Ida och Nova<3


Finaste stora lilla Ida och mini Nova

Idag var Sandra och Ida här. Sandra har kommit in på högskolan och ska läsa till förskolelärare, SÅ kul, ett perfekt yrke för henne! Hon behövde i alla fall hjälp med en del grejer inför skolstarten och jag ställde självklart upp. Hoppas jag var till lite hjälp i alla fall.

Annars idag har det inte hänt så mycket.  Städad och tvättat har jag gjort och gick en promenad i regnet, mysigt.


Imorgon blir det emporia med Malin och Linda!

Sen är det fredag och helg! O Gud vad jag längtar efter helg! Kvalitetstid med familjen! De två jag älskar mest!




Nova<3

Jag vet att alla tycker sina egna barn är vackrast i världen, men kom igen nu, mitt barn?! Nova, hon måste ju slå alla andra med hästlängder! 

Ååååhhh jag är så förälskad i henne! 


Dop

19 juli 2014, en dag fylld med glädje, en dag att minnas.

Novas dopdag blev så himla bra!

Vilka vänner och vilken familj vi har som kom långa vägar ifrån för att vara med och fira med oss. 

Människorna i vår närhet är verkligen något helt extra, jag har sagt det för men jag är verkligen sååå glad för allihopa. Sååå glad att min dotter skall få växa upp med alla dessa underbara människor runt omkring sig. Trygga, snälla människor och goda föredömen med bra värderingar som kommer prägla hennes uppväxt. Jag hade kunnat lämna Nova till vem som helst av våra vänner och vara trygg i att hon kommer ha det bra och det känns så jävla bra.

I alla fall tillbaka till dopet. Dopet ägde rum i Oxie kyrka, efter det hade vi dopfesten på rönnebäck golfklubb. Super god mat och härlig omgivning. När kvällen började närma sig och en del gäster hade åkt hem åkte vi andra hem till mamma och pappa där vi grillade korv och hade det mysigt.


Mer om dopet kommer vid ett senare tillfälle när jag fått fler bilder, sålänge bjuder jag på ett par bilder i alla fall.





Lik mig?


Ju mer hon tjockar på sig ju mer likheter ser jag med mig själv. Om inte annat så har hon ärvt mitt humör. Det är allt eller inget! Varför vänta på något när man kan få allt nu?! I och för sig är väl Andreas exakt likadan med😂.

Vår fina älskade solstråle! 

Rutiner?

Min lilla pärla bara växer och växer. Hon är en riktig solstråle och gör oss så lyckliga varje dag. 

Vi har bara ett problem...SÖMN!

Allting går så upp och ner. Vissa dagar kan hon sova bort, andra dagar kan hon vara vaken 10 timmar i sträck, trots ihärdiga försök till att få henne att somna då hon visar tydliga tecken på att hon är trött efter drygt två timmar. 

Det jag är ute efter är att jag trånar efter rutiner! Jag vill hitta något system för att underlätta både för henne och för mig så vi båda får tillräckligt med sömn och är pigga och glada på dagen. Också för att på något sätt kunna ha ett normalt liv, där man kan planera saker utanför hemmet.  Jag vet att hon bara är 7 veckor gammal och att hon ska styra, men jag tror knappast hon mår bra av att vara vaken så länge i sträck.

Jag vet bara inte hur jag skall gå tillväga.

Tips någon???


Från en just nu ganska trött tjej efter två sömnlösa dagar/nätter

RSS 2.0