Sista fredagen i juli

Sista fredagen på livet så som vi känner till det idag. Nästa vecka börjar ett nytt kapitel. Nova börjar på dagis och jag ska börja jobba igen.

Nova är till 100%redo för detta äventyr, även jag är redo för jobb. Det ska bli kul och spännande. 

Trots detta är det något som känns jobbigt och jag kan inte sätta fingret på vad det är, men jag tror det alltid är så när något nytt och okänt skall börja. 


Denna sista dag spenderar vi hemma med att göra ingenting. Natten som gick var katastrofal med minst 10 uppvak från vår lilla Donna. Nu sover dock Nova så jag ska strax göra detsamma för att samla lite energi. 

Ikväll ska vi åka o hjälpa några kära vänner med att sätta upp tält inför helgens stora firande, Linnea blir 2 och hennes föräldrar skall även de firas. Kommer bli sååå kul. 

Annars ska väl helgen bara gå åt till att förbereda sig mentalt för nästa vecka. Tänk att min tjeje blivit så stor nu, helt otroligt. Något som också är helt otroligt är hur jag från ingenstans börjat bli sugen på ännu en bebis, o det mina vänner trodde jag aldrig skulle ske🙈. 



Livet

Eftersom att livet har varit ganska mycket upp och ner de senaste månaderna (känns som att de senaste åren har varit upp och ner) så har det inte blivit så mycket skrivet här, tiden har helt enkelt inte räckt till.

Jag har i princip varit ensam med Nova. Det har varit otroligt slitsamt för mig men värst har det varit för Andreas som träffat sin dotter enbart på helgerna.

Nu väntar en sista vecka isär innan semester. Vi längtar så att vi nästan spricker! Andreas efter Nova, Nova efter sin pappa och jag efter tid tillsammans som familj utan en klump i magen av att tiden inte räcker till och snart är det dags för fler hejdå.


Annars så mår vi bra. Nova växer så det knackar och utvecklas hela tiden. Pratar mer och mer och utmanar mer och mer. 

Hon är världens goaste unge, social och framåt, busig och charmig, envis och bestämd.

Det är en fröjd att få vara mamma till en sådan goding.







RSS 2.0