En jobbig dag

jag hade ett strålande humör i morse men nu är humöret åt helvete!

Jag tror det kanske beror på att jag har för lite socker i kroppen!

Jag är verkligen en godis människa och gillar det där lilla extra i livet..haha..men nu har jag i allafall bestämt mig för att lägga av med sånt for now så att säga...

Jag satte ju igång med träningen igen förra veckan så denna veckan så ska det sättas igång med att få rättsida på maten igen... o alltid de första dagarna när jag slutar käka onödiga saker så får jag alltid ont i huvudet och blir på sjukt dåligt humör!

Började dagen med havregrynsgröt, äpplebitar och massviss med kanel! så sjukt gott är det!

Vid 4 tog jag bussen till gymmet o tränade typ 2 timmar...körde riktigt hårt idag kändes riktigt bra!

Kom hem o lagade lite pasta o köttbullar haha jag suger verkligen på att laga mat! Baka kan jag o det är jag riktigt grym på men riktig mat går alltid åt helvete...men i allafall nu har jag ätit o det kändes bra i magen:)

Om typ 1 timme åker jag till jobb o jobbar natt...ska bli helt okej faktiskt e lite trött men bara 6 timmar idag så jag överlever.




Idag längtar jag även tillbaka till den kväll då detta fotot togs! Jag saknar...


ny dag, ny vecka

Solen skiner inte lika starkt idag som igår, men det är en ny vecka så det gör mig glad endå!

Jag vill att tiden ska gå fort fort fort! Helst springa iväg typ 3  veckor. Jag ser fram emot så mycket saker den närmsta tiden. Först o främst min födelsedag den 6 april sen efter det allt firande av den runt om kring:D

Sen 'är det ju vår på riktigt och sommaren är snart här o då drar jag för evigt till göteborg...eller i allafall för de närmsta 5 åren!:D:D:D jag längtar galet mycket!


Vad händer idag då?

hmm...ska snart dra på mig träningskläderna och åka till gymmet o träna några timmar...känner för en riktig hård träning idag..va så längesen sist då jag va heelt slutkörd!

Efter det blir det hem o en snabb powernapp för att sen åka till jobb o va där hela natten:)

Ser fram emot morgondagen...då ska jag hänga med My:D



mysdag med Malin och Shamir!

Vaknade upp som ett skott och kände att jag hade glömt något...Kollade på klockan och insåg att klockan var alldelles för mycket...Skulle ju vara på träningen med mina tjejer...Va bara att ta på sig första bästa och sätta sig i bilen...körde en mysig träning på 3 timmer sen bilen hem igen.

hoppade in i duschen o på med kläderna o sen bar det av o hämtade favorit Shamir..körde till Triangeln där vi mötte upp  bästa Malin.. tog en fika på Barista på gågatan och njöt av vårsolen. Efter en timme eller två bestämde vi oss för att ta bilen till västra hamnen och gå o mysa där... Det var riktigt mys och Malin och Shamir pratade på som att de hade känt varandre hela livet:)....Det gör mig så glad att se att mina vänner trivs tillsammans:D

Vi pratade om allt mellan himmel och jord och jag kände verkligen ett riktigt lyckorus genom hela kroppen!

Fick även idag höra att det går rykten om att jag skulle ha behandlat mitt ex väldigt illa.. Detta gjorde mig sjuukt förbannad! Jag har aldrig behandlat den killen med annat än full respekt!

Att en idiot fick för sig att säga till honom att jag bara dagar efter vi gjorde slut gick och höll hand med en annan kille va bara så jävla idiotiskt! Hur kan man ljuga för sin egen familj!

Det finns bara en enda anledning till varför jag gjorde slut med honom och det va helt enkelt för att känslorna hade svalnat, jag gjorde slut för respekt för både han och mig själv. Det hade inte varit rätt att fortsätta det förhållandet på det sättet!

Oavsett vad tänker jag inte sjunka så lågt och sprida massa saker om honom för jag tror verkligen inte att det är han själv som sagt något... jag tror han har samma respekt för mig som jag har för honom.


Schlager!

Alla de som står mig nära vet att jag blir helt exalterad när melodifestival veckorna sätter igång! Varje delfinal sitter jag klistrad framför tv:n!


För att inte snacka om finalen eller stora eurovision! Jag blir som galen och gör inte annat än sitter o kommenterar allt och inget hela låtarna igenom. Jag tror inte ens att jag lyssnar på låtarna riktigt eller gillar den typen av musik men det är liksom en väldigt stark tradition i familjen Johansson!

När jag tänker tillbaka på de olika årens finaler och delfinaler så är det liksom inte låtarna jag minns eller ens vem som vann. Det jag minns är istället gemenskapen och den kärlek som sprids i hela vardagsrummet när alla samlas!

Det jag minns från förra årets melodifestival final är att jag, Anna och lennie var uttråkade och bestämde oss var att ha en liten chill kväll med cider, chips och dippa..ja hela köret helt enkelt! Jag minns förberedelserna i minsta detalj. Hur vi åkte bröd bil från malmö till oxie. hur polisen ett tag körde bakom oss och vi slängde oss på golvet. Jag minns lyckan jag kände i kroppen av att ha några av mina närmsta vänner samlade för det för mig speciella kväll. Jag minns att jag drack alldelles för mycket cider och jag minns hur jag gick loss till piraternas sång och hur jag sjöng mitt finaste "VEEEEM SKA NU SE ALLA TÅRAR MOT DIN KIND, VEM SKA NU SE DEM MOT DIN HUUUUUUD" Bevis finns faktiskt på Youtube...hahahahaha



Från detta årets delfinaler minns jag som starkast 3 st..

Den första var på den delfinalen då Måns o Amy Diamond var med...Det var nod den roligaste kvällen av alla schlager kvällar detta året... Jag var med mina barndomsvänner och de små gnabben som pågick den kvällen var hysteriskt roliga!

den andra kvällen jag minst mest var den melodifestivalkväll jag spenderade med min mamma och pappa....Och pappa lite innan åtta bara skriker ut..."LOUISE GÅ UT I FÖRRÅDET OCH HÄMTA EN FLASKA CHAMPAGNE...VI MÅSTE JU FIRA IKVÄLL" vad vi firade har jag ingen anning om...men det var helt klart den mysigaste kvällen

Finalen är det sista jag minns...mest för att jag var så taggad att jag skulle se den.....Jag hade ju längtat ett år! Saken var ju bara den att jag INTE såg den....eller jag såg den , låtarna i allafall...men SJÄLV o det är inte alls samma sak!... vad som hände under röstningen ska vi inte ens gå in på:P:D Vem som vann fick jag reda på dagen efter:P


Nu ser jag fram emot stora eurovision! Om jag jobbar den kvällen så ska jag ta mig ledigt, är jag ledig så är det bara gott!!! då ska jag samla de som betyder mest, laga god mat och lyxa till det med något gott att dricka, vin eller en strawberry daquiri...Sen ska jag bara njuta av det trevliga sällskapet och hoppas att jag nästa år minns den kvällen med samma glädje som jag minns förra årets schlager!

Du är värd det bästa

I promise, I'm gonna fight for you!

Att springa tills luften tar slut

Mitt humör va nere i golvet när jag vakna i morse. Var väldigt otrevlig mot allt och alla. Jag mådde helt enkelt inte bra, och mina tankar som jag hade i mitt lilla huvud gjorde inte den saken bättre. Jag vet att jag tänker för mycket, överanalyserar allt fram och tillbaka men kan faktiskt inte hjälpa det.

När jag mår så så finns det endast ett sätt att få mig på bättre tankar och ett bättre humör. Det e då jag drar på mig träningskläderna, sätter musik i mina öron och springer tills jag inte har någon luft kvar i mina lungor. Alla dåliga tankar försvinner och jag känner mig helt avslappnad.

Exakt detta gjorde jag idag...Jag sprang o sprang o sprang...sprang ifrån allt det negativa och kom hem som en ny människa:D

Nu ser jag positivt på dagen och faktiskt tilloch med längtar efter att jobba inatt, Känna tempot och den härligt konstiga stämningen det alltid är på helgnätterna på jobb. bara känna när man slutar att man har gjort ett bra jobb:)


Solen tittade fram så jag kände mig för att klä mig lite vårigt så det har jag gjort:D inget svart alls på mig idag:D




Fredagskväll!

jag e helt tom!

Orkar knappt röra mig och magen värker så sjukt mycket! undrar om det verkligen bara är en sträckning, kan fan inte ha ont i 4 dagar av det!

För övrigt så är jag riktigt bakis med, antar att man mår som man förtjänar! ska aldrig mer dricka tequila, mår alltid skit av det dagen efter!:P

Idag har jag inte gjort speciellt mycket..sovit mest

Orkade faktiskt ta mig ur sängen och följa med pappa för att handla:)

försökte få i mig lite mat när jag kom hem men det gick riktigt segt, lättare gick det med godiset som jag köpte:D

Imorgon måste jag träna trots smärtan i magen, jag orkar inte känna hur allting bara växer på mig så jävla hemskt!

Kvällen har annars varit ganska så melo...jag e inte glad men inte ledsen i heller. Eller lite ledsen är jag kanske...på något sätt känner jag mig jätte ensam idag...jag tror det beror på att jag e på riktigt mys humör så det hade inte varit fel att ha någon att kramas med just nu.

Snackade ett tag med Mysan i telen innan...mår alltid så bra efter det...känner verkligen att jag kan säga allt till henne o att hon alltid lyssnar... vi har gått igenom så mycket tillsammans, både bra och dåliga saker men jag vet att vi klarar allt, så länge vi har varandra:D

Nu ska jag kolla några avsnitt av the hills:)

pusshaj



Köpenhamn

Gårdagen var riktigt mys faktiskt...Hängde som sagt med världens bästa Shamir... blev dock ingen matlagning utan vi unnade oss pizza och hamburgare:P

Blev lite utskrattad när han kom o jag stod i mjukiskläder o helt ofixad...hahaha

Gjorde i allafall en helomvändning o efter håret va fixad sminket på o klänningen på min sköna kropp så såg jag faktiskt riktigt bra ut..hahaha.

Som vanligt hade Shamir endå något att klaga på...Jag va för svart!!! Detta va han tillochmed tvungen att nämna för min mamma. Hon kunde väl inte annat än att hålla med:(


Shamir körde mig till centralen där jag mötte upp Anna:=) Tog tåget till köpenhamn och gick på någon konsert grej...urkass musik men hahaha det va kul endå! fortsatte sedan kvällen/natten yrrandes omkring i Köpenhamns olika stadsdelar

När det kom på tal att vi skulle åka till Christiania fick jag ont i magen...blev övertalad av Anna som ahde fått för sig att de hade rustat upp stället och att det nu va helt okej att vistas där. Vi fick dock båda två en stor chock. Det var som att se en gammal film från typ slum USA där massa hemlösa stod samlade runt små brinnande tunnor. Massa män som såg döda ut av alla droger de hade i sig...Efter 5 min där drog vi genast vidare...jag har aldrig haft en så äklandes känsla i magen o för att inte tala om rädslan asså.


Efter det drog vi oss tillbaka till centrala köpenhamn och gick o satte oss på någon random bar där vi satt sen hela natten, drack goda drinkar o hade trevligt sällskap!

Helt klart en lyckad kväll trots att jag egentligen kände för att dansa arslet av mig! hihi

Gladare än gladast:D

idag är det en bra dag! det känner jag ända in i hjärtat! Smärtan i magen är nästan helt borta, GOTT!

Började dagen med att gå ut o springa typ 40 min...min kondition är helt kass nu efter mitt uppehåll med träningen hahhaha...men det är väll bara att kämpa på antar jag:P

Ska snart ta o gå in i duschen och ta världens längsta dusch!  fräscha till mig lite hihi!

Idag ska jag chilla med Shamir i allafall...han ska hjälpa mig att välja kläder till ikväll då det blir köpenhamn med Anna:D

Tror jag ska laga lite spagetti och köttfärssås som vi kan mumsa på....eller så låter jag helt enkelt han laga det...vissa sina kokkunskaper hahaha:D

Ne men det blir säkert bra:D


Känner sån lycka i hela kroppen!!! Jag har världens underbaraste familj, världens bästa vänner och den där känslan jag har i magen nu angående en speciell person gör mig så glad:D:D

helvetes dag!

natten var hemsk vaknade upp typ 1 gång i timmen av smärta i magen... Klev upp runt 10 o tog mig med tunga steg till gymmet...pallade med 10 min på bandet sen ville jag bara gråta så ont det gjorde...körde styrka i allafall i runt 1 timme....Nu på eftermiddagen kvällen har jag bara jobbat...Det var HEEEMSKT! efter typ halva tiden satte sig smärtan i ryggen också...jag trodde jag skulle svimma.

Senast jag hade såhär ont så visade sig att jag hade en infektion i njurarna...fick gå på antibiotika då i 2 veckor...något sånt har jag dock inte tid med  nu!!!!

Ska ju ut och festa imorgon!!! Blir köpenhamn med Anna för hela slanten:)

Nu orkar jag faktiskt inte sitta ner mer måste gå o lägga mig i fosterställning tills smärtan lägger sig!

Att vara liten...

Ibland önskar jag att jag var mycket yngre. Att jag fortfarande var ett litet barn, okunnig om allt som sker i världen.
Hade jag varit ett litet barn hade jag inte behövt ta ansvar. Jag hade kunnat gå omkring utan tvivel och oro för framtiden. Jag hade kunat leva i nuet.

Nu är jag inget barn utan två v eckor från min 20-års dag. Jag har fullt med ansvar och tviveln och oron för framtiden bara växer för varje dag som går.

Men jag antar att detta är livets gång, och det har ju sin charm det med:P


Jag vill inte vara här utan dig!

vill bara hålla om dig säga att jag finns här för dig

saknar dig

Shamir!

Shamir är en konstig person, han och jag har en konstig relation till varandra!

Allt med denna killen är egentligen konstigt, but i like it:)


Hans bästa och sämsta sida är faktiskt exakt samma. Han är brutalt ärlig. Har han något på hjärtat så ploppar det ut ur munnen utan att han tänkt sig för.


Kommentarer som fyfan vad du ser tjock ut idag, jag vill inte träffa dig om du inte har fixat håret osv är vardagsmat för mig att höra när jag snackar med honom.
 Till hans försvar ska jag väl säga att jag inte är speciellt snäll mot han heller. senast idag fick han kommentaren "hur går det med dubbelhakan" kastad mot sig:D


Samtidigt som dessa små kommentarer kommer så är han inte mer än helt underbar! Jag litar på den killen till hundra procent. Han får mig alltid att le o må bra trots att jag stundvis vill halshugga honom.

Shamir har varit mitt bollplank under hela gymnasietiden. Varje dag när jag kom till skolan gav vi varandra en bamsekram och i den stilen fortsatte det dagarna långa haha.

Tyvärr tappade vi kontakten lite i slutet av trean pågrund av olika saker som jag inte vill gå närmare in på:P

Sån tur är så tror jag att vi håller på att hitta tillbaka till varandra nu...vilket gör mig jävligt glad:)

Till dig Shamir vill jag bara säga att du ska veta att du är en underbar vän, en outbar vän, en sällsynt en och jag är väldigt glad att kunna säga att du är en av dem som står mitt hjärta närmst och jag skulle inte vilja byta ut dig mot alla stjärnor på himmelen ens.:)


SÅÅÅÅ nu har jag varit snäll mot dig hjärtat...kan du hålla tal för mig nu biatch


MY OCH JAG


underbar dag:)

gick upp vid 8. käkade snabb frukost åkte sen till gymmet o körde lite snabbt...inget ordentligt pass idag heller men imorgon så ska jag köra riktigt hårt!

tog bussen till stan o mötte upp bästa vän My:) Länge sen vi umgicks bara hon och jag:D

Blev sjukt lång fika på espresso house...bara snacka allt mellan himmel och jord! Så glad jag är att hon finns i mitt liv! Ger alltid så bra råd och vi skrattar alltid tillsammans. Hon är den syster jag aldrig haft!!!

Förövrigt köpte jag ett par sjukt snygga skor...enligt mig i allafall...andra delar ju inte min åsikt direkt:P haha


Har precis kränkt en sjukt stor hamburgare sen typ en tredjedel av mammas pizza med mycket mycket vitlökssås på....Vid dessa tillfällen e jag glad att jag e singel så man slipper pussa på någon!!! HAHA

23 Mars 2009

Vad har hänt idag då?

HMM inte så mycket...Jobbade sista frukostdagen idag så slutade riktigt tidigt,redan vid 1 faktiskt. Tog mig direkt till gymmet där jag körde ganska så försiktigt. Ska försöka med en ny strategi nu. Har alltid annars kört stenhårt hela kroppen varje träningspass. Ska dela upp det nu så köra halva kroppen en dag o nästa halva andra dagen. Fast köra kondition varje dag:)...Hoppas det ska ge bättre resultat för det sägs ju att muskler behöver vila för att bygga upp sig igen haha.

Annars har det väll inte hänt så mycket mer...det har liksom varit jag och mina tankar idag....hemskt egentligen hur jag plågar mig själv med att analysera samma saker dag in och dag ut utan att komma fram till ett vettigt svar.

En kul sak hände dock idag:) jag har blivit erbjuden en lägenhet i Göteborg. Dock inflyttning redan den 1 juli så vet inte riktigt hur jag ska göra...ligger inte heller i den del av staden jag vill bo så får se hur jag gör. Kan liksom vara min enda chans, jag vet ju inte....aja...vi får se...hade fram till den 28 innan de ville ha ett svar....borde nog diskutera det med mina parents antar jag.

Ser fram emot morgondagen sjuuukt mycket!

Ska träffa min underbara mysilysan...typ sjuukt längesen vi umgicks bara hon o jag....typ måste ha varit i december då vi va i göteborg...asså vi har ju träffats efter det med men inte bara hon och jag:D

HOPPAS hon kan ge mig lite vett i huvudet:D

ska träffa henne runt 12 så funderar på att ta ett träningspass innan det så slipper jag göra det sen på kvällen:)

Nu ska  jag faktiskt ta o bädda ner mig i sängen...det tar på en att gå upp vid 5 3 dagar i rad:P


att få ut saker och ting

Jag blir galen av mig själv. Människan jag hela mitt liv har lutat mitt söta lilla huvud mot kan jag inte få fram ett vettigt ord till nu.

De senaste 6 åren är det till honom jag alltid ringt då jag har haft problem, mått dåligt eller bara kännt för att snacka. Han har aldrig dömt mig, bara lyssnat och gett bra råd. Jag har gjort samma för honom. Det är sånt vänner gör! Allting va ju så okomplicerat vi levde så långt ifrån varandra hade ingen anning om vad den andra egentligen gjorde eller hur den andra egentligen var i sitt liv. Vi visste bara det som våra ord till varandra sa. Jag är oerhört tacksam för alla de nätter då han har tröstat mig och skrattat både med mig och mot mig.

Allting är inte så okomplicerat längre. Känslor som jag inte vet vad jag ska tänka eller tycka om har uppstått för den dära killen som jag enbart träffat ett fåtal gånger i hela mitt liv.

Tyvärr har det gjort att jag känner att jag inte längra kan säga vad jag har i mitt huvud. Jag kan inte vara djup på samma sätt längre, rädslan för att bli sårad är för stor.

jag är rädd för att om jag tar upp ämnet få svaret tillbaka att han inte känner samma sak. Jag vill bara veta. Jag önskar att han vore ärlig mot mig. 

Jag har redan fallit djupt...jag vill inte falla ännu mer om jag inte har någon där som tar emot mig. 

Det finns hundratals små tecken som jag försöker tolka, men han gör det inte enkelt för mig...

Jag visste redan från första början vad jag gav mig in på..frågan är om det är värt det

DU GÖR MIG GALEN



Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light
I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me to the ground again

Feels like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
The risk that I'm takin'
I'm never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

helgen som varit!



Måste bara först säga att jag är oerhört stolt över mina gymnaste som tävlade idag! Kanske inte hamnade i toppen denna gången men ni är grymma endå!...Jag e ledsen att jag o björnen inte kunde vara där, heja och peppa:(

Nu till något annat:=D

fan va helgen gått fort!...

Gårdagen va mys...Jobbade först till halv 4 sen blev det en snabbfika med Malin, Markus och Niklas. Tiden gick dock alldelles för fort, han inte snacka om allt med Malin som jag ville...Haha...Malin e helt jävla underbar...efter några timmar med henne så är man alltid så sjuukt pumpad med positiv energi!!

Efter hemkomsten så tog jag mig en skön dusch, tog fram chipsen och godiset och njöt några timmar!

La mig tidigt men blev väckt X antal gånger av olika människor haha måste lära mig att stänga av mobilen. Men ett samtal var riktigt gott...blir alltid så glad i hela kroppen av den personen..även om jag knappt minns vad som sas.. svävade väll någonstans mellan sömn och vaket tillstånd!

Började jobba 6 imorse...inte förrän vid 11 fick jag min rast! trodde jag skulle dö av hunger!!! Efter rasten fick jag gå o dela ut flyers vid entré precis som igår...så jävla nice att komma bort från restaurangen ett tag o göra något annat:)

Slutade 14 och åkte direkt hem, deckade totalt i min sköna säng o vakna runt 18 lagom till one three hill:)...vet dock inte hur jag ska kunna somna tidigt ikväll men jag måste lyckas för börjar tidigt imorgon med.

Då börjar jag inte bara tidigt utan måste palla med mitt ny, gamla hälsosamma liv igen..haha

Har ju haft en paus på det i snart 2 veckor nu...så måste hitta tillbaka i de gamla rutinerna igen så man vågar visa sig på stranden till sommaren:)


Jag är ingen jag vill vara just nu

Jag vet faktiskt inte vad jag håller på med...de senaste två veckorna har jag gjort saker jag normalt inte brukar...jag har blivit en person som jag inte känner igen eller vill vara. Jag håller på med saker som inte är jag. Ett dumt beroende har börjat krypa fram vilket jag hatar.

Feströka har jag gjort i många år, inget nytt där o något som jag tycker är helt okej.

Men igår då jag först var med Shamir o vi tog en promenad genom kristineberg och in i Oxie o jag tar fram ciggen o röker för att sen röka en till o min vän kallar mig för kedjerökare så bara jag skrattade lite grann och förnekar vad jag håller på med.

När vi sen möter Martina o jag än en gång tar fram en cigarett o röker kommer jag med bortförklaringen att jag röker faktiskt inte så mycket ska bara röka denna sista sen är paketet slut. Vi går in på hemmakväll o jag köpte mig ett choklad ner slank också ett nytt paket röda långa. Jag bortförklarar det med att jag måste vara redo för nåsta torsdag då jag ska ut. Jag kommer inte ens ut genom dörren innan jag tänder en.

Idag när jag vänta på bussen tändes en till...

Jag va precis så sugen att jag gick ut på balkongen hemma o rökte en. Jag tänkte efter och insåg att jag fan rökt varje dag de senaste två veckorna..Vad är det jag håller på med!

Jag måste sluta!

Min dröm är fan att bli idrottslärare. En idrottslärare som röker hur bra föredömme är det?

Många kvällar i veckan spenderar jag med mina underbara gymnaster som just nu är i en jobbig period av deras liv. början till tonåren... Jag vill vara ett bra föredömme för dem. Visa dem vad som är rätt och fel, men hur ska jag kunna säga till dem att rökning är fel om jag själv håller på?

Nej detta håller inte...Jag måste sluta och det nu innan beroendet blir för svårt att hantera.

fredagskväll:)

dessa underbara fredagar.. som jag både älskar och hatar

Att vara ledig på fredagar är ovanligt för mig...händer max en gång i månaden.

Detta är min lediga fredag denna månaden... den har varit mysig fram tills nu då ångesten över att jag faktiskt sitter hemma kryper fram. Alla vänner håller på o göra sig iordning för att  gå ute o festa o jag är hemma!!

Jaja det är väl straffet för att man ska jobba imorgonbitti.


Underbart!!!!

Vaknade upp till världens underbaraste vårväder och kände ett riktigt lyckorus genom hela kroppen!

Kände hur underbart det skulle vatt med en skön fika med någon nära vän idag ute i solen med brillorna på såklart...men ne då så blev det inte:(

Käkade en god och lång frukost istället, tog en lång dusch o sen en powernap på det!

När jag vaknade upp igen var klockan runt 2. Solen lysste så starkt genom mitt fönster och jag kände att jag helt enkelt var tvungen att dra ut o göra något.

Pappa var ledig idag så jag drog med honom till stan o bara strosade omkring.

Saknar den tiden då man bara kunde le med ögonen o få allt man pekade på. Tyvärr funkar det inte längre. Nu är man helt plötsligt stor nog att ta ansvar för sina egna in och utgifter. Är pengarna slut på kontot ja då får man helt enkelt klara sig tills nästa lön kommer, inget snyltande på föräldrarna längre inte.

Köpte dock inget idag så jag ska nog klara mig en vecka till med förra månadens lön:)


Nu ska jag se om jag hittarr någon fin lägenhet:)







dagen då

riktig mysig dag idag...blev väckt av att shamir bögen ringde o sa att han va påväg hem till mig kl va då 1 o vi hade bestämt vid 3!!!!

PANIK!!

va bara att dra sig upp o ta en dusch....han vägrar ju att träffa mig om jag inte ser fräsch ut..HAHAHA

Bakade i allafall goda scones till frukost:)...sen tog vi en promenad till Oxie o tog tåget till Entré som hade invigning idag....blev bra shopping som jag e riktigt nöjd med!!!

Lite osäker på scarfsen bara....den e snygg inte det...men nog inte min stil....mina vänner klagar dock på att jag alltid klär mig i svart så den sätter ju i allafall lite färg på mig:)

Martina mötte upp oss på Entré sen drog vi vidare in mot stan där vi tog en mysig liten fika o snacka om allt mellan himmel o jord!!!

Så jävla gott att Martina också flyttar upp till Göteborg till hösten:D:D

Imorgon e jag ledig igen så då måste jag fan börja träna.....ska träna hårt nu...fan snart sommar sen blir det plugg o ska jag utbilda mig till idrottlärare så måste jag fan ha lite ork:P



EN KONSTIG NATT

PRECIS HEMKOMMEN FRÅN JOBB


va typ inget att göra sjuukt tråkigt.......

käkade massviss med kanelbullar haha gott gott


massviss med drama va det idag....sjuuukt kul... i like som faan......lite action liksom


men i allafalll jag måste börja träna igen idag....va fan 2 veckor sen sist....helt sjukt hur fort man tappar allt man tränat upp....det som tog typ 3 månader att få....känner redan hur dubbelhakan börjar komma tillbaka haha


nu ska jag soooova   natti natti

Dagen som gått!

Jag har jobbat natt nu både måndag och tisdag....ska in på min sista natt för veckan ikväll. Detta gör i allafall att jag inte har så mycket till liv på dagarna eftersom jag då sover.

Men i allafalll....

 Jag tvingade mig upp ur sängen runt 2 idag. Skit hungrig var jag så kokade lite havregryns gröt med sjuuuukt mycket kanel på! Det var otroligt gott, precis som vanligt:)

Drog på mig lite sköööna kläder och tog bilen till gymmet...Tränade sjukt hårt, typ en liten bestraffning mot mig sjäv för att jag inte tränat den senaste veckan och dessutom käkat så jävla onyttigt!!!

Efter det tog jag en lång dusch. sen va det bara att hoppa in i bilen igen o hämta några av mina gymnaster för att köra till dagens träning.

På söndag är det tävling igen...känns väll ganska okej antar jag....det gör bara ont i mig att jag inte kan vara där o peppa dem ordentligt som jag annars gör...Jag måste tyvärr jobba. Jag tänkte sjuka mig först men efter ett tag insåg jag att sånt gör man inte när man är "vuxen" och har ett jobb. Har man ett jobb så tar man ansvar och sköter det, annars har man fan inget där att göra!

För övrigt gick träningen ganska så okej....små framsteg är väl bättre än inga framsteg eller?:S

Nu sitter jag här o väntar på att klockan ska gå så jag kan ta mig an sista natten...sen är jag ledig torsdag fredag.....så jävla skönt

Imorgon blir det till att träffa Martini!!!! som jag saknat henne!!!

Ska försöka hinna med Shamir också så att inte han bölar för mycket! haha


att vara kär?



Sedan i julas då jag och min förra pojkvän gjorde slut efter nästan 4 år tillsammans bestämde jag mig för att inte bli kär eller påbörja någonting med någon inom minst ett år. Jag byggde upp mina murar ganska så snabbt. Murar gjorda av slitstarkt tegel,ingen dålig lera. Jag är ganska stark som person och tänkte om jag bara bestämmer mig för att inte träffa någon, så gör jag det inte heller. jag bestämmer mig för att inte falla, så finns det ingen chans att jag gör det.

Tyvärr verkar min plan gå åt helvete!!!!

Det finns någon som lyckats börja riva mina murar...jag vet inte om det är bra eller dåligt.
Jag kanske borde resa mig upp innan jag fallit för hårt?
Jag kanske borde avsluta allt innan det ens hunnit börja?
Tänk så råkar jag såra någon eller ännu värre blir sårad själv?

Om det inte redan märks så kan jag ju berätta att jag har en förmåga att överanalysera varenda litet ord och handling i alla mina relationer, vänskapsrelationer, familjerelation och kärleksrelationer.

Många uppfattar mig därför ibland som negativ eftersom analyserna oftast går ut på att se alla hinder istället för alla möjligheter...

Jag ser mig dock inte som negativ bara som helt realistisk.:D

Min bästa vän gav mig rådet att för en gångs skull bara ta allting som det kommer, gör varken mer eller mindre utav vad det egentligen är.

Det rådet är dock inte så enkelt att följa men oavsett hur mycket jag analyserar fram och tillbaka, hur varje litet ord han sagt, varje liten handling han gjort mot mig blir vriden åt alla håll och kanter så finns det faktiskt bara en slutsats



Bara tanken på denna person gör att det pirrar i magen på mig o är jag inte då kär så vet jag fan inte vad jag är!

Nu ska jag skriva!

Tanken av att min smarta hjärna inte fått jobba något vidare sedan studenten i våras är ganska skrämmande. Jag känner hur mina kunskaper sakta börjar försvinna. Haha....

Detta har slagit mig några gånger den senaste tiden och det gör mig lite rädd...

Vad var liksom meningen med att jag under så många år i skolan lärde mig både det ena och det andra om jag sen ändå bara glömmer bort allt.

Det jag glömt bort mest är alla språk jag har lärt mig under årens lopp...

Jag läste Franska i två år...för tillfälligt kommer jag ihåg max 4 ord och fraser

Jag läste spanska i fem år....jag kan möjligtvis förstå små enkla dialoger och enstaka ord...men hade någon börjat prata med mig hade jag inte haft en anning vad jag skulle svara.


Det språk som blivit drabbat mest är helt klart engelskan, vilket egentligen är konstigt eftersom jag hör det varje dag på tv:n osv. Klart jag förstår allt, klart jag kan skriva allt....Men då jag stod i kassan på jobb för ett tag sen så kom det tre utbytesstudenter och började beställa på engelska....Jag fick panik och gjorde bort mig totalt då jag började babbla tillbaka på svenska åt dem!!! Jag kan verkligen inte uttrycka mig verbalt i det engelska språket.....Jag som var så jävla grym för ett par år sen....

Ska jag vara ärlig så längtar jag tillbaka till skolan något sjukt mycket...Jag älskar att lära mig nya saker och att känna hur hjärnan blir helt uttmattad av all ny information den har tagit in och det är en av de bästa träningsvärkar som finns!

Därför var det inget svårt beslut att ta då jag bestämde mig för att börja plugga igen denna höst som kommer...Det ska bli så skönt så det knappt är sant!

Nu är bara frågan om det blir i Göteborg eller Malmö?!!!

Jag satsar på göteborg

Jag har gått vidare...


jag behöver skriva av mig lite.....

Den jag trodde jag skulle dela mitt liv med, lämnade jag för att hitta mig själv. Jag hittade mig själv och insåg att ingen annan än jag själv ska komma först när det gäller olika val jag ska göra i mitt liv. Jag har för länge satt mig själv åt sidan för att uppfylla andras mål och drömmar. Nu är det min tur!

För första gången på många år känner jag mig till hundra procent nöjd med mig själv och det liv jag lever. Det finns ingen som kan eller får säga till mig hur jag bör leva eller bör göra i olika situationer. Det finns heller ingen som försöker påverka mig i de olika val jag tvingas göra varje dag. JAG är lycklig!

Bara tanken av att jag inte varje dag behöver förklara mig var jag har varit eller vem jag har träffat gör mig riktigt glad!

Jag är en egen individ nu med en egen åsikt!

Men vad har då mer hänt??


Mina tjejer vann såklart deras tävling...första laget kom etta och det andra kom tvåa!....Dom  körde felfritt och det fanns ingen som kunde hota den självklara segern!!!

Resan till Göteborg i December var riktigt härlig... Den fick mig att se saker på ett helt annorlunda sätt...

Jag var faktiskt i Göteborg igen nu denna helgen som var...helt jävla underbart.

Varje gång jag kommer dit och stiger av tåget så riktigt känner jag hur jag ler med hela ansiktet!

Det är så mysigt där och människorna är så härliga!!!!






RSS 2.0