mina mått

Förra veckans resultat

bröst:91cm
midja:74 cm
Höft:97cm
lår:62cm
armar:31cm

Denna veckans resultat

bröst: 91 cm
midja: 72cm
höft: 96 cm
lår:61cm
armar:31 cm

Kommentar:det går säkert men sakta framåt. Jag är nöjd med veckans fyra första dagar sen hamnade jag i skitet pågrund av jobb. Jag var trött och sliten så det blev ingen träning i helgen och dessutom drack jag mitt första glass cola på en månad bara pågrund av huvudvärk,trötthet och grinighet.

Men nu är det ny vecka och nya tag.  Ska försöka hålla mig på banan bättre denna vecka. Ingen läsk mer träning! Dock blir det ingen träning idag eftersom jag blev inringd och ska jobba några timmar istället, men maten ska jag fixa iallafall:)

JOBB HELG ÖVER

Dagens jobbpass var värst under denna fyra dagars period. Inte fysiskt kanske för där var det ganska soft då kroppen äntligen vant sig vid att stå upp konstant i nio timmar. Det som var jobbigt var det psykiska, alltså alla jobbiga kunder.

Jag jobbade frukost även idag 6-15 och tiden sprang verkligen iväg. Om jag kollar mitt schema så dröjer det nu drygt 1,5 vecka innan jag ska jobba igen men jag hoppas verkligen att de ringer mig för jag vill jobba mer!

Annars så ser väl planerna för veckan ut som följer

Måndag: skola 10-15, träning
Tisdag: skola 9-12 (seminarium), Träning
Onsdag: skola 13-15 (Forskardebatter), träning
Torsdag: LEDIG, Träning
Fredag: LEDIG,Träning
Lördag: Malmö
Söndag: Kalas

 


Värk

Jag har jobbat idag med 06-15. Märks att jag inte längre är van vid att jobba såna pass och definitivt inte att gå upp så tidigt. Min kropp värker av att haft stått upp 9 timmar, 2 dagar i rad. Det känns som att mina ben krampar!

Det här är dock ingen ny känsla för mig eftersom det är samma sak varje gång jag inte jobbat på länge och jag går på ett nytt pass. På grund av detta så har jag bestämt mig för att köra en väldigt chill kväll. Andreas ville ut, så han drar nog ut ikväll så blir väl ensam. Ändå skönt för då slipper jag få dåligt samvete för att jag är ett dåligt sällskap som kommer slockna runt klockan 22.

Till något annat då så kan jag ju säga att på grund av min värk i benen och hur trött jag är så kan jag ju säga att humöret är i botten och därför är sötsuget väldigt högt!

Jag är skit sugen på läsk, hade så gärna velat ta mig ett iskallt glas cola, men ack nej jag har klarat mig i 28 dagar utan läsk och jag vill inte fastna i det där beroendet igen.

 

Men lite godis borde jag kanske unna mig och en pizza? Vi får se om jag orkar gå till affären, Synd att inte gotteboet ligger här, eller tur kanske för annars hade jag varit stamkund där!

 

 

 

 


Snygg sambo

Andreas kom hem för en stund sen och hade med sig en stor påse från NK. Han hade storshopat! En riktigt snygg acne kostym! Tur att den var på REA annars vet jag inte vad jag hade gjort!

Den var riktigt snygg iallafall, så min man har bra smak endå ibland! Hihi

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig. Tidigt tänker ni men jag ska faktiskt gå upp halv fem imorgonbitti för jag ska jobba!

Bjuder på en bild på hur det såg ut i Malmö i julas! GALET mycket snö för att vara skåne!


mat mat mat

det blev carbonara...

Idag har jag ätit

Frukost: 2 knäckebröd med ost
Mellanmål: 2 clementiner
Lunch: Taco köttfärs med ris
Middag: Pasta carbonara och 1 apelsin

och påtal om apelsin. Jag dela denna apelsin i klyftor...smaskar på bra och är snabbare än du kan ana på sista biten. Ser att den är lite svart innanför skalet liksom. Tänker vafan är det? Delar på den och den är helt jävla möglig! VAFAN LIKSOM. JAG HAR ÄTIT EN MÖGLIG APELSIN! aja vafan den var god!

Och påtal om något annat nämligen träning. Idag när jag tränade kände jag att jag är tvungen att ta det till en ny nivå det här med träning. Så jag la till ett extra moment i min konditionsträning, nämligen crosstrainer. Så idag körde jag 15 min cykling, 15 min powerwalk på 6,5km/h och 8% lutning, 10 min löpning på 10,0 för att avsluta konditionspasset med 15 min crosstrainer. Känner mig NÖJD!

Längtar tills jag känner mig tillräckligt självsäker och nöjd med min kropp igen så jag vågar gå till gymmet med mina riktiga löparbrallor istället för ett par äkliga slitna mjukisbyxor!



Pizza eller carbonara?

Guuud är helt slut!

Körde ett hårt pass på gymmet precis och har nu tagit en lång dusch! Försöker bestämma mig vad jag ska äta idag. Andreas är i stan och träffar någon kompis så jag är själv ikväll igen...Idag är det dock skönt att vara själv!

Så tillbaka till maten. Antingen blir det pasta carbonara eller så blir det pizza. Jag är sjukt sugen på pizza men sen samtidigt vet jag att jag ska jobba de närmsta fyra dagarna och då lär det bli en jävla massa snabbmat. Men sen samtidigt JAG är värd en pizza...men det är långt till affären och det är svinkallt ute.

Jag tror nog jag tar carbonara iallafall.

Annars så händer ingenting idag. Jag börjar jobba 06 imorgon så ska i säng tidigt ikväll det är en sak som är säker!

En ny go morgon!

Klockan är snart kvart över åtta och jag är allready klar!

Idag är det dags för en dag i skolan. Jag är taggad!

Jag slutar klockan fyra och då ska jag hem och byta om och dra iväg till gymet. Jag hoppas verkligen att Andreas följer med mig. Hade varit kul med lite sällskap nämligen!


tråkig kväll

Klockan är kvart i nio och Andreas har fortfarande inte kommit hem.

Jag är ensam och har tråkigt! haha

Sitter med datorn i famnen och med fötterna på bordet och glor på tv, Sofias änglar!

Har tillochmed kollat igenom boken inför morgondagens seminarium en extra gång. Jag bara väntar på att tiden skall gå så att jag kan få lov att gå och lägga mig. Tiden går så sakta!

Kyckling och ris

Har precis varit på gymmet körde lagom hårt och kände mig klar efter en timme. Nu väntar jag på att maten skall bli klar, blir att jag äter själv idag med då mannen min jobbar över (som vanligt)

Förstår de som säger att helgerna är heliga för då har man chans att umgås tillsammans. Jag menar jag och Andreas umgås i princip aldrig med varandra på vardagarna,trots att vi bor med varandra. Andreas kommer hem vid 6 om kvällarna om jag har tur. Då äter vi och sen somnar han haha. Har jag otur som idag så lär han dyka upp här hemma runt 9 halv 10.

Därför jag blev så glad att jag bara ska jobba en helg nästa månad för det innebär att vi får tid tillsammans. Vi kan åka hem till Malmö , Vi kan åka till hans föräldrar och vi kan bara vara hemma. Och dessutom hinna umgås med vänner här i Göteborg!

Nej nu var det nog färdigt här!


Nu blir det träning:D

Kom precis hem från Mia och har satt i mig ett äpple, tagit på mig träningskläderna och skall alldelles strax bege mig till gymmet!


På tal om något helt annat...blev så glad idag när jag loggade in på den sidan där jag får mitt jobbschema och såg att där fanns massa lediga tider så nu blir det jobb både torsdag, fredag, lördag och söndag! Dessutom fick jag schemat klart för nästa månad och jag ska bara jobba en helg! Riktigt gott! + 3 vardagskvällar. Inte så mycket men bättre än hur det var denna månaden när jag var schemalagd noll dagar. Dessutom hoppas jag bli inringd en hel del. Vill spara en massa pengar så jag kan unna mig en semester för en gåns skull!

Jag älskar mat...

Jag älskar mat över allt annat det kan alla som känner mig intyga!

Dock vet jag att mitt mat intag har blivit alldelles för högt vilket har resulterat till +10 kg på vågen.

Därför har jag bestämt mig för att ta tag i detta på riktigt nu. För att hålla koll på mina matintag på riktigt och verkligen inte kunna fuska tänkte jag skriva in här varje dag vad jag ska äta.
Såhär ser dagens matintag ut:

Frukost: 2 knäckebröd med ost
Lunch: Nutrilett shake choklad
Mellanmål: Clementin
Middag: Ris m. kyckling och sås, sallad

Dessutom ska jag nog unna mig en fika med Mia om hon är sugen. isåfall blir det en scones med ost och marmelad för det är min favorit!:D


Jag försov mig...

Idag har jag gjort något hemskt:( Klockan ringde men jag gick inte upp. Vilket ledde till att jag missade dagens föreläsning (trodde jag) dock ser jag när jag gick in på GUL att föreläsaren hade fått bältros och alltså inte var där!

Så tur i oturen kanske man kan kalla det:P

Nu ska jag börja göra mig iordning och sedan åka in till stan för att träffa Mia! Vi ska shoppa lite, eller Mia ska shoppa jag ska bara ögonshoppa, måste hålla igen lite.

Sen när jag kommer hem hoppas jag att jag har fått i mig lite energi så jag orkar gå o träna.



dag 10: What's in your bag

I min väska finns allt möjligt skit. Jag har ingen koll egentligen.
Men finns en del saker du alltid kan hitta i min väska.

1. Gamla kvitton
2. En frukt ( stor chans att den är möglig)
3.massa pennor, typ ingen som fungerar
4. En del pengar, typ 50 öringar som inte kan användas
6. sötsaker

dag 9: What's in your bag

I min väska finns allt möjligt skit. Jag har ingen koll egentligen.
Men finns en del saker du alltid kan hitta i min väska.

1. Gamla kvitton
2. En frukt ( stor chans att den är möglig)
3.massa pennor, typ ingen som fungerar
4. En del pengar, typ 50 öringar som inte kan användas
6. sötsaker

Värdelös dag

Jag har verkligen haft SKIT TRÅKIGT idag! Jag HATAR såna här dagar. Jag har verkligen inte gjort något vettigt!

Visst kan det vara skönt att vara lite ledig ibland men jag kan verkligen inte bara ligga hemma en hel dag, speciellt inte på en vardag när jag vet att alla andra jobbar eller är i skolan! Jag känner mig så värdelös då!

Jag vill ha fullt upp, jag vill ha ett stressigt liv, min kropp lever på stress, älskar adrenalinet jag får av att ha hundra bollar i luften!


bjuder på en fisk...


Min helg

Fredag: åkte till Malmö kl 14.00 var framme kl 17.00 o mamma hämtade mig och Andreas på Centralen. Var bara hemma hos mina föräldrar och gjorde ingenting, skönt!

Lördag: Helgens höjdpunkt inträffade! Jag och Andreas åkte till My och Dennis för att hälsa på den vackraste lilla krabbat jag någonsin sett! Malte! Han var så fin och så liten och helt perfekt! Det var kärlek vid första ögonkastet och det ska bli så KUL att få vara en del av hans liv och se honom växa upp! Tog så fin fina bilder på honom!

Jag längtar sååååå tills jag själv blir mamma!

Söndag: Åkte till Varberg med tåg tidigt på morgonen, åkte dårifrån med bil till Ullared och handla lite smått och gott sen tillbaka till Göteborg igen.

jobb...

Börjar känna mig lite ledsen faktiskt...Innan då jag hade mycket att göra i skolan jobbade jag nästan jämt kändes det som. Vilket ledde till att jag började tacka nej till jobb för att jag skulle klara av skolan. Nu vill jag dock jobba så mycket som möjligt eftersom jag känner att denna kursen inte är så värst jobbig, dock får jag inga tider nu eftersom jag sagt nej hela tiden innan. Jag kommer INTE klara av att gå hemma 3 dagar i veckan och inte göra ett piss, känns lönlöst att försöka hitta något annat deltidsjobb då jag egentligen tycker att jag har det alldelles för bra där jag jobbar nu. Samtidigt vill jag inte bara sitta hemma och vänta på att de ska ringa in mig:(

mina mått

Tänkte börja mätta mig varje måndag för att se om jag gör några framsteg. Här är veckans mått som verkligen är KATASTROF! Inte konstigt att nästan inga av mina kläder passar mer!


bröst:91cm
midja:74 cm
Höft:97cm
lår:62cm
armar:31cm

Ingen träning

tvätten är klar och jag har precis tagit en såndär väldigt väldigt lååång dusch! Gott!

Jag skiter i träningen idag, jag har ingen energi överhuvudtaget för det!

Ska göra mig iordning o gå till affären nu hade jag tänkt.

Längtar efter Andreas extra mycket idag, vet inte varför men bara gör det!

tillbaka i gbg

Efter en helt underbar helg i Malmö är jag nu tillbaka i göteborg. Tänkte berätta om dagen lite senare när jag har mer tid. Nu tänkte jag bara skriva lite snabbt om dagens planer.

Jag är ledig idag och håller därför på att tvätta. De första två maskinerna ligger i och jag väntar på att de ska bli färdiga. Hade tänkt städa sen så att allt är snyggt och fint tills Andreas kommer hem. Sen ska jag gå och träna och köra lite extra kondition idag eftersom jag inte tränat på hela helgen. Sen ska jag handla och fylla kylskåpet md goa saker.

Det var nog alla planer för denna dagen... Alltså väldigt chill!

Jag var så himla glad för detta schemat jag har nu när jag fick det eftersom jag ska vara ledig så mycket...men vafan jag är redan uttråkad! Jag hoppas verkligen att jag får möjlighet att jobba mer nu denna perioden så att jag får något att göra och dessutom tjäna lite extra cash vilket verkligen behövs eftersom det kommer bli en väldigt tuff vår med mycket som händer:)

SÅDÄRJA

Äntligen är det fredag, har städat hela lägenheten och weekendbagen är packad. Tåget drar om ca 2 timmar och jag längtar!

Nu blir det lunch här så jag klarar mig hela resan, tomatsoppa och ett par mackor!


vad händer?

Måste bara skriva en sak innan jag går och lägger mig...

Klockan är nu lite över halv 12 och Andreas sitter fortfarande och pluggar! HUR SJUKT ÄR INTE DET?

Jag är mäkta stolt över honom!

Även jag har fått en hel del gjort nu ikväll och en liten klump har lämnat min mage. Nu kan jag bädda ner mig och göra mig redo för en ny dag imorgon!


då var det kväll...igen

Dagarna bara springer iväg här!

Blev ingen träning idag, istället sitter jag med en energy drink och chips med dipp framför mig.

Så kan det gå ibland! Men jag firar att jag klarade av första dagen på den nya kursen!

Imorgon slutar jag tolv från skolan..åker då hem och packar snabbt och äter något lätt. Klockan två går tåget från centralen sen väntar en helg i Malmö och jag får äntligen träffa lille Malte!


För övrigt har vi pluggstuga här i lägenheten nu ikväll.

Andreas sitter verkligen och pluggar och har gjort det ett tag nu, är stolt över honom!

Själv har jag också en hel del att ta tag i! Jaja natten är ung heter det väl?

Imorgon blir det även en tidig morgon. Måste träna, blir ju inget sådant alls i helgen:(


HMMM

Kom precis hem från skolan, och  vem hittar jag inte sittandes framför tv:n? AHHH JAG BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ HONOM!

varför är det så svårt att ta ansvar?

Varför är det så svårt att inse att allt han gör påverkar mig, påverkar vår framtid
Precis som allt jag gör påverkar honom.

Man har alltid ett val, synd att det oftast är fel val som görs!

dag 8: Mina syskon

Jag har en bror. Hans namn är Philip och han är två år åldre än mig. Vi bråkade väldigt mycket som små, vem gjorde inte det med sina syskon?

Desto äldre vi har blivit desto bättre har vi kommit överens med varandra, tur är väl det. Nu kan vi tillochmed umgås tillsammans! KORS I TAKET!

Nej men jag älskar min bror, punkt slut!

jag är så jävla trött på mig själv!

VAFAN ASSÅ! jag är verkligen värdelös på att läsa klart saker! Jag budade som sagt på biljetter på tradera ner till Malmö. Man kunde välja olika block på när man med största sannolikhet kunde åka... Fans tre olika block. Jag tog blocket mellan 10-14.00 eftersom jag slutar tolv. Andreas slutar vid tre men han är i Varberg så kan ju hoppa på tåget där när det kör förbi. Iallafall nu har jag vunnit biljetten och DÅ läser jag det finstilta. TYDLIGEN blir man tilldellad en biljett på NÅGON av de avgångar som går mellan 10-14! jag var hundra på att man fick avgöra själv vilket tåg mellan den tiden som jag valde...VAFAN jag är så jävla klantig...jag kan INTE missa den skoldagen, ser fan inte bra ut att vara borta första veckan från skolan...dessutom jag som TJATAR isönder mig på Andreas att han skall gå till skolan varje fredag kan inte nu komma och säga att han skall skolka, för att JAG har klantat mig!


Jag har inte berättat för Andreas att vi har detta problemet nu, jag har inte ens sagt att jag har budat på biljetter. Vi kanske inte ens får biljetter på samma tåg?! Jag har inte ens kolalt om tåget stannar i varberg.




WOW!

WOW vad glad jag blev helt plötsligt! Gick in på ladok för att kolla om betygen för förra terminen kommit in och visst hade dem det! Fick till min stora förvåning riktigt bra betyg! eller förvånad o förvånad...tyckte jag förtjäna dem där betygen väldigt mycket! Två VG fick jag! tackar och bugar!


Nu sitter jag här och firar med en påse godis! Firar dels betygen och dels hur BRA träningen gick idag!

Imorgon har jag en fullspäkad skoldag från 9-16, GÖTT att vara igång!

Annars så hände inte mycket ikväll...ska njuta av att göra ingenting, äta mitt godis,kolla tv och vakta mina tåg biljetter som jag budat på tradera!

jahapp plugg var det va?

Jag är så seeeg! Jag kommer ingen vart med detta pluggandet...Eller jag har läst ut en bok som vi skall ha läst til imorgon...Men detta jävla arbetet jag skriver på är helt jävla trög skrivet!

Jag har hållt på med det enda sedan i höstas men jag har ingen inspiration till att skriva något...Allt blir bara åt helvete när jag skriver tycker jag!


Funderar på en liten lunchpaus nu med rester från igår! Tycker jag förtjänar det! Sen lite plugg till sen lite träning:D Jag längtar verkligen efter träningen...dagens höjdpunkt liksom!

dag 7: Min tro

Jag kan ärligt säga att jag vet inte VAD jag riktigt tror på. Jag tror på gud det gör jag. Jag är medlem i den svenska kyrkan så därför borde jag väll vara kristen?.

Däremot tror jag inte på Jesus som guds son, Jag tror på Jesus som en man som var väldigt övertygad om sin egen tro och ville dela med sig av denna tro till folket.

Jag tror att vi människor behöver något att tro på, om det så är tron på hoppet, tron på kärlek eller en tro på en viss religion, det tror jag

Ännu en sovmorgon!

Är vaken och har precis ätit frukost....himla gött att njuta av en sovmorgon.

Ska alldelles strax börja plugga, himla tråkigt men det måste göras. Sen blir det träning också. Ska satsa på 15 minuters springning och 15 minuter powerwalkning idag!

Annars så mår jag ganska bra idag. Tänker på lilla Malte, My och Dennis och längtar till helgen då jag får träffa dem alla!


slut i rutan...

Kvällen är här och jag tar det lungt. Träningen gick bra, jag kör mitt bästa och ser små små framsteg för varje dag som går....Jag är definitivt inte där jag en gång var...långt ifrån där...men jag jobbar på det. Om man ser till att jag för drygt 2 år sen (shit va tiden går fort!) körde 20 min cykling som uppvärmning följt av 30 min styrka för att avsluta med 40 min kondition ( löpband eller crosstrainer) i princip varje dag, till att idag köra 20 min cykling 15 min styrka och 10 min löpning 10 min powerwalking så förstår ni skillnaden, Men jag tänker inte ge upp!

I övrigt så gjorde jag en god korvstroganoff idag, gjorde extra mycket så att jag kunde frysa in o ha lite matlådor till skolan.

Konstigt nog så har jag inga planer för imorgon...GÖTT! Dock måste jag nog plugga lite lite:P... En bok att läsa har jag o sen måste jag skriva lite. USCH! Kanske blir bio?


äpple är gott

Precis hemkommen från skolan nu.. Fick ytterst lite gjort då hjärnarn bestämde sig för att stå på noll idag så åkte hem istället.

Nu äter jag ett jädrans gott äpple för att få lite energi såhär på eftermiddagen. Ska bege mig iväg till gymmet om typ 10 min och köra lite kondition hade jag tänkt.

Annars så har jag väl inte så mycket planer för dagen. Ska laga mig lite mat sen och idag blir det falukorv:P Korvstroganoff faktiskt! Me love!

Ikväll ska jag även försöka mig på att få hjärnan att samarbeta med mig igen så att jag kan göra färdigt det jag har på min todo lista innan skolan börjar på allvar igen!


Då var det tisdag

Jag hade en helvetes morgon med Andreas! Vafan är problemet liksom....man behöver inte väcka halva huset när man skall gå till jobb!

Efter det somnade jag om och vaknade vid 10. Nu har jag ätit frukost och duschat. Ska alldelles strax börja göra mig iordning sen ska jag dra mig iväg till skolan ett tag. behöver hämta några böcker på biblioteket sen ska jag plugga!

Träna får jag göra ikväll eftersom jag vakna så sent idag.

Ska även hinna städa lite ikväll hade jag tänkt! Känns som att det är det enda jag gör...städa städa och städa....trotts det käns här aldrig 100% rent! PANIK


dag 6: minne för livet

Ett av mina roligaste minnen jag har är en klassresa till Prag som min gymnasieklass var på sista våren innan studenten.  Det roligaste med denna resan var för mig dagen då jag fyllde år. Vi var på ett ölbryggeri på kvällen. Allt som hände där var så himla roligt! Maten var kanske inte den bästa men umgänget, talen, sångerna ja allt var så himla kul! Verkligen ett minne för livet!

Nu var det kväll igen!

Jag sitter här i soffan igen och det är kväll. Jag har tagit mig igenom denna dagen också! Känns gött!

Träningen börjar kännas i benen, eller är det jobb passet som börjar kännas. Märks att det var länge sen man stod upp konstant i 7 timmar:P

Jag tvättade som sagt imorse och sen drog jag till gymmet för att sedan åka till jobb! Var sjukt seeegt att jobba. Tiden gick så långsamt, fattar inte det...dessutom var man ju själv lite seg i allt, även om det sitter i ryggraden.

Ska snart bege mig i säng, jag är så himla trött asså! Ska upp tidigt imorgon och träna för att sedan åka till skolan, skall gå till biblioteket och leta efter lite böcker jag behöver till kursen och sen ska jag plugga lite hade jag tänkt!

Jag mår så bra nu på något sätt. Mycket som har lagt sig på rätt plats eller hur man nu skall uttrycka det. Jag tycker det är skönt att vara hemma helt enkelt!


dag 4: vad är kärlek för mig?

Kärlek kärlek kärlek!

Jag tycker att kärlek är något väldigt individuellt. Vad som är kärlek för mig och vad som är kärlek för någon annan kan skilja sig enormt från varandra.

För mig är kärlek något som ger obegränsad med glädje men samtidigt något som kan ge en stor sorg. Någon som kan ge en lycka men samtidigt göra en väldigt olycklig.

Kärleken  är fin, kärlek är något vi människor behöver tror jag. jag behöver den i allafall


dag 5: Bästa vänner

Jag har en skön skara på sju personer som jag räknar till mina bästa vänner. För dessa sju hade jag kunnat gå över eld och vatten för. Jag tänkte berätta lite kort om alla för att de förtjänar allihopa att bli nämnda:)

My: My är min aldra aldra aldra bästa vän! Hon är mitt bollplank och den syster jag aldrig haft. Jag älskar henne över allt annat och jag VET att vi oavsett vad som händer alltid kommer vara vänner. My är en av de starkaste människorna jag känner, för mig är hon en riktig föebild på många sätt och jag ser verkligen upp till henne. Jag lyssnar på hennes råd för jag vet att hon vill mitt bästa alltid och ser inte på saker och ting från endast en synvinkel utan hon ser helheter.



Malin: Malin och jag har växt upp på samma gård, i husen mitt emot varandra. Vi har alltid varit väldigt olika som  människor och levt väldigt olika liv. Ibland har det gått många veckor utan att vi ens pratat med varandra men vi vet endå var vi har varandra och vi vet att vi alltid kommer ställa upp för varandra. Vi kan prata med varandra om allt! och det jag verkligen gillar med Malin är att hon ger sån energi! Hon är alltid glad och man blir glad av hennes närhet!


Sandra: Jag och Sandra hängde ihop i vått och torrt sen vi gick i tvåan tills dess vi gick i 9:an... Vi var med varandra varje dag och vi visste allt om varandra. Vi har gått igenom en hel jävla massa tillsammans. Vi hade några år där vi inte hade så mycket kontakt på grund av en jävla massa skit och guuud som jag saknade henne. Nu har vi dock kommit över allt onödigt drama som hände och har verkligen roligt tillsammans när vi träffas. Med Sandra känner jag mig trygg och som att jag kan vara mig själv till 110%


Lennie: Lennieboy är som en störig lillebror!:P....Jag älskar honom till döds men ibland vill jag verkligen vända honom upp och ner och bara AAHHHH! Lennie är brutalt ärlig och det gillar jag med honom. Han och jag kan ha världens diskussioner där vi båda har rätt( hur det nu går till) men så är det iallafall(jag har aldrig fel i mina åsikter)


Anna: Anna träffade jag på gymnasiet. Hon är också brutalt ärlig...på gott och ont hehe. Jag älskar Anna även om vi i mycket är varandras mottsatser. Anna är en människa jag verkligen kan diskutera med på ett vettigt sätt! och jag har haft så jävla roligt med henne under årens lopp


Mia: Mia är den som bara under det senaste året har kryppt in under kategorin "Louise's bästa vänner". Vi träfffades när vi båda började läsa till lärare på Göteborgs universitet. Det klickade direkt och jag kommer ihåg att jag redan efter första dagen kände att "henne gillar jag". Hon är min "partner in crime" här i Göteborg! Vi kan sitta i timmar och bara prata på ett sånt där gött sätt! Vi förstår varandras situation här i göteborg eftersom vi båda är invandrare i denna staden och lämnat allt vi någonsin kännt till på våra hemorter.


Andreas: min pojkvän, min sambo, min bästa vän. Ja denna kille har många namn. Andreas och jag började vår relation som väldigt väldigt nära vänner. Jag kan inte räkna hur många timmar vi spenderade i telefon med varandra varje dag i många års tid innan vi efter sju år äntligen träffade varandra face to face. Jag är oerhört tacksam för att jag har haft Andreas vid min sida under mina värsta tonårsår. När allt annat var skit var det till Andreas jag vände mig. guuud vad jag älskar dig



dagen so far...

Tvätten är färdig, dagens träningspass utfört o nu väntar en vlförtjänt dusch innan jag ska bege mig till jobb och tjäna lite välbehövliga cash!


dags att säga godnatt kanske...

Nu är jag trött! Jag och Andreas har ägnat de senaste timmarna åt att fixa och trixa här hemma.

Vi körde riktigt seg dag idag... Jag kom inte iväg till gymmet förrän klockan var två, sen kom vi inte iväg till IKEA förrän klockan var strax efter halv fem. Väl på IKEA köpte vi nya lampor till sovrum och kök och dessutom en hylla till vardagsrummet där vi ska ha skrivare och lite dvd skivor o sådär.

Träningen idag gick segt:( men så lär det vara den närmaste tiden och det är bara till att ta det:P

Jag fick mitt schema idag för hur jag går i skolan osv denna första halvan av terminen och det ser soft ut! Om jag inte minns fel så slutar jag vid lunch på fredag så det blir ju perfekt eftersom jag har planer på att åka hem till Malmö över helgen så jag får träffa fina Malte. ohh guud det verkligen pirrar i min mage när jag tänker på att min bästa vän har en son, hon har varit med om det mest mäktiga man enligt mig kan vara med om i livet, föda ett barn, bli mamma, så jädrans häftigt!

Imorgon skall jag tvätta på förmiddagen sedan blir det jobb! Ska bli soft att komma in i vardagen igen på riktigt, inget slappande mer!

Nej nu ska jag ta min sambo och bege mig i säng! dagen börjar tidigt imorgon..Andreas börjar kl sju och jag har tvättstugan kl 8

söndag var det här!

Okej nu var det alltså söndag. Jag har sovit som en gud inatt tillskillnad från förra natten då jag låg uppe och vred mig hela natten eftersom jag var så spänd,lycklig, glad, orolig inför Mys förslossning:D

På schemat idag så står det nog IKEA. Måste köpa nya lampskärmar så vi får bort julstjärnorna ur fönstrena.
Dock så ska jag bege mig till gymmet först och springa lite, SOM JAG HAR LÄNGTAT!

På tal om träning och kost och hälsa o sådär så vill jag bara stolt säga att jag har gått ner 4 kilo sen nyår! Då undrar ni kanske hur jag har lyckats med det? Jo mina kära vänner det enda jag har gjort är att sluta dricka läsk! Helt sanslöst tycker jag! Jag har inte tränat en enda gång eftersom jag har varit i Malmö, jag har inte heller ätit mindre än vad jag brukar eller slutat med godis eller sånt. Jag älskar mat och jag älskar gott gott därför kan jag inte sluta med sånt, bara slutat dricka läsk!

Men nu är det alltså dags för gymmet igen! Jag har bestämt mig att jag verkligen skall försöka träna nu varje vardag innan skolan på måndag,tisdag och onsdagar och sedan på eftermiddagarna på torsdag och fredag tillsammans med Andreas. Jag ska inte träna med målet att gå ner i vikt utan med målet av att känna mig mer pigg och att jag ska bli starkare i kroppen och klart att jag vill att det ska försvinna några cm på vissa ställen utav min kropp, men alltså ingen fokus på vikten. Jag MÅR BRA utav träning därför SKA jag ta mig tid till att träna oavsett vad.

Däremot har jag ett mål som har med kroppen att göra, dock inte med vikten utan med utseendet av kroppen. Det är drygt 2-3 månader tills Malte skall döpas. På hans dopdag skall jag se friskare,sundare och mer fastare ut än någonsin tidigare. Det är mitt mål!


dag 3: Mina föräldrar

Då var dag tre här och jag ska berätta om mina föräldrar:)

Min mamma heter Lisbeth och år 50 år gammal. Hon är uppvuxen i Simrishamn och bodde där i många många år. Tills hon träffade pappa då och de flyttade till malmö tillsammans:)

Min pappa heter Leif och är 48 år gammal och han är uppväxt på en bondgård i en by utanför Tomelilla. När han  var 17 flyttade han till Tomelilla där han bodde tills han träffade Malmö och de flyttade dit tillsammans.

Båda mina föräldrar är verkligen värdens underbaraste föräldrar.  Det som finns mellan dem är verkligen äkta kärlek. De är säkert i andras ögon världens mest olika som människor men fungerar sjukt bra som par.

Klart jag skämdes som bara den över dem när jag var yngre och de ställde sig och hånglade med varandra när jag hade kompisar hemma, men nu är jag bara glad över att de fortfarande är så kärleksfulla mot varandra efter 25 år som gifta!

Har jag en sån kärlek mellan mig och min framtida man efter 25 år som gifta så kan jag skatta mig väldigt lyckligt lottad.

Grattis My och Dennis

En längtan, en lycka, ett barn, ett hopp
en gåva från himmelen ni just har fått.
Två händer, två fötter, ett ansikte så sött
ett efterlängtat litet barn du My just har fött.

Ett skrik, ett skratt, en kropp så varm
ett vackert litet barn ni håller i er famn.
Ett hjärta, en själ, ett helt nytt liv
ett barn som ska ta världen med flera små kliv.



Äntligen är han här!!!



dag 2: Min första kärlek

Att skriva om sin första kärlek är svårt för att för mig är det här med sin första kärlek en riktig tolkningsfråga. Är ens första kärlek den där personen som man för första gången kände ett riktigt pirr i magen för på låg och mellanstadiet. Eller är ens första kärlek den person som man sa jag älskar dig till och verkligen MENADE det för första gången?

Jag menar att vara förälskad i någon och att vara kär är för mig två helt olika saker. Och dessutom de killar som jag kände att jag var "kär" i när jag var yngre är inte alls kärlek när jag tittar tillbaka på det idag.

Jag har varit i förhållande och sagt jag älskar dig till personer som jag idag inte förstår HUR jag trodde det var kärlek, HUR jag trodde att det var att älska någon.

Jag kan inte komma riktigt överens med mig själv vem som är min första kärlek eftersom jag inte själv har tolkat klart frågan:S

Därför kör jag min lilla egna version av detta:S

Mitt första pirr i magen som varade i många år var för en kille som heter Zahoor. Jag hade ett gott öga till honom redan på dagis och det fortsatte att vara så hela låg och mellanstadiet. Detta var dock inget som var besvarat.

Mitt första förhållande var med Niklas under åttan. Jag tittar tillbaka på det idag och skrattar lite för mig själv...det där var ju inte kärlek:S möjligtivs ett litet pirr men absolut inte riktig kärlek.

Mitt andra förhållande var med en kille som heter Kim. Vi var tillsammans i mer än tre år. Jag vill verkligen göra detta så rättvisst som möjligt. Jag menar jag spenderade så oerhört mycket tid med denna kille och jag har en väldig respekt för honom och det vi delade tillsammans. Vi hade gått i samma klass under hela högstadiet men aldrig lagt någon som helst tid på varandra. Det var sommaren mellan 9:an och gymnasiet som vi för första gången hängde med varandra eller vad man skall kalla det. Vi blev efter några veckor tillsammans och var på många sätt oskiljaktiga.

Desto äldre vi blev desto mer klarare blev det för mig att vi inte skulle bli gamla tillsammans. Vi ville väldigt olika saker med livet och växte helt enkelt ifrån varandra.

Dock kan jag säga såhär. Det jag delar tillsammans med min sambo idag, det går inte att jämföra med något annat. Det jag känner för honom går inte att beskriva i ord. Detta är något som vi har utvecklat tillsammans under många många år, något som utvecklades ur en väldigt stark vänskap som vi haft sen vi var 13. Detta är något som går högre än kärlek, högre än något annat jag någonsin kännt.


dag 1: Om mig

Jahapp vad ska man skriva om sig själv då? hmmm

Kanske börja med att berätta att mitt namn är Louise Johansson. Jag föddes den 6 april 1989 i Malmö, 4 dagar förtidigt, allt för att jag förevigt skall kunna retas med min "kusin" Jimmy att jag är exakt fyra dagar äldre än honom! Så man kan väl säga att jag redan där var en riktig retsticka! hihi

Jag växte upp i en vad man kallar för "kärnfamilj" med mamma,pappa och min två år äldre bror Philip. Vi bodde på samma ställe tills jag var 18 år gammal. I en förort till malmö kallad Oxie. Vi bodde i ett radhus på ett område som var helt underbart. Alla barn som bodde där runt omkring var i samma åldrar som jag och min bror vilket gjorde att det alltid var massa barn ute på lekplatserna och de vänner jag hittade där är vänner jag fortfarande har kvar och alltid kommer att ha.


När jag var 18 flyttade vi till en annan del av Oxie kallad Kristineberg. Där bodde jag i två år innan jag bestämde mig för att jag hade tröttnat på Malmö så jag flyttade till Göteborg och här bor jag idag och är sambo med min underbara pojkvän Andreas.

Att berätta hur man själv är som människa är väldigt svårt, som att skriva ett CV

När jag var liten var jag väldigt blyg, det är jag till viss del fortfarande men det är något jag jobbar på!

När jag kom i tonåren var jag en, vad min vän Lennie kallar för en riktig "drama queen", jag kan inte annat än hålla med! Jag hade ett jävla temperament (ärvt av min pappa:P) och jag fick en adrenalin kick av att "sätta andra på plats", även när jag hade fel. Detta är något jag fortfarande ibland kan hålla på med men jag försöker för det mesta nu hålla mig i skinet och erkänna när jag har fel, tillochmed ibland säga "förlåt" även om det är svårt.

Jag är en sådan människa som gör allt för mina vänner. Har kanske inte världens uppsjö av vänner men jag har en skön skara på sju underbara vänner som jag räknar som mina aldra bästa vänner som jag skulle gå över eld och vatten för. ( borde kanske skriva separata inlägg om var och en för att hedra dem lite)

Som människa har jag ett jävligt hårt yttre med väldigt höga murar runt om. Jag släpper inte in vem som helst, med rädsla för att bli sårad.

Andra egenskaper som jag även besitter är att jag kan hitta ljus i alla mörker och att jag är envis som en åsna!

För att berätta om vad jag gör här i göteborg så kan jag ju säga att jag jobbar deltid på Mcdonalds och läser till idrottslärare på göteborgs universitet. Har precis avslutat mitt värsta plugg år NÅGONSIN där jag läst humanbiologi, fysiologi varvat med praktisk idrott! Men idag skrev jag sista tentat i det och ska nu läsa svenska så ser fram emot ett väldigt mycket lättare och lugnare år!









en sån där lista!

Har märkt att sådana här listor är jävligt populära så därför tänkte jag börja ta upp mitt bloggande igen med precis en sån här lista! då har man iallafall en sak att skriva om varje dag!


Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad är kärlek för mig?
Dag 05 – Bästa vänner
Dag 06 – Ett minne för livet
Dag 07 – Min tro
Dag 08 – Mina Syskon
Dag 09 – What’s in your bag?
Dag 10 – Veckan som gått
Dag 11 – 10 saker jag älskar
Dag 12 – Favorit bloggar
Dag 13 – Bästa födelsedagen
Dag 14 – Saker jag ångrar
Dag 15 – 10 saker jag hatar
Dag 16 – Om detta var min sista dag...
Dag 17 – Mina förebilder
Dag 18 – Saker som får mig må bättre
Dag 19 – Saker som får mig gråta
Dag 20 – Personer i ditt liv.
Dag 21 – A day in your life
Dag 22 – Mitt favoritställe
Dag 23 – Saker jag saknar
Dag 24 – Mina ambitioner
Dag 25 – One last moment

RSS 2.0