Fulltankad med energi

Denna helgen har varit så mysig. Vi har varit ett par dagar på andra sidan hallandsåsen och myst med andreas familj, vår familj. 

Vi åkte redan i onsdags eftermiddag och kom fram lagom till att grillen startades. Åt gott och drack gott som alltid där.

På torsdagen hade vi barnvakt och då åkte jag och andreas till Ullared. Vi shoppade o shoppade o shoppade. Har aldrig shoppat så mycket därifrån innan. Mycket julklappar, kläder och ytterkläder till vår prinsessa. Men även massa saker son vi hade varit tvungna att köpa ändå på andra ställen om vi inte tog det nu. Grindar till trappan både uppe och nere, brandsläckare och en snöskyffel. Massa måsten när man har hus alltså. 


Novas julklappar fick hon faktiskt redan när vi kom hem. Vi resonerade som så att när julen väl är här och firandet sätter igång så kommer hon få så mycket av alla andra och därmed inte hinna uppskatta allt, dessutom så har hon typ inga leksaker förutom riktiga spädbarns leksaker så något mer stimulerande behövde hon nu. O så lycklig hon blev. Något som lätt woho!

På fredagen sen tog vi en tur till andreas farmor, fikade och visade bilder från vår resa till Brasilien. 


Väl hemma i Åsa igen kom andreas bror och barnen. Vilken lycka! Kusinmys!






På lördagen åkte jag, andreas mamma och Nova till hönö för att gå på julmarknad samt träffa andreas syster och de andra kusinerna. Väldigt mysigt det med! 




Clara, Novas praktiskt lagda kusin hade tillverkat en gunghäst till Nova i skolan. Hon kommer bli designer eller något. Så jäkla coolt! 


Nu är det söndag och vi är påväg hem igen. Ikväll väntar kalas för min brors tjej i deras nya hus, ska bli mysigt. En riktig familjehelg har det alltså varit, så nu är vi laddade med massa energi!

Att bli mamma

Hittade en text på Facebook som beskrev hur det är att vara mamma...tyckte den beskrev det så himla bra.

Att vara mamma är ett av de tuffaste jobb som någon kan ha och det är inte sällan som du närmar dig gränserna för vad du klarar av. Du gråter, du får ont, du försöker, du misslyckas, du jobbar och du lär dig. Men, du upplever också mer glädje än du någonsin trodde var möjligt och känner mer kärlek än vad ditt hjärta klarar av. Trots all smärta, sorg, sena nätter och tidiga morgnar som du tvingar din mamma att gå igenom, så skulle hon göra om allt det där för dig, för du är värd det för henne.


Du Nova Inez Noeli, du är mammas och pappas solstråle, det bästa som finns.

Det finaste vi har💕




RSS 2.0