Trosdag

Hej hej bloggen!

 

Idag är det torsdag och nu börjar min arbetsvecka. Än så länge idag har jag tagit en god välförtjänt sovmorgon. Jag har även käkat god frukost och pluggat en del.

 

Ska försöka plocka undan en del här nu innan jag ska börja göra mig i ordning. Är kläder över allt! Rena kläder dock men endå! Kläder och lådor. Massa lådor packade med saker som skall ner till Malmö på söndag.


Onsdag

Dagen idag har varit så tråkig.

Varit halvt bakis efter en välbehövligt kompiskväll med räkor och vin igår.

Dagen har bestått av en massa små pill och en powernap.


Nu är det kväll här och jag håller på och tvättar. Ska även hinna med att packa lite hade jag tänkt samt lägga upp lite saker på blocket.

Är så jävla sugen på något sött men det får va!

Hörs senare!


Onsdag


Vin

Hur mycket har du druckit?
Nä men jag har bara druckit ett glas...


Tisdagsmys


Ljusstakar

Handlade världens finaste ljusstakar igår i Ullared.

79:-st så ett riktigt kap!


Tisdag

Hallo världen!
 
Idag är det tisdag. Härliga tisdag!
 
Igår var det måndag, härliga måndag!
 
Gårdagen var på många sätt väldigt väldigt bra!
 
Började dagen i Malmö eftersom jag och Andreas åkte ner i söndags. Andreas ska jobba i malmö hela veckan och jag skulle på en arbetsintervju,
 
Arbetsintervjun gick riktigt bra, vi pratade i mer än en timme så vi får väl se hur det går, får veta om drygt två veckor.
 
Sedan körde jag vidare mot falkenberg där jag mötte upp Hanna och körde vidare mot Ullared. Vi hade en mysig shoppingrunda och körde sedan vidare mot Göteborg.
 
Väl i Göteborg käkade vi chips. Gott gott!
 
I dag är det juu som sagt tisdag och vi sitter här och försöker plugga. Går väl hyffsat bra. Har skrivit en del så nu har vi en liten Justin Bieber paus.
 
Nu ska vi fortsätta plugga för att senare käka lite god middag. Tänker migg spagetthi och köttfärssås.
Blir mer plugg sedan följt av träning. Efter det blir det mer plugg följt av räkor och vin... Kan inte sluta fel detta!
 
 
  

plugg

Sitter i skolan just nu och skriver lite. Vill så gärna få detta gjort så jag kan ta helg sen, men det går trögt.

Jag kommer förmodligen strax bli alldelles galet hungrig så då ska jag åka hem och sleva i mig lite mat innan jag tar och ska sova. Jag hoppar nog träningen idag tror jag. Går ut på en promenad sen istället. Kanske tränar imorgon istället.

Måste nämligen hinna packa lite mer känner jag samt fredagsstäda:)


Fredag

Godmorgon alla!

Påväg in mot stan nu, ska plugga med Hanna. Så jävla trött på vår uppsats men den måste göras.

Tror vi pluggar till lunch bara för sen ska Hanna jobba. Då hade jag tänkt träna ett hårt fredagspass.

Idag har vi även tvätt tid i stora tvättstugan då det är typ hundra handdukar som behöver tvättas.

Inatt är det sen dags för jobb, lönehelg och allt! Ser verkligen fram emot fulla, dryga människor. Nej skämt och sido, jag tror det kommer bli riktigt skoj och förhoppningsvis mycket att göra.

Helt sjukt att nästa helg är min sista helg att jobba helg! Det är något speciellt med att jobba helg så även om jag verkligen längtar till att vara ledig på helgerna så ska jag njuta av tiden då den aldrig kommer tillbaka.


Vi hörs senare!


Torsdag

Hej hej mina vänner.

Sitter i skrivande stund påväg hem. Jag och Hanna var effektiva nu på morgonen så vi tar en liten paus innan vi ska genomföra lite intervjuer i eftermiddag till vår uppsats.

Nu ska jag hem och packa. Jamen visst tiden börjar komma då det är dags. Målet är att packa ner allt skit som finns i skåpen i hallen. Första lasset med saker går på söndag då jag endå måste neråt för en arbetsintervju på måndag.

Känns helt sjukt att det händer nu!

På tal om något annat vill jag önska min bästa vän, min syster grattis på födelsedagen! Hela 24 år blir hon! Tänk va galet! Vi är verkligen vuxna nu med allt vad det innebär!


True shit


Onsdag

Hallå bloggen!

Idag är det som sagt onsdag. Dagens planer består av plugg i skolan med Hanna! Antar att det blir massa skvaller också då hon varit i Stockholm ett par dagar och varit på Chris Brown konserten. Har jag tur har hon sett någon kändis göra något dumt mohahaha


Sen blir det handledarsamtal i kväll. Jag skall även hinna träna ett mördarpass, för det behöver jag för att få ut all frustration som finns i min kropp just nu.


Behöver även tvätta och städa hemma, ni vet såna roliga saker som ingen annan gör.


Jag hoppas dagen går fort i alla fall men inte fortare än att jag hinner med allt jag behöver göra.


Livet

Jag undrar om det är dags för mig nu. Dags att bli sjuk. Jag har noll energi, verkligen noll energi och en jävla huvudvärk. Antingen så börjar jag bli sjuk som sagt eller så är det kroppens sätt att säga ifrån att nu får det räcka!


Jag stressar! Stressar, stressar, stressar. I flera år, typ sen jag var 15 har jag jobbat på helgerna samtidigt som jag har haft skolan att ta hand om. Denna sommaren var första sommaren då jag hade en riktig semester. Semestern blev ju tyvärr inte som planerat och jag spenderade veckorna med att stressa och vara orolig.

De senaste två åren har jag gått upp i tid på mitt jobb. Jag har i dagens läge en anställning på 50%. Jag sliter och sliter och sliter. Jag älskar att jobba, jag älskar mitt jobb men det tar på en. Det är så mycket som man får lägga åt sidan då man arbetar kvällar och helger. Att försöka ha ett socialt liv är svårt. Att försöka hinna med allt man behöver hinna med när man flyttat hemifrån är svårt.


Att jag sen dessutom är en människa som har stora krav på mig själv gör inte saken lättare. Jag gör inget halvdant och jag tycker det är extremt viktigt att vara en framgångsrik människa. Jag är inte lat och jag är inte den som klagar.

Men denna stressen börjar bli för mycket nu. Jag har ont under bröstet!


Jag har 2 helger kvar att arbeta på mitt jobb, efter det är mitt mål att aldrig mer arbeta helg! Aldrig mer i hela mitt liv! Mitt mål är att sätta mig och mitt förhållande med Andreas, mina vänner och min familj i första hand.

Jag behöver få ett lugn i min kropp och jag behöver finnas där för mina närmsta. Jag behöver fokusera på det i livet som verkligen är viktigt! Det kommer bli mitt mål år 2013: att ta vara på livet och de människor som är mig närmast.


Med det sagt skall jag nu njuta av kvällen, pussa på mannen i mitt liv och ta ett par djupa andetag innan det är dags att möta en ny dag imorgon!


Känslosam

Jag är ett vrak just nu. Ett mentalt ostabilt vrak som tar allt som påhopp. Folk får mig att känna mig som en värdelös människa när allt jag försöker göra är att tillfredsställa alla.

Jag säger inte att jag gör rätt och de fel, det finns liksom inte rätt och fel i denna situationen, alla får tycka och tänka som de vill. Så även jag.

Jag menar bara att jag känner mig värdelös som person när jag försöker göra något som jag anser är bra men jag får bara skit för det!

Jag längtar till en tid då allt var normalt och man slapp oroa sig för framtiden. Jag orkar inte mer just nu!

Det var inte såhär vuxenlivet skulle vara!


Dimma

Goddagens!

Efter en helt underbar helg med bästis på besök tillsammans med hennes dotter och sambo där vi spenderade lördagen på jul på Liseberg så är det nu måndag igen.

Asså jag måste bara säga detta! Ida, Sandra och Tims dotter är ju en riktig glädjespridare! Man blir ju glad bara av att se henne! Dom har gjort ett bra jobb!


I allafall idag är det måndag och jag lever i någon jobbig dimma idag. Har spenderat dagen med att jobba 06-15 följt av massa plugg. Producerade hela 1 sida skriven text så nu är det bara 31 sidor kvar! Känns stabilt!

Tillbaks till min dimma då... Känns som att jag lever i ingenmansland just nu. Kommer inte framåt och kan inte gå bakåt. Man bara väntar liksom.


Allt är så jävla instabilt. Jag är lättretlig och har noll motivation till att vara glada positiva Louise.

Känns som att jag liksom inte når fram med det jag vill och att jag i vissa lägen blir överkörd, detta trots att jag inte är en tjej man trampar på. Jag orkar bara inte med drama!

Jag önskar bara att visa människor öppnar sina ögon och lyssna och lär sig se till andra och inte bara till sig själv.


Godnatt

En trött tjej som både har pluggat, tränat och jobbat idag säger nu godnatt!


tisdag kväll

Har avklarat dagens träningspass. Blev ett liknande pass som igår så jag hoppas på träningsvärk imorgon:)
 
Praktiken gick bra och det var roligt att träffa alla igen.
 
Nu är det kväll och jag håller på att laga mat till mig själv, så jävla tråkigt.
 
Kvällen kommer annars bara bestå av tv-mys.
 
Imorgon blir det plugg till max och följt av träning och jobb...såå blir till att köra hårt.
 
 
see you

Det här med vänskap...

 
 
Jag vet inte hur ni ser det...men det här kan nog ganska bra beskriva min syn på vänskap...hihihi
 
Nu ska jag åka in till stan och träffa bästis samt träna!

Tisdag

Träningsvärk deluxe!


Saknar dig


Härlig måndag

Vilken bra dag det har varit!
 

Skola, träning, soffhäng!

 
Har även fixat med en massa praktiska saker som måste göras.
 
Förra veckan började jag ta tag i mitt liv med träning och mat igen. Veckan gick bra fram till torsdag då allt gick utför. Men nu är det en ny vecka med nya tag och jag har ju börjat bra idag. Jag var med Hanna i partille och tränade. Jag vet inte om det var för att vi var otroligt taggade eller om jag var livrädd för att springa in i min PT som jobbar där, men vi körde i allafall en väldigt hårt cirkelpass där vi la upp olika övningar själv så träningsvärk är att räkna med imorgon. Skall faktiskt se till att SMS:a min PT nu. Var ju i somras jag tränade med henne senast och jag har ett par gånger kvar att utnyttja. 
 
Imorgon väntar en praktikdag. Har ju två dagar att ta igen eftersom jag var i london då det var praktik. Jag hoppas på att komma därifrån i hyffsad tid imorgon. Då står det tränings på schemat igen på kvällen.
 
 
Jag saknar Andreas redan så att det gör ont. Så himla störigt att jag jobbar onsdag-söndag denna veckan. Det innebär ju nämligen att jag och Andreas inte kommer att kunna umgås i princip någonting denna helgen då han är hemma. Det är tur att vi båda är medvetna om att det enbart kommer vara såhär i två månader till, på någotvis står man ut då.
 
Nu ska jag slänga mig i soffan och inte röra mig mer denna kväll.
 
Ha det bra!
 

Jag kommer aldrig lämna din sida!

En helt underbar helg har gått förbi alldeles för snabbt. Hade CLara här på besök i torsdags-fredag. Vi va i stan och var på bio. Sjukt hur en 12-årig tjej kan ha ett så stort hjärta som den tjejen har, underbara Clara!

Lördag va det maskeradsfest och idag har vi bara njutit av varandras sällskap jag och Andreas. Vi va bland annat på en promenad upp på berget.

Nu börjat ångesten inför kommande vecka börja. Andreas åker imorgonbitti och jag blir ensam ännu en vecka. Denna vecka kommer bli kaos då jag har skola + jobbar 5 dagar.

Nu är det dags för sängen! Hörs i veckan!


RSS 2.0