Ketchup

Måste bara visa vad som hände imorse när jag öppnade kylen... Visste inte om jag skulle skratta eller gråta...det var bara till att torka!


Bittra sanningen

Har varit och tränat och sitter nu på jobb där jag skall få i mig lite mat.

Har varit här typ 5min och redan har typ 3pers kommenterat mitt utseende. Varför? Jo för att efter jag duschat insåg jag att jag glömt mitt smink hemma:( sååå den bittra sanningen ser alla idag haha! Usch! Tänk va lite mascara kan göra!


Morning

Ny vecka, nya möjligheter, nya tag!

Självklart hade jag inte tvättstuga idag, finns ju ingen 31:à denna månad. Tur är så har jag en tvättmaskin som jag kan tvätta det mest akuta i:)

Det blev sent igår fast det inte borde blivit det, så nu är jag skit trött. Fundera på att antingen sova 1 timme till eller plugga. Jag behöver nog inte fundera. Blir till att sova måste ju ha energi för att orka med träning och jobb sen. Såååå då tar jag en powernap då så hörs vi senare:)


True


Bläää

Känner att jag är helt uppsvälld!

Har proppat i mig massa popcorn och druckit litervis av cola! Just nu läääängtar jag till imorgon då jag skall inviga mina nya Träningskläder och köra ett hårt styrkepass innan jobb!

Nu är det bara 5 veckor kvar innan jag skall ha nått mitt första delmål i operation kom i form! Jag är på god väg men måste hålla fokus de sista veckorna så att jag orkar ända in i mål!

Nu säger jag godnatt och taggar inför en tidig dag imorgon med tvättstugan kl 08.00!


Söndags kväll

Oooohhh vad mitt huvud värker! Efter vi varit i Kungsbacka tog jag nämligen en powernap. Får alltid huvudvärk efter att jag sovit på dagen.

I kungsbacka var vi på freeport i alla fall och jag shoppade nya Träningskläder. Köpte även lite annat t.ex. En servetthållare.

På vägen hem köpte vi med oss kina mat som vi tryckte i oss. Just i skrivande stund är jag hungrig igen och funderar på om jag skall ta lite mat till:)

Ikväll kommer det inte hända ett skit, bara chilla inför morgondagen då jag börjar på mitt sommarschema på jobb samtidigt som jag har skolan att sköta. Denna veckan jobbar jag eftermiddag/kväll, typ 15-01 tider, ROLIgT!


Chinos

Bjuder på två bilder på mins nya byxor:)

Love them!


Söndag!

Just i skrivande stund är jag på väg hem från gymet. Om jag har tränat?? Absolut inte. Jag är så sliten så hoppade det och hämtade bara min väska som jag inte kom åt igår.

Varför är jag sliten då? Jo för att det blev en liten spontan utgång igår:) när Andreas hade dragit ut med sina kompisar ringde Hanna mig och då tänkte jag bara, jag är för ung för att ligga hemma och sova halv 12 en lördag! Så på 5 min var jag påväg mot stan också. Vi gick till chez och hade väldigt trevligt.


Totaldissade en kille åt Hannas vägnar och det gjorde min kväll att se hur förkrossad han blev! Hihihi


Men idag gäller solbrillorna på i alla fall! Haha


Härlig dag

Efter hård träning kom Andreas som sagt in till stan. Vi åt på bryggeriet och sen shoppade vi en himla massa skoj.

Tog en paus på condecco också:)

Jag köpte ett par jeans, exakt likadana svarta som jag redan har fast i en storlek mindre:)

Köpte även ett par beacha chinos och ett par jeans shorts:)

Något som var mindre roligt är att jag glömde bort tiden så hann inte hämta min träningsväska! Mitt smink, min platttång, mina älskade träningsskor!

Aja en bra anledning till att gå och träna imorgon igen! Förhoppningsvis har de inte slängt mina grejer då:)

Kvällen kommer bestå utav att tvätta och plugga då Andreas skall ut och roa sig! Inte mig emot då jag inte orkar göra något vettigt endå:)




Lördag

Lördag är det idag och jag är påväg till gymmet. Har inte blivit någon direkt ordentlig träning denna veckan så jag tänkte köra ett riktigt hårt gympass.

Annars idag har jag väl inte så mycket planer...ska möta upp Andreas i stan och gå o kolla lite. Jag känner bara typ snaaaark idag, så himla trött.


Fredag

Och frugan gör sitt jobb:P


Lovely friday

Godmorgon bloggen!

Sitter här och äter min gröt och surar lite.

Min jävla skrivare har tydligen slut på färg:( så jag kan inte skriva ut min tenta:S

Skit i det nu...
Min plan igår om att träna gick lite åt skogen då jag istället följde med Aldina och Ida hem till Aldina nya lägenhet. Skit mysigt. Inga möbler fanns där än men jag såg potentialen:P

Balkongen var lovely med en inbyggd bänk och ett bord. Där satt vi med vars ett glas vin och såg på när regnet öste ner och tjötade! Himlans trevligt!

Idag är det dock fredag och jag skall åka till skolan alldeles strax. När jag kommer hem ska jag plocka med lite saker innan städerskan aka Hanna tha Queen kommer och storstädar. Själv ska jag under tiden hon städar ta en runda på berget samt åka och handla mat. Känns som en bra start på denna helg!


Torsdag

Att det kan vara så svårt att stiga upp! Har legat här och dragit mig i flera timmar, vilket inte alls är bra då jag måste fixa klart min tenta innan jobb idag. Men jag känner mig så seg och uppblåst:( en stor chips, en tutti frutti påse samt massa cola igår på bion har satt sina spår...

Sååå planen för idag blir som följer...

9-10 plugg och skicka in tenta
11-20 jobb
20.30-22 träning

För vill man ha resultat får man kämpa hårt!


25 april

I dag för exakt 3 år sedan blev jag och Andreas ett par. Efter 7 år av vänskap genom en cyber värld blev året 2009 det år jag aldrig kommer glömma. Alla "shoppingresor" till Göteborg med mina fina tjejkompisar för att träffa killen jag kallade min bästa vän men som jag aldrig hade träffat. Alla nätter i telefon där vi diskuterade allt mellan himmel och jord och valet att sätta sig i en bergochdalbana som jag ännu inte har klivit ur definerar våren 2009.

Andreas var min bästa vän som blev min stora kärlek. Vi är fortfarande unga och har mycket att lära innan vi är "vuxna" och redo för familjeliv och fredagsmys. Vi gör fortfarande båda två misstag och sårar varandra då och då men vi äskar varandra och vi lär oss nya saker, av och om varandra varje dag.

Andreas är allt jag behöver för att må bra. Han är killen som fortfarande får mitt hjärta att slå volter så fort han kollar mig i ögononen, med hans mörka vackra ögon. Han är killen som får mig att se en framtid med barn, hus och volvo.

Mot Andreas kommer jag ALLTID vara tacksam för att han fick mig att orka hela årskurs 9 då jag helst av allt ville ge upp. Mot Andreas kommer jag ALLTID vara tacksam för att han har visat mig att jag kan klara allt jag vill bara jag försöker. Mot Andreas kommer jag alltid vara tacksam för att han är han, för att han älskar mig för den jag är och för att vi är vi.

Vår kärlek är kanske inte perfekt i någon annans ögon, men i mina ögon är den allt jag vill ha och allt jag behöver för att vara lycklig.

Vår resa tillsammans har bara börjat...

image description




True


PT träning

Dags att bege sig till gymmet! PT träning är det som gäller idag. Är taggad för träning och peppar lite till med musik i öronen.

Bjuder på några halvkassa bilder på dagens träningsoutfit.

Behöver så köpa nya Träningskläder, tror det hade hjälpt mot min dåliga motivation just nu. Hjälp med inspiration för god hälsosam mat hade också hjälpt. JAG ÄR SÅ TRÖTT på sallad!

Men nu fokuserar jag på träningen och ska ge allt där!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_199880107.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_199880109.jpg" class="image">


Skola

Sitter på bussen på väg hem från skolan. Är så hungrig men Ingen lust alls att äta tråkig sallad!

Soppa får det nog bli idag. Snabbt, enkelt och lätt.

Ikväll vill jag laga en fet gryta med massa grönsaker och kyckling. Får se om jag lyckas och hittar orken till det.


Härliga måndag

Gårdagen va så himla mysig. Först 9timmars jobb, vilket kanske inte va jätte mysigt men ganska kul!

Väl hemma kom Hanna hit, vi tog vars en cider och gick upp på berget. Det va så himla fint väder och vi behövde båda två lite extra livsnjutning just igår:P

Där på berget satt vi sen, njöt av utsikten och hade det himla bra!

När Hanna åkt hem vid 22 kom Andreas precis hem. Spenderade sista delen av kvällen med att ligga på Andreas bröst, halvlullig och pratade om allt och inget.


Godmorgon måndag!

Tidig morgon och jag är påväg till jobb. Helgen har varit sådär, har fått mycket gjort men har typ åkt bergochdalbana i mitt humör.

Har i alla fall hunnit med två löprundor i bergen, målat om 2 skåp, monterat ett nytt bord samt börjat på min hemtenta.

Idag blir det jobb och sen ska jag åka till skolan och plugga lite. Ingen träning idag alltså, inte va jag vet än i alla fall.

Vi hörs senare!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_199602464.jpg" class="image">


SVIN

JUST NU VILL JAG BARA ATT HELA VÄRLDEN SKA VETA ATT JAG HATAR MIN POJKVÄN! KANSKE SKA TILLLÄGA ATT JAG BARA SÄGER ATT JAG HATAR MÄNNISKOR SOM JAG VERKLIGEN ÄLSKAR. MEN I ALLAFALL SÅ ÄR HAN ETT SVIN IDAG! HAN LÄMNADE MIG ENSAM OCH STÄDA UNDAN RÖRAN SOM HAN HJÄLP TILL ATT STÖKA FRAM! HAN SKULLE BARA HEM SNABBT TILL SINA FÖRÄLDRAR OCH SEN KOMMA TILLBAKA OCH HJÄLPA MIG ATT STÄDA SÅ ATT JAG KUNDE BÖRJA SKRIVA MIN JÄVLA TENTA!


NU ÄR KLOCKAN ÖVER 6 ANDREAS ÄR INTE HEMMA ÄN, MATEN ÄR KLAR, LÄGENHETEN ÄR STÄDAD MEN JAG HAR FAN INTE BÖRJAT PÅ MIN JÄVLA TENTA ÄN!

OM JAG FÅR TAG I ANDREAS? SJÄLVKLART INTE! SVIN SVIN SVIN (jag säger det med kärlek)

Torsdag

Redan torsdag och jag har varit vaken ett par timmar men inte fått något vettigt gjort. Tanken var att börja med hemtentan som ska in nästa vecka men jag fick ingen inspiration så skett totalt i det.

Istället är jag nu på väg till gymmet där ja tänkt köra ett grymt konditionspass innan jobb. Blev nämligen bara en PW igår och ingen löpning som jo tidigare sagt. Vi har för mkt att diskutera när vi träffas och det är ofta väldigt vilda diskussioner och det kan man inte ha samtidigt som man springer:P

Dessutom kunde jag inte hålla mig igår utan krängde en hel pringles själv! Patetiskt! O jag kan skylla på en jävla massa saker men jag tänker inte göra det utan bara erkänna att min självdisciplin suger hårt just nu!

Jag måste få ordning på mitt blodsocker nu!!!!


Men som sagt! Nu taggar vi för träning och koncentrerar oss på det:D


Onsdag

Nästan färdig fixad inför dagen och klockan är bara lite över 7. Idag värker kroppen gött efter gårdagens träning, SKÖNT!

Är lite nervös just nu. Ska nämligen bege mig till BAcka mödravårdcentral alldeles strax. Ska göra ett PAP-test. Ett test för att se så att man inte utvecklar cancer i livmoderhalsen.

Annars idag så är det dags för genus seminarium, blir nog intressant. Sen blir det shopping:D


Tjöt

40 min tjöt över en kaffe, 3 benmaskiner på ett gym, 15 min på en cykel, stretchning och nu på väg hem igen. En helt värdelös träning men en helt underbar pratstund med min fina vän!

Vi var båda trötta och slitna så kroppen pallade inte riktigt med! Därför bestämde vi oss för att ta igen det imorgon istället. Då kör vi hardcore shopping följt av ett konditionspass i kviberg. Kan inte bli annat än bra!


PT träning

Påväg hem efter dagens första träningspass. Det var ett riktigt jävligt pass kan jag tala om! Ett helt nytt pass jag aldrig kört innan med tyngre vikter och färre reps. Som jag behövde detta, en nytändning!

Nu längtar jag hem där jag ska spendera en timme med att plocka lite, tömma diskmaskinen och tvätta en tvätt. Ska även förbereda maten som idag kommer bli något riktigt lyxigt! Nämligen grillspett med klyftpotatis till Andreas och sallad till mig.

Ikväll beger jag mig som sagt in och kör ännu ett träningspass med Hanna och en kaffe på det givetvis!


Tisdag

Hej hej alla mina 10 läsare?!

Jag sitter just nu i min plugg hörna och kan strycka  bort ännu en uppgift i geografin:) Just nu ska jag börja skriva om en lärarintervju jag gjort i ämnet geografi, om jag bara kan hitta mina anteckningar någonstans! Jag är så himla slarvig!!!Tanken är i alla fall att jag skall hinna göra den intervjun färdig och klar innan jag käkar lunch och drar iväg till Partille! PT träning står nämligen på schemat idag!!! Jag är så himla taggad inför det! Jag behöver min PT för att få mig i fas igen!

Jag vill så gärna tappa några cm till på vissa ställen runt om på kroppen innan sommaren är här! Dessutom måste jag få bukt med mitt sockersug igen:(

Förutom mitt PT-pass skall jag även fixa lite andra saker idag. Däribland lite mer plugg och städ för att avsluta dagen med ännu ett träningspass tillsammans med Hanna.

Dags att sätta fart nu alltså! Kan inte ligga på latsidan längre!


Kväll

Jag skulle slutat 22. 22blev till 21 och sedan till 20:) WOHO!!!!

Väl påväg hem svängde jag inom Ica och handlade mat så vi klarar oss i veckan. Andreas hämtade mig och vi åkte hem. Jag dammsugade lägenheten och tog mig sedan ett litet kvällsmål. Efter det har jag bara legat i fosterställning framför min man i soffan och bara degat!

Jag borde sova nu men har alldeles för mycket energi i kroppen! Dock är det en lång dag som väntar imorgon med två träningspass och massa plugg! Både på skolan och hemma i min nyfunna plugghörna!

Nä nu får det va nog! Natti Natti!


Måndag!

Väckt av chefen idag! blev lite nervös och trodde att jag glömt att jag sagt jag kunnat börja tidigare eller något sådant idag. Tur så va det inte så men blev tillfrågad om jag kunde börja tidigare...Så nu börjar jag kl 11 istället för kl 17...vilket innebär att jag idag skall jobba 11-22 blir nog hur kul som helst!

Så dagens planer får jag ställa in...så ingen träning och inget plugg på biblioteket innan jobb. Däremot sitter jag nu i vårt kök på de skönaste stolarna någonsin och har precis plöjt igenom alla Historia uppgifter! WOHO! 4 uppgifter färdiga och redo att lämnas in! 4 geografi uppgifter kvar då alltså och 1 hemtenta att göra färdigt på ett par dagar! Men jag har en plan!Så nu gäller det att följa den bara:)



Annars så känns det skönt att det är måndag idag, jag är utvilad och verkligen redo att ta mig an denna vecka!

Denna vecka är även anti socker veckan! har gått uruselt med allt vad träning och socker sedan jag kom hem från malmö så nu är det dags att ta tag i det innan det går för långt.

Mitt mål är att försöka hålla mig utan godis, läsk och chips fram till och med midsommar. Alkoholen ska jag dra ner på helt fram till och med den 5 maj:)






Söndag

Söndag är det idag ja, jag och Andreas var på visning av några lägenheter idag, eller setet var mest ett tomt skal av betong, inga väggar eller liknande då lägenheterna inte skall vara inflyttningsklara förrän om 1 år. Andreas är mer pepp på att gå vidare med det hela än vad jag är. Är inte alls sugen att köpa en lägenhet för drygt 2 miljoner som jag ändå inte kan tänka mig bo i än mer än max 5 år.


Förutom det har jag idag shoppat lite:) va nämligen på kungsmässan i Kungsbacka medans Andreas hade fotbollsträning:) nu är vi påväg till Åsa där vi ska käka middag:)


Lördag

1 timmes cykel activio följt av vårrensning i garderober!

Massa provning av kläder senare kan jag konstatera att jag kommer i en klänning som var min favorit klänning i början av gymnasiet woho. Samtidigt kan min man konstatera att han ägt typ 5 EXAKT likadana piké tröjor i märket GANT, Why?!

9 Ica påsar senare är jag redo för att möta våren med mycket shopping!

Bjuder på en bild på klänningen samtidigt som jag frågar mig själv hur fan jag kunde ha så korts klänningar på mig??!!


Fredag

Fredag idag! Sitter här i sängen med huvudvärk men mååååste bege mig till skolan idag. Vi får vår hemtenta idag, kul! Ännu en uppgift att lägga i högen.

Jag har en tanke om att skita i att träna idag. Min kropp behöver ladda om lite känner jag. Är det uppehållsväder när jag kommer hem från skolan så kör jag en PW bara.

Idag är det AW med skolan men jag har bestämt mig för att inte gå, för jag får finbesök idag:D Min Hanna kommer på middag idag:D

Jag förberedde det mesta igår efter vi hade handlat så köttet ligger i marinad o allt! Vad vi ska äta är en hemlighet just nu då ja vet att Hanna läser, men jag kan ju säga att det vattnas i munnen redan!



Torsdag

Redan torsdag? På väg till skolan nu, på bussen såklart. Dagens planer är skola, träning och sedan städning och storhandling. Kul dag va? Har dessutom ton av läxor att göra men ingen inspiration till att skriva så får nog ägna min helg åt att ta tag i det. För om 2 veckor börjar jag jobba heltid och då är det 1 månad kvar av skolan och 2 stora arbeten skall då göras. Är jag inte färdig med det andra då så lär jag aldrig klara av att hantera allt.

Men nu kör vi alltså skola först 9-14:)


Skiiiiit

Bron helvetet kunde man inte köra på på ca 30 min. Jag missade alltså min avslutningsbuss. Jävligt roligt. Bussen som bara går en gång i halvtimmen! Här har jag suttit och frusit nu ett tag och bussen borde varit här för 3 min sedan. Ser ingen buss så långt ögat kan nå, inte rätt buss i alla fall:(

Frågan är hur fan jag skall hitta dit sen när jag väl hoppat av bussen, jävla skit dag är detta!


Opepp

Förra inlägget skulle typ komma upp i söndags men ingenting har fungerat som det ska:(

Idag har jag grym träningsvärk från träningen igår, fattar inte hur?!!

Är i alla fall på väg till amundsön nu, vet inte riktigt var den ligger någonstans men ska träffa upp några klasskamrater så jag inte åker helt vilse:P väl på amundsön skall vi ha någon lektion i geografi:( ska jag berätta att regnet öser ner? Hur opepp jag är? Och hur stressig denna dag kommer bli???

Är nämligen så att kl 5 är det informationsmöte angående sista terminen:D WOHO! Snart är allt plugg över!

Vi sluta i alla fall kl3 och det tar dryga timmen hem, sen måste jag hinna äta och packa väskan och då hinna befinna mig på handels till kl 5. Efter informationsmötet är det träning som gäller. Så ser min dag ut:)

Opepp opepp opepp!

Nu står även bussen still på bron in til stan! Gah min vanliga tur! Missar jag min andra buss är det kört!

Tack och hej!


Träning

Startade dagen med en härlig löprunda, måste kvalificeras in som årets skönaste! Dels på grund av vädret och omgivningen men också på grund av att jag kände mig lätt som en fjäder och orkade mycket längre än tidigare!

Jag stannade dock till vid "min plats". På den bänken har jag spenderat mååååånga timmar. Gråtit, skrattat, smygrökt och hängt och bara varit under årens gång. Jag känner alltid ett sånt lugn där. På en bänk med utsikt över både åkrar och turning torso! En bänk som markerar kontrasterna i den miljö där jag är uppväxt i! Jag älskar det!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197434291.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197435867.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197435867.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197435867.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197435867.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197435867.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197435867.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197435867.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197435867.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197899256.jpg" class="image">


Söndag

Hej hej alla fina!

Har precis vaknat och har en snarkandes Andreas bredvid mig:)

Gårdagen var så mysig och jag älskar verkligen att spendera tid med min familj:)

Idag är det kalas och påskmiddag som gäller:) ska bli kul och mysigt! Men först ska jag ta en löprunda och sedan tvinga upp min trötta sambo som ska åka och klippa sig samt göra några ärenden innan kl är 12 och alla gäster kliver in genom dörren!

Ha en trevlig dag alla!


Min födelsedagskväll

Hallå i stugan!

Tänkte berätta lite om kvällen igår! Hade det så himla mysigt!

Vid halv 10 åkte vi till ICE där min bästa killkompis Lennie jobbar! Han slutade 10 så vi satt där och väntade på honom, fick en så himla fin födelsedags drink av honom med tomtebloss och allt:D

Vid 10 dök Malin upp och vi spenderade kvällen med att snacka skit, äta nachos och dricka sjukt goda drinkar! Vid 2 drog vi hem då tanken var att vi skulle åkt på äventyr idag med mamma och pappa. Dock var klockan över 1 när vi vaknade!!! Så det blev inställt. Dessutom snöade det! Istället har vi spenderat denna dagen med att spela spel. Mysigt! Snart blir det en av mina favorit rätter till middag och film mys med min bror!

För att summera det hela hade jag en helt underbar födelsedag med människor som betyder fruktansvärt mycket för mig, men som jag träffar alldeles för sällan!


Fel ordning

Såg precis att bilderna blivit upplagda i fel ordning men förhoppningsvis förstod ni det:)


Resultat

Trots det är min födelsedag har jag kört ett träningspass precis på mamma o pappas träningscykel följt av lite magövningar. Funderar på om jag ska lägga ut före bilder på min kropp och sedan visa er hur den ser ut nu och hur den har sett ut under tidens gång.

Jag vet dock inte än om jag skall göra det eller ej, har gjort det tidigare när jag var yngre men känner mig inte längre lika bekväm med det. Men det hade varit roligt för er att se och roligt för mig att gå tillbaka och se sen såååå jag skiter i att jag är äldre nu och borde hålla naket utanför detta men vafan det är bara en mage! Och väldigt hårt slit ligger bakom. Första bilden är från vecka 1 andra bilden är tagen i vecka 4 och den sista bilden är tagen idag:)


Resultat

En positiv sak med dagen är att jag ställde mig på en våg för första gången på typ 2 veckor. Då ja stått ganska still både i -cm och i vikt de senaste veckorna och att jag slarvat som satan med maten så trodde jag att jag gått upp i vikt. Dock visade vågen att min totala viktminskning ligger på -5,6 på 7 veckor!!! Jag är NÖJD! Dock är det ju inte vikten som är det viktigaste utan cm men jag har inget måttans här så jag får mätta när jag kommer hem!

Det här ger i allafall en kick att fortsätta kämpa och att jag äntligen har mitt eget sockerbehov under kontroll!

Wonderful!


Min födelsedag

Tydligen fyller jag år i dag. Dock känner jag mig inte alls pepp för att fira födelsedag. Mitt huvud värker, min fot gör ont och jag snuvar.

Bara tanken på att dra på sig en snygg outfit för att slå klackarna i taket känns inget roligt alls.

Meeeen det är många timmar tills kvällen är kommen så vi får se vad som sker med party planerna. Dock är det säkert att jag ska spendera kvällen med min kärlek och god mat följt av häng med fina vänner!

Dagen däremot får vi se vad som händer. Andreas lär inte dyka upp förrän sen eftermiddag så jag har ett par timmar att slå död på. Funderar på en löprunda idag igen, men foten gör mig tveksam. En PW ska jag klara av i alla fall!

En powernap skulle också sitta fint sen fram mot lunch:)

Hoppas ni alla får en fin fin långfredag:D


Fredags kväll

Nu är det i för sig lördag och min födelsedag:) men jag tänkte skriva lite om gårdagskvällen

Vid 7 befann jag mig inne i stan för en reunion med gamla gymnasieklassen. Vi drog till Fagens och det var mysigt. Dock känner jag mig helt kluven till hur jag ska förhålla mig till visa människor. Man har liksom gjort gymnasiet och har i princip ingenting gemensamt längre. Fick det i alla fall bekräftat för mig själv av mig själv att jag är en grymt bra brud som gjorde helt rätt i att flytta, jag ska vara stolt över mina prestationer i skolan och på jobb och jag är glad över mitt liv!


Lunch!

Jag Sandra och mamma käkade god lunch i Ystad! Så himla mysigt! Innan det besökte vi kyrkogården och la blommor! Ystad är verkligen en sån himla vacker stad!

Sen åkte Sandra hem och jag och mamma åkte vi och handlade! Jag fick en påsk present hihi

Nu är vi påväg hem och väl där ska ja göra mig i ordning inför ikväll!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_197132878.jpg" class="image">


Tränat

Körde en liten löprunda nu på morgonen. Vindstilla, soligt och inte ett berg i sikte! Helt underbart!

Lite spontant sådär kom Sandra sen på frukost:) och nu sitter vi i bilen påväg mot Ystad där vi ska mysa med min mamma! Känner på mig att detta kommet bli en underbar dag!


Onsdag

I går va jag barnvakt till världens finaste kille, min gudson!

Att en sådan liten kille kan skänka en så mycket kärlek och glädje är helt amazing!


Tågresa

Blev så jävla stressigt helt plötsligt så fick slänga ihop alla mina saker snabbt som attan och dra till tåget. På väg dit märkte jag att min älsklings väska som jag fick i julklapp håller på att gå i sönder i en rem, inte riktigt okej då den är värd en hel del pengar. Ska se om man kan lösa det på något sätt, fast det får ske när jag kommer tillbaka till Göteborg, så jag hoppas den håller tulls dess.

I alla fall så gjorde stressen att jag inte riktigt hann äta något ordentligt så jag tog med mig godispåsen som stått i skåpet i flera veckor, dåligt beslut! Har tryckt i mig godis hela tågresan och känner mig ny helt uppblåst! Måste skärpa mig ordentligt!

Annars på tåget så har jag spenderat tiden med att läsa en bok om ämnesdidaktik och letat citat och referat till lite arbeten jag skriver! Det är en jävligt intressant och givande bok skriven av min lärare Magnus Hermansson Adler. Egentligen tycker jag inte man skall ha kurslitteratur som är skriven av den egna läraren för det blir ganska svårt att förhålla sig kritiskt till den vid seminarium osv, men denna är så himla bra så är glad att vi fått chans att läsa den!


Om dryga timmen är jag framme i Malmö, då kommer min andra bättre halva, systern jag aldrig fick, världens bästa vän, ja namnet på henne är många och det är självklart My jag pratar om och hämtar mig! Ska sova hos henne och Dennis i natt för gissa vem som ska vars barnvakt imorgon??? Jamen visst är det jag:D


Kommer bli så kul! Har bett My att skriva en instruktionsmanual över den lilla krabaten så han överlever dagen:P
Dock har jag ingen aning om vad vi ska göra imorgon, det är ju tydligen inte så bra väder! Men är det de så satsar jag på någon bra lekplats, annars finns ju alltid busfabriken som är en liten favorit:)


Världsmuseet

Nu är jag på väg hem igen efter ett besök med klassen på museet. Vi var två och två som skulle välja tre artefakter som vi skulle hitta ett samband emellan och utifrån det berätta hur vi hade kunnat arbeta med de artefakterna med skolelever.

Var väldigt roligt och givande faktiskt.

Min grupp valde att arbeta med känslor och sinnen. Vi hade skräck, självbild och kärlek. Vi kopplade ihop det med vikten att arbeta med sin egen identitet!


Konditionspass

Dagens konditionspass är avklarat! Blev ynka 40 min bara men idag är min tid värdefull då jag har fullt upp så 40 min lyckades jag pressa in i schemat!

Nu är jag påväg hem där jag ska ta en snabb dusch, packa färdigt samt köpa biljett??!! hem innan skolan börjar kl12. Vi ska besöka världsmuseet idag, ska bli riktigt skoj!

Efter skolan blir det snabbt hem och hämta väskan innan jag beger mig söderut.

Måste försöka pressa in tid för mat också! Är så fruktansvärt tomt i kylen så vet inte hur jag ska lösa det! Hinner nämligen inte handla:( får väl försöka leta reda på lite kreativitet och sen gå loss på det lilla som finns:P

Hoppas ni alla får en trevlig dag hörs senare!


Ny vecka!

Denna måndag har jag spenderat dels i skolan och dels på gymmet!

Känner att jag kommer ha en grym träningsvärk imorgon!

Förutom det har jag hunnit med att packa väskan inför imorgon! Jag har packat massa vår kläder så blev väldigt ledsen när jag fick höra att det snöat!!!! Idag i Malmö!

Nu är jag påväg hem i alla fall så snart ska jag få hoppa in och ta en lång dusch och sen spendera några kvalitets timmar med min man innan sängdags!

Vi hörs imorgon mina vänner!


Söndag

Efter go frukost chillar vi nu framför filmen RIO! Nog sjätte gången jag ser den, men den är så grym!


RSS 2.0