V.28

Hello week 28!

Idag är det alla hjärtans dag och jag o Nova har spenderat dagen med att rensa och städa. Nova är världens bästa hjälpreda som gillar att vara med och fixa. Ge henne en skruvmejsel så skruvar hon på det mesta. Antar att hon sett sin pappa vara i farten. 

Målet var i alla fall att förvandla vårt skräprum (bara att erkänna, vi alla har ett) till ett blivande barnrum. Spjälsängen har stått i Novas rum alldeles för länge och tagit plats bredvid hennes nya säng så jag ville få bort den så hon kan leka där.

Det tog sin lilla tid men tillslut blev vi färdiga med rummet. Problemet var bara att allt skräp nu låg en meter utanför rummet, i hallen. Well...det är lite så jag fungerar, inte helt genomtänkt.
Det löste sig tillslut och allt skräp fick flytta på sig en gång till, denna gång till uterummet. Våren är ju inte här än👍






Annars då....jo annars går vi in i v.28 idag och jag som har haft ett par lugna veckor har den senaste veckan fått känna på riktigt jobbiga sammandragningar när jag ansträngt mig för mkt. 

Cykla i racerfart när jag är stressad, gå upp för 5 våningar med trappor på ett museum stressande efter 26 små tvåor, åka till tippen för att slänga torkskåp, handla garderober på Ikea och bära tunga saker från skräprummet till nedervåningen är alltså en del av de saker jag behöver försöka undvika. Lättare sagt än gjort när man tror man är odödlig.

Imorgon kommer Novas farmor och kusin hit och stannar ett par dagar. Ska bli skönt med lite avlastning och mindre stress när jag slipper hämta och lämna på dagis. 

Sista jobbveckan är det också innan februarilov. En veckan semester ska bli guld värt just nu.
Vi hörs!



Vecka 27

Vecka 27 är här och jag är hemma för VAB av två febriga människor. Nova är en men hon är den lättskötte. Andreas är den andra med hög feber och influensa liknande symptom. Nästan så jag tycker synd om honom. 

Igår var en hemsk dag för min självkänsla. Jag fick erkänna mig besegrad och inse att jag är på tjocken och köpa mig ett par gravidjeans. Med Nova bar jag aldrig gravidkläder men dels så är jag större denna gången och dels så jobbar jag inte lika mkt som idrottslärare längre och kan därför inte springa runt i träningskläder jämnt.



Jävligt fult men jävligt bekvämt för den växande magen.


Har även börjat små handla till lillasyster. Egentligen inget av det som behöver shoppas men jag orkar liksom inte riktigt ta tag i något just nu. Men när jag slö titta på lite online shopping så hittade jag en helt bedårande matta som jag slog till på till hennes blivande rum.  Kommer bli så tjusigt!




RSS 2.0