jag ifrån min blogg den 31 januari 2011

Förra veckans resultat

bröst:91cm
midja:74 cm
Höft:97cm
lår:62cm
armar:31cm

Denna veckans resultat

bröst: 91 cm
midja: 72cm
höft: 96 cm
lår:61cm
armar:31 cm

Jag var tvungen att mätta mig idag för att se hur det går..

Dagens resultat 19 april 2011

Bröst: 89 cm = -2 cm
Midja: 69 cm = -5 cm
Höft: 90 cm = -7 cm
Lår: 58 cm =-4 cm
Armar: 29 cm = -2 cm!

Om jag är nöjd? JA! Alla resultat där det står - på är bra resultat! Det får hellre gå sakta än fort för jag är inte beredd på att strunta i vissa ätbara saker i mitt liv bara för att få den kropp jag en gång haft.

Det viktigaste är att jag mår BRA och jag har mycket mer energi!


grillat är godast!

AHH silken härlig söndag vi har haft här i göteborg!

Innan åkte vi in till stan och kollade runt lite. Tog en fika och bara njöt av vädret och av varandras sällskap. Tänk att så lite kan göra en så lycklig!<3

På vägen hem handlade vi mat som vi nu har ätit, blev grillat! MUMS!

Har även hunnit städa här hemma, gött o börja nya veckan med ett rent hem:)

Jag känner ett riktigt lugn i kroppen just nu, känner mig så himla lycklig liksom!

Visst, livet är inte perfekt, finns mycket som jag måste jobba med för att få det liv jag verkligen vill ha och som jag verkligen tycker att jag förtjänar. Dock känner jag nu att jag är på bra väg.

Helt personligt så har jag kommit igång med träningen, vilket jag tror har stor betydelse för att jag faktiskt mår mycket bättre! Sen går det dessutom så himla bra i skolan just nu och jag trivs så himla bra! Jag VET att det är det här jag vill hålla på med till hundra procent och det gör mig väldigt lugn, glad och motiverad till att fortsätta.

Nä gud vad jag babblar om ingenting vettigt. Nu får jag nog ta tag i disken och göra några sista knop innan det är dags för Big brother!




söndag!

Hello!

Vädret är så underbart idag så jag ska snart dra mig ut är det tänkt, men först tänke jag berätta lite om gårdagen.

Gårdagen började bra och jag begav mig till gymmet! Tränade ett väldigt hårt pass vilket känns idag.

Efter gymmet gick allt neråt. Var på ett helvetes humör kan jag lova och allt blev bara skit och jag var grymt nära på att ställa in alla kvällens planer.

Mot kvällen tog jag dock mitt förnuft till fånga och lugnade ner mig. Packade ner mina saker och drog hem till Mia där vi gjorde oss i orning och drack några goa drinkar.

Vid 23 drog vi oss in mot stan och sticky fingers. Early to bed spelade så det var ju grymt kul!

De är verkligen skit bra live! De spelade tillochmed några nya låtar denna gången som var riktigt bra!

Vid 1 drog vi dock hem..fast först inom 7-eleven och köpte chips och dipp:P

Kom hem och satte på en film och gosa ner mig i soffan med Andreas och hade det så himla gött!

Tog en sovmorgon idag och vaknade runt 10. Nu har jag gjort mig iordning och väntar på att Andreas blir klar så vi kan gå ut!




Gympass 2 avklarat!

godkväll där ute!

Har precis kommit inom dörren efter att varit på gymmet igen. Fick tro det eller ej sällskap av Andreas! Det var kul hihi!

Ska alldelles strax börja med maten, är egentligen inte hungrig men mat ska man ha annars dör man!

Blir så sen middag idag eftersom jag och Andreas tog oss en liten powernap innan, mysigt!





Torsdag, värdelösa torsdag:P

HALLOJA!

Morgonen började helt värdelöst, låste ute mig!

Jag gick till gymmet och tog inga nycklar med mig. När jag kom hem hade Andreas redan åkt till skolan och där stod jag som ett fån!

Snälla Mia hjälpte mig som tur va och lånade mig lite kläder!

Halv svettig och med ett par jeans som var två storlekar för små åkte jag iallafall till skolan.

VÄRDELÖS föreläsning.

Nu är jag hemma iallafall och pluggar lite. Om någon timme sticker jag iväg till gymmet igen och kör dagens andra pass, sen ska det bli så jädrans skönt med en dusch! efter det hade jag tänkt njuta av kvällssolen på vår balkong:)

Ska även försöka ta ett tag med damsugaren, vafan ett tag sen den var framme nu.


Imorgon är det fredag! älskade fredag! Dock ska jag jobba så det kommer inte hända något roligt. Längtar tills skolan är 22 och jag kan få åka hem och sova!


onsdag!

Läget? Med mig är det dunder bra! Trött i kroppen men jag är lycklig!

Började dagen med ett kort träningspass där jag insåg att min kropp är slutkörd så vilar nu ikväll, kroppen behöver få chans till återställning!

SHIT silken givande dag jag haft i skolan idag! Detta händer inte ofta på lärarutbildningen kan jag lova er! Men jag kan berätta för er att jag idag både hade en väldigt bra föreläsning på förmiddagen och på eftermiddagen ett väldigt givande seminarium där jag faktiskt lärde mig något nytt! gott!

Nu är jag hundvakt, lite smått mysigt måste jag säga! Idag åt jag en supergod middag om någon undrar?!

Just nu står en äpplepaj o gräddas i ugnen. Andra firar lilllördag med en sväng på krogen, jag kör på paj! MAT är livet!


Träning

Har kört två träningspass idag. Det imorse var jävligt soft. Det nu ikväll lite tuffare. Jag är tyvärr lite besviken på mig själv eftersom det slank ner lite godis nu ikväll. Imorgon ska jag handla så jag har lite frukt osv. Hemma. Imorgon blir det gymmet på morgonen sen blir det skola.'på kvällen ska jag passa buffy sÅ jag hoppas på ett fint väder så jag kan ta en långpromenad!

Bra start!

AHH vad jag är glad idag:) Jag känner en ren och skär lycka i min kropp:)

Tänkte ta upp en del saker...TRÄNING, MAT OCH SKOLA... inget utöver det vanliga alltså!

Träning: Kört två pass idag...ett konditionspass imorse och ett mer styrkepass nu ikväll! Känns gott i hela kroppen! Hoppas jag har träningsvärk imorgon! ÄLSKAR TRÄNINGSVÄRK!

Mat: Jag och Andreas har bestämt oss för att ta tag i maten nu...Eller är väl mer jag som har bestämt att nu får det räcka! Och grejen är den att i grund och botten är det mitt fel att andreas äter så dåligt. Jag handlar, jag lagar mat. Hade jag inte handlat hem massa godsaker hade han ju aldrig stoppat det i munnen. Dessutom har jag bestämt mig för att Andreas helt enkelt får äta det jag äter, kan inte hålla på o laga massa vanliga (dv.s. icke fullkorns) grejer till honom när jag alltid äter fullkorn och älskar det. Vill han ha något annat får han laga själv, vilket han aldrig kommer att göra:P

Skola: Är så redo för min redovisning imorgon! Kommer gå utmärkt!


Imorgon blir det träning 07.00! Sen skola, sen plugg sen träning igen!

Morgondagens mat kommer att bestå av kassler i ugn med avokado sallad och fullkornsris! MUMS!


Nu ska jag ta hand om min man lite... han är sjuk:(

NY VECKA!

Efter en helt underbar helg är det nu måndag igen!

Jag börja denna veckan med ett pass på gymmet! var grymt härligt efter att inte ha tränat på tre dagar.

Har sedan dess pluggat lite och tagit hand om min man som är sjuk idag.

Alldelles strax ska jag bege mig till bauhaus eller nått...dags att fixa till balkongen känner jag!

Ikväll blir det ett gympass till och ännu mera plugg! har en opponering jag skall göra färdigt och sen förbereda mig inför redvisningen imorgon!

woho hihihihi det är vår nu och det gör mig så glad:D

Torsdag= En bra dag!

Solen skiner in genom bibliotekets tak och jag känner mig lycklig!

Jag började dagen med ett träningspass. Hittade en hänt extra och satte mig på cyklen och började cykla. Innan jag visste ordet av hade den där milen blivit cyklad! Började köra på crosstrainern samtidigt som jag läste en annan hänt extra. Även tiden där gick fort! Efter det körde jag lite mage sen gick jag hem, duschade och gjorde mig i ordning.

I snart tre timmar har jag suttit här på skolans bibliotek nu och pluggat. Allt bara flytter på idag känner jag. Har varit väldigt effektiv och känner att jag fått mycket gjort. Imorgon har jag en hemtenta som skall in så det är den jag sitter och kämpar med, men om det fortsätter gå så här enkelt så kommer jag bli klar utan stress! SKÖNT!

Om en timme skall jag befinna mig på Gilda skolan för en go massage som jag fick av Andreas i födelsedagspresent igår. Helt perfekt present då detta är något jag verkligen behöver och har längtat efter länge men aldrig bokar för jag är för snål! Min högra axel kommer tacka Andreas för den massagen länge länge!

För er som inte vet har jag haft problem med den i snart ett halvår. Förra gången jag var på massage berättade massören för mig att spänningarna i axeln beror förmodligen på att jag stretchar alldelles för dåligt. Stämmer säkert då jag är urusel på att stretcha! Massagen gjorde iallafall gott för axeln förra gången så jag hoppas på samma resultat idag!

Efter massagen skall jag åka hem och gå ut med Buffy och se så att hon har det bra. Sen blir det mer plugg hemma, har även tre blåa IKEA påsar med ren tvätt som måste läggas in i skåpen (hoppas Andreas läser detta och gör det innan jag kommer hem så jag slipper).

Ikväll har jag bjudit in mig själv på en fika hemma hos Mia! Jag hoppas på en fin solnedgång och en kopp te ute på balkongen!

Detta kan inte bli något annat än en bra dag! Det har jag bestämt!


jag är alldelles försnäll

Andreas är hemma om 10 min....o jag har inte ätit än...jag är alldelles för snäll! nu ska jag dock fica det sista så jag bara kan slänga i mig maten sen!

Nu får väntan vara över!

Min mage håller på att vändas ut och in här hemma!

Jag hade verkligen intalat mig själv att jag skulle vänta och äta tills Andreas kom hem eftersom det faktiskt är min födelsedag och det hade varit mysigt att äta tillsammans. Dock är han inte ens påväg hem än. De jobbar fortfarande ute på HÖNÖ och det tar typ 1,5 timme hem hit med färja, buss osv.

Jag är så hungrig att jag inte vet vart jag skall ta vägen. Därför har jag nu börjat laga mat!

Idag kommer det bjudas på: Huvudrätt: Marinerad fläskfile med hemmagjorda klyftpotatis, vitlökssås och en god fetaost sallad.

Efterrätt: Vaniljglass och jordgubbar!

MUMS SÄGER JAG BARA!



Onsdag

Idag är det onsdag..men inte vilken onsdag som helst utan den 6 april och min födelsedag!

Många kanske undrar vad jag ska göra på denna dag, min dag! Jag ska faktiskt inte göra ett skit! Eller iallafall inte något som är roligt i andras ögon. Min man ska jobba sent idag vilket jag har vetat hela tiden och inte har några som helst problem med! Jag ska njuta av tystnaden!

Jag ska även spendera min födelsedag med att tvätta, städa och skriva lite på en tenta som skall vara klar på fredag! Sen hade jag tänkt laga till en riktig kalasmiddag och äta jordgubbar till efterrätt! Bryr mig inte om att jag sitter själv...Det är nämligen just det jag behöver idag! Fira på riktigt får jag göra i helgen!

Om jag känner att jag orkar blir det ett träningspass ikväll med, körde ett pass imorse och ett pass räcker nog på ens egen födelsedag:)


Bjuder på en bild på några fina flickor som jag saknar:(


ÄNTLIGEN!

Äntligen är de senaste sju dagarna över! jag gläds så himla mycket av tanken att jag ska slippa jobba i en hel vecka nu...bara koncentrera mig på skolan!

Fick dock några tråkiga nyheter idag:( Min bästaste vän My och hennes lilla familj var tyvärr tvugna att ställa in deras resa hit till gbg på fredag:( Tyvärr är det sånt som händer och jag längtar som bara den tills vi kan ses igen!

Så nu har jag en helg utan planer...va ju ett tag sen....undra vad man då ska hitta på?


Tisdag 5 april

Godmorgon!

Jag har precis kommit ur duschen efter ett pass på gymmet. Jag är trött och seg och känner noll inspiration med det här att äta nyttigt och träna. det har jag gjort den senaste veckan vilket har resulterat i väldigt dåliga resultat denna veckan. Helt enkelt blivit förmycket onyttigheter. Men jag antar att det blir så när man jobbar där jag jobbar, svårt att hålla sig ifrån allt då. Jag har ju jobbat 7 dagar i rad nu..sista dagen idag innan jag ska vara ledig 1 vecka! har ju dock skola o så men inte alls lika ansträngande.

Så jag har lovat mig själv en nystart imorgon, och när kan det vara bättre med en nystart än på sin egen födelsedag?! Jo det stämmer imorgon fyller jag år! Känns konstigt men så är det. Dock blir det inget firande då...Andreas ska jobba och jag har en tenta att skriva! USCH!





RSS 2.0