Fredag

Vilken go vecka jag har haft!

En del saker hade jag kunnat vara utan men samtidigt är jag glad att jag är här och kan finnas o stötta o inte som tidigare när jag bodde i Göteborg.

Har varit mycket strandhäng, fika i stan och häng med några av mina älskade vänner! Vad hade jag gjort utan dem?

Även en annan sak hände, jag och Andreas var i går och kollade på en lägenhet. Vi har fått ett lånelöfte och har nu påbörjat processen med att köpa något. Vi har hittat en lägenhet vi gillar, gillade den ännu mer efter att vi varit där o J kollat så nu ska vi nog buda på den. Tyvärr va där 3 andra som också kollade på lägenheten så vi får väl se hur det går.

Nu är det i alla fall fredag och jag ska ha en lugn och fridfull fredag. Imorgon blir det mer mys med fina vänner och söndag lika så. Precis som helgen skall vara.

https://cdn3.cdnme.se/755174/6-3/pic_51f2c224e087c35b817bac31.jpg">https://cdn2.cdnme.se/755174/6-3/pic_51f2c224e087c35b817bac31.jpg" class="image">


Söndag

Hej hej i sommarvärmen.

Sitter just nu o väntar på ett tåg som skall ta mig hemåt. Under tiden jag väntar tänkte jag skriva lite om gårdagen, för den var så sjukt underbar och en riktig sommardag som jag kommer stoppa långt in i mitt hjärta och plocka fram när det är snö och trist ute.

På morgonen åkte jag i alla fall till Linda. Där käkade jag frukost tillsammans med henne och Malin, sen satt vi på balkongen och snackade skit i flera timmar. Jag har verkligen världens finaste vänner!

När jag kom hem var Andreas måttligt rastlös eftersom han hade sovit hela dagen (han vaknade med feber så behövde vila upp sig lite). Han mådde bättre och ville hitta på något. Så vi packade ihop oss och tog bilen till Lomma strand. På väg dit tog vi ett stop på MCD för att köpa glass. På stranden spelade vi strandspel, badade, pratade om livet och verkligen njöt av kvällen. Klockan var typ 9 på kvällen när vi åkte hem men det var fortfarande väldigt varmt och vattnet ännu varmare. Nu är det bara ett fåtal veckor kvar av denna sommaren men jag hoppas verkligen att vi kan få uppleva fler sådana goda kvällar och verkligen ta vara på den värmen som är nu, för det är livskvalité!


Lördag

I går hade jag en sådan härlig dag. Vi började med att säga hejdå till Carolina som åkte hem till Göteborg. Sedan åkte vill till Lomma strand och var där ett par timmar. Jag lyckades bränna mig på ryggen.

Sen åkte vi hem och duschade av oss innan vi åkte vidare hem till mina föräldrar som varit borta på semester. Där åt vi mat och spelade yatzi, riktigt mysigt.

I dag är det söndag och jag ska umgås med fina vänner innan söndagslugnet skall få infinna sig hos mig:)


Fredag kväll

Vilken mysig fredagskväll det blev. Vi åt god mat och såg en fruktansvärd bra film! Now you see hette den.


Jag blir så glad när jag ser Andreas med sina syskonbarn. Han har verkligen ett speciellt och unikt band till var och en av dem. Carolina är ju äldst, hela 17 år nu, så bandet till henne är ju på något sätt ännu mer speciellt. Hon är "som en jobbig lillasyster" brukar Andreas alltid skoja om. Vi är så glada att hon vill komma och hälsa på oss här i Malmö och hon är verkligen alltid välkommen!


Fredag

Idag kommer det bli en riktig mys dag. Är på väg till Köpenhamn med Carolina och vi ska bara gotta oss! Ikväll ska vi fira hennes födelsedag lite i efterhand med restaurang besök och bio! Life is good!


Tisdag

Hej hej bloggen!

Idag har jag myst tillsammans med Sandra och Ida. Vi åt en god liten lunch/brunch? Och pratade i flera timmar. Det jag gillar mest med Sandra, ingenting känns någonsin påtvingat eller jobbigt. Jag kan verkligen vara mig själv och prata om vad som helst hur länge som helst!❤

Efter att tjejerna hade åkt så gick jag till gymmet. Körde ett hårt pass och när jag kom hem åt jag en dubbel cheesburgare som Andreas hade med sig hem, typ så mina träningsdagar ser ut för tillfället. Tränar fruktansvärt hårt just nu, springer längre, lyfter tyngre men förstör allting med helt värdelös mat och godsaker. Skit samma, bara ett par veckor kvar av sommaren och sen får jag väl försöka komma in i rutin igen.

Nu chillar jag lite innan jag tänkte gå och handla lite, sedan ska jag laga en sen middag för Carolina kommer i kväll och stannar ett par dagar:)

Hörs senare!


En dag på zoo

Uppdateringarna blir lite sporadiska så här under sommaren. Jag är med om så mycket roligt och skriver när jag har tid och lust.

I onsdags åkte jag, min fina vän My och min gudson Malte till Köpenhamn zoo.

Det var en väldigt fin dag, lite blåsig, men kvalitets tid med människor man älskar och bryr sig om är det viktiga.

Vi kollade på massa djur och bara njöt av dagen! Till zoo åker jag gärna igen!


Elin ❤ Jonas

Den 6/7 hände något magiskt. Elin och Jonas gifte sig och det blev verkligen en helt perfekt dag!

Fint väder, god mat och levande musik. En helt underbar dag som jag kommer bära med mig i hjärtat och i minnet för evigt!


Turkiet

Tänker inte skriva så mycket, bilderna får tala för sig själv! Ett minne för livet<3

https://cdn1.cdnme.se/755174/6-3/pic_51e0176ee087c36b5ff70daa.jpg" class="image">


25/6-2013

Resan har börjat! Jag sitter på tåget på väg mot Gbg. Jag borde vara glad och lycklig, vilket jag kanske egentligen är men det här med att vara ensam klarar jag inte. Jag tänker, tänker, tänker!

Varje jävla låt påminner mig om min ilska och om allt det goda i livet som jag tycker min mormor skulle få uppleva med mig. Smärtan ligger på ytan och jag vet att jag måste bearbeta det men jag vill inte! Jag vill inte ha ont, inte känna någonting, låtsas som att allt är som det ska, som det alltid har varit!

I Göteborg skall tårarna mot mina kinder vara ett minne blott. Jag ska njuta av kvalitetstid med min bff, hon förtjänar en glad Louise!


RSS 2.0