FML

Det här jävla livet suger!

När ska man sluta kämpa?

Livet är inte alltid svart eller vit. Man är inte alltid glad eller ledsen, ganska ofta kan man vara blank. Eller att använda ordet man hatar jag så byt ut ordet man till jag. Jag är inte alltid glad eller ledsen, ganska ofta är jag blank.

Jag har liksom på många plan slutat känna. Just nu är det bäst så. Jag känner inte för då blir jag bara ledsen. Jag känner inte för då blir jag bara arg. 

Jag hade velat fly men det kan jag inte. Jag kan inte fly mer, människor räknar med mig, jag har barn, jag är vuxen. 

Fan alltså! 

Just nu är hon, min lilla flicka det ända som gör att jag har en anledning till att le varje dag.





Min galna unge!


Shit vad jag älskar henne! Den där busiga tjejen som redan vid 10 månader har ett humör som en tonåring! 

Att slänga sig på marken när man inte får som man vill har varit standard idag, ganska frustrerande men sen samtidigt ganska söt. Jag kan bara skratta, hon är så lik både mig och andreas och jag kan bara se framför mig vilka bråk vi kommer ha när hon blir äldre. Kommer bli så mysigt!



Promenad i vårsolen

Idag började vi dagen med en underbart härlig promenad! Vi gick dryga milen och det var så underbart. 

Idag är det drygt 9 veckor tills lilla Olivia ska döpas, på hennes dop ska jag ha min fina fina blå klänning, som just nu inte passar. Tanken är att den skall passa då.

Så målet är att gå milen i alla fall 3 dagar i veckan o sen träningen med gymnastiken i alla fall 1 pass. Sen vatten vatten vatten! 

Jag vet att jag skrivit det miljontals gånger, att nu är det dags. Men nu är det verkligen dags! Jag ska bara komma i klänningen, o inte bara i den, jag ska se snygg ut också! 

Jag behöver verkligen fullfölja det här för min egen skull. Jag behöver bli gamla vanliga Louise. Jag har sagt det så många gånger tidigare men det stämmer så väl på mig, jag får så himla mycket energi av att röra på mig, o jag blir så lycklig av att röra på mig så jag måste göra detta. 

Nu kör vi helt enkelt!




💞




Magsjuk Nova







Frossa, feber, spyor, diarré 
Vilken jävla helg det har varit! Kaos!

Nu har vi testat på detta och hoppas att Nova aldrig mer behöver bli magsjuk!

Nu kämpar vi bara med att få henne att börja äta igen. Funkar sådär...

På inrådan av BVC va jag och köpte isglass, det var en hit! 

RSS 2.0