Ny dag nya tag

Hello alla!

Klockan är lite över 12 och jag befinner mig på en buss ut till Partille, spännande. Ska träna på sportlife där idag med min PT.

Annars på dagen står bara plugg, städ och tvätt.

Längtar till imorgon dock! Då blir det shopping inför helgen med hannis pannis!

Längtar även till fredag för då blir det bio med min man så det ska bli väldigt mysigt:)


Kväll

Är det någon mer än jag som ofta säger saker till andra för att göra andra glada utan att egentligen tänka på konsekvenserna?

Jag har gjort det med en sak som jag nu ångrar djupt. Det känns som att något blivit stulet från mig trots att jag sa det var okej för att göra dem glada! Klump i magen minst sagt!

Usch Nää nu säger jag godnatt!


Tisdag

Godmorgon tisdag!
Sitter i sängen och väntar på att tiden skall gå, är färdig tidigt idag:S

Dagens planer består av skola och jobb:)

Vet inte riktigt vad det är med mig idag, är inte alls pepp på någonting. Kan ha att göra med att jag inte blev färdig med ett arbete igår som skulle lämnats in då, jag åkte nämligen och jobbade istället, samma idag, jag skulle varit ledig och hunnit fixa med både det ena och det andra men istället tackade jag ja till att jobba, har så svårt att säga nej:( men jag behöver cash!

Imorgon är jag ledig i allafall så då SKA jag bli färdig med arbetet och jag SKA hinna läsa ikapp lite till skolan sen ska jag ju träna med min PT också:)


True friendship


Lördag

Efter en helt grym jobbdag och då menar jag verkligen grym! Det vill säga att det var fullt upp från det att jag kom till jag gick, folk ut till dörrarna, glada människor, sura människor, barn till tusen och 10 medarbetare på golvet. WOHO va kul det va! Så sitter ja nu på en parkbänk och lappar sol. Sol sol SOL! Underbara sol!

Väntar nämligen på mamma som är ute i Göteborg och roar sig. Vi ska handla inför en riktig tjejkvällen ikväll. Mamma ska laga massa god mat! Och jag ska ligga och lata mig, precis så det ska va! Melodifestivalen ska vi ju såklart titta på! Vi borde haft champagne! Men vit vin får duga!:)

Jag är så lycklig!!! Ikväll ska jag förresten skita i allt vad GI heter, jag ska äta både ris och choklad kaka, mamma är ju här och det måste firas!


Fredag!!!!

Maten är inhandlad, lägenheten är städad och ja hat kommit en bit på inlämningsuppgiften! Nu är det helg!!! Jobb helg men endå helg!!!

Är på väg in till stan nu, tänkte ta en runda på Åhléns, har egentligen köp stop men hittade ett presentkort där som jag tänkte utnyttja:P behöver nämligen lite nytt känner jag:P dock ska jag inte handla några kläder på hela våren, ska vänta tills man kan gå i klänningar och då tänker ja storhandla!

Mamma kommer med tåget om en timme så då åker vi hem och frossar i räkor!!!


Jag och bollen

Första saken på dagens todo lista kan jag nu pricka av TRÄNING.

Jag körde 20 min cykel som uppvärmning, styrka (mage,rygg) ca 40 min. Där ingick några sjuka övningar med boll, både hård tung boll och mjuk stor boll:) och sen avslutade jag med 16 min på löpbandet där jag kollade på tv för att se vad vår nya prinsessa skall heta!

Estelle Silvia Eva Mary:)


För att komma tillbaka till min dag så ligger jag ca 30 min efter i min planering men det är bara till att gasa på:D

Jag är sååå taggad på livet idag:) att jag har jobb helg framför mig som
Dessutom är lönehelg kan inte röra mig någonstans!

Min älskade mamma kommer ju och jag är glad och lycklig för alla de fina människorna som finns i mitt liv!


Glädjande besked!

Ohhh jag är så glad! Ett första bevis har jag fått på att träningen ger resultat! Imorse provade jag en klänning som jag hade för två år sen. Jag har fått på mig den hela tiden (med hjälp av andra) men inte kunnat andas i den. Idag tog jag på mig den själv utan hjälp och jag kunde andas utan problem! Jag kunde spänna ut magen utan risk för att klänningen skulle spricka!!!! Så jävla härligt!!!!


Till något annat nu! Jag sitter här och äter frukost nu, när jag har fått ber mig allt ska jag åka och träna. Jag körde ett så bra pass igår så jag hoppas på samma sak idag:) efter träningen skall jag storhandla...eller i alla fall handla så mycket jag klarar av att ta själv. När jag kommer hem igen ska denna lägenheten dammsugas och golv ska torkas! Mamma kommer nämligen hit idag!!!!

När det är färdigt är det plugg som gäller, har en uppgift som skall lämnas in på många kväll, har skrivit drygt 1 sida, så 3 sidor kvar!


Dag 10

Vilken bra dag, vilken trevlig dag, vilken kanonas dag!

Började dagen med 3 timmars skola med världens bästa historia lärare! Att han kan så himla mycket om allt och ingenting fascinerar mig. Att han dessutom lyckas fånga allas intresse med sina makalösa historier är för mig helt sanslöst bra! Om jag enbart lyckas bli en tiondel så pedagogisk som han och besitta en hundradel av den kunskap som han besitter så är jag nöjd!

Efter skolan åkte jag iväg till min praktik plats där jag blev överöst med kramar från alla eleverna! Man känner sig så himla omtyckt!

Efter intervjuer med både barn och lärare träffade jag Hanna och vi tog en fika och snackade om allt mellan himmel och jord! Så jävla bra är hon den där Hanna!

Efter två timmars skit snack gick jag till gymmet och körde ett himlans bra pass! Älskar att jag har fått lite ner jävla anama i mig, det ska göra ont, det ska kännas och svetten ska rinna!!!

Väl hemma lagade andreas mat!!!!!!!!! Say what???? Lax och grönsaker till mig och falukorv med makaroner till honom! Börjar kanske bli en riktig man han med snart?!


Kvällen spenderades i soffan i armarna på min kärlek! PERFEKT!!

Imorgon väntar hektisk dag men först några timmars sömn:)


Kväll dag 9?

Jag ligger här i soffan och kollar BB. Regnet öser ner och jag njuter.

Kroppen gör ont efter dagens pass med PT. Kommer säkert vara värre imorgon men det är precis så det skall vara!

Tog en 10minutare på spikmattan också PAIN!

Har även varit duktig och tvättat samt gjort mina läxor:) riktigt duktig riktigt duktig:):)

Förresten blev jag bjuden på en asgod protein shake av min PT efter träningen. Smakade exakt som vaniljglass med krossade chokladbitar:D farligt farligt:P


sovmorgon

Vafan! Va uppe tidigt tidigt imorse för att vaktmästaren skulle kolla på vår spis, efter två minuter konstaterades att vi ska få en ny spis WOHO! Med glädjande besked gick jag och la mig i sängen, trodde aldrig jag skulle somna men det gjorde jag, och vaknade nu:S vilket innebar att jag nu missat skolan idag, hej komplettering!

 

Mohahaha som det kan gå! Nu några timmar efter jag vaknat känns tanken på komplettering inte så illa, min kropp är utvilad och jag har kommit halvvägs på en uppgift som skall vara inlämnad på måndag!

Dessutom kunde jag äta en väldigt god frukost och njuta av att bara vara! Alldeles strax skall jag slänga in en tvätt och äta något litet innan jag drar och tränar med min PT! Jag är så taggad!!!

 

image description


Måndag

Hello måndag, Hello ny vecka!

Har börjat dagen med att läsa en bok vi ska diskutera i skolan idag. Nu blir det lunch och sedan in till skolan ett tag.

I eftermiddag är det träning som gäller. I kväll måste jag hinna med en del städning och handling av mat osv.

Har även en del mail osv. jag måste fixa med för att få en del ny/gamla projekt att rulla igång igen.


Blä

Livet vänder fort. Det jag alltid trodde jag ville ha har jag nu fått, men känns det bra??? NEJ! Panik panik panik!!! Hur ska detta lösas?

Hur sk jag klara av fritid i massor och begränsat med pengar?!

KÖPSTOPP!!!


Lördag

Dag 6 på mitt matschema och allt går suuuper! Åt god god frukost med ägg och massa ostar, skinka och salami:)

Nu är vi påväg in mot stan för att träffa Sandra och hennes bebis mage:)

Efter det ska vi till busfabriken och busa med min favoritkille:D

Hoppas ni alla får en trevlig lördag för det tänker iallafall jag ha:)


Helg

Träning avklarad och jag måste ju erkänna att jag kände mig helt lost då jag inte kunde stegen. Nya danser nya låtar. Men kul!!

Kom hem och käkade lunch. Grillad kyckling med coleslaw, snabbt, gott och enkelt!

Tog en dusch och åkte sen in till stan för att möta upp en klasskamrat som är väldigt snäll och låter mig låna en bok vi skall ha läst till på måndag:) tackar tackar!

Nu är jag påväg hem igen och känner mig lite smått stressad! Ska hinna packa, plocka undan, fixa naglarna och annat smått och gott innan vi åker om några timmar! Blir att ta på sig donken inställningen och bli en robot så hinner jag nog klart!

Btw jag har inte jobbat på hela denna veckan, börjar få sån himla abstinens!!! Måste tjäna pengar!!.
Förhoppningsvis får jag jobba något nästa vecka men fram tills dess skal jag njuta av en helg i Malmö!


Dag 5 av 14

Godmorgon alla!

Nu är vi inne på dag 5 av mina 14 dagar på mitt matschema. Idag är
Jag trött och tung i huvudet. Samtidigt är jag nervös inför helgen då jag inte själv kan få laga min mat eller bestämma vad jag ska äta.

I dag ska jag träna Zumba, städa, packa, åka in till stan för att hämta en bok och sedan drar jag!!!!

Malmö nu kommer jag!!!


Slut dag 4

Blev ingen träning och det var ganska skönt men nu är jag så rastlös och hungrig!!!!


Åt lax med wokade grönsaker idag. Gott faktiskt!


Dag4

Hemma från skolan nu, plockat undan från gårdagens roligheter och ligger nu i soffan.

Min kropp är mör och värker från veckans träning. Skulle egentligen tränat activio idag 17.00 men nu får jag helt plötsligt inte träna på exclusive längre! Jävla skit! Hoppas på att Andreas orkar träna med mig ikväll för då åker vi förmodligen till almedal:) annars blir det ingen träning idag, fast det kanske inte gör något när jag faktiskt skall träna Zumba imorgon:)

Gårkvällen var riktigt riktigt jobbig. Att se alla andra dricka läsk och dricka vin och äta tacos bröd då ville jag sjunka under jorden! Var bara till att bita ihop och sitta där med mitt glas vatten:(

Nu ligger jag i alla fall i soffan och kollar på vänner:) i hörnet av bilden syns de fina blommorna jag fick av Andreas på alla hjärtans dag... Ibland kan han


Träning

Efter skola med en lunch där jag fick kalla fötter och ville spy av min sallad gick jag till Hemköp och köpte grillad kyckling och coleslaw som jag käkade.

Nu är jag precis färdig med dagens träning som har består av 1 timmes kondition blääää

Är påväg hem och ska inom Ica och handla... Idag blir det tacos med fiiina vänner! Så tacksam att dem finns!


Träningsvärk

Fyhelvete!!!! Hur ska jag klara av att gå med senna träningsvärken?!!!

Nu taggar jag skola! I eftermiddag blir det träning och sedan står det trevlig vänner middag på schemat:)


Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag idag ju och jag blev uppvaktad av Andreas med blommor, jävligt otippat men väldigt uppskattat:)

Annat än blommorna är det inte mycket firande av denna dag hemma hos oss, vilket är ganska skönt!


Här i hushållet har jag precis målat naglarna i mörkret, orkade inte resa mig för att tända lampan. Andreas duschar och när han är klar skall vi käka jordgubbar! Goooooott!

2 dagar kvar av skola och 3 träningspass kvar innan jag drar till Malmö!!! Woho!


PT

Vilken jävla genomkörare jag fick idag! Bolljävel, plankhelvete, fria vikter och 1km på bandet det snabbaste jag kunde!

Ser fram emot träningsvärk deluxe imorgon!

Men nu är jag hungrig!! Kyckling sallad med massa bacon och fetaost står på schemat. Till det bjuds det på vitlöksbröd ( dock ej för mig:() efter set är det chill som gäller!


:(

Nämnde jag att jag hade ont i huvudet?...


Dag 2

En ny dag är kommen men jag vill bara stänga ögonen. Jag har träningsvärk och huvudvärk och är grinig som tusan. Men jag måste tagga till för det händer massa roligt i skolan idag, och sen blir det träning med min PT...


Dag 1

Jahapp idag skulle mitt mer hälsosammare liv börja men inget matschema har jag fått än så känner mig inte alls motiverad.

Jag började dagen med att skita i frukost något jag har fått strikta regler i att inte göra, men kylskåpet var tomt.
Skolan gick bra iallafall och ja käkade en hyfsat nyttig lunch.

Nu är jag på väg tillbaka in mot stan för dagens träningspass, cykel activio och cxworks. Efter träningen får jag åka förbi Ica och handla på mig lite frukost till imorgon. Såg precis lite reklam där Ica kör erbjudande på mycket grönsaker och frukt. Pik kanske?! Bra för mig iallafall.

Hemma ikväll bjuds det på korv gryta ( inte alls nyttigt, men jag älskar korv). Tänkte köpa på mig massa färsk frukt och smaska på ikväll när söt suget kommer fram!


Sista vin kvällen

Lördag! Bra kväll!


Matlagning

Hemma från första träffen med PT alltså. Hur det gick kan vi ju ta en annan dag. T.ex. På måndag då jag får mitt kostschema. Fram tills dess är det faktiskt helg och jag ska njuta av god mat och gott att dricka!

Ikväll kör vi på kyckling inlindad i bacon, klyftpotatis och bea sås:)


PT

Taggar för min första PT timme idag! Nu gäller det! 6 juni är det jag som skall ha nått mitt mål! En hälsosammare Louise, leva som man lär kanske:)

I dag ska vi göra några tester och snacka kost. Så fort jag har fått mitt nya kostschema så börjar två tuffa veckor:) ser fram emot det med skräck! Mohahaha


Jobbigt liv...

siken slapp vecka jag haft! Och trots det är jag helt sanslöst trött!

Nu är jag påväg ut till min praktik plats iallafall och skall göra en intervju om religionskunskap på min handledare. Ska bli väldigt spännande.

Annat på dagens planer står det också
-besöka systemet
-träning
-tvätt

Skall även laga till en riktigt smarig rätt med lax och chili sås. Får passa på när Andreas inte skall vara hemma!



I morgon är jag ledig Woho!!!


Måndag!

Då var måndagen här och snart över. Tiden går så himla snabbt!

Helgen var så himla bra:) I lördags va det som sagt kalas och det var himla mysigt. Sen jobbade jag natten och fick gå hem tidigare:D Inget att göra så Andreas kom och hämtade mig halv fyra på morgonen! hehe han är ganska bra den där Andreas ibland.

Söndag sov vi länge och sedan åkte vi och storhandlade så nu har vi fyllt frys och kyl med massa mat. Var även på Hornbach och köpte olja till vårt bord så nu är det äntligen inoljat! På kvällen kom Hanna och käkade massa god mat och drack några flaskor vin:) Det va vi båda värda efter att båda hade jobbat helgen.

I dag var det ju dags för skolan igen och när jag kom hem hade hanna varit här och storstädat! så jävla gött!!!! Jag lagade sedan mat till oss och sen åkte vi och tränade:) Kunde inte börjat veckan på ett bättre sätt!

I morgon är det tisdag och jag har skola som vanligt:) efter skolan blir det träning och sen ska jag hem till Carina och dricka vin:) Längesen vi sågs så det ska bli kul:D


Lördag

Hello!

Sitter just nu i bilen på väg till ett kalas. Andreas brors son som har fyllt 7!

Som vanligt är vi sena! Fattar inte hur vi lyckades med det idag! Åkte hemifrån kl12 och åkte bara inom Frölunda och köpte en present!

Men iallafall så gasar Andreas på (fast jag hatar det) så förhoppningsvis blir vi inte allt för sena.

Ikväll är det melodifestivalen!!!!

Dessutom ska jag jobba i natt:( men blir nog kul:D


Godmorgon

Hej hej alla söta!
Idag mår jag sååå bra! Har sovit så himla gött i natt och nu börjat dagen med en helt underbar frukost, Smothie med ananas och mango samt yoghurt med musli.
I dag på schemat står det jobb och plugg. Vad ovanligt va? Ska bli så skönt attt komma hem ikväll och bara ta det lugnt.

Betyg

Gissa vem som fick högsta betyg i senaste kursen? Mohahahaha ja det stämmer det va jag:)

Liiiite måste jag få skryta!


Today I'm wearing this

.


GODMORGON

VAD HÄNDER???

Jag har varit vaken sedan klockan var 6!!! Pigg dessutom och har fått en jävla massa gjort:)

Jag har läst ut böckerna vi skulle ha gjort tills idag och jag har svarat på de frågor vi skulle ha svarat på till dagens seminarium.

slängde dessutom in en tvätt i maskinen:) väldigt effektivt!


Ska alldeles strax bege mig mot bussen, börjar 9.15 idag och vet inte säkert när jag slutar men jag är taggad:D

såhär ser jag ut idag:D är glaaaad och pigg och pepp:D



RSS 2.0