Bra dag

Haft en väldigt bra dag med träning, jobb och sen fika med finaste Hanna.

Glad att hon finns och förgyller den annars så tråkiga vardagen.

Är nu på väg hem där jag ska ta en snabb dusch innan sängen väntar då det blir en väldigt tidig uppstigning imorgon. Börjar jobba 06 så då ska jag vara pigg och glad är tanken:)

Imorgon hoppas jag orka med ett träningspass efter jobb innan det blir hem och tvätta och packa, kanske borde köpa biljett ner också?:)

Hoppas ni alla har haft en bra dag:)

Kramar


Träningsdags

Första träningspasset för denna veckan är jag nu påväg till. Har velat träna innan men tiden har inte riktigt räckt till. 1 timmes kondition står på schemat innan det är dags för jobb.

Jag känner att jag behöver motiveras nu när det kommer till träning och kost. Har nästan helt lagt ner kosten, vilket är typ 80% av resultatet. Jag har 1 vecka kvar tills jag skall ha nått mitt första delmål så det är inte dags att börja slappa nu egentligen! Måste ta med mig träningsskorna ner till Malmö i helgen så jag kan få till i allafall 4 träningspass denna veckan!


Tankspridd

Jag är så tankspridd så det inte är klokt! Är tacksam för att jag jobbar så mycket så jag inte hinner tänka mer!

Jag har en sådan hemsk hemlängtan, vilket sker ett par gånger om året och det är inte roligt!

Aja nu lämnar vi det och taggar inför dagen!


Måndag

Måndag är det idag och jag som skulle plugga får ställa in mina planer. Istället blir det jobb 9-18, vilket säkert blir varmt och bra!

Jag är så tankspridd idag så det är bra att jag jobbar så slipper jag tänka.

Hoppas ni får en bra dag!


Hemlängtan

Efter att ha spenderat en helg ute på Hönö med Andreas fina familj har jag nu en extrem hemlängtan efter min egen familj och mina vänner.
Jag har under mina tre år i denna stad hatat och älskat den. Jag har velat spendera resten av mitt liv här men jag har också velat fly illa kvickt vissa stunder.

Nu är jag och har så varit en längre period i tankar där jag vill flytta neråt. Inte nödvändigtvis till Malmö, men till Skåne. Jag har så mycket där nere som står mig nära hjärtat, så mycket som jag vill vara med om och vara en del av.

Jag har ett halvår kvar av skolan och har jag samma känslor då som nu så kommer jag att flytta neråt. Självklart vill jag att min man ska flytta med men jag kan inte tvinga honom, tyvärr.


Bra dag

Haft en fruktansvärt bra dag. Sol, värme, mysigt sällskap och bad för vissa.


Wonderful

Det var magiskt, det var perfekt, det var loreen! Så jävla bra!

Nu vet jag vart jag ska göra nästa år! Eurovision song contest intar sweeeden och det är ett måste för mig att vara där!


Förutom Eurovision igår så hade jag en väldigt bra dag med jobb och kalasfirande.

Vi stannade ute på Hönö en natt till så jag vaknade upp idag till ett väldigt härligt fågelkvitter istället för bilarnas brummande hemma på vår gata.

Jag har varit vaken en dryg timme, hunnit tvätta håret och gjort mig färdig. Dock däremot så sover fortfarande mina kamrater på detta våningsplan, tråkigt! Hur kan man vilja sova bort denna vackra soliga söndag?!

Vad som händer idag vet jag inte riktigt, jag hoppas på mycket utomhusaktiviteter så man kan lappa lite sol!

Igår fick jag förresten låna en klänning när jag jobbade som jag blev lite halvt kär i! Har blivit helt förälskad i långklänningar!



Hörs senare


Livet<3

Vilken fruktansvärt lugn och bra dag jag haft! Började ju som sagt med städ och go frukost följt av träning deluxe så träningsvärk är att räkna med imorgon:)

När jag kom hem lagade jag till en go lunch bestående av lax och fullkornsris.

Resten av dagen har jag legat på balkongen i bikini och chillat. Har bland annat målat mina naglar då detta är ett måste när man har ledig helg! Få känna sig lite extra festlig då nagellack inte är tillåtet på mitt jobb:) det blev ett pastelligt rosa, jag är inte så rosa av mig egentligen men det blev väldigt vårfint.

När Andreas var påväg hem från jobb möttes vi upp vid pizzerian och köpte go pizza. Jag använde en gammal klänning som hängt och dammat i garderoben väldigt länge då jag inte känt mig bekväm i den, men nu var det dags!

Just i skrivande stund är jag och Andreas på väg ut till hönö. Vi ska spendera kvällen där lite så spontant då hans syster fyller 40. Hon ska fira det imorgon så jag ska hjälpa till i butiken på dagen så hon kan va hemma och fixa så då sover vi där i natt så slipper jag gå upp så tidigt:) dessutom kul och fira lite extra idag då det faktiskt är idag hon fyller år:)


Ledig

Skulle jobbat idag med jag bytte bort min tid. Har varit halvkrasslig hela veckan. Förmodligen kroppens sätt att säga ifrån att det har varit för mycket den senaste tiden.

Såå idag är jag ledig. Jag har egentligen en tenta som jag ska skriva men är inte alls pepp, men det måste göras fast det får bli lite senare idag.

Jag håller just nu på att plocka lite i lägenheten och ska dammsuga lite nu. Skönt att få det gjort tidigt på dagen så man kan njuta av en ren lägenhet sen. När det är gjort är det jag som drar till gymmet. Borde inte träna pga min förkylning men jag är så rastlös så måste röra på mig.

Resten av dagen ska jag spendera ute i solen med ipaden skrivandes på min tenta då, väldigt smidigt!


Jobbveckan startar

Idag är det onsdag så denna veckas jobbdagar börjar nu.

Känns helt ok då jag börjar med passet 11-18.45, gött!

Nu innan jobb ska jag träna i allafall så sitter på bussen in mot stan. Vet dock inte hur smart beslut det är egentligen då jag mår fruktansvärt dåligt. Näsan rinner, ont i halsen och en sjuk huvudvärk, samma status som de senaste 3 dagarna alltså. Jag borde lyssna på min kropp men då jag hoppade över träningen igår så känner jag mig så himla rastlös.

Hörs senare


:)

God kväll i stugan!

Trotts extrem huvudvärk och ont i halsen har jag haft en riktigt trevlig dag!

Först skola följt av estelles dop som jag berättat om tidigare. Efter det var det meningen att jag skulle träna men jag tog mitt förnuft till fånga och insåg att det inte var någon lämplig id'e med mitt halsont, så Hanna kom hit istället:)

Vi satt på balkongen halvnakna och njöt av solen med vars en cider i handen. Efter några timmar stekandes stekte jag till något annat nämligen korv som vi med glädje mumsade i oss.

Nu ligger jag i soffan och kollar på semifinal 1 i Eurovision. Har inte hört något riktigt bra än, möjligtvis Cypern men det är också allt, men många låtar kvar ju.

Efter Eurovision blir det sängen direkt. Jobbar imorgon 11-19 så ska försöka hinna träna innan så jag hoppas halsontet har försvunnit över natten.

Vi hörs!


Blödig

Precis käkat lunch och kollar nu på prinsessan Estelles dop. Jag gråter och ler om vartannat. Jag är så himla blödig när det kommer till dop, bröllop osv. Oohh hur blir det inte då när jag själv skall gifta mig eller döpa mina barn!!!

Jag längtar!!!!


Sol!

Ännu en dag med sol och värme! Vad passar då bättre än ett par riktiga sommarben med blåmärken över allt. Hur lyckas jag?

För att ge er en kort uppdatering om igår så var jag först i skolan sen gick jag till Apoteket och köpte solkräm så nu är jag förberedd och kan sola förnuftigt. Sen åkte jag hem och chilla lite innan jag åkte och träna dubbelpass på gymmet.

Dagen ser väl i princip likadan ut. Påväg till skolan nu fram till lunch sen hem och kolla på det kungliga dopet!!!! Ooo vad jag älskar såna saker! Efter det blir det träning och sen ikväll är det semifinal i Eurovision song contest!!! Måste se!!!

För att prata om något mindre roligt så har min sambo smittat mig med halsont och en förjävlig förkylning, kul.


Barbent

Idag är det jag som inviger detta årets barbent säsong! Och det verkligen inte en dag försent!


Söndag

Godmorgon alla!

Jag har sovit nästan 10 timmar inatt, dessutom själv i en stor säng. Skit skönt. Trotts detta känner jag mig så himla sliten:(

Igår jobbade jag som sagt och sen va Hanna här en sväng så vi kunde fixa lite saker. När hon hade gått la jag mig i sängen direkt och somnade med kläder på och allt.

Just nu borde jag gå upp och hoppa in i duschen och göra mig färdig. Jobb kallar även idag och det är ett långt pass som står på schemat. Blir säkert bra. Jag orkar dock inte röra på mig så chillar lite till:)

Vi hörs!


Fina kläder!

Hade jag varit kille hade jag typ köpt alla mina kläder här på Annamarin of hönö! Jag älskar stilen på kläder här på herravdelningen. Så himla klassiskt, stiligt, tidlöst!

Silken tur att min man även han älskar kläderna här och ännu mer tur att hans syrra äger affären!

Jag älskar även damavdelningen, speciellt alla de fina accessoarer som finns!

Bjuder på lite bilder så ni kan få se massa fint!


Livet rullar på

Påväg ut mot hönö sitter jag på en buss med världens huvudvärk. Har sovit så dåligt och så få timmar att jag knappt kan tänka.

Bara ett par veckor kvar tills det lugnar ner sig så det är bara till att härda ut antar jag.

I natt jobbade jag som sagt och det var faktiskt riktigt trevligt. Många konstiga människor som kom men vad kan man vänta sig?:)

Taxi resan hem var jätte trevlig, skönt att det finns trevliga taxi chaufförer!

Hörs senare när jag förhoppningsvis har piggnat till lite:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_203045476.jpg" class="image">


Livet

Sovit, ätit frukost, chillat, tränat. Så har min dag sett ut fram tills nu. Sitter på bussen hem från träningen och jag längtar efter en dusch och god mat. Efter det är det jag som drar till jobb:)

Natten som gick var väldigt rolig faktiskt. Jobbade ju och det var full rulle hela tiden, detta trots att spårvagnar och bussar gick som en vanlig vardag. Kassasystemet la ner i driven och det var också ganska kul. Jag kanske är lite ironisk, men tiden gick fort i alla fall.

Nu taggar jag inför ikväll i alla fall:)




Tråk

Här sitter jag på jobb och har min första rast, redan:(


Fan inte kul någonstans idag, sova på dagen är inte bra för mig, blir så jävla sliten!

Näää imorgon är det jag som sover bort dagen istället för att sova på eftermiddagen innan jobb, kan inte ha det såhär.

Positivt idag är iallafall att jag fick min semester bekräftad, iallafall 3 av veckorna. Den fjärde får vi se! Men 3 veckor är inte fy skam med tanke på att jag inte haft någon direkt semester på 2 år:)

Sååå solsemestern blir av! En vecka i Skåne blir av sen en vecka här på hemmaplan blir av med förhoppningsvis fint väder och massor av häng i båten i Åsa! Som jag ser fram emot sommaren!


Jobb

Min 5 dagars arbetsvecka startar nu efter 2 dagars skola. Jobbiga, tuffa pass ska jag ta mig igenom. Ett natt pass imorgon följt av ett dagpass i affären:)
Hade det inte varit för att det är dubbelt betalt imorgon och att det är natt vilket betyder att jag kommer tjäna typ 275 kr i timmen så hade jag haft lite ångest men nej då jag är pepp:)

Men först blir det 10 timmars jobb idag:)
undra om bussar och spårvagnar går som på en fredag idag? Annars blir det taxi hem:)


60min kondition

Efter 60 min konditionsträning är mina ben tunga och jag helt slut! Just i skrivande stund ligger jag och återhämtar mig lite. Ska stretcha sen åker jag hem:)


Planen för idag...

Idag är det onsdag och jag sitter och äter frukost.

Planen för idag är att jag alldeles strax skall åka och träna sen hem och ta ett tag med dammsugaren. Efter det ska jag faktiskt gå och lägga mig igen. Jag räknar med att hinna med en powernap på 2 timmar innan jag drar till jobb där jag ska spendera 10 härliga timmar:)

Jag måste även komma ihåg att hålla tummarna för Andreas idag då han gör fotbollsmatch premiär för denna säsongen. Good Luck!


Kläder

Här kommer lite bilder på kläderna jag köpte igår.

Den vita klänningen är jag helt kär i! Den var så snygg på, perfekt längd, snygg i ryggen, tyvärr lite genomskinlig men det kan jag lösa. 299:-


Långklänningen skall jag ha på min pappas och brors gemensamma 50 och 25 års fest i slutet av sommaren. Jag älskar den! Den va så himla fin på! 399:-

Kavajen kommer verkligen inte till sin rätt på bilden. Den är mörkblå och midjekort och helt perfekt till min kroppstyp! 249:-

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_202768965.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_202768967.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/755174/images/2012/pic_202768970.jpg" class="image">


Vilken underbar dag!

Dagen igår var helt jävla underbar! Jag kom i något jävla shopping mood och handlade två klänningar och en kort kavaj.

Efter shoppingen tog vi en kaffe innan vi tränade. Och vilket pass det blev! Roligast var när jag fick plåga Hanna lite extra då vi körde magstyrka! Haha jag älskar att plåga lite extra ibland!

Sen fick jag en glad nyhet! Andreas har blivit farbror igen! Hans bror och hans sambo har blivit föräldrar igen, och denna gången till en liten tjej! Sååå himla kul!

Hörs senare:)


Flitig deluxe

Va jag seg igår och inte fick mycket gjort så har jag idag varit flitig deluxe! Alla uppgifter är färdiga och ska bara skrivas ut!

Men först tar jag en paus och har tagit en dusch och ska slänga på lite smink så är jag redo sen!

Redo för att ta ett tag med dammsugaren. Redo för en go lunch och redo för att vika ihop tvätt och hänga upp mer tvätt:)

Senare i eftermiddag blir det date på stan med fina Hanna följt av träning:)



Tisdag

Började denna dagen med sovmorgon och go frukost, how perfect?


Flitig...

Jag kan ju inte direkt påstå att jag är flitig och effektiv i mitt pluggande. Spenderade en del tid i telefonen istället, först med min kära bror som jag är så stolt över och sen med min kära Hanna som jag också är stolt över:)

Har iallafall lyckats göra färdigt 1 uppgift. Så 1 uppgift igår plus 1 uppgift idag =2 uppgifter...så 2 uppgifter kvar då alltså...Har jag tur så blir jag färdig med 1 uppgift till innan jag lägger av för ikväll...då har jag bara 1 uppgift kvar imorgon samt att gå igenom alla andra uppgifter språkligt samt skriva ut alla innan jag åker in till skolan och lämnar in allt imorgon någon gång på eftermiddagen.

Måste bara säga att mina ben värker så himla härligt! Träningsvärken som redan börjar krypa fram? Härligt är det i allafall:)


Klart!

Träning avklarad och jag är påväg hem!

Ska bli gott att äta något för nu är jag hungrig!

Kvällen skall jag spendera insjunken i min dator med en förhoppning om att jag ska bli färdig med mina uppgifter!

Trevlig kväll alla!


Lets do this!

Cykel activio följt av ett styrkepass!

Det kallar jag en bra paus i pluggandet!


Ett känslomässigt vrak!

Jag har det jävligt jobbigt just nu som ni säkert märker. Mina känslor går upp och ner 10 gånger om dagen. Jag är en riktig känslomänniska som har nära till både skratt och gråt.

Detta blir ännu mer tydligt för mig när allt inte är som det ska vara, brukar vara. Det vill säga när jag inte får sova de timmar jag brukar, äta på de tider jag brukar, ha tid för mig själv där jag kan träna så mycket som jag vill samt kunna göra mitt bästa i allt jag väljer att ta mig an. Jag är en fruktansvärd rutinmänniska helt enkelt!

I två veckor nu har jag jobbat heltid samtidigt som jag ska ta mig an slutspurten i skolan. Jag har alltså inte varit ledig en enda dag och kommer så inte heller vara fram till skolan tar sommarlov. Klart jag jobbar inte varje dag men de dagar jag inte jobbar har jag skola. Det här är något jag valt själv och något jag absolut inte ångrar, jag älskar mitt jobb och ser fram emot att gå dit men jag är och kommer vara ett känslomässigt vrak tills dess att denna period är över.

Och jag vet att när det här väl är över så kommer jag vara sååå himla stolt över mig själv! (och typ sova i 2 dagar för att återhämta mig).


Men nu tar vi en dag i taget och idag är det måndag:)


Ny vecka, ny dag:)


Mys

Min man har nog känt av att han legat lite minus hos mig de senaste dagarna. Det löste han idag genom att överraska mig med jordgubbar, tända ljus och helkroppsmassage. En helt sjukt bra helkroppsmassage så undra om han gått någon kurs i smyg eller något för vad jag minns så va den inte så bra sist vilket à för drygt 2 år sedan:P


I alla fall så gav den här massagen ni en jävla massa positiv energi och jag känner ett enormt lugn i kroppen! Jag älskar min man så nu ska jag spendera mina sista vakna timmar med honom!


Vår

Idag är en riktig skit dag och jag önskar redan att den vore slut.

Har dock hunnit fixa blommor till balkongen så nu är det extra mysigt där ute.


Att vara tacksam

Ibland är det svårt att få ut det man innerst inne tänker och känner. Ibland är det lätt att vara negativ och tänka hur livet suger. Ibland är det lätt att ångra beslut man tagit för länge sedan, ångra hur saker och ting har blivit, ångra hur hjärtat fick styra istället för hjärnan.

Men tänk om jag inte tagit det där beslutet med hjärtat för tre år sedan, tänk om jag låtit förnuftet styra, tänk allt jag då gått miste om!

Visst saknar jag Malmö, jag saknar min familj oerhört mycket! Jag saknar mina vänner! Jag saknar min gudson Malte som är min solstråle och jag saknar chansen att se Sandras mage växa!

Ibland vill jag bara flytta hem för jag vet att allt hade varit enklare där, där finns ju mitt skyddsnät och jag hade kunnat finnas där för alla som behöver mitt stöd.

Men livet är en utmaning som jag älskar att ta mig an och jag kan inte sluta förundras över allt denna utmaning har gett mig här i Göteborg.

Valet som gjorde att jag flyttade till denna stad har lett till tusen miljoner bra saker som jag är evigt tacksam över!

Jag är så himla tacksam över de människor jag träffat här som har påverkat mig (på positiva och negativa sätt) för att de har fått mig att se på livet med helt nya ögon.

Jag är tacksam för att jag har ett jobb som jag älskar (trotts att det inte är något drömjobb i andras ögon), där har jag lärt mig så mycket och alla härliga människor gör att det är kul att komma dit!

Jag är tacksam för att jag har hittat sjukt underbara vänner här som förgyller min vardag och ger mig så sjukt mycket positiv energi!

Jag är tacksam för att Andreas familj har tagit emot mig med öppna armar och att de har fått mig att känna mig lite mindre ensam här!

Sist men inte minst är jag tacksam för att denna staden har lärt mig att stå på egna ben, lärt mig att leva mitt liv på mitt sätt, lärt mig att vara självständig och lärt mig att jag klarar allt jag tar mig för!

Om jag kommer bo här resten av livet vet jag idag inte, det enda jag vet är att jag är inte färdig här än, jag är inte klar med denna utmaningen och jag kommer ALDRIG ångra mitt beslut att flytta hit.






Gabriells sång




Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv


Träningsresultat på 3 månader

Har nog inte skrivit om mina träningsresultat de senaste veckorna.

Här kommer mina mått och min vikt...



Vikt: start:74kg nuvarande: 67,2  totalt: 6,8kg :)


mått

mage: start: 74 nuvarande:65 totalt: -9cm
höft: start:90 nuvarande:84 totalt: -6cm
arm: start: 31 nuvarande 29 totalt:-2cm
bröst: start:90cm nuvarande:87 totalt: -3cm
ben: start 62cm nuvarande:55cm totalt:-7cm

Hur jävla gött är inte det?






lördag

Efter en tidig morgon och en dag fylld av jobb och häng med världens finaste Hannis pannis sitter jag nu ensam i soffan och grubblar samtidigt som jag äter en glass..är det lördag så är det.

Jag tror jag har en liten sväng av hemlängtan deluxe just nu. Mycket som händer hemma och jag sitter här och VET att jag inte kommer hinna åka hem förrän jag har semester...vilket troligtvis blir i slutet av juli..KUL...eller inte.


Jag har så mycket att göra just nu att jag inte riktigt fungerar som människa och istället gör jag ingenting efter jobb. På onsdag ska de flesta inlämningsuppgifterna in och jag har en hel del att göra innan jag är färdig. På måndag får jag fixa det, JAG MÅSTE FIXA DET DÅ!

Imorgon är jag i alla fall ledig och jag hoppas på en lugn dag med träning och sedan en lång och god frukost följt av häng på stan och kanske lite shopping. En riktig härlig söndag alltså!

Nu ska jag spendera resterande kvällen med att gå in på VING och drömma mig bort till en vit sandstrand.

Vi hörs!!







Fredagsmys

Nu kör vi fredagsmys i detta hem. Maten är snart färdig  och bordet är dukat. Nu väntar jag bara på min kära man som sprang ner till godisaffären för att köpa något gott till senare.
Idag blir det något så sparris och lättlagat som lax i en sås på crème fraîche med smak av tomat och basilika  till det serveras ris.
Kvällen kommer bestå av att kolla på den nya Hamilton filmen vi har hyrt och ätandes på lite chips. Blir en tidig kväll då jag jobbar 06-15 imorgon.

Fredag

Här sitter jag på jobb och har redan jobbat i 4 timmar, jag som skulle vara ledig idag. Har rast nu och chillar lite. Va länge sen jag jobba frukost på en vardag så jag chillade på som vanligt och fick därför väldigt stressigt tillslut när bil efter bil kom samtidigt som folk strömma in i restaurangen.


Jag måste bara berätta hur stolt jag är över mig själv som körde en jävla killer pass igår på gymmet. I två timmar svettades jag med tunga vikter och shit va kul jag tyckte det var!


Blev även glad över en kommentar jag fick av Andreas mamma igår där hon sa att det snart inte fanns något kvar av mig. Det är ju inte riktigt sant, men det är klart att dryga 7 kilo är borta så det måste ju synas. Har dessutom tappat i snitt 9cm på alla ställen på kroppen så det är skönt.

Jag är glad över att jag börjar få tillbaka min gamla kropp och jag är stolt över mins kurvor! I sommar kan jag gå stolt i bikini!

Idag tar jag dock en paus från träningen för jag behöver plugga! På onsdag ska allt vara inlämnat och jag har knappt börjat.. Så det är nog dags nu:)


Hörs senare mina 10 trogna läsare:P


Torsdag

Jobbar kort dag idag efter byte med tider fram och tillbaka, 9-14;)

Efter jobb blir det träning och jag är taggad som faaaan! Vet dock ej om jag ska träna på backaplan där det finns gott om utrymme men de bygger om vilket gör att där är en jävla ljudnivå eller om jag ska träna på domkyrkan där det är ganska litet och jag inte kan köra alla saker för det är inte samma maskiner...time Will tell!

Om jag ska berätta om gårdagen så måste jag ju endå säga att den måste gjort mig officiellt till drottningen av wraps haha! Det var kaos på bop sidan och vem stod där om inte jag! Dock måste jag säga att wrapsen är nog det bästa i McDonalds historia så det är med glädje jag får jobba lite hårdare för att dem ska se goda och fräscha ut, samtidigt som jag är snabb som attans!

Haha vi hörs senare


Onsdag

Dagarna knallar på fortare än kvickt! Är i skrivande stund påväg till gymmet där jag ska spendera en timme innan jag ska börja jobba kl 11. Ett långt pass väntar idag 11-21 så det är bara till att peppa till! Efter jobb ska jag och Andreas storhandla, lika bra att få det gjort och förhoppningsvis är det inte så mycket människor i affären så sent.



Skit dag

Skit dag på alla möjliga sätt! Orkar inte detta!


livet vill oss inget elakt...

Idag när jag läste blondinbellas blogg blev jag så tagen av det hon skrev...jag behövde höra de där orden just idag och hon har så rätt i det hon skriver!

"Om det är något som jag ändå har kommit fram till under mina 21 år så är det att framtiden är ljus. Livet vill oss inget elakt. Meningen med livet är att skapa sin egen mening och det är upp till varje person vad det betyder. För mig handlar det om att vara lycklig, vara älskad, känna mig fri och kunna påverka. Har man en nyfiken inställning till livet blir allt roligare och du ser fler möjligheter. Allt jobbigt som händer, jobbiga besked eller när saker som inte går som man vill – ja man får helt enkelt göra det bästa av situationen och fråga sig själv vad man kan lära sig av det som hände. Så länge man är sin egen bästa vän, litar på sig själv, sätter gränser och vågar drömma så går det så småningom väldigt bra"


Love the future, embrace the future!

Träning

Jag behöver skingra mina tankar och vad är då bättre än att röra på fläsket?!!

Är på espresso house och ska ta en kaffe med Hanna. Snacka om helgen och sedan köra järnet på gymmet!

Jag behöver en riktigt genomkörare med både kondition och styrka, jag behöver känna svetten rinna och musklerna värka!

Så det är det jag skall spendera mina närmsta timma med att göra! Förhoppningsvis har mina konstiga tankar och äckliga magkänsla försvunnit när jag är klar:)


Att leva i nuet med tankarna i det förflutna...

Jag är lite vilse i mina tankar i dag. Jag drömde en dröm inatt som jag inte riktigt kan släppa. Jag har drömt en liknande dröm flera gånger de senaste veckorna och för varje gång jag drömmer den blir drömmen verkligare och verkligare. Drömmen blir tydligare och jag minns mer. Känslorna jag har i drömmen sitter kvar även efter jag vaknat vilket gör mig förvirrad.


Varje gång så är det en liten flicka som är uppe i famnen på en kvinna. Jag går in i rummet där de är och kvinnan sätter ner flickan på marken. Flickan springar in i mina armar och jag lyfter upp henne. Hon viskar i mitt öra " minns du mig?" och jag svarar "Ja" med tårar i ögonen. Varje gång detta händer vaknar jag. Jag vaknar med en obehaglig konstig känsla i magen och jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Jag vill veta vem flickan är...

Godnatt

Nu är det dags för mig att sova. Ska gå upp tidigt imorgon och ta en PW och städa innan några klasskompisar kommer.


Är så trött och vill bara stänga ögonen, dels för att få sova men också för att få starta en ny vecka:) kommer bara närmare och närmare sommaren:D



Söndag

Jag syndar och trycker i mig toast på jobb. Mitt huvud värker nämligen och jag känner mig seeeg, detta trots att jag åkte hem ifrån inflyttningsfesten tidigt igår. Hanna följde med mig hem då, vi tänkte bara sitta och prata lite och dricka kaffe innan vi båda skulle sova då vi båda jobbar idag. Men när vi kom hem så var Andreas hos oss med en vän. Så vi lyssnade på musik och tjötade, självklart började jag dricka mer istället för att sluta, så därför mår jag dåligt idag.

Andreas drog förresten fram gitarren igår, längesen han gjorde det. Även om Han var lite ringrostig igår så kan jag inte hjälpa att jag faller som en fågelunge som inte lärt sig flyga än varje gång jag hör honom spela. Det är något speciellt med det alltså!

Grabbarna drog ut vid 1 så då gick jag och la mig. När klockan var drygt 6??!!! Kom Andreas hem med en McDonalds påse och sa "jag ska hälsa från ditt jobb" vilken pinsam kille haha, tänk att jag är tillsammans med en sån kille som vi alla på jobb avskyr, en kille som kommer i taxi lite innan 6 och beställer massa mat! Usch!

Andreas fortsatte sedan att babbla och jag fick ett mindre utbrott. Han pratade om hur han nästan blivit rånad och massa andra saker och jag orkade verkligen inte lyssna jag sov ju så jag utbrast " HÅLL KÄFTEN JAG SOVER, du är ju här och mår bra så jag skiter faktiskt i om du nästan blev rånad, du får berätta om det imorgon"

Stackars kille!


Nej nu ska jag jobba!




Godnatt

Vill bara skriva godnatt och säga hur tacksam jag är för allt fint som finns i mitt liv, min lilla familj här i Göteborg, min stora familj i Skåne, mitt jobb mina vänner och allt annat jag värdesätter!

Livet är bra härligt!


Är redo...

Nu är jag redo för inflyttningfest och födelsedagsfest med temat glasögon:)


Lördag

Godmorgon alla!

Sitter i soffan och väntar på att tiden ska gå. Om 5 min ska jag åka till jobb:(


Mitt hår ser så roligt ut just nu då jag gjorde massa flätor igår för min tanke är att håret ska vara mega lockigt ikväll.


Fredag

Veckan har gått så fort och det är redan fredag!

Gårdagen va så himla bra på alla möjliga sätt!

Va hemma hos Anne som bjöd på good mat och pluggade med resten av vår grupp nästan hela dagen, vi satt ute i solen och jag fick min första bränna, att jag aldrig lär mig:P

Sen åkte jag in till stan och mötte upp Hanna och vi fikade och shoppade lite inför helgen.

Kom hem vid 6 och slängde ihop lite go mat på vår nya spis som är såååå fin! Resten av kvällen spenderade jag i soffan, med balkongdörren öppen så jag hörde alla fåglar sjunga!


Men idag är det en ny dag och det är trist och tråkigt väder. Jag är i alla fall på väg till Anne igen där vi ska försöka bli färdiga med vårt grupparbete. I eftermiddag ska jag gå en runda på stan själv, har en del att ordna. Ska bl.a. Köpa ny klänning, har hittat en på nätet så jag hoppas att den finns i affären med, sen måste jag köpa nytt smink, besöka systemet och köpa en inflyttningspresent.

Sen ska jag hem och käka för att sedan åks tillbaka och köra veckans förmodligen sista träningspass då jag jobbar hela helgen. Känns lite segt med enbart 3 träningspass denna veckan men jag får väl glädja mig åt att det har varit bra och tuffa träningspass där jag verkligen har utmanat mig själv och kört med väldigt tunga vikter. Och sjuka resultat har jag börjat få på min rygg! Ska fota någon dag så ni får se. Har även änsålänge minskat med 0,4kg i vikt denna veckan, detta trots att jag har fuskat rejält! Det har alltså lossnat! WOHO!
2,2kg kvar tills jag når mitt första delmål vilket ska vara gjort till den 6 juni! Tufft men inte omöjligt!

Kvällen kommer spenderas i soffan till en bra film och med en skål popcorn. Jag jobbar nämligen frukost imorgon så det blir en tidig kväll!


Önskar alla en kanon fredag!

Kram!


5 timmars sömn och en huvudvärk som heter duga

Jag jobbade ju till 01 inatt och var hemma vid halv 2. Somnade vid 2 och vaknade när Andreas gick upp vid 6 lyckades slumra till men vaknade som ett yrskott när Andreas kom in och började snacka precis innan han skulle gå. så drygt 5 timmar har jag fått sovit:(

Sedan dess har jag suttit och väntat på en kille som ska komma och ge oss en ny spis. Jag sa till honom att han va tvungen att komma INNAN halv 9 för då va jag tvungen att åka. Han sa att han skulle komma mellan 7-8, tror ni han kom??? Självklart inte. Så jag har stressat som ett ASS och fick springa ner till fastighetsvärden och lämna min nyckel! Problemet är då att jag inte har någon extra nyckel och vetifan hur jag ska komma in sen. Så packade snabbt som fan en extra väska med Träningskläder så tränar jag innan jag åker hem idag så har förhoppningsvis Andreas hunnit komma hem.

Dagens planer består av grupparbete nu hemma hos en klasskamrat följt av shopping med Hanna och sedan träning då. Frågan är hur jag ska orka med denna huvudvärk jag har... Bara till att härda ut och hoppas att den släpper!

En positiv sak med denna dagen är dock att det är strålande solsken och jag därför är sommarklädd!:)


Onsdag

Hello!

Precis varit i skolan och det var nice. Sitter nu och väntar på Hanna så ska vi ta en kaffe innan träning. Medans jag väntar tänkte jag berätta om gårdagen.

Jag jobbade som sagt 10-18. Det gick bra och det fanns saker att göra hela tiden. Efter jobb åkte jag till Aldina där det redan fanns massa brudar. Vi chillade på balkongen och hade det bars allmänt trevligt.

Väl hemma mös jag med min kärlek till en film innan jag totaldekade...

Det roliga är att det nu gått drygt 3 timmar sedan jag började skriva detta inlägg. Jag har både hunnit fika, sola och träna och sitter nu på bussen hem. Nice!

Jag och Hanna körde ett riktigt hårt pass så har jag inte träningsvärk imorgon så är det något som är fel!

När jag kommer hem blir det en snabb dusch innan jag åker till jobb där jag stannar till 01. KUL!


1 maj

Idag vaknar vi upp till 1maj och ett strålande solsken här i Göteborg. Jag är förvånansvärt taggad med tanke på hur lite jag sovit men det är ju bara bra:)

Sitter och äter frukost och kollar på Nyhetsmorgon. Njuter av att hörs tvättmaskinen gå ( hur man nu kan tycka att det är ett avkopplande ljud?)

Om 20 min går min buss så det är kanske dags att klä på sig, fixa håret och packa väskan.

Blir som sagt jobb 10-18 idag och sen ska jag träffa Hanna som jag hoppas är sjuuuuukt bakis så jag får skratta lite åt henne:P

Hörs senare kram!


Slut

Efter 10 timmars jobb med ruljans hela tiden är jag nu ganska slut som person. Imorgon börjar jag jobba kl 10.00 då jag bytade tid med en person så kanske dags att stänga ögonen?!

Vi hörs om några timmar:)


RSS 2.0