Ingen är odödlig, även om vi så hade önskat det ibland

Jag och min familj går just nu igenom något som är väldigt jobbigt....


Detta är första gången jag är med om ett dödsfall på såhär nära håll. Detta är första gången en människa dör som jag har en nära relation till, en människa som jag värdesätter högt och har stor respekt för.

Jag känner en stor sorg men samtidigt en stor lättnad, hon hade inte varit sig själv på ett bra tag och det som hände var bäst för henne. Detta dödsfall var inget oväntat eller oarbetat rent psykiskt. Människor lever inte förevigt och hennes tid var kommen. Hon hade levt sitt liv, fått se två av sina barn bli vuxna, få barnbarn och dessutom barnbarnsbarn. Men bara för att det inte var oväntat gör det inte mindre ont. Hon var två veckor ifrån sin hundraårsdag och på något sätt kändes hon odödlig.

Mitt starkaste minne av min gammelfarmor var när hon dagen efter sin 90 års dag ringde och berättade att hon hade ont i ryggen, på frågan varför hon hade ont i ryggen svarade hon att hon hade varit ute och dansat dagen innan. Man kan inte göra något annat mer än att le och bli lycklig. Att hon är ute och dansar på sin 90 års dag visar bara vilken livsglädje hon hade och förmedlade till de som var lyckligt lottade till att få vara en del av hennes liv.

Mina tankar går just nu till min mamma som har mist sin farmor och till min morfar som har mist sin mamma. Jag önskar jag hade kunnat vara närmre just nu, bara för att kunna ge en kram. Jag älskar er!

Big Brother!

Spenderar denna kväll med att se premiären av BB, får minnen från förra omgången då vi alltid var ett gäng som satt hemma hos mig och följde alla avsnitt nästan slaviskt!

Undra hur denna säsongen kommer att bli, spännande!

Klänning

Jag köpte klänningen. Vågade inte vänta igen. Jag är inte övertygad om att det blir den jag har på dopet, vill ju helst ha en blå, vill helst ha den andra klänningen:(...

Men men...klänningen kostade bara 349 kr så ingen katastrof om jag köper denna och sen en till:P

Nu har jag dessutom pluggat klart för idag tror jag. Har skrivit en hel sida så det ska jag vara nöjd med!

Klänning

Har hittat en ny klänning som jag har fått upp ögonen för. Tyvärr är den inte blå och dessutom är jag vädigt tveksam till att den skulle vara snygg på mig. Men jag lägger i allafall upp lite bilder på den här så kan ni ju hjälpa mig lite...vad tycker ni?



Söndag

Jag tog en lång sovmorgon i morse och gick inte upp förrän klockan var 11. Käkade frukost och bara tog det lungt. Vid ett gick jag till gymmet och sprang lite. Blev 50 minuters kondition innan jag begav mig hemåt. Tog en lång dusch och kände ett enormt lugn i mig. Idag mår jag bra, riktigt bra!

Efter duschen så tog jag tag i sädningen av detta hemmet. Andreas var iväg med en kompis så jag hade en riktigt god städstund för mig själv med hög musik, MIN musik!

Vid fem kom Andreas och hans kompis hem hit och de hade pizza med sig...säger man ju inte nej till:P... Så nu sitter de och spelar tv-spel och jag ska se till och börja skriva lite på min eximination i denna kursen. Ska inte vara klart förrän om typ 3 veckor men jag känner att jag behöver komma igång. Lika bra när man är ledig så kan jag hoppa in och jobba mer sen när de väl ringer!




Slutsats melodifestivalen del 3

Direkt till final gick...

Erik Saade: Ganska väntat, han får ju alla tjejer på fall (så även mig). Hoppas att han slippar lite på rösten tills finalen så kan det nog gå riktigt bra!

The playtones: WHAT! KATASTROF!


Till andra chansen gick...

Sara Varga: Jag gillar hennes låt! hoppas hon jobbar på sitt scenframträdande till nästa gång, lite mer känsla i ögonen skadar inte

Shirley's angels: Jag hade ju tippat på att dessa skulle gå direkt till final så jag är lite besviken. Till nästa gång så hoppas jag att de gör ett precis lika bra framträdande som idag! GRYMT!

Erik Saade-popular

Erik är ju sveriges svar på Zac Efron. Snygg tonårskille som får alla tjejer på fall. Dock verkade inte rösten riktigt hålla hela vägen ikväll tyvärr. Låten var annars lite mesig tyckte jag. I wanna be popular...ehm....Snygg klädstil hade han dock och scenframträdandet var riktigt bra.

När han sen pratade och jag insåg att han och jag har något gemensamt (dialekten) så fick han dock några extra poäng hihi

Låten får 8 poäng av 10 möjliga!


Sara Varga-spring för livet

Låten var väldigt fin och i precis min smak. Dock ingen schlager låt. Framträdandet var dock uruselt! HUR kan man vara så tråkig på scen?

snygg klänning dock!

Låten får 5 poäng av 10 möjliga


sebastian-No one else could

Sebastian Sebastian, det tog mig 5 minuter innan jag insåg vem han var. Vart tog håret vägen?hihi

Låten var bra. Han var på något halvkonstigt sätt ganska snygg. Framträdandet var dock lite tråkigt tyvärr:(

BTW: är det bara jag som ser likheterna med en annan sångare so mjag just nu tappat namnet på hmmm... Han är homosexuell, gift med en kille som är väldigt lik salem al fakir och sjunger som en guuud!

Låten får 6 poäng av 10 möjliga


Shirley's angels-I thought it was forever

Som många vet så har jag en liten kärlek till Shirley clamp:) Jag blev lite ställd till detta framträdande. Låten var bra men det kändes inte som henne. Det var alldelles för sexigt och för fartfyllt:P Samtidigt var det väldigt roligt att se henne på det sättet! Shirleys röst är att dö för och de andra två var för mig mest bara utfyllnad! Shirley är också jävligt snygg tycker jag!

Låten får 7 poäng av 10 möjliga


the playtones-the king

ALLVAR? VA FAN VAR DET DÄR?

okej de kunde sjunga men det där är väl inte schlager? och vafan va grejen med de blåa kläderna? och rosa skjorta? nej tack!

Låten får 2 poäng av 10 möjliga


Sara Lumholdt-Enemy

Jag hade väldigt höga förväntningar på henne. Har minnen av henne från A-teens men fyyyy. Hade verkligen för mig att hon kunde sjunga? Hon tog ju inte en ton rätt!

Hela framträdandet kändes osamanhängande och inte tight nog!BLÄ

Kläderna däremot kändes riktigt snygga och skorna var ju to die for!

Låten får 3 poäng av 10 möjliga!


Simon Forsberg-Tid att andas

Jag har bara en sak att säga...VÄRDELÖST!

Framträdandet var tråkigt, kläderna tråkiga och han kunde ju inte sjunga!

Låten får 0 poäng av 10 möjliga

Linda Sundblad-Lucky you

Låten i sig var ganska så bra. Linda höll inte alla toner och ibland kändes det lite falskt men men överlag ganska så bra röst. Ganska roligt att hon såg ut att vara typ 15 med tandställning och grejer men att hon faktiskt är 29 år gammal!. Jag fick själv tandställning sent i livet ( jag var 17) och jag vet hur pinsamt jag tyckte det var så fan plus poäng på tandställningen..haha. kläderna däremot var riktigt sjukt irriterande fula!

Framträdandet tyckte jag var bra.

Låten får 5 poäng av 10 möjliga


Melodifestivalen

I kväll är det jag, chipsen dippen och melodifestivalen som gäller. Eftersom jag är ett stort fan av melodifestivalen så tänkte jag göra en liten recension av låtarna som tävlade ikväll.

Känslomässigt vrak!

Gårdagen var en bergochdalbana! Jag är glad att jag har Andreas att luta mig mot när det är som värst. Spenderade de första timmarna av kvällen gråtandes och ville inte vara här, ville inte vara jag. Ville vara liten, ville vara någon annan.


Idag har jag en stor klump i magen. Jag behöver någon nära nära, någon som aldrig lämnar min sida idag, någon som får mig att tänka på annat.


Torsdag

Hello! idag var jag först i skolan. Ska ha redovisning imorgon men det går säkert bra:) Har ju förberett en liten skattjakt för att spexa till det lite:P

Efter skolan åkte jag hem och kollade på film med Andreas. Jag somnade, otippat?

Sen åkte jag iväg till jobb och jobbade några timmer, sjukt mycket att göra idag, nästan som det brukade va i Malmö när jag jobbade där. KUL men min hjärna funkade inte efter fyra timmar i DT:2an med fullt sjå hela tiden.

Nu de senaster timmarna har jag inte gjort så mycket. Förberett mig lite för imorgon men känner inte direkt att det är någon panik. Har fina basgruppsmedlemmar som backar om mig om jag ballar ur totalt!

Slänger in en lite bild på Mia och hoppas att hon kryar på sig snart!:)


Ensam

Känner mig väldigt ensam ikväll....

Jobb avklarat!

Nu är jag hemma från jobb och har tryckt i mig lite mellanmål. Ska alldelles strax hoppa in i duschen och ta en snabb dusch sen blir det snabb städning här.

Andreas har tydligen en rejäl huvudvärk idag så ska ha försökt städa och så innan han kommer hem så kan jag träna ikväll så han får chansen att vila lite.


Imorgon blir det först skola sen jobb igen. Ser fram emot helgen, inga planer bara ta allt som det kommer. Kanske åka ner till Åsa kanske bara vara i göteborg. Kanske våga sig på en utgång...vi får helt enkelt se:)

Påtal om något annat så har jag nu fixat alla tiderna jag behövde bli av med i mars månad så nu kan jag lägga det bakom mig med:)


Jobb

Ska snart åka till jobb och jobba några timmar och se till att fixa mitt schema! Efter det blir det ett träningspass sen kanske städa lite här hemma behövs just nu!

USCH vad jag är hungrig förresten men det finns inget gott att äta här hemma:(


schema!

Jag är ganska så irriterad just nu. Jag har blivit schemalagd precis de helger då jag verkligen inte kan jobba i mars. Jag vet att det går att lösa, jag har ju lång tid på mig att hitta någon som kan ersätta mig men så jävla irriterande! Speciellt med tanke på att jag skickade ett mail till min chef där jag specifikt sa att jag ej kunde jobba de helgerna!USCH!

För det andra är jag ännu mer irriterad för att jag inte längre hittar klänningen på bilden nedan. Den är borttagen från hemsidan så jag antar att den är slutsåld:(

Men men! that´s life antar jag


Tisdag

Jag ligger kvar i sängen, mitt huvud vill inte samarbeta idag.

Jag skall alldelles strax försöka tvinga mig själv till att äta lite frukost och sen dra till gymmet en stund. Sen måste jag också åka till skolan och fixa en sak.


Måndag

Dagen är över! Ligger i sängen med andreas snarkandes bredvid mig. Så har typ hela kvällen sett ut:(. Andreas kom hem vid 6 och sa att han inte mådde bra. Han slocknade direkt i sängen och sov sen ett par timmar. Och nu har han Somnat igen:( Tråkigt för mig men ännu värre för Andreas som faktiskt inte mår bra. N Planen för imorgon blir att sova länge. Efter det kör jag ett träningspass o sen lite plugg, avslutar förmodligen dagen med ett jobbpass. Kan nog bli kul! N Onsdag blir det jobb igen och sen blir det skola torsdag och fredag!

Påväg hem

Är på bussen påväg hem nu. Har varit riktigt duktig och gjort massa skolarbeten idag. Nu ska jag hem och byta om sen dra och träna. Jag verkligen väntar efter träningen, få röra på mig lite. Efter träningen skall jag faktiskt inte göra ett skit trotts att det är alla hjärtans dag, jag tycker det är överskattat och jag o Andreas har helt enkelt bestämt att vi ska bojkotta det!

Läggdags

Dags att säga godnatt! Men innan jag lägger ifrån mig mobilen vill jag bara hälsa till min fina man andreas. Hej hej:) Älskar dig

Lördag

Idag har det varit riktigt fint väder i Göteborg och jag och Andreas tog oss ut på lite äventyr. Vi åkte till svenska mässan och kollade på båtmässan. Jag kände för ett ögonblick på hur det skulle vara att vara lyxhustru och det ser jag verkligen fram emot, så nu får Andreas jobba ännu lite hårdare tycker jag:P

Efter det gick vi till en thai restaurang och käkade mat:) nu är vi hemma igen och ska nog inte göra något speciellt nu på kvällen. Eller jag ska ju kolla melodifestivalen för det är ju veckans höjdpunkt:P


Lördag

Ligger i sängen och ler för mig själv. Världens finaste väder har nämligen bestämt sig för att vara i Gbg idag! Woho! Nu blir det frukost och sedan ska vi en tur till båtmässan är det tänkt!:)

Semester!

Har hittat den perfekta semesterresan! Turkiet 5200kr för både mig och Andreas. Avresedatum 23/8! VAFAN varför måste min kära sambo ha semester på fasta datum? :( de veckor andreas har semester så är det ju hög hög säsong och alla resor är så jävla dyra! blir så ledsen:(

Tv-spel

Det är för mycket testosteron i denna lägenhet ikväll. Mycket tv-spelande och gapande på tv:n.

Själv spenderar jag kvällen med att kolla på kläder. Skall närmligen på dop snart men har ingen anning om VAD man egentligen har på sig. Tanken är att det skall vara något blått men endå inte för söt utan endå mig liksom.

Jag har hittat en klänning jag gillar ganska mycket men ingen anning om man kan ha den på ett dop. Vet inte vad jag hade kunnat matcha den med heller?


Vin

Jag vill ha vin nu!


fredag kväll

Nu är det rent och städat här och vi har mat i magen. Alldelles strax trillar det nog in några grabbar här i lägenheten. Ska tydligen bli tv-spels kväll här. Något jag inte är allt för glad för men men sånt är livet.

Fredag

WOHO! Ingen feber!

Sov i drygt 8 timmar utan att vakna en enda gång, härligt härligt!

Skickade iväg min sambo till skolan, några timmar försent men han kom dit iallafall.

Jag har precis tagit en dusch och käkat frukost. Ska alldelles strax börja städa ut sjukdomarna ur detta hem så vi kan ha en riktigt mysig helg här. En ledig helg i göteborg känns väldigt ovant så skall försöka njuta så mycket jag bara kan!

Förresten så har snön hittat tillbaka hit till göteborg idag. Känns tråkigt!




Sjuk

I två dagar har jag nu varit sjuk. Inget halvt utan riktigt sjuk. 39,4 grader i feber igår och 39,6 i feber idag. Natten var hemskast. Alvedonen tog slut igår kväll och jag hade så ont i kroppen. När klockan var 4 inatt fick jag nog. Gick upp och tog en kall dusch. Det hjälpte i typ 5 min sen blev allt värre. usch jag vill inte ens tänka på det. När Andreas vaknade gick han ner och handlade Alvedon till mig innan han gick till skolan. 2 Alvedon senare somnade jag gott. Vaknade några timmar senare helt genomsvettig. Tog en dusch till och två Alvedon till sen somnade jag gott igen och vaknade vid 7. Börjar kännas att alvedoneb slutar verka nu för tröttheten börjar komma tillbaka. Hoppas jag får sova hela natten idag och får vakna frisk imorgon! Jag är rastlös och vill ut och göra saker! Gillar inte att vara sjuk!

snuvig

Vag händer med mig?

Efter träningen typ försvann all min energi! Nu ligger jag här med världens snuva och en huvudvärk som heter duga!

Jag vill inte bli sjuk:(


före och efter

Är väldigt trött på alla som tjatar på mig om att jag är så fin så och att jag var för smal innan, inte smal smal utan för smal för att vara jag. Precis som att smal för mig och smal på någon annan är två skilda saker.

Det är inte NI som lever i min kropp. Jag lever i min kropp, jag skall trivas. Och det handlar inte om att vara smal eller inte smal det handlar om att känna sig hälsosam och må bra. Jag mår inte bra i denna kroppen jag har nu. Det ÄR inte kul att inte kunna knäppa sina favorit byxor längre. Det ÄR inte kul att känna sig obekväm i vad man än har på sig och framför allt ÄR det inte kul att ha ett sådant fruktansvärt sockerberoende som jag har.

Jag vet att det är jag själv som har satt mig i den sitsen jag sitter i nu, jag skyller inte på någon.  Jag vet också att det är jag själv som måste ta mig ur mitt beroende, det finns ingen som kan hjälpa mig utom mig själv.

Saken är den att jag vet att jag måste ta tag i detta nu. Jag är fortfarande ung, men en av mina högsta önskningar är att få bli mamma, självklar inte förrän om några år men endå. Att vara överviktig försvårar ens chanser att bli gravid och dessutom vet jag att det blir enklare att gå ner gravidkilona om jag innan en graviditet lever ett ganska hälsosamt liv.

Dessutom vill jag gärna leva som jag lär. Jag ska bli idrottslärare, jag ska uppmana unga elever till ett hälsosamt liv. Vem är jag att säga till dem hur man är hälsosam om jag inte själv är det?

Jag ska visa lite bilder från våren 2008 fram tills nu, efter det hoppas jag att ni förstår att den människan ni ser nu är ingen hälsosam människa, den människan har kommit till på grund av dåliga val som jag har gjort i livet.

Före:


Efter i träningskläder:


Före:



Efter:


Före:

Efter:

Tisdag

Hallå hallå!

Igår jobbade jag som sagt, det var riktigt segt och jobbigt för det var så lite att göra:P Men jag tog mig igenom passet!

Idag var jag i skolan. Det var väl som det var, fick väl många bra tips på hur man läser högt för barn, men allt var ganska självklart. Denna kursen känns väldigt onödig och jag har ingen motivation alls men det är som det är.

Så nu är min skolvecka över, livet är verkligen hårt på högskolan.

Jag har inte heller några fler jobbpass inbokade så jag antar att veckan blir lugn. Jag skall fösöka börja på min eximinationsuppgift så jag slipper sitta med den i sista sekunden. Så ska faktiskt sitta på biblioteket imorgon hade jag tänkt och få en hel del gjort förhoppningsvis.

Planen för resten av dagen ser ut som följer:
Träning 13-14.30
Städa 15,00-16,00
Maila,fixa och trixa med lite småsaker 16-17,00
Favorittisdag hos Mia:) tid?


Ingen träning

Jag ORKAR inte gå och träna idag. Jag behöver någon som pushar på mig för att komma på rätt väg igen. Tyvärr finns ingen sådan människa här:(

Om en timme typ ska jag som sagt åka till skolan och fixa lite sen ska jag köpa mig en sallad, bättre än massa donken mat iallafall.

Jobbar till klockan 22 idag sen ska jag hem och sova. Imorgon blir det skolan 9-16 blir nog kul!

Måndag

Hej hej!

Helgen har varit helt perfekt men nu är det måndag igen:(

Planen för idag ser ut som följer... Träna(om jag orkar) sen ska jag åka till skolan och lämna lite böcker som är försenade till biblioteket:S...sen ska jag åka till jobb och jobba jobba jobba!

Jag är så seg och trött idag. Förra veckan var verkligen sämst när det kom till allt vad träning och hälsosam mat att göra.

Jag har gett mig fan på att klara det, men jag har ett så jävla svagt psyke så jag trillar ju ner i fällan hela tiden. jag vill verkligen vara starkare ön vad jag är just nu. Jag vet att jag har det i mig men det är svårt att få fram det när det väl behövs.

Ska nog köpa mig en sån här sallad idag istället för att käka på jobb!


Lördag

Igår åkte vi ut till hönö till Andreas systers familj, käkade god mat och hade det trevligt.

Just i denna stund så är Andreas i duschen och jag sitter färdig och väntar, precis som vanligt!

Vi ska nämligen åka ner till My, Dennis och lilla Malte idag:) Så blir många timmar i en bil idag.


The tourist

Handling:Under en improviserad resa till Europa för att laga ett brustet hjärta, snubblar Frank oväntat in i ett flirtigt möte med Elise, en extraordinär kvinna som medvetet har korsat hans väg. Med de hisnande vackra Venedig och Paris som bakgrund, utvecklas deras romans snabbt och omedvetet och snart befinner de sig i en dödligt katt- och råttalek

Jag tycker: Filmen var rakt igenom väldigt intressant och fångade mig direkt. Den var spännande och jag satt på helspänn hela tiden. Filmen var helt enkelt grym!


Torsdag

Efter jag jobbat idag åkte jag hem. Käkade god mat och kollade på film (the tourist). Nu sitter jag och kränger en påse chipa med lite dipp till det. Det här med min träning och käka hälsosamt går ju helt åt helvete denna veckan. Är helt död efter jobb så då skiter jag i princip i allt.

Ikväll är planen att inte göra ett skit mer än nödvändigt. Det vill säga att jag kommer sitta på min stora häck och bara dega!

Imorgon är däremot en ny dag och då hoppas jag få en hel del gjort, jag är änsålänge ledig, vilket jag faktiskt önskar att jag fortsätter att vara.

Önskar att jag hade en påse med mitt favorit godis med...men får nog klara mig utan det idag.


Bokrecension: Varför gråter inte Emma?

Handling: Äntligen hade allt ordnat sig för Arbogatjejen Emma. Hon som alltid fallit för fel killar och tidigt blev ensamstående mamma. Hon hade mött en trygg man och de planerade för ett liv tillsammans. Men en kväll stod någon ur det förflutna i dörren och tragedin var ett faktum. Emma blev svårt misshandlad. Hennes barn Max och Saga hade aldrig någon chans.

Emma valde att träda fram och berätta om sina känslor. Hon möttes av djup beundran men också misstro. Med sin sorg ifrågasatt tog sig Emma igenom två rättegångar. Hon omvandlade tyskans hat till kärlek och framtidstro. Men bakom fasaden pågick varje sekund en kamp för att orka ta sig tillbaka till livet.

Varför gråter inte Emma? är en djupt skakande skildring om att förlora allt men också om att hitta kärlekens läkande kraft.

Jag tycker: Jag sträckläste boken, vilket inte har hänt på flera år att jag gjort med en bok. Jag fastnade, jag grät, jag beundrade och jag önskar att detta aldrig mer kommer att hända någon. Emma är en tuff tjej som skall ha all beröm för att ha klarat sig igenom den perioden av sitt liv. LÄS DEN!


Dagen innan fredag

Godmorgon godmorgon!

Blev jobb ändå igår direkt efter skolan. Forskardebatten gick bra iallafall:)

Jobbade 16-21 igår och ska jobba 11-17 idag. Lagom långa tider!

Ikväll har Andreas lovat att han ska laga mat till mig, undra hur det kommer gå?
Jag är så fruktansvärt trött på donken mat nu nämligen!


Godmorgon onsdag!

Idag fick jag det bekräftat! Man kan inte gå in och duscha utan att ha mobilen med sig, man missar alltid viktiga samtal då!

AHH!

Det var jobb som hade ringt, när jag ringde tillbaka 15 minuter senare så hade de redan fixat någon annan som kunde jobba. SKIT!

Aja det är bara den 2 februari än så behöver ju inte få panik riktigt än för att jag inte jobbat så mycket. Januari löste ju sig tillslut iallafall!

Idag börjar jag skolan kl 13.00 så denna morgon har jag spenderat med att träna lite.

Har som sagt precis duschat och har fixat håret med lite hollywoodlockar dagen till ära.

Det är nu dags att börja plugga inför dagens forskardebatt. Kommer nog bli intressant tror jag. Jag ska spela en forskare som heter Ingvar Lundberg, KUL.

Igår gjorde jag något jag inte gjort på väldigt många år. Jag tog mig tid att sätta mig ner och sträckläsa en bok, ingen kurslitteratur utan en riktig bok. Tänkte skriva en recension på den senare i eftermiddag.

Vad står annars på schemat idag undrar ni?

Jo såhär ser schemat ut..
13-15 skola
15,30 träning
17.00-20.00 tvättstuga

Däremellan skall jag springa ner till Erika och lämna en bok jag lånat av henne:)

Jag skall dessutom försöka hinna lägga upp lite saker på tradera som jag ska sälja, sen ska jag laga en smarrig middag hade jag tänkt och avsluta dagen med att maila lite folk om saker som jag måste fixa.

Oj för att inte glömma, jag ska köpa mig en bok från den kursen jag läser nu. Jag lånade den på biblioteket men den var så BRA att jag bara måste köpa den. Första gången detta hänt på hela tiden jag läst!

Bjuder på den första bilden som någonsin tagits på mig och Andreas tillsammans, bara för att den får mig att känna mig så LYCKLIG!


god dag!

Idag är jag pigg och glad:) Kom precis hem från skolan och är väldigt nöjd med dagens so far.

Jag ska alldelles strax (eller om någon timme) dra mig till gymmet och köra ett pass. Andra saker på min to do lista idag står även städ och lite plugg inför morgondagens forskardebatt.

Jag måste bara meddela en liten grej till mina läsare och det är att jag är fan ta mig riktigt lycklig just nu, riktigt lycklig!

Jag trivs bra i skolan, trivs med mitt jobb, trivs med min sambo och trivs hyffsat bra med mig själv. Stressen är borta och jag kan njuta av livet!

RSS 2.0