vfu avklarad

så där.....nu är jag hemma från dagens vfu. Idag hade jag även besök av min vfu samordnare eller vad det heter. Hon skulle i allafall bedömma mig. Det gick strååååålande... men vad hade ni väntat er? Jag är gjord för att vara idrottslärare. Hon tyckte att jag var riktigt auktoritär och lede gruppen i aktiviteterna utmärkt.

Nu ska jag snart börja fixa mig sen ska jag och Andreas åka in till stan och äta något gott innan dagens fotbollsmatch, Sverige-Tyskland!

Ingen anning vad jag ska ha på mig bara, kommer ju att vara svin kallt! o jag har inte köpt några vantar i år:S


massage

kom hem från massagen för ett tag sen och måste bara säga det att detta är något jag kommer göra om! tiden gick alldelles för fort tyckte jag bara. det var så himla skönt och jag kände mig så himla avslappnad. Min massör tyckte att jag skulle se till att stretcha mer efter varje träning för det skulle hjälpa mot min onda axel. Vilket låter väldigt logiskt faktiskt, synd att man inte typ aldrig gör det bara!

min nya frisyr



Känns jätte konstigt att det är så rakt och kort men sånt är livet. Insåg i allafall att kort hår och lockigt hår inte funkar alls efter att jag duschat så det var bara till att börja platta det. fan palla göra det varje dag för att inte se ut som ett troll, dessutom gillar jag ju lockigt hår! aja!

dags att berätta...

Jag har varit lite frånvarande i bloggen de senaste dagarna...men så blir det ibland. Jag tänkte berätta lite om min helg som varit.

I fredags skrev jag som sagt tenta....och hur det gick har jag ingen anning om. Var helt andra frågor än vad jag var beredd på. men men...

Efter det så möte jag upp kärleken i mitt liv på jensens och käkade god lunch innan jag satte mig på bussen påväg söderut!

Jag hade en helt underbar helg som gav mig massor av ny energi som jag verkligen behöver. Jag bara tog det lungt, var på julmarknad och umgicks med min bästa vän som jag saknat massor!

Jag åkte hem tidigt på söndagen och då bjöd jag och Andreas vår kära vänner Mia och Fredrik på söndagsmiddag och så såg vi på lite film!

Igår var det måndag och det var meningen att jag skulle börja på min VFU men mådde inte alls bra så hoppade den och bara sov bort hela dagen. Förutom att jag besökte frisören som klippte av allt mitt hår i princip. Bestämde mig för att vara hemma idag igen trots att jag mår hyffsat bra men vill inte smitta någon annan

Jag ska till en massör idag för att försöka få hjälp med min axel som jag har haft problem med i snart en månad.

Skall även försöka strukturera upp min kommande månad. Har så mycket att göra men har tappat bort min kalender så känns som att jag inte har någon koll överhuvudtaget.

Städa kanske jag borde göra också hmm hmm AHHH JAG ÄR SÅ HIMLA UTTRÅCKAD JUST NU!

Jag klagar över att jag är stresad över allt jag behöver göra samtidigt så klagar jag på att jag kan ta det lungt den enda dagen jag verkligen kan ta det lungt på och har kunnat göra på flera veckor och kommer att kunna göra på flera veckor framöver!

Jaja....nu har jag fått i mig lite mat. vart inget gott idag. Igår däremot lagade jag till en hejdundrandes god ugnsbakad lax med fullkornsris och en sås gjord på creme fraiche och chilisås och sen på kvällen gjorde jag en  ost och skinkpaj till mig och Andreas. Den var hyffsat god men inte direkt en full hand!

Idag bjuds det på stekt falukorv och makaroner. Möjligtvis inte lika classy men guuud så gott!

BTW: har bestämt mig för att påriktigt försöka gå ner några kilo tills dess att Anna och Lennie kommer hit om två veckor! Det är nämligen så att jag i slutet av sommaren till Mias fest köpte en fin fin klänning. Den har jag enbart använt en gång. När vi skulle ut för ett par veckor sen ville jag ha samma klänning på mig igen men den gick definitivt inte att stänga! Sååååå mitt mål är att jag ska kunna ha den på mig den helgen de är här!

Jag ska verkligen kämpa för det! sååå från och med imorgon ska jag träna hårt och äta bra!

PÅ TAL OM IMORGON! DÅ SKA JAG OCH ANDREAS PÅ SVERIGE-TYSKLAND!

ska bli kul även om inte Zlatan spelar. Ingen större förlust för mig men synd om Andreas. Var liksom därför jag köpte biljetterna till honom.

Sen funderar vi på om vi ska gå på bio på fredag. Harry potter vill vi ju se! så jag ska vara som en igel och beställa biljetter så fort de kommer ut imorgon

Nej nu har jag suttit här alldelles för länge så ska börja göra mig själv iordning och sen städa en snabbis som jag sa tidigare:) sen åker jag iväg och får massage som jag ska njuta massviss av!

Ikväll kommer Mialicious för det är ju tisdag:D


Bjuder på en bild på det vackraste jag har här i livet. Min andra halva, min bästa vän och min framtida man

fredag 2

JAG TROR DET SITTER!

Det är sant. Det känns som det sitter! Shit jag är verkligen förvånad!

Aja...klockan är lite över sju nu så dags att börja göra sig iordning för skolan. Detta kommer gå bra, hoppas jag:S

fredag

Jag är vaken...och har varit så i en timme drygt. Jag försöker plugga den sista nu men det vill helt enkelt inte fastna. Har sovit grymt dåligt inatt pga ångest inför denna tenta. Jag känner mig inte alls förberedd trots att jag pluggat ordentligt.

Jag ska plugga en timme till sen ska jag börja göra mig iordning för skolan och packa det sista inför helgens bravader.

Jag hoppas verkligen att jag klarar tentat. Liksom en mindre sak som skall ligga och tynga på mina axlar. Det är redan  fullt där!


städning

sådärja! då var den obligatoriska tentastädningen gjord!

Jag har plockat undan, dammsugat och torkat golven. Roligt hur det där alltid känns extra lockande precis dagarna innan tenta!

nåja nu är det gjort iallafall så får väl fortsätta med pluggandet nu...om jag inte skulle ta o sätta upp tavlorna först bara som har stått på golveti två veckor snart!
nej just det...plugga var det ja!

usch vad jag verkligen hatar att plugga!

plugga plugga plugga

Jag har spenderat ca 1 timme med att plugga änsålänge. Dåligt dåligt... Jag måste verkligen sätta fart ordentligt! Jag måste klara denna tenta, jag bara måste!

Jag har gjort klar en självvädering. Med klar menar jag att jag kan alla frågor och svar utantill:P Jag förstår ingenting, men jag har memorerat alla svaren:)

Nu är det bara tre olika delar kvar!


Idag måste jag även hinna städa och packa lite! för tro det eller ej men jag ska ut på en liten weekend resa:) Vart säger jag inte förrän jag har kommit hem igen...hihi lite spänning måste det ju vara.

Min Anna!



Detta underbara lilla paket låg innanför min dörr och väntade på mig när jag kom hem!

Jag är lyckligt lottad som har en sån fin vän som Anna! Detta förgyllde min dag!

usch

Måste börja med att säga att gårdagen var en riktigt bra dag! Eximinationen gick utmärkt!:D

Idag har jag en tenta att plugga till, dessutom ska jag jobba några timmar under lunchen. Otur som jag har så vaknade jag upp förkyld och med huvudvärk OCH en fruktansvärd ond nacke/axel!

Men jag har inte tid med att tycka synd om mig själv. Jag ska klara denna tentan om det så är det sista jag gör. Så efter jobb beger jag mig till skolan o sitter o pluggar hela dagen!


RRD eximination!

Idag är det dags, den stora dagen är här haha! Är lite nervös faktiskt men jag tror nog endå att det kommer gå bra.

Jag är laddad till tusen i allafall!


Snart är det torsdag men ännu är det onsdag!

Tänkte berätta lite om min dag.

Jag vaknade klockan 9 med världens huvudvärk. Skulle egentligen ha pluggat en timme innan jag åkte till jobb men struntade i det och tog en chill morgon. åt frukost i lugn och ro och satt lite vid datorn. Sen åkte jag då iväg och jobbade i tre timmar. Lite lagom sådär.

Nu på eftermiddagen har jag bara pluggat och pluggat och pluggat...men jag fattar ingenting för det. Men jag ska endå inte fatta. Jag ska bara memorera allt utantill, dock är det svårt nog för mig.

Jag är som tur är ledig imorgon också från skolan så då ska jag sitta hela dagen och bara trägla in det i huvudet.

Nu sitter jag och väntar på att Andreas kommer hem så att vi kan äta lite mat. Han jobbar över idag. Fattar inte hur han orkar när han åker hemifrån 6 på morgonen! Helt sjukt! men han tycker det är kul som tur är!


jag saknar...

Jag saknar någon som förstår mig in och utantill...någon som finns där och lyssnar utan att döma utan att bli arg utan att säga något., bara finnas där.


hata hata hata

Denna morgon kunde inte sluta sämre! Jag skulle varit i skolan nu men jag kan inte gå någonstans! Mina nycklar är helt borta, vänt upp och ner på lägenheten och de finns ingenstans!

Jag som verkligen ville idag, jag var verkligen taggad för squasch, eller hur det nu stavas:S

Jag har letat i 50 minuter men nu gett upp. Jag har gråtit och skrikit och ringt och varit arg på folk.

Jag är ett vrak och har så varit i två dagar. Jag gråter och gråter och gråter men jag vet inte för vad. Jag mår dåligt, riktigt dåligt men jag vet inte för vad.

Jag saknar min mamma och pappa, saknar att bo hemma, saknar att vara liten.

Jag har ångest för skolan och allt som skall klaras av där, ångest för att jag inte finns där för mina vänner i den grad som jag hade velat, ångest för att inte räcka till helt enkelt.

Jag behöver komma bort, släppa allt och bara dra. Helt själv hade jag velat vara. Inte någon hade jag velat ha med mig och inte någon hade jag velat träffa. Typ en öde ö där det enda jag kunde göra va att slappna av.

Men jag vet att i verkligheten är det inte möjligt. Jag komemr inte kunna dra, jag har massa skyldigheter här som jag måste göra. En av de skyldigheterna är att jag är skyldig mig själv att klara av min stora tenta på fredag. Därför ska jag göra om denna värdelösa morgon till en ganska så produktiv morgon där jag nu skall sätta mig ner och plugga, och göra något jag är bra på, nämligen att lägga allt det som gör ont, allt det som känns fel och dåligt långt långt långt bak i ett litet rum i min kropp. Där ska jag låsa in allt elände. I allafall tills inatt

Skit söndag!

Jag mår oerhört dåligt idag. Jag önskar att det hade berott på att jag druckit för mycket igår men vafan 4 cider blir man inte bakis på! man blir inte ens full!

Jag kan inte sätta fingret på vad det är men det är något i allafall. Jag vill kunna koppla av och ta det lungt men jag kan inte...jag har inte tid till det, men skit i det nu, nu ska jag berätta vad jag har gjort idag

Jag började med att jobba 4 timmar på en annan Mcdonalds än den jag brukar jobba på. Det var faktiskt inte alls kul:S kan bero på att jag inte alls är på topp!

Kom hem och började laga mat och städa undan efter gårdagen KAOS var det här!

Sen nu håller jag på att tvätta, tvätta, tvätta.

silken rolig söndag!

Imorgon är det skolan igen och denna vecka kommer vara ännu tuffare än förra veckan, och den var tuff!
Jag har en eximination på tisdag och en jätte stor tenta på fredag som det är oerhört viktigt att jag klarar!

usch usch usch!

Jag är trött!

vaknade för drygt 2 timmar sen...eller har väl egentligen varit vaken från och till hela natten. har sovit riktigt dåligt inatt:(

Ska äta något gott till frukost nu och sedan göra mig klar för en dag på jobb. Ser inte alls fram emot det just nu har sån himla huvudvärk och ont i magen!

Hoppas det går över för ikväll vill jag ha roligt, skratta och le:D

tYP SÅHÄR ROLIGT VILL JAG HA OCH DRICKA SÅHÄR GODA DRINKAR!!


silken fredag asså!

Jag har haft en helt underbar fredag måste jag säga!

Började med innebandy eximination vilket gick helt stråååålande. Min lärare frågade mig tillochmed om jag hade spelat innebandy innan? jag bara nä...han bara men någon bollsport då? jag bara näää jag är gymnast! Han bara shit du ser ju så säker ut i allt du gör!

Jag små log inom mig hihihi och gick därifrån:D

Sen hade vi gymnastik och det var så himla kul! Gjorde lite flickisar och handvoltar:D:D

Efter den hårda dagen i skolan åkte jag hem duschade osv sen åkte jag till systemet och laddade upp inför helgen!

Mötte upp Andreas och storhandlade så nu behöver vi inte handla på ett tag:D

Just nu är maten i ugnen och jag har slått mig ner framför idol med ett iskallt glas cola och ska bara njuta av att det är fredag!

Om en timme typ ska jag gå upp och gå ut med Buffy eftersom matte och husse är ute och svirar inatt:)

kyl med massa goa grejer

Frysen full med goa grejor...Lite lax, lite fläskfile,lite köttfärs, lite kyckling, lite kassler och självklart falukorv:)


Mumma:D

Tänte avsluta med en bild på mig idag....erkänn att jag ser ut som en blivande idrottslärare:)..tänka sig...det är jag med:D

oj oj det är fredag

Jag är vaken...JAG ÄR VAKEN..och har varit det i drygt 1,5 timmar. Jag är så trött och har så svårt tt hålla upp ögonen just nu men jag har inget val för jag måste plugga lite.

Igår kväll blev det ju ingen pluggning eftersom jag fick trevligt besök av min favorit hund...o ja ägaren till den hunden med:P

Det blev pizza till middag igår...satt bra i magen och jag kände mig såå värd den pizzan efter att ha pluggat hela dagen.

Idag är det som jag har sagt hundra miljoner gånger eximination i innebandy vilket kommer gå åt skogen känner jag men bara till att göra sitt bästa antar jag. Efter det är det gymnastik som jag verkligen ser fram emot. Tydligen skulle vi ha massa handvolt uppställningar och sånt idag så det blir nog riktigt riktigt kul:D

Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte riktigt än, det får vi helt enkelt se när den är här
jag jobar ju hela helgen så allt för vilt får det inte bli.


kvällen är här!

Jag sitter och inväntar Andreas som är på ingång med pizza, och jag säger det jag är fan värd det! så som jag har slitit idag med både fysiologin och innebandyn!

Imorgon är det ju dags för innebandyeximination och jag anser att jag måste öva lite till men det får fan vänta tills imorgon asså. Tänkte gå upp samtidigt som Andreas imorgon
så då har jag några timmar på mig att läsa.


I skolan

sitter här och försöker plugga lite fysiologi nu. Jag är segstartat kan man väl säga.

Åkte in till skolan vid 11 men har först nu slagit upp böckerna, men jag har iallafall fått i mig en god sallad till lunch:D

Ikväll känner jag för att träna och det rejält! Laddade ner en app idag på iphonen som gör att man kan hålla koll på sin viktnedgång/ökning lättare så den ska jag börja använda. Jag orkar inte det här med vikten längre. Jag bestämmer mig gång på gång att nu ska jag ta tag i det men hela tiden hittar jag bortförklaringar och äter saker jag inte borde göra...illa illa!

Så ikväll ska jag springa så att svetten rinner!


plugg dag

torsdagen är här och jag unnade mig själv en sovmorgon!  Har precis tagit mig en dusch och ätit en god frukost. Nu ska jag ta på mig lite kläder och sminka mig så jag ser ut som en människa igen sen ska jag åka till skolans bibliotek och sitta där hela dagen. Jag har en del att ta tag i och är jag hemma så gör jag alltid allting utom att plugga!

Helt sjukt att det redan är torsdag. Veckan har gått riktigt riktigt fort, nästan skrämande fort. Jag menar tänk att det är fredag imorgon! hihi inte för att det spelar någon större roll för mig eftersom jag jobbar hela helgen men på något sätt så kopplar jag trots det av mer när jag jobbar än vad jag gör när jag går i skolan. Känns inte lika krävande att jobba:)

bjuder på en snyygg bild hihi


plättar va det här:)

Blev ingen fancy middag idag med lax o grejer som jag först tänkt utan jag blev så himla sugen på pannkakor eller plättar som det också kallas:)

Så begav mig ut i regnet de 50 metrarna det är till vår lilla butik på hörnan av huset och handlade mjölk och ägg och vispade ihop lite smet...så långt gick det bra...sen gick det utför. När jag och Andreas var på ullared senast köpte vi oss ett riktigt plättjärn så det invigdes idag och fyfan va det var svårt att använda. Första omgången fick jag slänga direkt sen gick det väl bättre men det var svårt.

Nu ska jag sova faktiskt. Jag är ledig imorgon men har en himla många saker att göra. Har en eximination i innebandy på fredag som jag ska förbereda, En eximination på tisdag i dans och en tenta i fysiologi nästa fredag. Dessutom har jag 2 veckors VFU lektioner att planera. Jag hade behövt tvätta också och dessutom jobbar jag denna helgen. JAG VILL INTE JOBBA!!


tjing tjing

onsdag eftermiddag är här och jag känner mig nöjd med dagen änsålänge. Började dagen med en liten föreläsning om betyg vilket var riktigt intressant. Fortsatte sen med ett litet möte. Efter det började jag plugga lite till fysiologin som jag har tenta i nästa fredag, kommer nog gå bra!


Kom hem för typ en timme sen och har redan städat lägenheten, plockat i diskmaskinen o satt igång den och dessutom bokat tvätttid. WOHO!

Kvällen kommer bestå av lite plugg tror jag o sen är det ju arga snickaren:) Förresten har jag sån sjuk träningsvärk idag så jag knappt kan förstå det själv men bara till att ta det:P

soffläge!

Undrar så om jag kommer ha träningsvärk imorgon...Undrar ni varför så får ni svaret nu nr jag berättar att idag i skolan så hade vi först RRD i tre timmar där olika grupper hade eximiniation i gymping typ uppvärmningspass. vi körde 5 pass. På eftermiddagen hade vi när i 3 timmar... just nu har jag intagit soffläge och börjar känna hur stelheten börjar komma i kroppen.

Jag hade planer på att börja plugga till en tenta jag har nästa fredag denna sköna tisdags kväll men jag orkar helt enkelt inte. Får bli imorgon istället.

Tänkte lägga in lite bilder nu så att ni får se vad som har hänt i mitt intressanta liv den senaste tiden....dvs ingenting roligt ingenting kul













Jag har alltså spelat lite fotboll med trasiga fotbollsskor....har startat ett nytt gym kort där jag spenderat hyffsat mycket tid på...insett att nuförtiden behöver man inte skaffa barnvakt, iphonen gör allt! haft vinkvällar med buffy:P...haft spelkvällar som spårat ur...och gjort ett uppvärmningsprogram med Carina. Dam dam dam:P

dagen är över dax för sängen

bahhh jag är så trött!

Började dagen med en föreläsning på två timmar sen åkte jag direkt hem till carina där vi övade och övade och övade på rrd. Var hemma vid 8 och då sitter Andreas i telefon med min mamma:S haha jaja sånt e livet.

Hoppade i allafall in i duschen och sen hamnade jag i soffan och därifrån har jag inte rest mig än. Nu hade jag dock tänkt bege mig in i sängen och säga godnatt!


KOM HEM MIA!

dam dam dam

Måndagsmorgon är här och j ag känner mig faktiskt hyffsat pigg och glad!

Andreas gick upp vid 5 imorse och åkte till jobb vid 6 så däremellan va jag halvt vaken men efter han åkt somnade jag gott igen.

Jag gick upp vid lite över 7 och sitter nu här och äter lite frukost och njuter av morgonen. Trodde jag började 9 idag men börjar tydligen inte förrän 10 så det va ju skönt!

Efter skolan skall jag hem till Carina och finputsa på vår uppvärmning som skall vara klar imorgon!

Denna vecka  kommer att vara tuff tuff tuff men jag ska försöka ta mig igenom den med huvudet upp och fötterna ner.



RSS 2.0