slut på tisdag

Efter jobb idag mötte jag upp finaste Malin och njöt av solen några timmar...sen var det dax för shopping...hittade INGENTING!...blir helt lack!

När jag kom hem var det korvgrillning som gällde:P

Nu har jag precis duschat och känner mig toppen igen! Går igenom min garderob och inser att jag verkligen inte har nåååågonting att ta på mig!!!! blir galen!!!

vart tog alla fina sommarklänningar vägen? och alla söta toppar som jag en gång i tiden hade?

Imorgonbitti, kl 6 för att vara exakt börjar jag jobba igen...en timme återstår innan jag bör sova...fram tills dess ska jag rota igenom mina garderober än en gång för att hitta några gömda godbitar!


slut på måndag!

dagen är över och det är dags för mig att sova! Imorgon och resten av veckan jobbar jag frukost vilket innebär väldigt tidiga morgnar.

Efter jobb imorgon blir det chill med älsklings Malin och sen blir det träning, JAG LÄNGTAR!


att packa ner sitt liv i lådor



det är vad jag håller på med...det får räcka för idag!




Andreas jag älskar dig

Sitter här och försöker göra något vettigt...det går tyvärr inte. Mina tankar är långt långt borta, Typ sådär 25 mil bort.

Jag tänker på ditt fina leende, ditt skratt och dina underbara ögon. Jag tänker på hur underbar du är och hur du får fram det bästa i mig.

 När jag är med dig mår jag som bäst, då är jag lycklig till hundra procent, känner mig trygg och kan vara mig själv.

Jag längtar efter en tid då du och jag kan spendera varje vaken minut med varandra. Jag längtar efter vår framtid tillsammans. Längtar efter att börja skapa minnen med dig. Är nyfiken på vad som kommer att hända och hur allt kommer att vara. ser fram emot det!





5 dagar kvar...

Idag är det måndag vilket innebär att 5 dagars jobb återstår innan jag får vara ledig 2 dagar. 

Det innebär också att fem dagar återstår innan jag får träffa min älskling igen.

Fem dagar är inte så lång tid...det går snabbt hoppas jag...vill det ska vara fredag nu nu nu!

Idag blir det ett kort pass på fyra timmar 17-21 för att vara exakt! hade sett fram emot en solig dag men jag ser ingen sol någonstans!


Nu till något annat..JAG VILL ÅKA UTOMLANDS NU...

Känns jätte konstigt att inte göra det detta året...har gjort det varje år sen jag var typ 13.

Det är liksom då man har semester.. kan koppla av och ha roligt.

Hade inte tackat nej till typ cypern, turkiet, bulgarien, gran canaria....ja helt enkelt något soligt land med fina sandstränder och fullt med liv OCH SÅKLART...massviss med god mat OCH GODA DRINKAR:D



godnatt

hemkommen från jobb nu och sitter o myser i sängen med goda jordgubbar...

funderar dock starkt på att gå o lägga mig...pallar inte med denna kvällen mer...känner mig jätte grinig vilket inte är så jävla bra!


en timmes solande!

ja en timme blev det i solen idag...så himla skönt....hade sällskap av min farbrors hund som låg bredvid mig...fick dock spel när den ville vara för närgående...så himla varmt ju!D



Nu drar jag till jobb!

lördag idag?

Är det verkligen lördag idag?

Shit jag har verkligen ingen koll på dagarna längre...allting bara går i ett.

Har iallafall precis vaknat och ska nu dra mig upp och fixa lite frukost och laga till en matlåda till jobb,

Idag jobbar jag 15-22, ett ganska soft pass om jag får säga det själv! Är jätte sugen på att dra ut sen efter jobb men känns inte som att det e värt det just nu:(


jag saknar dig


hunger!

somnade ute i solen och vaknade precis med världens huvudvärk! bara till att ta det!

Iallafall jag är hungrig...sjukt hungrig.

Kollade i kylen för att se vad det fanns att laga till idag... hittade lite kyckling och blev plötsligt skit sugen på pastasallad med kyckling..sådär lagom somrigt!

Kollade i skåpet dr pastan brukar stå...en tom kartong! jävla bror, liksom lär dig slänga tomma kartonger så man inte luras att där finns när där faktiskt inte finns!!

Funderar just nu på vad jag ska göra istället. Lutar starkt åt min sjukt goda kyckling som man lagar i ugnen med folie runt med massa goda kryddor i! ahhh vad jag blev sugen!

Men jag hade lätt inte tackat nej till en måltid på fridays med en god drink och min favorit anna som sällskap:D


solen skiner!

vaknade till strålande solsken och det skall utnyttjas till max!

ligger just nu ute i trädgården vilket jag planerar att göra hela dagen. Ikväll är det jobb som gäller men jag har bestät mig att inte tänka på det nu, nu ska jag njuta och få lite färg:D



ett annat jobb

nu ska jag åka och jobba....typ en månad kvar nu innan jag slutar där...känns lite ångestladdat faktiskt...men det kan vi ta en annan dag! 

nu ser jag faktiskt fram emot att lukta lite fritös olja!

Hoppas kvällen går fort så jag får sova lite i min sköna säng


jobb?

har spenderat den senaste timmen med att söka jobb...har sökt för att vara exakt 11 jobb...

JAG hatar att söka jobb...har sökt ett jobb tidigare och det fick jag...men det är ju andra tider nu:P

jaja vi får väll se vad som händer...hoppas det löser sig tillslut...asså jag klarar ju mig utan jobb men jag vill ha ett jobb för jag vill kunna köpa allt jag vill ha utan ångest!

ny dag..nya tag?

Idag är det torsdag:D Synd att vädret är som det är annars hade jag lätt velat dra till stranden idag!

Men mitt rum har nu blivit ganska så rent istället...

Borde åka och träna men jag orkar faktiskt inte...jag är helt slut, trots att jag typ sovit 13 timmar inatt.

Lyssnar på musik på datorn nu och undrar varfan all fransk musik har kommit ifrån?:S


Men det är väl bra, får ju öva upp franskan då lite:D






städat....snart

Mitt rum är snart städat, kul att det typ var rent i söndags natt..i måndags såg det förjävligt ut!

Nu är alla kläderna på sin plats i allafall... Imorgon kommer damsugaren fram och tvätten i tvättmaskinen...sen ska jag nog kunna hålla det rent minst 2 dagar!

Jag sitter här i min säng nu och känner hur ögonen går ihop av utmattning typ var tionde sekund

När jag städade hittade jag en av mitt hjärtas tröjor...den luktar honom!!! AHH måste den göra det? blir ju helt galen


jag tänker...

De senaste dagarna har jag tänkt över hur mycket jag har ändrats det senaste året, så mycket jag har utvecklas och blivit "vuxen"

Jag har en egen lägenhet med hyra som skall betalas, andra räkningar som skall betalas, ett jobb att skötta och andra saker som skall prioriteras, fixas och ordnas.

Jag kan inte längra räkna med att någon annan skall skötta detta åt mig, inte räkna med att pappa ser till att allt blir betalt i tid och om det saknas lite pengar så finns han där att hjälpa mig...

Eller där ljuger jag...jag vet att han hade ställt upp om jag verkligen hade behövt det...men jag vill verkligen inte det..Jag tycker om att känna mig självständig... jag har ett jobb där jag tjänar så att jag klarar mig...

Om en månad flyttar jag på riktigt, då går det inte längre att låna en tjuga till bussen av brodern eller mina föräldrar...kan inte ringa när mamma är o påväg hem från jobbet och be henne handla med något gott... Om en månad så är det fakitskt bara JAG i MIN lägenhet och jag ska klara mig på den inkomsten jag har jobbat ihop själv....Men det kan jag oroa mig för då...det är faktiskt en hel månad kvar och jag ska njuta till max och utnyttja denna underbara situationen jag lever i.


Jag har även tänkt på att jag inte för fem öre känner mig vuxen...jag känner mig riktigt liten, som att jag har hela livet framför mig, vilket jag iförsig har men ja ni fattar. Det är typ som att jag är delad i två...samtidigt som jag vill vara vuxen och självständig vill jag vara liten och ha min familj runt omkring mig... veta att kl 7 står det mat på bordet, mina kläder blir tvättade och allt sånt där...

jag vill inte vara splittrad...men jag antar att man är såhär när man varken är vuxen eller ett barn längra....jag hoppas det går över snart...riktigt snart!





nu är jag ensam...

Andreas har åkt hem och det gör ont i hjärtat, den där sista pusselbiten som gör mig hel bara åkte i väg. Nästa helg träffas vi förhoppningsvis igen och det gör mig så glad!

direkt efter jag sagt hejdå på centralen åkte jag direkt hem, la mig ute i trädgården och somnade direkt! en timme senare är jag nu vaken...men inte utvilad:P

Nu sitter jag här och leker lite med min dator, försöker lära mig allt:D


Vill bara lite snabbt såhär tacka min underbara älsklings Anna för en sjukt rolig och bra helg!LOVE YOU!!



jag kan inte förklara...

Jag vet att du läser....vet att du tycker samma som jag...känslan man har i magen då man har hittat rätt är helt sjuk, jag kan verkligen inte förklara. Lyckan jag känner är helt sjuk!

Jag vill inte du någonsin ska försvinna ut ur mitt liv... vill kunna vakna varje dag med dig vid min sida... Kunna göra så som jag gjort dessa dagar, pussat dig hejdå när jag gått till jobb och veta att någon väntar på mig hemma när jag slutar.

Du får mig att må så bra, fattar inte hur... 


Lycka

Sitter hemma i min säng med Andreas bredvid mig. Lyckan jag känner i kroppen går inte beskriva med ord,inte ens lönt att jag försöker. Jag svävar på moln! Till något annat nu, helgen! Helt jävla underbar. Inte lönt att säga mer just nu. Ska tä det med bilder ö allt sen. Jag är så kär så det är sjukt! Känns som att jag är i en liten bubbla just nu, här kan inget negativt hända, det fins bara lycka massviss med lycka!

Lycka

Sitter hemma i min säng med Andreas bredvid mig. Lyckan jag känner i kroppen går inte beskriva med ord,inte ens lönt att jag försöker. Jag svävar på moln! Till något annat nu, helgen! Helt jävla underbar. Inte lönt att säga mer just nu. Ska tä det med bilder ö allt sen. Jag är så kär så det är sjukt! Känns som att jag är i en liten bubbla just nu, här kan inget negativt hända, det fins bara lycka massviss med lycka!

dagen är äntligen över!:D

riktigt seg dag på jobb, men nu är jag hemma och har duschat osv...

Håller på och packar inför helgen... så taggad!!!!

Måste hinna städa med innan jag lägger mig för natten...

Förresten tror jag att ja håller på o få spel!...har ingen anning om vad jag ska ta med mig! har packat massviss med kläder och minst 3 par för många skor!

 Jag vet jag inte ens kommer använda hälften men planerna för vad som kommer hända till helgen är ju inte riktigt klara så vad som helst kan hända vilket innebär att jag måste ha många klädalternativ!:D

Jag vill att det skall bli imorgon nu!!! Vill åka nu..vill sen aldrig åka hem:P


fan

vaknade av att jag drömde något konstigt vilket slutade med att jag slog huvudet i väggen. SKÖNT!

Är endå tid att gå upp, men mitt huvud värker. Har det iförsig gjort sen i lördags morse så börjar vänja mig. Har nog sträckt nacken också....vafan hände inatt egentligen?!

Imorgon drar jag o Anna till Göteborg:D jag är så taggad! Tre dagar i lugn och ro utan något jobb att stressa upp sig för!


Idag blir det dock jobb HELA dagen. 12-21:(

Nu ska jag dra på mig lite kläder sen ska jag åka till systemet och ladda upp för helgen!

Tisdag!

Idag är det tisdag och jag är ledig även idag:)... Blir att dra till gymmet snart sen ska jag träffa en gammal vän och bara fika eller något.

Fick schemat för Juli precis...Kommer bli en hård månad, riktigt hård, men är ledig varannan lördag söndag så ska inte klaga. sen är jag ju ledig hela augusti!:D

Idag känner jag mig extremt hungrig av någon anledning, så ska äta lite frukost nu:)

kvällarna är värst

På kvällarna när man kommer in i det där myshumöret är det värst att vara ensam och veta att den man tycker om är 25mil bort. Varje kväll samma sjuka känsla, ensamhet! Jag hatar ensamhet mer än något annat.

Jag pallar verkligen INTE!

MEN skit i det nu...Spenderade kvällen på gymet med älsklings Malin. Körde på bra tycker jag nog...Dock syndade jag med mormors goda bullar när jag kom hem:P


Fick sitta och vänta på bussen hem i typ en halvtimme! lackar som fan att dom har bytat till sommartid såä bussarna bara går två gånger i timmen. men bara till att ta det!




lycka

Det finns inga tvivel längre, jag har aldrig ångrat mitt beslut. jag känner mig trygg med dig, och vet du vad det bästa är?

Att jag ser i dina ögon att du känner likadant!:D

Till Andreas

Klockan är lite över 7 nu och jag slutade jobb för dryga timmen sen men jag kan inte sova... Sitter bara här och ler för mig själv. Jag är så otroligt kär och lycklig!

Jag kan inte fatta hur du lyckas få mig att må så här bra när det är drygt 25 mil mellan oss.
Att säga att jag aldrig har känt samma sak för någon annan är inget annat än sant. Jag trodde jag tidigare visste vad kärlek var, men jag har inte upplevt något som kan jämföras med detta.

Du har alltid varit som en bästa vän till mig, den som alltid ställt upp och lyssnat, gett råd och vägledning när jag har haft det jobbigt. För det är jag evigt tacksam. Jag har turen nu att ha dig även som pojkvän och det är jag så sjukt glad över.

När jag är med dig är det som att jag drömmer, jag är i en helt annan värld då där ingen annan existerar mer än du och jag.  Jag njuter av varenda sekund och önskar att jag aldrig skall vakna upp. Då känner jag känslor som inte går att beskriva. Fjärilarna i magen är helt galna och känslan jag får när du pussar mig eller tar min hand är helt sjuka. Jag ryser bara jag tänker på det.

Jag frågade mig själv länge om det var värt det. Om det var värt att riskera en bra vänskap för kärlekens skull. Jag sa till dig många gånger att min hjärna och mitt hjärta inte riktigt samarbetade. Idag är jag jävligt glad över att jag valde det mitt hjärta sa, det är ett beslut jag aldrig har ångrat.

Med dig känner jag mig hel på ett sätt jag aldrig tidigare har gjort. Du är liksom den pusselbiten som tidigare har saknats. Många tycker säkert jag är galen när jag REDAN efter mindre än 2 månader säger att du har vunnit hela mitt hjärta och att jag vill dela resten av livet med dig. men jag bryr mig inte. Jag förnekade för länge att jag ville ha dig, jag tänker inte göra det mer. Klart så vet jag inte om det blir så, man kan aldrig garantera att känslorna man har för varandra skall vara detsamma förevigt, allt kan ändras. Men jag hoppas verkligen att de inte gör det. Jag kan verkligen se en bra framtid med dig. En lycklig framtid!

Du är det bästa som har hänt mig Andreas!
Tack för att du finns och förgyller mitt liv(L)

//Lollis<3







sista natten

idag jobbar jag sista natten för denna gång sen är jag ledig två hela dagar!

Har världens hemskaste huvudvärk idag...ORKAR INTE!

är dessutom hungrig som ett djur men det är ingen god mat som skall serveras här hemma idag:

Jag längtar som bara den till midsommar! ska bli helt galen med anna:D:D

nio noll noll

nu är klockan lite över nio...har precis käkat lite middag och tagit en dusch!

Jag är måttligt pigg o sådär haha...


Ska nog dra ut och gå eller springa en runda eller nått...känner för det har ju inte tränat idag.

Imorgon blir det hård träning med Malin iallafall...som jag LÄNGTAR:D


stan

Fick sova fyra timmar imorse innan telefonen väckte mig!!!

Iallafall... natten var soft, hade skit ont i magen men sånt man får ta.

Nu har jag världens träningsvärk från träningen igår så det blir ingen träning idag.

Har precis kommit hem från stan med mamma, hon shoppade inte jag:(

ska ta mig en liten powernap nu så jag piggnar till inför natten:D


My friday

fattar inte hur jag kunde sova så länge idag...Inte förrän drygt halv 6 gick jag upp och käkade frukost. Sen tog jag bilen direkt till gymmet och tränade. Kom hem och käkade med familjen, sjukt god mat!

Har precis duschat nu och ligger i sängen med datorn! försöker tagga till lite lätt inför jobb inatt! Natten till idag var helt hemsk men jävligt rolig endå. jag gillar när det är lite liv och rörelse men det inatt var lite för mkt även för mig:P

Inatt är vi iallafall fler som jobbar så då bör det gå lite smidigare!

Imorgon ska jag shoppa lite med mamma så då blir det verkligen ingen sovmorgon. Får sova lite senare på dagen istället.

Ska hinna träna med!



by the way...jag saknar mina kycklingar till MAX!

Regn

10 minuter återstår innan jag måste åka till jobb! GOTT!


JAG ÄR TAGGAD!

haha


synd bara att det regnar ute:(


I ALLAFALL jag ser på livet positivt just nu! jag är lycklig och kär då kan ju fan inte livet bli bättre!!!


Ser fram emot ett hårt träningspass imorgon med! GOTT!


Tiden går fort!

Tänk att det redan är torsdag, helt sjukt! 4 dagars nattjobb väntar och jag är så taggad! Älskar att jobba natt!


I dag ska jag äntligen få träffa Mysan igen som har varit på semester, men innan det ska jag och min bror åka och köpa en ny tv till mig:D

Måste försöka hinna åka och träna med!


dagen är över

Daten med anna idag var soft! Käkade god lunch på möllan sen gav vi oss ut på shopping. dock blev det ingen shopping för någon av oss så vi beslutade oss för att shoppa på måndag istället:D

När jag kom hem så däckade jag direkt i soffan och vaknade upp för dryga halvtimmen sen...det var inte bra eftersom jag tänkt träna men antar att det får bli imorgon istället!


Hade tänkt packa lite lådor men det går inte, blir helt nostalgisk för alla grejor jag hittar. Massa gamla brev från vänner jag inte läångra har nära, foton och andra saker som alla berör!

Haha patetiskt!

Nu ska jag faktiskt se till att lägga mina jobbkläder i tvätt sen blir det till att sova lite till...känner att min kropp behöver det:D

date med annarloo idag:D

sitter här, färdigfixad och klar! försöker få min skrivare till att fungera så jag kan skriva ut lite viktiga papper till min prinsessa anna:D

Om dryga timmen ska jag träffa henne för en härlig lunch, sen blir det shopping:D

Min plånbok tillåtter inte det egentligen men vad gör man?

förövrigt så saknar jag Andreas så det gör ont!

Men snart är det midsommar och då får jag kramas och pussas med honom igen:D

tisdag:D

utvilad? Inte jag i allafall!

Jag har typ vaknat 5 gånger inatt!  Nu blir det frukost sen jobb! 11.30-20 står det på schemat idag:)

Efter det blir det hem och sängen direkt!!!!

Jag är helt slut fattar inte!!!


trött

börjar jobb om två timmar o jobbar till 10. Orkar egentligen inte! fast denna tiden är bättre än den imorgon då kommer jag dö! Jag är seg idag...riktigt seg!

Vill egentligen bara vara ledig nu förevigt!!!! jag är så trött på det! riktigt trött!

Jag spenderar mer tid på mitt jobb än vad jag gör hemma. it sucks!

utan dig finns jag inte

jag trodde aldrig att jag skulle kunna känna såhär starka känslor för en kille igen, trodde att murarna jag byggde upp inom mig aldrig skulle rasa, trodde att jag hade kastat bort nycklarna till mitt hjärta...Jag hade helt fel.

Jag är glad att jag hade fel, för den lyckan jag har inom mig när jag är med dig är helt ofattbar. När du är nära ler jag inombords. Fjärilarna lever livet i min mage och trotts att det regnar ute är det solsken hos mig.

Att åka ifrån dig idag var hemskt, precis som alla andra gånger då vi måste skiljas åt. Jag vet att det nu dröjer till midsommar innan jag får se in i dina vackra ögon igen, det gör ont. Men jag är glad endå för du är faktiskt min och det kan ingen ta ifrån mig.

Jag tror, eller jag vet faktiskt, i allafall från min sida att all den tiden som vi är ifrån varandra gör oss starkare, den får mig att uppskatta allt du gör för mig 100 gånger mer än om jag hade vetat att jag kan träffa dig när jag vill.

Att få vara med en kille som dig är en dröm. Jag har aldrig upplevt detta innan, att sväva uppe bland molnen dygnet runt.

Om två månader bor vi närmre varandra, så pass nära att vi faktiskt kan träffas varje dag om vi vill. Jag längtar tills dess

hemma

många timmars shopping med mamma blev det idag...

pengarna bara flyger iväg..GALET

Imorgon blir det först jobb sen student och sen göteborg:D


ny dator:D

Jag har nu en ny dator:D:D:D surt bara att den är 25 mil bort:P Imorgon får jag i allafall hålla om den, klappa på den och säga hur mycket jag tycker om den:P

GUD VAD JAG LÄNGTAR:D

Nu ska jag åka och hämta upp mamma sen blir det att åka o handla mitt nya soffbord och sen färg till lägenheten:d

Lunch med anna:D

Klockan börjar närma sig dejt med anna:D

Jag har precis duschat och gjort mig iordning, ska bara fixa lite käk att ta med mig till jobb idag sen är jag klar för att ta bussen!

halv ett ska jag träffa min prinsessa och käka god mat, vad vet jag inte än:P förmodligen kinesisk buffè som vanligt:P

sen ska jag vandra lite på stan och köpa lite nytt för mitt presentkort som jag fick av en av mina favoritgymnaster  som tack för att jag körde henne till alla träningar, är man en bra tränare så är man:D

Kl 5 börjar jag jobba och slutar 22. 5timmar alltså, helt perfekt lagom:D sen blir det snabbt hem packa väskan inför imorgon sen sängen direkt!

Börjar 06 imorgonbitti!:S slutar 2 iallafall så då blir det träning:)


Det gör ont!

Hjärtat gör ont idag... Att få träffa dig den lilla stunden igår gjorde allt bara värre. Jag hade börjat vänja mig vid att inte vakna upp bredvid dig, inte kunna pussa dig osv... Att bara få hålla dig i handen igår o prata med dig öga mot öga var som en dröm, en dröm som jag nu vaknat upp från. Efter varje gång jag träffat dig inser jag mer och mer hur jag inte vill vara utan dig, hur mycket jag tycker om dig och hur mycket du betyder för mig.

Nu saknar jag dig mer än någonsin, och mitt hjärta gör ont:(

jag e fri

9 dagars helvete är över och jag har en ledig dag imorgon!:D

Jag e så taggad för morgondagen så det knappt är sant:D

Bilen är full med saker som skall med, så mycket saker att vi knappt får plats själv!

Det är i allafall bestämt att pappa börjar köra imorgonbitti! han vill slippa köra i götet nämligen haha tönt!

Nu ska jag dra mig till sängen och stänga mina vackra ögon!


Jag älskar solen!

så himla underbart väder!!!!

Har legat ute i trädgården i dryga timmen nu. Helt underbart!

Börjar itne jobba förrän 4 idag så har dryga två timmar till som jag kan njuta av i solen!

Efter jobb blir det till att packa bilen med allt som skall med till göteborg imorgon, sen blir det sängen direkt!

Imorgon vid 8 åker jag o pappa för att hämta nycklarna till MIN lägenhet!

jag är så sjukt spänt på hur den ser ut! helt galet egentligen att jag inte har en anning om hur det ser ut!

Förövrigt kan jag inte fatta att det är drygt ett år sedan denna bilden tog! Jag saknar klassen så sjukt mycket!


RSS 2.0